Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 4 [Sve]   Dolje

Autor Tema: APEL ZA POMOĆ !  (Posjeta: 3746 )

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Spol: Muški
  • Vozi: honda cbx 550 F1
APEL ZA POMOĆ !
« : 23. Studeni 2011, 15:27:05 »

Mislim da vrijedi pročitati i ako tko može pomoći nekom nepopijenom turom pića.

APEL ZA POMOĆ!!!
 Dragi prijatelji i poznanici...

... Ovim putem vam želim približiti jednu životnu situaciju u kojoj se već neko vrijeme nalazi naša susjeda samohrana majka i njen 11togodišnji sin (otac poginuo).
 Prije nekih godinu dana počeli smo primjećivati da susjeda svakim tjednom gubi zamjetan broj kilograma. Na upite:"što vam je susjeda" .. odgovarala bi "ma nešto sam bolesna" i tako bi dani prolazili, a ona je sve više i više mršavila.
 Svi mi susjedi uzeli smo zdravo za gotovo tu njenu tadašnju izjavu sa mišlju i nadom kako će vjerojatno ozdraviti i sve će biti ok. Nakon nekog vremena primijetili smo da joj je zbog neplaćenih računa isključena struja, a kratko nakon toga i plin. Tu smo se malo zamislili "što se događa" i počeli ispitivati susjedu, a ona bi u svom strahu da joj neko ne pozove socijalnu službu odgovarala:"ma čekam neke novce.. sve će bit u redu". I tako prođe još nekoliko mjeseci i dođe zima, a iz malog prizemnog stana, na ulicu se probija tračak svijetla od upaljene svijeće. Pokucam taj dan na vrata .. susjeda otvori, a mene zapuhne hladan vlažan "miris" nalik podrumskom vojnom skladištu (znat će oni koji su bili u vojsci o čemu pričam).
 U tom momentu postao sam posve svjestan situacije u kojoj se nalazi te je skupa sa mojom ženom pozvao k nama na razgovor. Priznala je da nikako ne uspijeva naći posao, a novac koji je imala polako se potrošio. Priznala je kako je smršavila jer danima znala bit na kruhu i vodi da bi njen sin imao što jesti. Sram i strah od osuđivanja sprječavali su je da se obrati za pomoć nama susjedima, a i socijalnoj službi koje se nerazumno bojala. Nakon razgovora s njom shvatili smo da joj hitno treba pomoći i uputili ju na par državnih institucija koje će joj pomoći da dobije neku pomoć na koju u ovoj situaciji ima pravo. Kako će sve to vjerojatno ići ne baš tako brzo kao i sve ostalo što ide preko državnih institucija, mislimo da bi mi kao susjedi mogli pomoći prikupljanjem sredstava da joj podmirimo račune režija, a kako bi joj ukopčali struju i plin. Vani je, sad gledam -3, a zamislite kako se okupati dok je u stanu oko 5 stupnjeva.

Trebamo skupiti 8500 kn, da bi podmirili dug za struju i plin, te platili ponovno ukapčanje.
 Nadamo se taj novac skupiti u što kraćem roku kako bi susjeda i njen sin dostojanstveno dočekali Božić u svom nadam se uskoro toplom domu.

Slobodno nam se obratite sa pitanjima i eventualnim prijedlozima.

Donirati možete na tekući račun RBA 2484008-3229461277
 sa napomenom "Za pomoć Tanji K."

Svi koji izvrše uplatu, na zahtjev mogu dobiti ispis stanja računa i promet po istom.

Hvala na pažnji,

Nataša Cirimotić
 098/ 637 797

Josip Cirimotić / cirimotic@gmail.com
 099/ 2119 129

Pokrenuli smo malu akciju za susjedu tanju ... pa eto .. tko koliko može...
 stanje je od jučer navečer do sada 4509,94 kn .. dakle struju smo riješili .. još plin i ima osnovne uvjete za život ... Radimo na tome da joj  se nađe i neki posao.
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
Odg: APEL ZA POMOĆ !
« Odgovori #1 : 23. Studeni 2011, 15:31:12 »

Ovo pismo je dobijeno od prijatelja i poznanika obitelji i nadam se da će se javiti - uplaćujem danas.
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,

Ringo

• **
  • Vozi: CB 1300F
« Odgovori #2 : 23. Studeni 2011, 17:18:10 »

:palacgore:
Evidentirano

HIGHLANDER

• **
  • Vozi: Suza DR 500
« Odgovori #3 : 23. Studeni 2011, 17:53:36 »

Ovo pismo je dobijeno od prijatelja i poznanika obitelji i nadam se da će se javiti - uplaćujem danas.

Žena bu nekaj uplatila, ja sam bez primanja.
Evidentirano
vu malemu selu,gde asfalta taki još nebu,gde plodne su njive i zelene šume,a krava se pase po bregu

http://www.youtube.com/watch?v=xwCdFVxbQWc

zaree

• *
  • Vozi: k5
« Odgovori #4 : 24. Studeni 2011, 13:28:58 »

kad bi svaki posjetitelj ovog foruma uplatio nešto bilo bi za struju i plin za cijelu slijedeću godinu
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #5 : 24. Studeni 2011, 13:49:29 »

kad bi svaki posjetitelj ovog foruma uplatio nešto bilo bi za struju i plin za cijelu slijedeću godinu

Upravo tako.Mislim da bi i jedan Ban(20 kuna) itekako puno pomoglo a nikom nebi pofalilo za jutarnju kavu.
Evidentirano

Rajić

• Ko to mene g'eda?
  • Vozi: HooooooondA 919
« Odgovori #6 : 24. Studeni 2011, 13:54:49 »

Pare nisu problem para NEMA ali za ovaka sranja uvjek treba biti grof . Samo me zanima da nije ona shema koju mi prodaju sveki dan u radnji.  :palacdolje:

Ako stojiš iza ovoga da je tako i da nije za ko zna šta uplatit ću samo mi potvrdi   :palacgore:
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #7 : 24. Studeni 2011, 14:03:12 »

Pare nisu problem para NEMA ali za ovaka sranja uvjek treba biti grof . Samo me zanima da nije ona shema koju mi prodaju sveki dan u radnji.  :palacdolje:

Ako stojiš iza ovoga da je tako i da nije za ko zna šta uplatit ću samo mi potvrdi   :palacgore:

Da stojim iza ovoga i nisu nikakve sheme jer ih osobno mrzim i ne bih ovo niti stavljao tu da nije provjereno,toliko a nadam se da će se netko i oglasiti a ako ne osobno ću provjeriti rezultat uplate večeras i objaviti - ne radi se o milijun kuna i mislim da je već podosta uplaćeno.
Evidentirano

Zmayski

• *
  • Vozi: Yamaha XTZ 750 SuperTénéré
« Odgovori #8 : 24. Studeni 2011, 14:48:38 »

Bok, ekipa!

Drago mi je što se odazivate ovako plemenitom cilju u tolikom broju i tako spremno - pa da vam kažem koju riječ o cijelom projektu.

Zamolio sam Papillona a.k.a. Calimera da smjesti tu poruku na pravo mjesto na forumu. Riječ je o mojoj prvoj susjedi i njenom sinu - volio bih reći da sam ja uočio njihovu nevolju i krenuo im pomoći, no nije tako; nisam imao pojma što mi se dešava pod nosom! Susjed preko puta (Josip) vidio je tu grozu i primio se posla. On je bajker "s greškom" :wink: kako bi to mi rekli; vozi bajk bez motora, no unatoč tome srce mu je i veliko i na mjestu. Njegovi biciklisti su već sakupili pristojnu lovu; mislim da bismo mi mogli ostatak!

Popričao sam malo sa susjedom; ona je jednostavna, plaha žena, odrasla u usvojiteljskoj obitelji. Prije je sa mužem živjela na Ravnicama, on je poginuo u prometnoj nesreći i sad sa sinom Kristijanom živi u tom podrumskom stančiću, bez posla i bez prihoda. Dakle, ta se susjeda doselila sa svojim klincem u unajmljeni podrumski stančić mog prvog susjeda, na naš Žuti Breg u Dubravi, prije kojih valjda 5-6 godina. Ona je u svojim tridesetim, uvijek se držala jako uplašeno i suzdržano, muž joj je negdje poginuo, sa svima je bila samo na Bok - Bok. Sin joj je sada dečko od 11 godina, sitan, pomalo bojažljiv klinac, radoznalih očiju. Ponekad bi došao do moje radione kad bih ja u njoj nešto radio, popričao par riječi, pogledao motor i ubrzo opet otišao. Mislio sam da jednostavno žive skroman život male obitelji tako tipičan za Zagrebačka predgrađa, a pokazalo se da zapravo - gladuju!

Ukoliko se itko pita da nije slučajno riječ o nekoj shemi; ja osobno stojim iza svega ovoga, svojom riječi i časti. Kada sve privedemo kraju, objaviti ćemo ovdje i konkretne rezultate koje smo uspjeli postići.

Krešo Risek – Zmayski
Predsjednik MK Veterani - Zagreb
zmayski@gmail.com kreso.risek@mk-veterani.hr
+385/91/8921-337
http://www.mk-veterani.hr/
Evidentirano
...on je bio ljuta zvijerka,  stog su njega zvali...

ER
KA     a.k.a.     Zmayski

koss

• Vozi: sv 650s(exy)
« Odgovori #9 : 24. Studeni 2011, 15:53:47 »

Bravo momci, nikad nije kasno.  :palacgore:
Evidentirano
Unbelievable riders Dubrovnik

Bubbica

• Vozi: vjernu malu mulu
« Odgovori #10 : 24. Studeni 2011, 15:56:16 »

Bez uvrede, ali milija mi moja jutarnja kava no dijeliti lovu okolo.
Najlakse je reci "ja nemam"
Takvih je puna drzava
Evidentirano

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #11 : 24. Studeni 2011, 16:11:52 »

Nema te kave ili ničega sličnoga čega se nebi odrekao da djete od 11 godina ne živi u hladnom i bez struje stanu .
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

Rajić

• Ko to mene g'eda?
« Odgovori #12 : 24. Studeni 2011, 17:26:05 »

NE ŽELIM DA ME SE KRIVO SHVATI ALI ŽELIO SAM POTVRDU I NIJE PROBLEM UPLATITI  :palacgore:

Problem mi je što radim u radnji i na udaru sam ljudi svaki dan tako da mi svaki dan dolaze sa kojekakim izgovorima te je ovom ovo te je onom ono  :palacdolje: izrezuju kojekake členke iz novina i dolaze sa tuđim nalazima iz bolnice  :palacdolje: samo mi nije jasno kako ih nije BOGA strah i jel se ne zapitaju nikada ništa  :LOL:

Uplačujem barem nešta sutra pa kud puklo da puklo  :mrgreen: ne bude puno ali da svatko po malo nakupilo bi se  :palacgore:
Evidentirano

Iceberg

• Gost
« Odgovori #13 : 24. Studeni 2011, 17:32:49 »

Kad ste već imenom i prezimenom stali iza svega napisanog onda će se naći koja kuna viška i kod mene  :palacgore:

Tehnički problem:
Na koga točno glasi ovaj račun?
Jbg prolazi mi uplata bez upisivanja vlasnika računa.
Evidentirano

koss

« Odgovori #14 : 24. Studeni 2011, 18:45:40 »

Na Nataša Cirimotić.
Evidentirano

bero-ds

• *
  • Vozi: SUZUKI GSX 1400
« Odgovori #15 : 24. Studeni 2011, 18:56:30 »

uplata stiže....neznam koliko ću uplatiti sutra (petak) ali svatko da uplati koju kunu eto pomogli smo jednu obitelj....eto to smo mi bajkeri....  :palacgore:
Evidentirano
predsjednik MK "DUGO SELO"
počasni član MK "TIGROVI"
http://mk-sveti-martin.forumotion.com/

bero-ds

• *
  • Vozi: SUZUKI GSX 1400
« Odgovori #16 : 24. Studeni 2011, 19:02:18 »

NE ŽELIM DA ME SE KRIVO SHVATI ALI ŽELIO SAM POTVRDU I NIJE PROBLEM UPLATITI  :palacgore:

Problem mi je što radim u radnji i na udaru sam ljudi svaki dan tako da mi svaki dan dolaze sa kojekakim izgovorima te je ovom ovo te je onom ono  :palacdolje: izrezuju kojekake členke iz novina i dolaze sa tuđim nalazima iz bolnice  :palacdolje: samo mi nije jasno kako ih nije BOGA strah i jel se ne zapitaju nikada ništa  :LOL:

Uplačujem barem nešta sutra pa kud puklo da puklo  :mrgreen: ne bude puno ali da svatko po malo nakupilo bi se  :palacgore:

ovo nema veze za pomoći sto ću upatiti nego kada pričamo o tome...bila jednom došla ciganka u našu trgovinu i trazi nesto novaca...brat joj da ajax i krpu i kaze operi izlog cca 4 m2 i dobiješ 20 kn...mislim da znate odgovor. ako ne reći ću nisam došla ovdje da radim. odgovor je bio jasan marš iz trgovine....primjer 2 dođe čovjek u trgovinu i trazi za 2 kg banan za djete...frend ima voćarnu i nazovem ga da donese 2 kg banan kod mene u trgovinu da dam čovjeku za djete a on meni kaze da mu nisu potrebne banane...stero sam i njega u p.m.......naravno ima i onih kojima je potrebno .....
zato sam i napisao da ću ulatiti na ž.r. rba banke za pomoć gospođi i djetetu. :palacgore:
Evidentirano
predsjednik MK "DUGO SELO"
počasni član MK "TIGROVI"
http://mk-sveti-martin.forumotion.com/

Priest

• **
  • Vozi: prodajem Tuono
« Odgovori #17 : 24. Studeni 2011, 19:08:55 »

Ispunio kršćansku dužnost.  :palacgore:
Evidentirano
Ne čekaj da ljudi umru da im očituješ dobrotu i da osjete tvoju ljubav: za života, brate, za života ... to učini.

ADAM

• Vozi: pocket po sobi i homdu po dvorištu
« Odgovori #18 : 24. Studeni 2011, 19:20:06 »

Sad sam vidio,u subotu ću uplatiti,ali....
Rečeno je da se boji soc. službe,ali...
Neka ode u najbliži CZSC i traži pomoć-nije to sramota i može dobiti jednokratnu pomoć ili riješavanje i većih problema  :palacgore:

Iceberg

• Gost
« Odgovori #19 : 24. Studeni 2011, 19:20:54 »

Ispunio kršćansku dužnost.  :palacgore:

+1 frende
Evidentirano

Skripter

• **
  • Vozi: Kawasaki ZX-9R
« Odgovori #20 : 24. Studeni 2011, 19:22:57 »

Nešto sitno poslano... žao mi je da ne mogu više.
Evidentirano
Bez komentara

goc

• Vozi: po ograničenju
« Odgovori #21 : 24. Studeni 2011, 20:15:06 »

upravo uplaćena troznamenkasta svota...nek im je sa srećom!
« Zadnja izmjena: 24. Studeni 2011, 20:27:06 goc »
Evidentirano
daj ljudi pijte koktele a ne samo gemište i pivu!
www.mixyflairstyle.com

"SVE KAJ IMAM SAM UKRAL,JEDINO SAM ŠKOLU I DIPLOMU KUPIL!!!"

ne radim dobro ali zato radim vrlo polako!

Iceberg

• Gost
« Odgovori #22 : 24. Studeni 2011, 21:01:27 »

Ajde sutra neka bude update stanja uplata, pa ako nije dosta da se odreknem još koje kave  :palacgore:
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #23 : 24. Studeni 2011, 22:10:12 »

Ipak mi je drago što se ljudi odreknu kave - osobno ne poznam tu obitelj ali znam za još takvih koji se srame otići u Socijalno a skrivaju svoju bjedu.Ima ih i koji su zaposleni ali s tim ne mogu pokriti niti režije a stanuju i žive s djecom u bjednim uvjetima.Mislim da i među vama ima onih koji su osjetili bar malo takve situacije u životu ali niste posuđivali novce nego ste i dalje "glumili" da je sve po starom.Za kraj bih napisao da u socijalnim službama nađem ljude sa zlatnim lančinama oko vrata i parkiranom novim automobilom koji dolaze po jednokratnu pomoć i naravno dobiju je - takav tip ljudi koji se ne srame ničeg a tako lako prolaze u životu viđate i vi.

Ajde sutra neka bude update stanja uplata, pa ako nije dosta da se odreknem još koje kave  :palacgore:

Bitno mi je da se frend Krešo javio i da će se staviti rezultati jer bih i ja volio da nema skeptičnih komentara ni sad a ni kasnije.Uvijek ću podržavati humanitarne akcije koje imaju pravu istinsku pozadinu - ostale olako odbacujem,eto sad sam se sjetio još jednog dečka koji je u kolicima u Zagrebu(svi znate tko je) i njegove sudbine - e takvim kao njemu ću pomoći ali pamtim i one koji su pisali odvratne postove kad je bio gost u jednoj emisiji.Svaka čast svima koji vide i prepoznaju glumu od realnosti.
« Zadnja izmjena: 24. Studeni 2011, 22:20:05 papillon »
Evidentirano

Priest

• **
« Odgovori #24 : 24. Studeni 2011, 22:12:23 »

Ipak mi je drago što se ljudi odreknu kave - osobno ne poznam tu obitelj ali znam za još takvih koji se srame otići u Socijalno a skrivaju svoju bjedu.Ima ih i koji su zaposleni ali s tim ne mogu pokriti niti režije a stanuju i žive s djecom u bjednim uvjetima.Mislim da i među vama ima onih koji su osjetili bar malo takve situacije u životu ali niste posuđivali novce nego ste i dalje "glumili" da je sve po starom.Za kraj bih napisao da u socijalnim službama nađem ljude sa zlatnim lančinama oko vrata i parkiranom novim automobilom koji dolaze po jednokratnu pomoć i naravno dobiju je - takav tip ljudi koji se ne srame ničeg a tako lako prolaze u životu viđate i vi.

Slažem se s tobom, al ima još ljudi koji znaju prepoznati tuđu nevolju, a što je najbitnije - pomoći i pritom sačuvati ljudima dostojanstvo.  :palacgore:
Evidentirano
Ne čekaj da ljudi umru da im očituješ dobrotu i da osjete tvoju ljubav: za života, brate, za života ... to učini.

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #25 : 24. Studeni 2011, 23:13:20 »

Nadam se da ce majka i mali osjetit sto znaci sretan bozic  :palacgore:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

Angie

• Vozi: Aprilia RS125 '06 i Tomos A3S '89
« Odgovori #26 : 25. Studeni 2011, 08:30:22 »

Neki ban će se iskopat,i tako me muči želudac u zadnje vrijeme pa ne pijem kavu baš  :wink:
Mogli bi skupit i malo više pa nek sinek dobije nešto pod bor  :smiley:

Ako nije problem,neka mi netko javi puno ime vlasnika računa i grad(pretpostavljam zg) stanovanja na pm,nažalost e-bankarstvo zahtijeva.
Evidentirano
Prodajem:većinu dijelova mašine za Apriliu RS125 Rotax 122,nešto estetike.

Yo dude he just called you "Aprilijaš"...Oh hell no,hold my zacvikani cilindar while i pokušam reparirat donji igličasti and my selektor brzina!

Conte

• **
  • Vozi: fz6 n s2
« Odgovori #27 : 25. Studeni 2011, 08:58:44 »

Nije puno al je do srca!
Danas odrađen nalog na int. bankarstvu a sutra bude sjelo.
Zmaju pozdravi susjedu i njezinog sina od mkv Zabok!!
Evidentirano
MK "VETERANI-ZABOK"

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #28 : 25. Studeni 2011, 09:42:40 »

Neki ban će se iskopat,i tako me muči želudac u zadnje vrijeme pa ne pijem kavu baš  :wink:
Mogli bi skupit i malo više pa nek sinek dobije nešto pod bor  :smiley:

Ako nije problem,neka mi netko javi puno ime vlasnika računa i grad(pretpostavljam zg) stanovanja na pm,nažalost e-bankarstvo zahtijeva.

Imaš na prvoj strani sve ali nije problem ponoviti  :palacgore:

Donirati možete na tekući račun RBA 2484008-3229461277 Nataša Cirimotić Zagreb
Evidentirano

Rajić

• Ko to mene g'eda?
« Odgovori #29 : 25. Studeni 2011, 09:56:04 »

Imaš na prvoj strani sve ali nije problem ponoviti  :palacgore:

Donirati možete na tekući račun RBA 2484008-3229461277 Nataša Cirimotić Zagreb

Virman ispisan i predajem ga poslje 14h  :palacgore:
Evidentirano

Gato

• Vozi: TuDuMa 850
« Odgovori #30 : 25. Studeni 2011, 11:20:32 »

Bok, ekipa!

Drago mi je što se odazivate ovako plemenitom cilju u tolikom broju i tako spremno

Frende, iako situacija nije sjajna uplatit cu barem nesto malo. Par piva :mrgreen: se mogu odreci za takvo nesto...
Da nas je barem vise koji se tako brinemo i nastojimo pomoci bliznjima u nevolji. :palacgore:
Evidentirano
Ne slusajte narodnjake, umrite prirodnom smrcu!

Free Rider - Mačak - Slavonija

koss

« Odgovori #31 : 25. Studeni 2011, 12:29:10 »

Upravo tako.Mislim da bi i jedan Ban(20 kuna) itekako puno pomoglo a nikom nebi pofalilo za jutarnju kavu.
Znaš li ti pošto je kava u Dubrovniku?  :mrgreen:
Evidentirano

suza i locke

• *
« Odgovori #32 : 25. Studeni 2011, 13:45:11 »

Molim napišite poziv na broj odobrenja. Bez toga mi ne prolazi na e-bankarstvu. Hvala.
Evidentirano
suza i locke

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #33 : 25. Studeni 2011, 13:52:55 »

Molim napišite poziv na broj odobrenja. Bez toga mi ne prolazi na e-bankarstvu. Hvala.

u pozivu na broj staviš 01 (ili 00) i današnji datum u obliku 25112011 .. i prolazi ...

btw ... uplaćeno za 5 piva  :palacgore:

Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

Rajić

• Ko to mene g'eda?
« Odgovori #34 : 25. Studeni 2011, 13:57:45 »

u pozivu na broj staviš 01 (ili 00) i današnji datum u obliku 25112011 .. i prolazi ...

Za ispred trgovine ili u bircu  :misli:
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #35 : 25. Studeni 2011, 13:59:52 »

Za ispred trgovine ili u bircu  :misli:

bircu ...  :mrgreen: ... ali to je bilo više onako figurativno rečeno ..  :jesus:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

Rajić

• Ko to mene g'eda?
« Odgovori #36 : 25. Studeni 2011, 14:10:24 »

bircu ...  :mrgreen: ... ali to je bilo više onako figurativno rečeno ..  :jesus:

Ode i ja sada u ZAP neš donirati  :mrgreen:
Evidentirano

paranoid

• **
  • Vozi: dok ne padnem GSX750F
« Odgovori #37 : 25. Studeni 2011, 14:20:46 »

nije puno ali nadam se da će pomoći....

Sarinjo

• **
  • Vozi: solex 3800
« Odgovori #38 : 25. Studeni 2011, 14:36:41 »

pridružio se i ja...sretno :palacgore:
Evidentirano
Durafix....inovativne štangice za zavarivanje aluminija... www.durafix.hr ...Ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku tvrtka LUDUSvita d.o.o Zagreb 099 213 2634
durafix.hrvatska@net.hr

Rajić

• Ko to mene g'eda?
« Odgovori #39 : 25. Studeni 2011, 15:26:28 »

Dužnost obavljena  :palacgore:
Evidentirano

suza i locke

• *
« Odgovori #40 : 25. Studeni 2011, 17:26:48 »

Hvala Straš, rješeno.
Evidentirano
suza i locke

djuke098

• **
« Odgovori #41 : 25. Studeni 2011, 19:48:23 »

Bez uvrede, ali milija mi moja jutarnja kava no dijeliti lovu okolo.
Najlakse je reci "ja nemam"
Takvih je puna drzava

kako bi u maratoncima rekli ---JADAN JE ONAJ KO JE VAS POZNAVO---nisam mogo izdržati- e sad srčkaj kavicu :jesus:
Evidentirano
Vukovar -zauvijek BARABA

Iceberg

• Gost
« Odgovori #42 : 25. Studeni 2011, 20:07:09 »

Kakav nam je saldo, jesmo li još u minusu??
Evidentirano

branko radocaj

• *
  • Vozi: Kawasaki 750 vulcan
« Odgovori #43 : 25. Studeni 2011, 20:41:52 »

Hvale vrijedan apel evo i od mene penziča neka će kuna bit,ali ima problem preko internet bankarstva me traži POZIV NA BROJ kojega se tu nigdje ne spominje.
« Zadnja izmjena: 25. Studeni 2011, 21:10:42 branko radocaj »
Evidentirano
Hrabar je onaj tko pobijedi sebe
Sve svoje nosim sa sobom

goc

« Odgovori #44 : 25. Studeni 2011, 20:47:55 »

Da stojim iza ovoga i nisu nikakve sheme jer ih osobno mrzim i ne bih ovo niti stavljao tu da nije provjereno,toliko a nadam se da će se netko i oglasiti a ako ne osobno ću provjeriti rezultat uplate večeras i objaviti - ne radi se o milijun kuna i mislim da je već podosta uplaćeno.
:no:
kak bi stari ljudi rekli...čovjeka se drži za riječ a bika za rogove!  :mrgreen:
Evidentirano
www.mixyflairstyle.com

branko radocaj

• *
« Odgovori #45 : 25. Studeni 2011, 21:17:30 »

Ima još jedna dobra da se zapamtiti GDJE JE SLOGA ,TU JE I POBJEDA :palacgore:
Evidentirano
Sve svoje nosim sa sobom

DamirK

• Vozi: o
« Odgovori #46 : 25. Studeni 2011, 21:21:32 »

Hvale vrijedan apel evo i od mene penziča neka će kuna bit,ali ima problem preko internet bankarstva me traži POZIV NA BROJ kojega se tu nigdje ne spominje.

upisi bilo koji broj, npr 2222
Evidentirano
bR-1 :smoke:

branko radocaj

• *
« Odgovori #47 : 25. Studeni 2011, 22:00:04 »

Uspjelo je uspjelo....
Evidentirano
Sve svoje nosim sa sobom

Zog

• Vozi: od davnina
« Odgovori #48 : 25. Studeni 2011, 22:16:59 »

Kad se skupi 8500kn (iznos koji mogu uplatiti tri bolje stojeća forumaša) i podmire dugovi, šta dalje? :misli:, problem im je riješen kratkoročno, a ne dugoročno. :misli:
Neka neko od forumaša koji imaju privatni biznis zaposli tu ženu u svoju firmu, puno više će joj pomoći. :misli:
Inače, pohvala na akciji u kojoj je došla do izražaja ljudskost. :palacgore:
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #49 : 25. Studeni 2011, 22:45:42 »

:no:
kak bi stari ljudi rekli...čovjeka se drži za riječ a bika za rogove!  :mrgreen:

kako bih ja sad to sve rekao,čekam i ja rezultat ali da ne navaljivam niti dosađujm ženi a niti Zmayskom(Kreši) - sve ono što je uplaćeno stavićemo na ovu TEMU sa točnim podacima i kopiranim uplatama ako baš to želite.-------valjda je netko povirio današnji 24 sata pa se uvjerio u istinitu bahatost o kojoj smo pisali Adam i ja u vezi lažnih glumaca i kako im socijalno daje a znaju da imaju-mislim na onog u invalidskim kolicima a šeta bolje nego Adriana Lima :no:..
http://www.24sata.hr/news/prevaranti-oni-lazu-i-dobro-zive-od-humanitarne-pomoci-243736

Kad se skupi 8500kn (iznos koji mogu uplatiti tri bolje stojeća forumaša) i podmire dugovi, šta dalje? :misli:, problem im je riješen kratkoročno, a ne dugoročno. :misli:
Neka neko od forumaša koji imaju privatni biznis zaposli tu ženu u svoju firmu, puno više će joj pomoći. :misli:
Inače, pohvala na akciji u kojoj je došla do izražaja ljudskost. :palacgore:

Tu si u pravu a već se dosta njih ponudilo,neka se prvo žena i dijete malo naviknu na sad već malu pozornost prema njima jer nisu navikli na to a žena će biti zaposlena - ima ipak ljudi na forumu    :palacgore:

kako bi u maratoncima rekli ---JADAN JE ONAJ KO JE VAS POZNAVO---nisam mogo izdržati- e sad srčkaj kavicu :jesus:

Đuka ne sekiraj se - nije ni Pantelija  :wink:
Evidentirano

Zog

• Vozi: od davnina
« Odgovori #50 : 25. Studeni 2011, 22:58:37 »

kako bih ja sad to sve rekao,čekam i ja rezultat ali da ne navaljivam niti dosađujm ženi a niti Zmayskom(Kreši) - sve ono što je uplaćeno stavićemo na ovu TEMU sa točnim podacima i kopiranim uplatama ako baš to želite.-------valjda je netko povirio današnji 24 sata pa se uvjerio u istinitu bahatost o kojoj smo pisali Adam i ja u vezi lažnih glumaca i kako im socijalno daje a znaju da imaju-mislim na onog u invalidskim kolicima a šeta bolje nego Adriana Lima :no:..
http://www.24sata.hr/news/prevaranti-oni-lazu-i-dobro-zive-od-humanitarne-pomoci-243736

Tu si u pravu a već se dosta njih ponudilo,neka se prvo žena i dijete malo naviknu na sad već malu pozornost prema njima jer nisu navikli na to a žena će biti zaposlena - ima ipak ljudi na forumu    :palacgore: Đuka ne sekiraj se - nije ni Pantelija  :wink:

:naklon: :naklon: :naklon:
Evidentirano

mr.mee

• Vozi: kawasaki z650 i z750
« Odgovori #51 : 26. Studeni 2011, 08:53:01 »

kad već nisam bio u gradu da i uplatimo ono što bi eventualno potrošio, pošto je vikend bit će provedeno u ponedeljak 28.11

mbuza1

• *
  • Vozi: Yamahu R1
« Odgovori #52 : 26. Studeni 2011, 12:40:32 »

...sve pohvale za ovakve akcije... stvarno nije problem odreci se 20-50-100 kuna (kako kome - ovisno o primanjima i situaciji) a svaka kuna je jednako bitna za obitelj kojoj treba pomoc... respect...
Evidentirano
- "Vuče, pogriješio si u jednom slovu, trebao si da me P O J E D E Š!!" (trudna Crvenkapica) -

mbuza1

• *
« Odgovori #53 : 26. Studeni 2011, 12:41:23 »

...ha mozda jednog dana i mali postane bajker pa eto novog člana :)...
Evidentirano
- "Vuče, pogriješio si u jednom slovu, trebao si da me P O J E D E Š!!" (trudna Crvenkapica) -

dudo_vd

• **
  • Vozi: Pegaso 650 Strada // NRG // APN :D
« Odgovori #54 : 26. Studeni 2011, 23:28:25 »

svaka cast!!
ovo je prvi put da cu uplatit preko banke nekom za pomoc, jer cesto to bivaju sranja i spletke... inace, samo sam par puta dao pare, ali lijepe (student)- npr ka smo bili u brtislavi vani, ko kontenjra je spavao covjek ://// gadno ......

Sretno!! :palacgore:
Evidentirano
Come in Peace or stay home!

https://www.facebook.com/MKOkit

Iwa

• Nemesis
  • Spol: Ženski
  • Vozi: cbr1000f
« Odgovori #55 : 27. Studeni 2011, 16:01:02 »

Ja bi molila sljedece - ako postoji nacin za odnijeti zeni stvari da se javi. Para nemam ni za kiflu ali u spajzi uvijek ima i previse. Ulja, brasna, kolaca, rize, praska za ves...
Pa eto, ako se moze kome i gdje dostaviti. Klincu stvari za skolu, biljeznice i sl.
Evidentirano
crna kraljica

In a land of sheep a few wolves still roam....

mbuza1

• *
« Odgovori #56 : 27. Studeni 2011, 16:07:56 »

Ja bi molila sljedece - ako postoji nacin za odnijeti zeni stvari da se javi. Para nemam ni za kiflu ali u spajzi uvijek ima i previse. Ulja, brasna, kolaca, rize, praska za ves...
Pa eto, ako se moze kome i gdje dostaviti. Klincu stvari za skolu, biljeznice i sl.

..evo svaka cast, jos jedna predivna gesta da se na bilo koji nacin pomogne...  :0648: :palacgore:
Evidentirano

kalimero

• **
  • Vozi: strom 09
« Odgovori #57 : 27. Studeni 2011, 17:29:52 »

Uplatih.
Želio bih da žena nađe posao, samo to bi ju spasilo u budućnosti.
Evidentirano
Nema učione bez pušione!

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #58 : 27. Studeni 2011, 19:14:32 »

U pravu si i vidjeću s Krešom kako bi se to najlakše riješilo..
A sad sam baš razgovarao i ovaj Apel je financijski pokrio sve troškove zahvaljujući svima koji su uplatili makar i kunu ali i odnesena su materijalna sredstva o kojima je Iwa pisala zahvaljujući dobrim ljudima ali o tome ću više napisati sutra kad ćemo staviti i konačno stanje(za one nevjerne Tome) i način na koji se još pomoglo i kako će se dugoročnije pomoći - ipak ljudi sa foruma su stvarno ispali fer,svaka čast svima koji su uplatili  :palacgore:
Evidentirano

goc

« Odgovori #59 : 27. Studeni 2011, 19:42:10 »

A sad sam baš razgovarao i ovaj Apel je financijski pokrio sve troškove zahvaljujući svima koji su uplatili makar i kunu ali i odnesena su materijalna sredstva o kojima je Iwa pisala zahvaljujući dobrim ljudima ali o tome ću više napisati sutra kad ćemo staviti i konačno stanje(za one nevjerne Tome) i način na koji se još pomoglo i kako će se dugoročnije pomoći - ipak ljudi sa foruma su stvarno ispali fer,svaka čast svima koji su uplatili  :palacgore:
najvjerojatnije si nečiji dobronamjerni skepticizam krivo protumačio...sumnjam da je itko od nas,koji smo upalatili određeni novčani iznos,imalo posumnjao u dobronamjernost ove akcije ali naravno da bismo svi rado čuli konačni rezultat humanitarnog projekta u kojem smo sudjelovali,zar ne?!?!  :wink:
Evidentirano
www.mixyflairstyle.com

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #60 : 27. Studeni 2011, 20:01:35 »

najvjerojatnije si nečiji dobronamjerni skepticizam krivo protumačio...sumnjam da je itko od nas,koji smo upalatili određeni novčani iznos,imalo posumnjao u dobronamjernost ove akcije ali naravno da bismo svi rado čuli konačni rezultat humanitarnog projekta u kojem smo sudjelovali,zar ne?!?!  :wink:

...bilo je tu svega ali najmanje skepticizma i nisam na nikog aludirao niti bih,svatko ima svoje mišljenje i stav,na kraju i na forumu poznajem ljude koji ne žive u bajnim uvjetima pa su uplatili koliko-toliko a već sam na prvu opasku napisao da stojim iza ovoga hum. projekta i da će se rezultati objaviti - ponavljam da sam uvijek za humanitarne akcije jer ima puno ljudi kojima treba pomoć i biti će mi drago da opet netko napravi bilo kakav Apel ili slično - odvojiću opet tih 20,50,100 kuna kad i sam znam da su uistinu potrebne a ne isbrobane i izlizane fore.
Evidentirano

zaroz

• **
  • Vozi: yamahu
« Odgovori #61 : 27. Studeni 2011, 22:55:32 »

može li se i dalje uplaćivati? uletili mi neplanirano neki novci pa bih volio dio proslijediti za gospođu i malog...

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #62 : 28. Studeni 2011, 01:05:36 »

može li se i dalje uplaćivati?  uletili mi neplanirano neki novci pa bih volio dio proslijediti za gospođu i malog...

Može,samo sam malo pojasnio i ponovio neke stvari  :palacgore:
Evidentirano

Zmayski

• *
« Odgovori #63 : 28. Studeni 2011, 14:04:46 »

Drago mi je što vas sve ovdje mogu obavijestiti o velikom uspjehu naše akcije i to u nepunih tjedan dana! Trebali smo sakupiti 8.500 kuna kako bi maloj obitelji platili račune za struju i plin da im Elektra i Plinara vrate isključene priključke - uspjeli smo osigurati više od 17.500 kuna!!! Sve je plaćeno i podmireno, majka i sin su na toplom i osvijetljenom, sa svim preduvjetima za normalan život, a od ostatka novca je osnovan zalog iz kojeg će im biti plaćane sve režije najmanje sljedećih godinu dana.

Osim toga, dva su naša Veterana pomogla i osiguravajući druge njihove potrebe; jedan je predao šest vrećica punih raznorazne hrane, a drugi je Tanju i Kristijana odveo u pravi blagdanski shopping, gdje su si kupili sve što su trebali, od odjeće i obuće pa do kućnih potrepština.

Nadalje, vjerujem da smo im uspješno riješili i najveći problem - ako se može odrediti što je važnije; hrana, grijanje, svjetlo ili posao. Da, jedan naš Veteran je uspio preko svojih kontakata Tanji pronaći posao, u njenoj struci. Ona bi mogla već s početkom 12. mjeseca početi raditi kao njegovateljica - o čemu ću vas ovdje obavijestiti.

Svi zainteresirani mogu pronaći podatke o uplatama i isplatama na ovoj adresi:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ars0rebEdry2dFhzQThxMm5iaDFyWXNqNjBZUjlwM2c
Imena i prezimena su pretvorena u inicijale kako bi se zaštitila privatnost svih darovatelja. Ukoliko bilo tko želi neke dodatne podatke, molim, neka mi se obrati.

Hvala Vam svima i svakom ponaosob! Ne samo zbog male obitelji u velikoj nevolji, već i zato što sad svatko vidi da nije sam, već dio jedne velike i bratske zajednice, i da kad bilo kome bude zatrebala pomoć znati će da se ima na koga osloniti! Treba nam vjera kroz ove teške godine, vjera u Boga, ali i vjera svih nas jednih u druge. Nitko nije sam! Hvala Vam!!!
Evidentirano

ER

Sarinjo

• **
  • Vozi: solex 3800
« Odgovori #64 : 28. Studeni 2011, 14:57:59 »

ja na takve stvari jednostavno kažem.....yessss :palacgore:
Evidentirano
Durafix....inovativne štangice za zavarivanje aluminija... www.durafix.hr ...Ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku tvrtka LUDUSvita d.o.o Zagreb 099 213 2634
durafix.hrvatska@net.hr

strasilo

• šafran
« Odgovori #65 : 28. Studeni 2011, 15:05:04 »

svaka čast ....  :palacgore: :palacgore:

iako ima zaista povećih iznosa, drago mi je vidjeti upravo veći broj manjih iznosa jer tu ustvari leži ljudska veličina....  :palacgore:
Evidentirano

suza i locke

• *
« Odgovori #66 : 28. Studeni 2011, 15:48:10 »

Bravo ljudi opet ste pokazali da bikeri imaju dušu :palacgore:
Evidentirano
suza i locke

Priest

• **
« Odgovori #67 : 28. Studeni 2011, 15:51:49 »

Zmayski, uljepšao si mi dan!  :palacgore:
Evidentirano

djuke098

• **
« Odgovori #68 : 28. Studeni 2011, 17:15:34 »

Drago mi je što vas sve ovdje mogu obavijestiti o velikom uspjehu naše akcije i to u nepunih tjedan dana! Trebali smo sakupiti 8.500 kuna kako bi maloj obitelji platili račune za struju i plin da im Elektra i Plinara vrate isključene priključke - uspjeli smo osigurati više od 17.500 kuna!!! Sve je plaćeno i podmireno, majka i sin su na toplom i osvijetljenom, sa svim preduvjetima za normalan život, a od ostatka novca je osnovan zalog iz kojeg će im biti plaćane sve režije najmanje sljedećih godinu dana.

Osim toga, dva su naša Veterana pomogla i osiguravajući druge njihove potrebe; jedan je predao šest vrećica punih raznorazne hrane, a drugi je Tanju i Kristijana odveo u pravi blagdanski shopping, gdje su si kupili sve što su trebali, od odjeće i obuće pa do kućnih potrepština.

Nadalje, vjerujem da smo im uspješno riješili i najveći problem - ako se može odrediti što je važnije; hrana, grijanje, svjetlo ili posao. Da, jedan naš Veteran je uspio preko svojih kontakata Tanji pronaći posao, u njenoj struci. Ona bi mogla već s početkom 12. mjeseca početi raditi kao njegovateljica - o čemu ću vas ovdje obavijestiti.

Svi zainteresirani mogu pronaći podatke o uplatama i isplatama na ovoj adresi:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ars0rebEdry2dFhzQThxMm5iaDFyWXNqNjBZUjlwM2c
Imena i prezimena su pretvorena u inicijale kako bi se zaštitila privatnost svih darovatelja. Ukoliko bilo tko želi neke dodatne podatke, molim, neka mi se obrati.

Hvala Vam svima i svakom ponaosob! Ne samo zbog male obitelji u velikoj nevolji, već i zato što sad svatko vidi da nije sam, već dio jedne velike i bratske zajednice, i da kad bilo kome bude zatrebala pomoć znati će da se ima na koga osloniti! Treba nam vjera kroz ove teške godine, vjera u Boga, ali i vjera svih nas jednih u druge. Nitko nije sam! Hvala Vam!!!

malo dobre volje treba da se nekoga usreći ali se višestruko dobije VELIKO SRCE I DUŠA DO NEBA   :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
Vukovar -zauvijek BARABA

Rajić

• Ko to mene g'eda?
« Odgovori #69 : 28. Studeni 2011, 17:25:46 »

Divna vijest    :palacgore:

:mrhappy:
Evidentirano

kalimero

• **
  • Vozi: strom 09
« Odgovori #70 : 28. Studeni 2011, 17:32:15 »

....
...

To je najvažnija pozitivna vijest, jer bez stalnog prihoda teško se može živjeti..... svaka čast  :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
Nema učione bez pušione!

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #71 : 28. Studeni 2011, 18:00:27 »

svaka čast .... :palacgore: :palacgore:

iako ima zaista povećih iznosa, drago mi je vidjeti upravo veći broj manjih iznosa jer tu ustvari leži ljudska veličina....  :palacgore:

Da, upravo si rekao ono vezano za jutarnju kavu  :palacgore:
Drago mi je da ipak još postoji ovakav način pomoći koji izumire odavno,ipak će mi žena ujutro otići odreći se još jedne kave,svaka čast svima :palacgore:
Evidentirano

Gato

• Vozi: TuDuMa 850
« Odgovori #72 : 28. Studeni 2011, 18:42:13 »

Drago mi je što vas sve ovdje mogu obavijestiti o velikom uspjehu naše akcije i to u nepunih tjedan dana!
... Treba nam vjera kroz ove teške godine, vjera u Boga, ali i vjera svih nas jednih u druge. Nitko nije sam! Hvala Vam!!!
Stari, bas mi je drago da je ovo tako dobro ispalo! Ocito, ima (nas) jos suosjecajnih, unatoc opcoj krizi i teskim vremenima...  :palacgore:
Evidentirano
Ne slusajte narodnjake, umrite prirodnom smrcu!

Free Rider - Mačak - Slavonija

Ringo

• **
« Odgovori #73 : 28. Studeni 2011, 20:27:12 »

:D
Evidentirano

Skripter

• **
  • Vozi: Kawasaki ZX-9R
« Odgovori #74 : 28. Studeni 2011, 21:11:51 »

Evidentirano
Bez komentara

zaree

• *
  • Vozi: k5
« Odgovori #75 : 28. Studeni 2011, 22:01:33 »

naježim se kad ovo čitam  :palacgore:
Evidentirano

pit bull

• **
« Odgovori #76 : 29. Studeni 2011, 17:56:01 »

Bravo :palacgore:
Evidentirano
Grizem.......

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #77 : 05. Prosinac 2011, 09:08:13 »

Ako itko zna za još ovakvih situacija(na žalost ima ih dosta) neka slobodno otvori temu jer se ipak može pomoći a zasad ima jedna koja već dugo muči jedan mladi život.Događaj koji bi pomogao Igoru a ako netko ne može uvijek postoji ona nepopijena kava.

Kada: 11.12.2011 u 19:00 sati Humanitarni koncert

Lokacija: Župa BDMŽ Špansko (mapa: www.tinyurl.com/bdmzspansko ), Jurja Barakovića, Zagreb, Croatia

Uživajte u klapskoj pjesmi i ujedno učinite dobro djelo.

Nastupaju:
Klapa Punti
Klapa Cesarice
Klapa Škrlet
Klapa Batuda
Klapa Grdelin

Nakon koncerta prikupljat će se novčana sredstva za liječenje Igora Eraka, mladića koji je ostao nepokretan u prometnoj nesreći, a koga uzdržava samo njegova majka. Intervju s njim možete pročitati na: http://goo.gl/HYlAA

Uplatiti možete i osobno na žiro račun 2402006-3205342046 u Erste banci ili sudjelovati u kupnji raznih majica ili maski za laptop / mobitel:
http://www.behance.net/gallery/Humanitarian-Concert/2545411

U potpunosti ste neobavezni novčano sudjelovati. Dođite i makar pljeskom ohrabrite našega Igora i njegovu majku.

Ako netko može zalijepiti plakat na neku oglasnu ploču (npr. u župi, školi, faksu...), nek se javi na 095/857-1003.

Također, ako se netko želi pripomoći na druge načine u organizaciji, slobodno se javite na mario.ecimovic@gmail.com
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #78 : 05. Prosinac 2011, 09:15:31 »

Bitno mi je da se frend Krešo javio i da će se staviti rezultati jer bih i ja volio da nema skeptičnih komentara ni sad a ni kasnije.Uvijek ću podržavati humanitarne akcije koje imaju pravu istinsku pozadinu - ostale olako odbacujem,eto sad sam se sjetio još jednog dečka koji je u kolicima u Zagrebu(svi znate tko je) i njegove sudbine - e takvim kao njemu ću pomoći ali pamtim i one koji su pisali odvratne postove kad je bio gost u jednoj emisiji.Svaka čast svima koji vide i prepoznaju glumu od realnosti.

U boldanom sam tad mislio na Igora ako se netko nije sjetio.
Evidentirano

Angie

• Vozi: Aprilia RS125 '06 i Tomos A3S '89
« Odgovori #79 : 18. Prosinac 2011, 11:53:30 »

Je li moguće još uplatit nza Tanju,ili da bolje uplatim za Igora?
Evidentirano
Prodajem:većinu dijelova mašine za Apriliu RS125 Rotax 122,nešto estetike.

Yo dude he just called you "Aprilijaš"...Oh hell no,hold my zacvikani cilindar while i pokušam reparirat donji igličasti and my selektor brzina!

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #80 : 21. Prosinac 2011, 09:45:01 »

Je li moguće još uplatit nza Tanju,ili da bolje uplatim za Igora?

Svejedno - kome god uplatiš napravio si dobro djelo, ovu temu sam ostavio stikiranu i zbog drugih kojima bi trebala pomoć pa ako netko naiđe na slične "Provjerene i Istinite Nevolje" neka slobodno nešto napiše a uvijek će se naći nešto za pomoć kao i do sad :palacgore:
Evidentirano

jimi.d

• *
« Odgovori #81 : 22. Prosinac 2011, 12:41:19 »

danas bi trebala bit plaća, pa sutra uplaćujem.Ljudi imate srce ko rusija,svaka čast"đe čuli i đe nečuli".
Evidentirano
TUDUMOVAC

malistipa

• *
  • Vozi: R 1100 RS
« Odgovori #82 : 24. Siječanj 2012, 15:45:21 »

Jučer sam sasvim slučajno naletio na ovo, pročitao sve 3x, stislo me u grlu (tipična reakcija macho dinarskog tipa s četvrtastom glavom). Oduševilo me koliko ljudi se odazvalo akciji. Nazvao sam broj ( Krešo ) i čovjek mi kaže kako žena još ne radi (potrebna je prekvalifikacija ili nešto slično). Kako je zadnji post od prije Božića, odlučio sam doprinijeti smanjenju siječanjske depresije. Znam kako je kad treba djetetu a nema se, i sam imam petoro svojih (a i jetra će mi biti zahvalna zbog ovog preusmjeravanja sredstava).
Pozdrav svima.
Evidentirano

Zmayski

• *
« Odgovori #83 : 19. Svibanj 2012, 08:15:00 »

Bok, ekipa!

Samo da vam kažem dokle je "tužna priča sa sretnim završetkom" stigla ovih dana - kratak zaključak nakon što je proteklo par mjeseci.

Jučer sam povezao Tanju - išli smo u istom smjeru - pa smo imali priliku popričati. Nakon naše akcije dobila je dva mala poslića na kojima se nije zadržala. Sada ima posao "za stalno" i već dva mjeseca radi u jednom privatnom domu za starije osobe! Posao je težak, radi u smjenama od 12 sati, i plaća je skromna (ali stalna!) no ona je nasmijana i vedra, upravo sretna! Potpuno je promijenila ponašanje od prošle godine, kada je bila zatvorena, pogrbljenog držanja, bez osmjeha - uplašena, očajna žena. Ona i njen sin danas gledaju u budućnost sa vjerom i nadom.

Ovo što ste napravili je još jedan razlog zbog kojeg sam ponosan što sam hrvatski biker!  :smiley:
Evidentirano

ER

mr.mee

• Vozi: kawasaki z650 i z750
« Odgovori #84 : 19. Svibanj 2012, 08:18:45 »

drago mi je zbog njezinog osmjeha  :palacgore: :palacgore: i što smo svi zajedno pomogli u teškim trenucima  :palacgore:

milanche

• Vozi: skoro svaki dan...
APEL ZA POMOĆ !
« Odgovori #85 : 19. Svibanj 2012, 08:33:47 »

Procitah temu,dirnulo me uistinu,svaka čast na humanosti!

Sented from my iBok juzing Tapatok
Evidentirano

Hajdukforever

• **
  • Vozi: Jos malo pa osta samo brada,,
« Odgovori #86 : 19. Svibanj 2012, 12:39:27 »

zmajski kad bi bila nagrada bajkersko srce vjerojatno bi ga i dobio, :palacgore:
Evidentirano
Ride Hard Live Freeeeeeee

Ringo

• **
« Odgovori #87 : 19. Svibanj 2012, 20:05:21 »

Evidentirano

irsel

• **
  • Vozi: kako mu se da
« Odgovori #88 : 19. Svibanj 2012, 20:38:12 »

..procitao od pocetka,i suze na oci..

..zao mi je da prije nisam vidio ovu temu,ali nikad nije kasno..pa budem i ja uplatio iako sam student..i svaka cast svima..ne znam sta drugo rec..
Evidentirano
..i am never so alive like when i am so close to death..
 Str: 1 2 3 4 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.388 sekundi uz 15 upita.