Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: Avantura zvana suzuki hayabusa 2008 & 2009  (Posjeta: 2058 )

blacktalisman

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: hayabusu
Odg: Avantura zvana suzuki hayabusa 2008 & 2009
« Odgovori #25 : 29. Studeni 2011, 23:26:25 »

moja beba
ljep bike...ovakvu sam razbio.... :-(
Evidentirano
BlackTalisman

Sp33D

• **
  • Vozi: Hayabusu
« Odgovori #26 : 30. Studeni 2011, 14:09:48 »

ljep bike...ovakvu sam razbio.... :-(

:( imas sta djelova od nje ? bar nesto ?
Evidentirano
VOZI SIGURNO.........................VOZI TENK

jaki

• Vozi: Kawasaki zzr 1400
« Odgovori #27 : 30. Studeni 2011, 14:17:09 »

:mrgreen:
rekao bi: dobre kočnice, rasvjeta ko iz reflektora sa stadiona, kilometara u danu koliko želiš a umor kao od kuče do prvog kioska  :mrgreen: ZZR  :mrgreen:
još kad na njega staviš Xenone onda si kao Betlehem..a sve vidiš do zadnjeg kamenčića na cesti :mrgreen:
Evidentirano
LeoVince nove auspuhe po promotivnim cijenama nabavljam...popust na kolčinu

BIKERZZR1400

• Vozi: KAWASAKI ZZR 1400
« Odgovori #28 : 30. Studeni 2011, 20:39:28 »

još kad na njega staviš Xenone onda si kao Betlehem..a sve vidiš do zadnjeg kamenčića na cesti :mrgreen:
Nemoj tako prijatelju ima ZZR i serijska svjetla jaka ko kuga. :mrgreen: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

blacktalisman

• *
« Odgovori #29 : 30. Studeni 2011, 23:55:19 »

nažalost samo držač sa suvozača.motor sam prodao serviseru i on ju je preslozio i preprodao...sad se vozikym na crnoj,sutra ću do Zadra. :-)
Evidentirano
BlackTalisman

borisp

• **
  • Vozi: Honda CBR1100XX
« Odgovori #30 : 01. Prosinac 2011, 16:08:20 »

... motor sam prodao serviseru i on ju je preslozio i preprodao...

jel bila jako skršena?
Evidentirano
cuz straight line is for vaginas

blacktalisman

• *
« Odgovori #31 : 02. Prosinac 2011, 01:20:24 »

jel bila jako skršena?
poprilično..eurorent procijenio popravak na 150 tis.....eh..eurorent...
Evidentirano
BlackTalisman

maRRio 8

« Odgovori #32 : 02. Prosinac 2011, 01:28:51 »

Pretpostavljam da su preporučili popravak a ne novi model? :misli: :mrgreen:
Evidentirano

borisp

• **
  • Vozi: Honda CBR1100XX
« Odgovori #33 : 02. Prosinac 2011, 08:23:59 »

Mislim da je bila i na forumskom oglasniku...
Evidentirano
cuz straight line is for vaginas

BIKERZZR1400

• Vozi: KAWASAKI ZZR 1400
« Odgovori #34 : 02. Prosinac 2011, 10:31:03 »

Eurorent mjerilo za veliku glupost ništa više. :LOL:
Evidentirano

blacktalisman

• *
« Odgovori #35 : 08. Prosinac 2011, 01:56:23 »

Eurorent mjerilo za veliku glupost ništa više. :LOL:
Sve više razmišljam da si sredim motor kako spada i imam 3 pitanja 1.Koji ispušni sistem odabrati za busu 2.koju kočionu pumpu staviti i koja kliješta? 3.Da li se isplati investirati u power commander?
Evidentirano
BlackTalisman

Sp33D

• **
  • Vozi: Hayabusu
« Odgovori #36 : 08. Prosinac 2011, 11:20:28 »

Sve više razmišljam da si sredim motor kako spada i imam 3 pitanja 1.Koji ispušni sistem odabrati za busu 2.koju kočionu pumpu staviti i koja kliješta? 3.Da li se isplati investirati u power commander?

ispusni sustav ti je najbolji brock al kod nejga je problem sto je preglasan i naporan, pa ga ameri koriste najvise za drag race, a akrapovic dual dode malo manje od 900 eura slip on koliko se sjecam a full oko 1500 tak nesto.. yoshimura je jeftinija al akrap daje bolej rezultate...  Two bros. je dobar al im je dizajn malo retardiran pa meni osobno se ne svida.
A ako stavis full system moras staviti power comm. ili flashati postojecu elektroniku tj na valjke i onda prckat dok ne nades savrsen omjer jer ce ti se paliti FI.
A power. comm dode oko 350 eura na gore, a i treba nac nekoga ko ima mape ili ko zna ih napraiviti. A sa njim ces jedino dobiti krajnju tj neces imat limitator na brzinu i bolje ce ubzavat, al onda ode potrosnja up. Ima jos sitnica sto kazu USA. ownersi posto masa njih to sve radi al nemrem se sjetiti, Posto je kod njih sve ravno i nema puno zavoja meni su rekli kada sam ih pitao za power. comm da ak ne mislis drag rejsati i ciljat nekek brzine da nije potrebno, a ak ocu full system da ne stavljam power comm. nego da flasham serisku elektroniku pa da ne javlja FI.
A za kocnice iskreno neznam to bi trebao malo istrazivat... vis eklipova bolje ? :D a i braking rotor bi bilo dobro staviti ak ce se kljesta mjenjat.. bar moje osobno misljenje ;)
Evidentirano
VOZI SIGURNO.........................VOZI TENK

SP

• Vozi: GSXR1000,Kruzer
« Odgovori #37 : 08. Prosinac 2011, 19:13:26 »

ako ces mjenjat kocnice onda je najbolje stavit brembo mono block i brembo pumpu i neke diskove,ako stavis samo jednu od ovih stvari ne dobivas bas puno
Evidentirano

drazan zovko

• *
  • Vozi: gsx 1000 r k7
« Odgovori #38 : 08. Prosinac 2011, 23:06:46 »

ispusni sustav ti je najbolji brock al kod nejga je problem sto je preglasan i naporan, pa ga ameri koriste najvise za drag race, a akrapovic dual dode malo manje od 900 eura slip on koliko se sjecam a full oko 1500 tak nesto.. yoshimura je jeftinija al akrap daje bolej rezultate...  Two bros. je dobar al im je dizajn malo retardiran pa meni osobno se ne svida.
A ako stavis full system moras staviti power comm. ili flashati postojecu elektroniku tj na valjke i onda prckat dok ne nades savrsen omjer jer ce ti se paliti FI.
A power. comm dode oko 350 eura na gore, a i treba nac nekoga ko ima mape ili ko zna ih napraiviti. A sa njim ces jedino dobiti krajnju tj neces imat limitator na brzinu i bolje ce ubzavat, al onda ode potrosnja up. Ima jos sitnica sto kazu USA. ownersi posto masa njih to sve radi al nemrem se sjetiti, Posto je kod njih sve ravno i nema puno zavoja meni su rekli kada sam ih pitao za power. comm da ak ne mislis drag rejsati i ciljat nekek brzine da nije potrebno, a ak ocu full system da ne stavljam power comm. nego da flasham serisku elektroniku pa da ne javlja FI.
A za kocnice iskreno neznam to bi trebao malo istrazivat... vis eklipova bolje ? :D a i braking rotor bi bilo dobro staviti ak ce se kljesta mjenjat.. bar moje osobno misljenje ;)

Što se tiče kočnice  na suzukiju 1000 (k7) kočnica brzo propadne,i postane mekana i to nakon dva tri ozbiljna kočenja i nikada mi neće biti jasno da prodaju nešto što ide 300 kmh,a koćnice tako slabe,a to kažem jer sam imao priliku probati Ducatija 848 i to je strava kako motor koči s tim da kočnica nakon dosta maltretiranja jedva da je malo propala i što je naj bitnije uljeva ti veliko povjerenje .
Ja sam malo popravio situaciju tako što sam ugradio Hellova kočiona (čelična ) crijeva i dobio sam na tvrdoći i sada može izdržati malo duža opterećenja ali nije to to .
Izglada da treba sve promjeniti od pumpe ,pa do crijeva,a možda i diskova ,ali gdje to onda vodi?
Inače sam s motorom pre zadovoljan , dobro se vozi, ide ko lud i ne kvari se,a jebiga na nešto moraš i zažmiriti :palacgore:
Evidentirano
Pere

blacktalisman

• *
« Odgovori #39 : 13. Ožujak 2012, 01:56:30 »

NAPRAVIO preko 30 tis na hayabusama 2008 & 2009..kočnice su najveća j... mana..sve ostalo OK.
Evidentirano
BlackTalisman

matrix357

• *
  • Vozi: hayabusa,KH 400
« Odgovori #40 : 15. Svibanj 2012, 14:20:20 »

Dobar osobni osvrt!ja vozim staru i slična je situacija.stavljen full akrap 4u1,power,mapirana i probana na valjcima.sa serijskom spuljom je malo glasnija od mlinca za kavu a sa ovima stvarno ozbiljno zvuči.moram reci da puno bolje radi sa mapom za yoshimuru nego sa mapom za akrapa.gume su pilotke po drugi puta jer su mi se za moj režim vožnje pokazale dobrim.ne vozim pretjerano agresivno,u grad rijetko sa njom idem jer me umara kvacilo i zlajfa ali na otvorenoj cesti je ok.plocice narucene iz USA,race model savršeno kocile 7000km.u subotu od kuce do sl.broda bez problema dosla sa jednim tankom uz prosjek brzine cca 200km.na početku mi je smetao zvuk kvacila na hladno koji se znao cuti dok se ulje ne zagrije ali je sada ok.uz normalno održavanje i voznju mislim da je masina nepoderiva.kupio sam ju nakon par godina pauze sa naglaskom da sam prije vozio cvaje i jedno vrijeme smo se lovili po zavozijima uz poprilican respekt ali smo se usuglasili.ne treba pretjerivati kroz kratke zavoje a na autoputu pokazuje sve svoje vrline i kvalitete.upravljac sam lagano podigao i sada je voznja puno ugodnija.sve u svemu motor kakvog sam uvijek želio,snažan,velik i pouzdan.
Evidentirano
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.13 sekundi uz 15 upita.