Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [Sve]   Dolje

Autor Tema: KOSIĆ MARIO POSLEDNJI POZDRAV LEGENDI  (Posjeta: 3169 )

mcrmirko

• *
  • Spol: Muški
KOSIĆ MARIO POSLEDNJI POZDRAV LEGENDI
« : 15. Studeni 2011, 20:47:39 »

Juče nas je napustio višestruki šampion jugoslavije u klasama 175 i 250 kubika i dobitnik 3 zlatne kacige. Živeće i dalje u našim uspomenama!

Uploaded with ImageShack.us
Evidentirano
MERIDEN4EWER

karadolo46

• Vozi: Ninja ZX-6R >2008<
Odg: KOSIĆ MARIO POSLEDNJI POZDRAV LEGENDI
« Odgovori #1 : 15. Studeni 2011, 20:52:19 »

danas bio članak u novom listu...

počivao u miru...

evo jedan dio teksta iz novog lista...

Ma kako god se tko ponio prema njemu, ostat će ono što je bio: najveći, slavan, rekorder, miran, tih, povučen i poznat – jednostavno Mario. Njegovo ime i doprinos motociklističkom sportu upisani su zlatnim slovima u oktansku knjigu

Rodio se 22. kolovoza 1941. godine u malom otočnom mjestu Vrh na Krku. Riječaninom je postao deset godina kasnije, a već kao vrsni automehaničar 1966. godine upustio se u natjecanja na dva kotača. Počeo je voziti moto utrke. Tada dvadesetpetogodišnji Kosić u Rijeci bilježi svoj prvi nastup na »Duccatiju« klase 175 ccm i osvaja osmo mjesto, da bi godinu kasnije upisao na jednoj utrci u Banjoj Luci dvije pobjede u dvije klase. Nižući nastupe niže i uspjehe i već 1968. osvaja prvi naslov prvaka Jugoslavije u klasi 250 ccm. Bio je članom Auto moto društva »Rudolf Štiglić« (danas AK Rijeka), a na više od 170 nastupa ostvario je više od 70 pobjeda. Iz tih davnih godina bilježi i svoj jedini inozemni nastup – u Bratislavi zauzima deseto mjesto u jakoj međunarodnoj konkurenciji, da bi na legendarnoj Preluci 1967. godine zauzeo visoko sedmo mjesto.

Rekorder je po broju osvojenih naslova prvaka Jugoslavije – nanizao ih je 11: sedam u klasi do 250 ccm (1968., 1972., 1973., 1974., 1975., 1976. i 1977.), te četiri u klasi do 175 ccm (1970., 1971., 1972. i 1977.). Bio je prvakom Hrvatske i Slovenije 1967. godine u klasi 175 ccm, iste godine u klasi 250 ccm drugi, a peti u klasi 125 ccm. U državnom prvenstvu iste je godine bio treći u 250 i četvrti u 175 ccm. Godinu kasnije treći, a 1969. drugi u klasi 175. Dobitnikom je Zlatne značke AMSJ i AMSH, Zlatne plakete Narodne tehnike, PLakete Castrola i Zlatne plakete Općine Rijeka.
Evidentirano

peti

• *
  • Vozi: Kawa
« Odgovori #2 : 16. Studeni 2011, 08:41:26 »

Bio je veliki sportaš u svom vremenu.Moglo ga se vidjeti na Grobniku na važnijim utrkama do zadnjih dana.Neposredan,jednostavan i uzoran.Neka živi vječno.
Evidentirano
Uh...

baxy

• Vozi: Honda cbr1000rr
« Odgovori #3 : 16. Studeni 2011, 09:41:21 »

Da je Mario rođen negdje u Irskoj vjerojatno bi se neka od ulica zvala njegovim imenom,.... nije samo riječ o jednom od najuspješnijih nego o najuspješnijem vozaču koji je živio na ovim prostorima. Svaka čast Matulji koji je postao prvak Europe ali Mario je u kontinuitetu bio šampion Yuge tolike godine, a kojeg je ovaj grad znao slaviti i znao cijenit njegove pobjede.
Naravno riječ je o mnoštvu ljudi koji su tada pratili ovaj sport ali i o onima koji su sve samo površno pratili. Vječiti dvoboji između njega i Bevande prepričavali su se  godinama. Vjerujte , ova dva vozača su u Rijeci u vrijeme održavanja utrka oko Trsata i Preluke uživali status istinskih zvijezda, nikakvi nogometaši (osim Pere Radakovića) nisu mogli zaokupiti takvu pažnju i slavu kao ova dva vozača. U to vrijeme se i disalo drugačije, živjelo za te utrke, to se čekalo cijele godine , bilo je nekoliko automoto društva u kojem je članstvo bilo brojno i bio je praktički statusni simbol biti član jednog od tih društava, biti pokrovitelj utrke je bio stvar prestiža, INA je uvelike pomagala, sponzore pojedinih klasa nisi trebao moljakat, ovaj sport je jednostavno živio na ovim prostorima.

Nažalost nakon nesreće koju je Mario doživio na Grobniku i teškog oporavka završena je i aktivna karijera.
Posljednju utrku koju smo odgledali s tribine na Grobniku je bila sa AA cupa kad je Erceg pobjedio i skinuo nacionalni rekord , nisam ga nikada prije vidio da je bio sretniji..."mićo, mićo....si videl kako je prošal..." govorio mi je sa ograde tribine , nasmijan i sretan ... znao sam koliko mu to znači, on je jednostavno živio u utrkama...
Jednostavno rečeno Mario Kosić je bio Čovjek.... upravo onakav kakvog ga je Krpan opisao u jučerašnjem Novom Listu, jednostvan, nenametljiv, ...čovjek...
zbogom Mario , zbogom legendo ... :palacgore:
« Zadnja izmjena: 16. Studeni 2011, 10:43:27 baxy »
Evidentirano
Hoće li Bradl, Haslam ili Rossi ikada odvoziti krugove na Grobniku brže od svojih ćaća .. ??

piranello

• Suradnik
  • Vozi: Author Dexter :)
« Odgovori #4 : 16. Studeni 2011, 12:53:07 »

Sretan sam što sam imao čast upoznati ga i nekoliko puta sa njime biti u društvu i izmjeniti nekoliko rečenica.
Kratko rečeno legedna i kao sportaš i kao čovjek.....počivao u miru!  :(
Evidentirano

jota

• Vozi: Machine Agricole
« Odgovori #5 : 16. Studeni 2011, 13:01:42 »

Šteta veliki čovjek .
Evidentirano

vanir

• **
  • Vozi: cbr600rrrrrrrr
« Odgovori #6 : 16. Studeni 2011, 18:14:11 »

legende zive vjecno :palacgore:
Evidentirano
"poslije mnogo rakije i vina,je li bolja kurva ili cura fina"

loudpipes

• totalno neshvaćen
  • Vozi: Ducati
« Odgovori #7 : 16. Studeni 2011, 23:25:40 »

bratic od moje mame,dobrodusan i skroman...covjek legenda :palacgore:
Evidentirano
loud pipes save lives

...ako nekog zalis,jebe te cijeli zivot...

M900

• Vozi: VELIKI BRAT VIDI...
« Odgovori #8 : 17. Studeni 2011, 08:16:01 »

Na prošlom Motohappeningu smo se susreli, popili piće kod Dede i popričali o starim vremenima kad je još s mojim ocem trke vozio.
Čovjek u takvom trenutku ne razmišlja da nekoga vidi posljednji puta.
Mario počivaj u miru.
Evidentirano
God must have been an engineer....who else would put a waste disposal unit next to a Reproduction Plant???

High 46

• Vozi: Jazavcoubojicu
« Odgovori #9 : 17. Studeni 2011, 08:20:00 »

veliki vozač :naklon:

R I P  :(
Evidentirano

sasa 402

• **
  • Vozi: ZX12R, DUCATI SP
« Odgovori #10 : 17. Studeni 2011, 19:59:35 »

R I P u ime svih pozxnavalaca beskompromisnog borca na stazi, koji se nikad bez borbe nije povlacio pred mladjima i tehnicki opremljenijim trkacima.
Evidentirano
Trka je zivot, sve ostalo je cekanje na sledecu trku.
www.sts-racing.com

bcrljen

• *
  • Vozi: brzo
« Odgovori #11 : 18. Studeni 2011, 11:44:29 »

Bio je veliki vozač i šampion ,istinski zaljubljenik u motorsport te jedan od rjetkih ljudi koji se mogao nazvat čovjekom, u pravom smislu te rječi. Ostao je isti do kraja ,spreman za pomoć kad god zatreba,što se nebi moglo reći za one koji su trebali pomoći njemu kada je trebalo.Nadam se da će bar sada dobiti zasluženo mjesto u sportu za koji je toliko puno dao ali poznavajući situaciju kod nas čisto sumnjam...
Falit ćeš nam Legendo !

Počivao u miru.
Evidentirano
going going gone.

BABA OS

• Vozi: engleski hibrid
« Odgovori #12 : 19. Studeni 2011, 10:24:51 »

Jako mi je žao.Bio je svjestan svoje vrijednosti.Nedostajalo mu je samo malo pažnje.Otišao je u legendu.Slava mu...

Priest

• **
  • Vozi: prodajem Tuono
« Odgovori #13 : 19. Studeni 2011, 21:21:38 »

Zanimljiv članak iz MP-a 2006. http://www.motopuls.hr/images/stories/TESTOVI/T072/072PO_Mario_Kosic.pdf

i racing.hr http://www.racing.hr/in-memoriam-marijan-kosic-1941-2011/

Ovo me posebno dirnulo:

"Prije nepuna dva mjeseca navršio je 70 godina, narušena zdravlja, ostavljen od većine nekadašnjih znanaca, pa i prijatelja, svakodnevnicu je upražnjavao u svojoj garaži u Vodovodnoj. Od popravka ponekog automobila imao je za ono malo skromnog života kakvim je oduvijek živio. I u pauzi za obvezni »kapučino«. I upravo je u »svom hramu«, svojoj garaži proživio posljednje minute s alatom u ruci. Jer sve što je znao i što je u životu imao posvetio je motociklizmu. Isti mu to nije vratio. Nije mu vratila niti sredina kojoj je bio ponos. Možda sada kada nam je samo u sjećanjima zaslužuje ni manje ni više – nego svoju ulicu."

Počivao u miru Božjem.

P.S.: Zna li netko s Krka (ili okolice) kada je pogreb?
Evidentirano
Ne čekaj da ljudi umru da im očituješ dobrotu i da osjete tvoju ljubav: za života, brate, za života ... to učini.

BABA OS

« Odgovori #14 : 19. Studeni 2011, 22:33:01 »

foto saison na Grobniku(evropsko 2007).Ugodni razgovori.Mario neka ti je vječna slava.

Šaco

• **
  • Vozi: PRODAO Z 750 IZ 2008, USKORO nešto za ŠUMU
« Odgovori #15 : 19. Studeni 2011, 23:13:51 »

posljednji pozdrav legendi ! R.I.P. Mario!
Evidentirano

mcrmirko

• *
« Odgovori #16 : 20. Studeni 2011, 13:22:03 »

Pogreb Marija Kosića
Svima koji bi željeli odati poslijednji pozdrav našem Mariju.

Pogreb je 21. 11. ponedjeljak u 15 sati na groblju u mjestu Vrh na otoku Krku
Evidentirano
MERIDEN4EWER

Nedjo

• *
  • Vozi: R1
« Odgovori #17 : 20. Studeni 2011, 15:07:39 »

Neka mu je večna slava.
Evidentirano

bcrljen

• *
« Odgovori #18 : 20. Studeni 2011, 22:40:15 »

BABA OS hvala na slikama
Evidentirano
going going gone.

BABA OS

« Odgovori #19 : 21. Studeni 2011, 10:28:20 »

BABA OS hvala na slikama

Imam još par komada sa Valjanom.Snimljeno istog dana na zadovoljstvo ova dva velika vozača...pretražujem već dva dana ali bit će danas...

BABA OS

« Odgovori #20 : 21. Studeni 2011, 13:46:35 »

Ovo se isplatilo snimiti.Sjećam se tih trenutaka uzajamnog poštovanja dvojice veličanstvenih vozača.

moto man

• **
  • Vozi: miško
« Odgovori #21 : 21. Studeni 2011, 20:23:43 »

Poštovanje legendi , a lijepo je vidjeti i Lorisa i Điđija sa njim.
Evidentirano
mafija , sused mafija , a meni je dobro , jako dobro i neka mi je tak mi i treba !

bcrljen

• *
« Odgovori #22 : 21. Studeni 2011, 23:41:44 »

Svaka čast BUBA OS ,hvala... legendarne slike....upravo si mi uljepšao tužni dan..ako netko ima još kakvu sliku molio bi da stavi...Prije par sati vratio sam se sa pogreba ,na kojem  je na posljednji počinak otpraćen velikan motociklizma na ovim prostorima u krugu uže obitelji i  najbliskijih prijatelja, Legendarni Mario.Poznavajući dobro situaciju u kojoj se je nalazio u zadnjih par godina ,iznenadio me je broj ljudi koji se okupio,što samo pokazuje kakav čovjek je bio.Gorčinu jedino ostavlja izostanak bilo kakvog predstavnika hrv.moto saveza ili bilo koga tko bi bio zadužen da kaže par prigodnih rječi o čovjeku koji je cjelog sebe i cjeli svoj život dao za utrke te postigao tako velike rezultate,ali nažalost to je izostalo. Tako je kako je,i točno oslikava situaciju u kojoj se motorsport u Hrvata nalazi te tko ga vodi .No zato postoje ljudi kao što je Mario koji žive za taj sport pa će valjda ,ako ne u bliskoj budućnosti onda valjda jednog dana ,netko napraviti nešto prigodno za takvu legendu kakav je bio Mario. Za nas ostale koji smo ga imali prilike poznavati ostat će zauvjek u našim srcima kao jedan jednostavan, iskren i plemenit čovjek koji je živio za motore i utrke.
Posljedje zbogom Marijeto ! Mislim da već  :021: gore i čuvaš nam mjesto.
Hvala na svemu,bila ti laka zemlja i počivao u miru...
Evidentirano
going going gone.

Priest

• **
« Odgovori #23 : 22. Studeni 2011, 00:43:33 »

Zna li netko od oldtimera gdje se održala ova utrka, pok. Marijan Kosić s br. 34.  :misli:

EDIT: Požega, 80-ih, dešifrirao Straš.  :palacgore:

« Zadnja izmjena: 22. Studeni 2011, 01:26:40 Priest »
Evidentirano
Ne čekaj da ljudi umru da im očituješ dobrotu i da osjete tvoju ljubav: za života, brate, za života ... to učini.

Priest

• **
« Odgovori #24 : 22. Studeni 2011, 00:46:33 »

Kosić i Bevanda u Prnjavoru. Pogledajte alat kraj mehaničara.  :palacgore:

Evidentirano

Priest

• **
« Odgovori #25 : 22. Studeni 2011, 01:02:49 »

Mario Kosic u Prnjavoru i pad u Prnjavoru.  :palacgore:

Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #26 : 22. Studeni 2011, 01:17:35 »

Zanimljiv članak iz MP-a 2006. http://www.motopuls.hr/images/stories/TESTOVI/T072/072PO_Mario_Kosic.pdf

i racing.hr http://www.racing.hr/in-memoriam-marijan-kosic-1941-2011/

Ovo me posebno dirnulo:

"Prije nepuna dva mjeseca navršio je 70 godina, narušena zdravlja, ostavljen od većine nekadašnjih znanaca, pa i prijatelja, svakodnevnicu je upražnjavao u svojoj garaži u Vodovodnoj. Od popravka ponekog automobila imao je za ono malo skromnog života kakvim je oduvijek živio. I u pauzi za obvezni »kapučino«. I upravo je u »svom hramu«, svojoj garaži proživio posljednje minute s alatom u ruci. Jer sve što je znao i što je u životu imao posvetio je motociklizmu. Isti mu to nije vratio. Nije mu vratila niti sredina kojoj je bio ponos. Možda sada kada nam je samo u sjećanjima zaslužuje ni manje ni više – nego svoju ulicu."

Počivao u miru Božjem.

Čitao i to me je isto podsjetilo na činjenicu da svi samozatajni velikani nikad neće dobiti ime neke ulice ili bilo čega vezanog za sport u rodnom kraju-usporedbe radi ne znam ni dali je Mate Parlov dobio ulicu.
Drago mi je da se bar sa ovakvim slikama isprati netko za koga smo čuli kao dečki i poslije ga više niko nikada nije spomenuo niti na TV-u - Priest i BABAOS za slike  :palacgore:
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

Priest

• **
« Odgovori #27 : 22. Studeni 2011, 01:22:26 »

Dobro je ponešto i naučiti, a i utvrditi ljubav prema motosportu.  :palacgore: Sombor 1978. Za ovu dolje ne znam otkud je.
« Zadnja izmjena: 22. Studeni 2011, 02:42:49 Priest »
Evidentirano

Priest

• **
« Odgovori #28 : 22. Studeni 2011, 02:15:25 »

:wink:

Evidentirano

Priest

• **
« Odgovori #29 : 22. Studeni 2011, 02:19:23 »

:wink:
« Zadnja izmjena: 22. Studeni 2011, 02:39:42 Priest »
Evidentirano

Priest

• **
« Odgovori #30 : 22. Studeni 2011, 02:23:00 »

Miško Crljen i Mario Kosić
Evidentirano

Priest

• **
« Odgovori #31 : 22. Studeni 2011, 02:24:39 »

Kosić 1970. pobjeda na Moto Moriniju u Aranđelovcu, klasa 175 ccm.
Evidentirano

Priest

• **
« Odgovori #32 : 22. Studeni 2011, 02:29:39 »

Malo iz novina...
Evidentirano

Priest

• **
« Odgovori #33 : 22. Studeni 2011, 02:32:29 »

Eto, dirnula me ona rečenica da je zaboravljen pa sam htio barem po netu pretražiti da i mlađi mogu vidjeti tko je bio i koliko je zadužio motosport u Hrvatskoj. Upoznao sam ga jednom na Grobniku i stvarno je ostavio na mene dojam skromnog, samozatajnog čovjeka... Zahvaljujem svima koji su ove slike i materijale objavili na netu.  :palacgore:

Barba Mario, počivaj u miru Božjem!
Evidentirano

baxy

« Odgovori #34 : 22. Studeni 2011, 10:14:52 »

Bravo Priest  :palacgore:
Evidentirano
Hoće li Bradl, Haslam ili Rossi ikada odvoziti krugove na Grobniku brže od svojih ćaća .. ??

bcrljen

• *
« Odgovori #35 : 22. Studeni 2011, 16:54:32 »

Bravo Priest  :palacgore:

bravo  :palacgore:
evo jedna mala priča iz davnine koja može oslikati djelić legende koja je bio, taj veliki šampion i nadasve čovjek ,naš Marijeto:
1977 kada je moj pokojni otac Miško mladi perspektivni vozač učio zanat kod Marija te doživio tešku prometnu nesreću u kojoj je izgubio život ,Mario je bio među prvima da svojim prisustvom da bilo kakvu pomoć cjeloj mojoj obitelji te svojim rječima olakša bol gubitka voljene osobe :oca ,supruga i prijatelja.Znajući da mu ni samom nije bilo lako jer njih dvojica su praktički živjeli za motore i utrke zajedno iz dana u dan te bili jako bliski , naš Marijo smogao je snage te par mjeseci kasnije  otišao iako shrvan na Nagradu Kraljeva 77.g.te nam rekao : idem tamo i vozit ću za našeg Miška.Otišao je i odvozio jedu od svojih Legendarnih utrka naravno pobjedivši sve prisutne ,te se odmah drugi dan vratio , onako umoran od puta došao direktno kod nas i  donio zlatnu medalju koju nam je nesebično poklonio i rekao ovo je za vas,i za njega :da se ne zaboravi.

Narvno kako su godine prolazile mnogi ljudi padaju u zaborav u našim mislima,ali kod Marija to nije bio slučaj,ako si mu jednom bio prijatelj onda je to bilo zauvjek pa i kad te više nema među živima.Svaki puta kad bi se vidjeli uvjek me je pitao :kako si ?Jesi bio šta kod starog na groblju ...Imao je naš Mario još legendarnih poteza koji su koji put bili toliko nesebični i naivni ,zbog njegove vjere u dobrotu ljudi, kada je naprimjer prije par godina došao do nas i rekao :bok di ste šta ima,evo bio sam jučer kod Miška na groblju i odnio mu onu veliku kristalnu vazu koju sam osvoijo prije par godina.Na što mu je moja majka rekla Napravio si šta??? A on će ,pa odnio mu onu vazu kristalnu pobjedničku meni ne treba a ljepo je vidit rožice va njoj.Na to će moja stara :Marijo ,Marijo pa ne mogu vjerovat da si toliko naivan .Sjeli su zajedno u auto i brzo na groblje ,naravno vazi više ni traga ni glasa.Evo to je samo jedan mali dio priče koji može oslikati kakav čovjek je to bio:pravi prijatelj na kojeg se možeš osloniti kada je najteže,nesebičan,iskren i ....lista bi mogla ići u beskonačnost. Zato hvala svima koji su nešto napisali ili postavili koju sliku ,te ga se sjećaju i ne dozvoljavaju da takva veličina padne u zaborav.

Mario Legenda koja živi zauvjek
« Zadnja izmjena: 23. Studeni 2011, 14:52:21 bcrljen »
Evidentirano
going going gone.

papillon

• Ostao sam uvijek isti
« Odgovori #36 : 22. Studeni 2011, 22:55:15 »

Dobar post o dobrom čovjeku.
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,

bcrljen

• *
« Odgovori #38 : 27. Prosinac 2011, 18:43:18 »

wow  :shock: buba odličan link  :palacgore:
Evidentirano
going going gone.

papillon

• Ostao sam uvijek isti
« Odgovori #39 : 27. Ožujak 2012, 21:24:36 »

Ipak se neki ljudi ne zaboravljaju - svaka čast za ovo.

http://www.rijeka.hr/DovrsenGrafitU
Evidentirano

mr.mee

• Vozi: kawasaki z650 i z750
« Odgovori #40 : 27. Ožujak 2012, 21:36:19 »

lijepa gesta ljudi koji ga nisu zaboravili   :palacgore: :palacgore:

baxy

« Odgovori #41 : 04. Travanj 2012, 10:45:50 »

Grafit će izblijediti i nestati a uspomena na Maria treba živjeti vječno.

Zato pozivam gradonačelnika Obersnela da se ne bavi simboličnim pokroviteljstvom (da ne kažem pizdarijama)  nego neka za ovako velikog sportaša osigura sredstva i mjesto gdje se može postaviti vječna uspomena , to može biti Trsat gdje je pobjeđivao, Preluka ili u sklopu automotodroma Grobnik, a ako nema love nek kaže i sami ćemo skupiti, samo nek grad onda odobri mjesto ako je Trsat u pitanju.

Mislim da bi svi mi riječki ljubitelji motosporta i svi ostali koji su ga poznavali mogli zajedno pokrenuti jednu takvu inicijativu, koliko čujem želja postoji, potrebno je da se nekako organiziramo, možda preko nekog riječkog motokluba.  :palacgore: :palacgore: :palacgore:

« Zadnja izmjena: 04. Travanj 2012, 10:48:57 baxy »
Evidentirano

Mandrake

• Vozi: plavu
« Odgovori #42 : 04. Travanj 2012, 11:23:04 »

Zato pozivam gradonačelnika Obersnela da se ne bavi simboličnim pokroviteljstvom (da ne kažem pizdarijama)  nego neka za ovako velikog sportaša osigura sredstva i mjesto gdje se može postaviti vječna uspomena , to može biti Trsat gdje je pobjeđivao, Preluka ili u sklopu automotodroma Grobnik, a ako nema love nek kaže i sami ćemo skupiti, samo nek grad onda odobri mjesto ako je Trsat u pitanju.

Mislim da bi svi mi riječki ljubitelji motosporta i svi ostali koji su ga poznavali mogli zajedno pokrenuti jednu takvu inicijativu, koliko čujem želja postoji, potrebno je da se nekako organiziramo, možda preko nekog riječkog motokluba.  :palacgore: :palacgore: :palacgore:

:palacgore:
Evidentirano
hebeš ovog pinkya..uzmite si ga nazad...
Ne ljuti se na sebe od ranog jutra...spavaj do podne!!!!!

jota

• Vozi: Machine Agricole
« Odgovori #43 : 04. Travanj 2012, 17:12:31 »

Točno grad Zadar je Kreši Ćosiću ( koji je nažalost sahranjen na Mirogoju) podigao spomenik ispred košarkaške dvorane , prvo je bio ispred Jazina a onda su ga premjestili ispred PEKE (nova dvorana na Višnjiku ) .
Evidentirano

milanche

• Vozi: skoro svaki dan...
KOSIĆ MARIO POSLEDNJI POZDRAV LEGENDI
« Odgovori #44 : 04. Travanj 2012, 17:23:27 »

Eto neka njegovu Vodovodnu preimenuju...

Sented from my iBok juzing Tapatok
Evidentirano

Mocippaldi

« Odgovori #45 : 04. Travanj 2012, 17:30:39 »

http://www.deraceheldenvanweleer.nl/index.php/topic,197.30.html?PHPSESSID=fjfff0hqlrm9lfqdiunviuhku4

Ja znam vecinu od ovih djedica osobno, ja koji freakovi  :palacgore: Poceli su prvo na jednom nasem forumu sa svojim topikom i na kraju smo ih uvjerili da trebaju svoj forum napraviti sto su i uradili. Ovaj moderator Road racing Tonie vozi Hayabusu ima mislim oko 70 godina i vise je na sudu i muriji nego u kuci  :mrgreen: a i doktor mu je zabranio jedno vrijeme da vozi(uzeta vozacka) zbog srca. Covjek ima 2 metra i jedno 120 kila. Od kuce je napravio muzej. Ima odijela, kacige, bokale od bivsih vozaca i jos uvijek mu poklanjaju.
Ovaj na slici s mojim sinom je bio najstariji zivi NL trkac sa 92 godine, Drikus Veer a pola godine poslije ove slike je preminuo R.I.P.  Iza njega ovaj veliki je Road Racing Tonie  :palacgore:
Evidentirano
There are many here among us who feel that life is but a joke.

Lucho 23

• **
  • Vozi: yamaha R6
« Odgovori #46 : 04. Travanj 2012, 21:14:21 »

Ideja koja bi trebala naići na podršku  :palacgore:, ovjekovječiti lik Maria, a isto tako i dati prilog dugoj tradiciji moto sporta na ovim prostorima
Evidentirano
mučni pensiri me obahajaju na humskemu cimitru

koma1

• Vozi: beverly 400 ie
« Odgovori #47 : 04. Travanj 2012, 22:06:08 »

:naklon:
prolazeći sredinom prosinca Vodovodnom,..vidim neki lik navlači žbuku i čudim se čemu ovako na pol zida....eto svaka čast

mislim da bi na nekadašnjem startu trsatske utrke ( blizu Orijentovog ispred marketa)ili na Bančićima tribalo postavit barem spomen ploču za njega  :palacgore:
Evidentirano
 Str: 1 2 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.25 sekundi uz 15 upita.