uu nice topic .. slazem blacktalisman u svemu... uzasno je tih motor, pa sam nabavio iz azije dva topa 3,5kg oba imaju a serijala ima 13,5 kg.. neizgleda bas primamljivo zbog repa kakav je al se osjeti full na zavojima manjak tezine..
I da problem kao i tako rec 85 posto ljudi sto imaju gen 2 sto vidim po usa. forumima a to je nogara koja nije dovoljno dobro napravljena , pa eto tako rec mnogima pada sa nogare pa tako i meni nazalost se izvrnuo a toliku tezinu nema sanse da zaustavim iako treniram u teretani i deizem veliek tezine....i slazem se sa blacktalisman jako jaaako krhke plastike..
ja sam stavio poslije seriskih bt 023 , nove bt026 jaaako su bolje , okretniji motor i sve sto dode u paketu sa gumama za jurilice , a viditi cemo koliko ce trajat. zadnja znam da nece kraj drugog ljeta docekat

druga investicija su kocnice definitivno i underrtail i xenon, kao sto je promjenio kolega....
i da na kraju jako veliki minus je debljina boje ili laka sta vec, jaaaaako mali sloj je stavljen i svaka sitnica se vidi -.- a kod frenda na njegovom ex k6 gsxr.u 1000 bas trebas zaorat da se nesto vidi ..
ako tko od vas busa ridera dolazi u istru javite se neki djir, cuga ovo ono.. osjecam se usamljeno sa busom u istri, svi ganjaju suze, honde i aprilije od 600 i soma ccm .. lijepo bi bilo vidjet kolegu sa krmkom

)