Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: MOLIM pomoć ljudi // ZX6R '05/'06 ili ZX6R '07/'08 ili GSXR 600 '06/'07 // HVALA  (Posjeta: 2188 )

Brrrm

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: RSV 1000'06R

Čemu samozavaravanje, ti zapravo želiš Repsol CBR1000RR 2006. godina, 15-20 tisuća km.
5500€

Kad shvatiš da sam u pravu, dam ti broj na PP.

:mrgreen:
Hehe,da motor je strava,al mozda se javim za koju godinu dok skupim 50% na policu.  :mrgreen:
Evidentirano

OldBoy

• Vozi: yamaha FZR1000

Hehe,da motor je strava,al mozda se javim za koju godinu dok skupim 50% na policu.  :mrgreen:

...motori su prije svega skup sport, a osiguranje kao trošak tek manja stavka. Pogotovu ako su-R ovi jedini koji zadovoljavaju tvoje estetske kriterije. Bojim se da ćeš se slabo voziti...
Evidentirano
Some people call me the space cowboy,
Some other call me the gangster of love...

Hrvoje

• Najbolji forumaš 2008. Offtopic master 2006.&2007.
  • Vozi: CBR 1000RR- do jaja!

O.K. Ako ti ne vidiš nikakvi problem u vožnji R-a cestom/gradom u udnosu na npr. nakeda onda je to za mene jako korisna informacija,jel moras razumijeti da nisam imao prilike probati. Hvala
Ne bi želio da ikome moje informacije budu previše korisne.  :mrgreen:
Uglavnom... ne znam da li san ja Superhrvoje- čovjek od kamena, a drugi su plačipi**e ili sam naprosto mazohist ili je moja visina/nizina od 170cm i 60kg nedostižna prednost. No bez obzira što od prethodnog bila istina, nije mi jasno to kukanje o neudobnosti R-a, o zaštiti od vjetra na motorima i slična pitanja koja se vrte kao da je u pitanju sudbina svemira. A prošao sam 80000km na nakedima i blizu 40000km na RR-u. Omjer cesta-grad cca. 65-35. Ti procijeni da li je to dovoljno da mogu govoriti sa pozicije nekog iskustva.
A sve to palamudim samo zato da te ne pokolebaju priče o neudobnosti R-ova i da si to ne postaviš kao važan element pri izboru.

Uzmi ono što ti je najbolja prilika i ono na što si se najviše zapalio na prvu loptu. Bez kompliciranja. Tko riskira- pRRofitira.  :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
SMRT RIŠPEKTU, SLOBODA NARODU! Live free or diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Svi lažu

pazdrkan

• Vozi: ER-6F

imaš li kakav skuter ili moped sa bonusom na sebi ili?
Evidentirano
I.  posjeta Grobnika - 1:29.896 - od Senja

www.mk-senj.hr

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi

možda da razmisliš o kupovini T-maxa ?  :misli:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

pit bull

• **

Čemu samozavaravanje, ti zapravo želiš Repsol CBR1000RR 2006. godina, 15-20 tisuća km.
5500€

Kad shvatiš da sam u pravu, dam ti broj na PP.

:mrgreen:

... :mrgreen:...cbr 1000 rr u repsol repliki se nije proizvodila u 2006.g. :jesus:....2005.-2007. :palacgore:
Evidentirano
Grizem.......

zlikavac

• Forumski patuljak
  • Vozi: CBR Repsol wannabe i Slobodana

Uglavnom... ne znam da li san ja Superhrvoje- čovjek od kamena, a drugi su plačipi**e ili sam naprosto mazohist ili je moja visina/nizina od 170cm i 60kg nedostižna prednost. No bez obzira što od prethodnog bila istina, nije mi jasno to kukanje o neudobnosti R-a, o zaštiti od vjetra na motorima i slična pitanja koja se vrte kao da je u pitanju sudbina svemira. A prošao sam 80000km na nakedima i blizu 40000km na RR-u. Omjer cesta-grad cca. 65-35. Ti procijeni da li je to dovoljno da mogu govoriti sa pozicije nekog iskustva.
A sve to palamudim samo zato da te ne pokolebaju priče o neudobnosti R-ova i da si to ne postaviš kao važan element pri izboru.

Uzmi ono što ti je najbolja prilika i ono na što si se najviše zapalio na prvu loptu. Bez kompliciranja. Tko riskira- pRRofitira.  :mrgreen: :mrgreen:
meni je iskreno najbolje bilo putovat s R-om, ako je dobar tempo, ako nije onda mi je iskreno muka, trnu mi ruke itd. Vjetar uopce necu spominjat, puše na svemu, osim u autu, mjesta za stvari ti je uvijek premalo ili previše  :mrgreen: 
E da, i ja bi uzeo suzukia, jer mogu s nogama do poda normalno  :mrgreen: eto to kod mene presuđuje  :LOL:
Evidentirano

Zrile

• gospodicna arhitektica
  • Spol: Ženski
  • Vozi: valjčić po ormaru

Uglavnom... ne znam da li san ja Superhrvoje- čovjek od kamena[/i], a drugi su plačipi**e ili sam naprosto mazohist ili je moja visina/nizina od 170cm i 60kg nedostižna prednost. No bez obzira što od prethodnog bila istina, nije mi jasno to ...
ti si SupeRRvoje  :0648:
Evidentirano
Zrülle m.i.a.u. :maca: // voditeljica Samba programa u centru afro-brazilske kulture http://www.facebook.com/pages/Samba/109917175803525
Padi OWD   :mornar:

pazdrkan

• Vozi: ER-6F

ja sam sa svakim kawcem imao problema, uključujući i 636 2006.
kao prvo, kupio sam ih jer su bili najjeftiniji, ali zelena hrpa dreka kod mene više ne nalazi mjesto.

GSXR sada i uvijek  :palacgore:

kakvih točno problema, u kakvom stanju? prvi vlasnik?
Evidentirano
I.  posjeta Grobnika - 1:29.896 - od Senja

www.mk-senj.hr

Shepa

• Vozi: GS500 K1

... :mrgreen:...cbr 1000 rr u repsol repliki se nije proizvodila u 2006.g. :jesus:....2005.-2007. :palacgore:
Ispravljeno.  :palacgore:
« Zadnja izmjena: 14. Studeni 2011, 21:52:08 Shepa »
Evidentirano
"Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantisiliogogogoch" is the name of a town in North Wales.
The name translates as "The church of St. Mary in the hollow of white hazel trees near the rapid whirlpool by St. Tysilio's of the red cave".

jura1000

• *
  • Vozi: gsxr 1000 K7

suzuki mekanija kočnica al bolji mjenjač.sve su to dobri motori. budes se ti naviknuo, bitno je stanje motorä !kupi čim bolji motor... a druge godine si na 1000r ! :D
Evidentirano

Brrrm

• *

O.K. uvjerio si me, pitanje udobnosti/neudobnosti R-ova je sad manje važna stavka u mojoj glavi. Nekak mislim da me se ne bi trebalo svrstat u onu "plačipi**i" grupu. Evo,već imam manje za komplicirat, još malo i rješili ste me se.  :mrgreen:
Evidentirano

Brrrm

• *

imaš li kakav skuter ili moped sa bonusom na sebi ili?
Ne,zadnji registrirani motor sam imao pred kojih 6-7 godina, a u međuvremenu neregistrirani enduro za koji mi rega nije ni trebala. Tak da nemam nikakva prava na bonus, osim možda nešto mimo,ali sumnjam da bude kaj od toga.
Evidentirano

irsel

• **
  • Vozi: kako mu se da

ja sam sa svakim kawcem imao problema, uključujući i 636 2006.
kao prvo, kupio sam ih jer su bili najjeftiniji, ali zelena hrpa dreka kod mene više ne nalazi mjesto.

GSXR sada i uvijek  :palacgore:

..a vidiš,u mojoj blizini tko god je imao Kawu,nikad nikakva sranja.. :/ ..ali zato sa gsxr-om..strašno.. :P ..paljenje jedan frend..i jedan frend je 2 puta mjenjao mjenjač na k5 750..a treci na k1 750,odjednom se ugasi,ne radi pol sata,i onda opet radi kao da nis nije bilo.. :misli:

..očito sve kako ovisi što nađeš i kupiš..
Evidentirano
..i am never so alive like when i am so close to death..

cdawg

• Vozi: XVS 950

kakvih točno problema, u kakvom stanju? prvi vlasnik?

636 2006. kupio novog.
na 12 000 km mi otišo neki jebeni senzor sekundarnih dizni, zbog čega moraš promijenit cijelo ubrizgavanje i košta 1400 €

636 2005. od frenda, 1. vlasnik
getriba, 16 000 km

ZRX 1200 R 2007, 2. vlasnik (motor bio od Taubija, sumnjam da ga je ubijo i vrtio)
probila klipnjača 3. klipa na autoputu.
Evidentirano
48. posjet gRRobniku - 1:19:038, ali snimka mi je na tavanu koji je izgorio u poplavi u zagorju prošle zime dok sam bio na kanarskim otocima na skijanju...

cdawg

• Vozi: XVS 950

..a vidiš,u mojoj blizini tko god je imao Kawu,nikad nikakva sranja.. :/ ..ali zato sa gsxr-om..strašno.. :P ..paljenje jedan frend..i jedan frend je 2 puta mjenjao mjenjač na k5 750..a treci na k1 750,odjednom se ugasi,ne radi pol sata,i onda opet radi kao da nis nije bilo.. :misli:

..očito sve kako ovisi što nađeš i kupiš..

o GSXR-u 750 ne želim razgovarat  :mrgreen:  :palacgore:
Evidentirano
48. posjet gRRobniku - 1:19:038, ali snimka mi je na tavanu koji je izgorio u poplavi u zagorju prošle zime dok sam bio na kanarskim otocima na skijanju...

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi

zar se iz ovog tvog može naslutiti da postoji nekakav motor osim RR-a ?  :shock: :misli:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

mate

• Administrator

Da, ali nisu vrijedni spomena. :mrgreen:
Evidentirano

Hrvoje

• Najbolji forumaš 2008. Offtopic master 2006.&2007.
  • Vozi: CBR 1000RR- do jaja!

Da, ali nisu vrijedni spomena. :mrgreen:
Apsolutno!  :palacgore:
Evidentirano
SMRT RIŠPEKTU, SLOBODA NARODU! Live free or diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Svi lažu

Bump

• Vozi: zadnju Ninju 636

kupio sam 636 2006 novog...

mogu ga samo usporediti sa zx6r 07-08 jer sam njega vozio....on je u odnosu na mojeg puno uglađeniji motor...ja sam mislio da je to sranje obično i da se tih 36 kubika više ne osjeti ali stvarno se osjeti na nižim okretajima, prisutno kod tandrkanja u gradu kada ti se neda šaltati brzine svaka 2 metra.

nadalje motor puno linearnije razvija snagu...i samim time je dojam da je dosta sporiji od 636...u stvarnosti nije tako velika razlika....636 ubrzava do 10.000 nakon toga "poludi" do blokade, na 07-08 nema takvog osjećaja  (pričamo o klasi 600 da se ovi sa soma ne uzbude sada)

što se getribe tiče nisam našao neki veću razliku, dizajn je stvar ukusa....i s time da je 636 najveći motor u klasi 600 pa ako si krupnije građe nebudeš izgledao smiješno  :021:
Evidentirano
Ako ne padaš, ne trudiš se dovoljno !

Brrrm

• *

Kupi Suzuki i ofarbaj ga na zeleno  :mrgreen:

Hehe, da znaš da sam razmišljao na tren o tome, ali dok gledam Suzuki i zamislim ga s zelenim oklopima...odura  :mrgreen:

sad je postalo šljiva za furanje, pa nemoj kupit još nikaj  :mrgreen:

Pa bilo mi je logično da dok bude šljiva za furanje da će biti više motora u oglasniku i s zanimljivijim cijenama,al su cijene ostale uglavnom iste a motora puuuno manje, damn  :?

kupio sam 636 2006 novog...

mogu ga samo usporediti sa zx6r 07-08 jer sam njega vozio....on je u odnosu na mojeg puno uglađeniji motor...ja sam mislio da je to sranje obično i da se tih 36 kubika više ne osjeti ali stvarno se osjeti na nižim okretajima, prisutno kod tandrkanja u gradu kada ti se neda šaltati brzine svaka 2 metra.

nadalje motor puno linearnije razvija snagu...i samim time je dojam da je dosta sporiji od 636...u stvarnosti nije tako velika razlika....636 ubrzava do 10.000 nakon toga "poludi" do blokade, na 07-08 nema takvog osjećaja  (pričamo o klasi 600 da se ovi sa soma ne uzbude sada)

što se getribe tiče nisam našao neki veću razliku, dizajn je stvar ukusa....i s time da je 636 najveći motor u klasi 600 pa ako si krupnije građe nebudeš izgledao smiješno  :021:

E to sam tražio, informacije iz prve ruke, hvala ti puno.  :palacgore:

Evidentirano

karadolo46

• Vozi: Ninja ZX-6R >2008<

vozio od frenda GSX-R600 06 i u usporedbi s ovim mojim ZX6R 08... :wink:

-suzuki puno mekaniji,udobniji, malo dublji položaj u sicu nekako manje opterećuje ruke, slabije kočnice u odnosu na kawu, nema onaj momentalni potisak, a to je i frend rekao kad je provao moju kawu...

-što se tiče snage tu negdi, s tim da kad sam na svom stavio naprvo zub manje onda malo kawa u prednosti...

Evidentirano

Brrrm

• *
Evidentirano

Brutall

• **
  • Vozi: kam se po birtijama

gle, kad probaš sva 3 motora, pa makar i po 5minuta svakog, nakon tih "15" min ćeš se sigurno moć odlučit koji bi si uzeo!estetski izgled i snaga na papiru stavlja u drugi plan onaj osjećaj u vožnji, koji bi zapravo trebao bit najbitniji....i zato sam si ja uzeo hondu!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
-- .. ... .-.. .. ... / -.. .- / ... .. / .--. .- -- . - .- -. / .--- . .-. / ... .. / ... -.- ..- --.. .. --- / ... - .- / .--. .. ... .?

karadolo46

• Vozi: Ninja ZX-6R >2008<
Evidentirano
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.188 sekundi uz 15 upita.