Sve više razmišljam da si sredim motor kako spada i imam 3 pitanja 1.Koji ispušni sistem odabrati za busu 2.koju kočionu pumpu staviti i koja kliješta? 3.Da li se isplati investirati u power commander?
ispusni sustav ti je najbolji brock al kod nejga je problem sto je preglasan i naporan, pa ga ameri koriste najvise za drag race, a akrapovic dual dode malo manje od 900 eura slip on koliko se sjecam a full oko 1500 tak nesto.. yoshimura je jeftinija al akrap daje bolej rezultate... Two bros. je dobar al im je dizajn malo retardiran pa meni osobno se ne svida.
A ako stavis full system moras staviti power comm. ili flashati postojecu elektroniku tj na valjke i onda prckat dok ne nades savrsen omjer jer ce ti se paliti FI.
A power. comm dode oko 350 eura na gore, a i treba nac nekoga ko ima mape ili ko zna ih napraiviti. A sa njim ces jedino dobiti krajnju tj neces imat limitator na brzinu i bolje ce ubzavat, al onda ode potrosnja up. Ima jos sitnica sto kazu USA. ownersi posto masa njih to sve radi al nemrem se sjetiti, Posto je kod njih sve ravno i nema puno zavoja meni su rekli kada sam ih pitao za power. comm da ak ne mislis drag rejsati i ciljat nekek brzine da nije potrebno, a ak ocu full system da ne stavljam power comm. nego da flasham serisku elektroniku pa da ne javlja FI.
A za kocnice iskreno neznam to bi trebao malo istrazivat... vis eklipova bolje ?

a i braking rotor bi bilo dobro staviti ak ce se kljesta mjenjat.. bar moje osobno misljenje