Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 [4]  Sve   Dolje

Autor Tema: APEL ZA POMOĆ !  (Posjeta: 3746 )

zaree

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: k5
Odg: APEL ZA POMOĆ !
« Odgovori #75 : 28. Studeni 2011, 22:01:33 »

naježim se kad ovo čitam  :palacgore:
Evidentirano

pit bull

• **
« Odgovori #76 : 29. Studeni 2011, 17:56:01 »

Bravo :palacgore:
Evidentirano
Grizem.......

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #77 : 05. Prosinac 2011, 09:08:13 »

Ako itko zna za još ovakvih situacija(na žalost ima ih dosta) neka slobodno otvori temu jer se ipak može pomoći a zasad ima jedna koja već dugo muči jedan mladi život.Događaj koji bi pomogao Igoru a ako netko ne može uvijek postoji ona nepopijena kava.

Kada: 11.12.2011 u 19:00 sati Humanitarni koncert

Lokacija: Župa BDMŽ Špansko (mapa: www.tinyurl.com/bdmzspansko ), Jurja Barakovića, Zagreb, Croatia

Uživajte u klapskoj pjesmi i ujedno učinite dobro djelo.

Nastupaju:
Klapa Punti
Klapa Cesarice
Klapa Škrlet
Klapa Batuda
Klapa Grdelin

Nakon koncerta prikupljat će se novčana sredstva za liječenje Igora Eraka, mladića koji je ostao nepokretan u prometnoj nesreći, a koga uzdržava samo njegova majka. Intervju s njim možete pročitati na: http://goo.gl/HYlAA

Uplatiti možete i osobno na žiro račun 2402006-3205342046 u Erste banci ili sudjelovati u kupnji raznih majica ili maski za laptop / mobitel:
http://www.behance.net/gallery/Humanitarian-Concert/2545411

U potpunosti ste neobavezni novčano sudjelovati. Dođite i makar pljeskom ohrabrite našega Igora i njegovu majku.

Ako netko može zalijepiti plakat na neku oglasnu ploču (npr. u župi, školi, faksu...), nek se javi na 095/857-1003.

Također, ako se netko želi pripomoći na druge načine u organizaciji, slobodno se javite na mario.ecimovic@gmail.com
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #78 : 05. Prosinac 2011, 09:15:31 »

Ipak mi je drago što se ljudi odreknu kave - osobno ne poznam tu obitelj ali znam za još takvih koji se srame otići u Socijalno a skrivaju svoju bjedu.Ima ih i koji su zaposleni ali s tim ne mogu pokriti niti režije a stanuju i žive s djecom u bjednim uvjetima.Mislim da i među vama ima onih koji su osjetili bar malo takve situacije u životu ali niste posuđivali novce nego ste i dalje "glumili" da je sve po starom.Za kraj bih napisao da u socijalnim službama nađem ljude sa zlatnim lančinama oko vrata i parkiranom novim automobilom koji dolaze po jednokratnu pomoć i naravno dobiju je - takav tip ljudi koji se ne srame ničeg a tako lako prolaze u životu viđate i vi.
Bitno mi je da se frend Krešo javio i da će se staviti rezultati jer bih i ja volio da nema skeptičnih komentara ni sad a ni kasnije.Uvijek ću podržavati humanitarne akcije koje imaju pravu istinsku pozadinu - ostale olako odbacujem,eto sad sam se sjetio još jednog dečka koji je u kolicima u Zagrebu(svi znate tko je) i njegove sudbine - e takvim kao njemu ću pomoći ali pamtim i one koji su pisali odvratne postove kad je bio gost u jednoj emisiji.Svaka čast svima koji vide i prepoznaju glumu od realnosti.

U boldanom sam tad mislio na Igora ako se netko nije sjetio.
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,

Angie

• Vozi: Aprilia RS125 '06 i Tomos A3S '89
« Odgovori #79 : 18. Prosinac 2011, 11:53:30 »

Je li moguće još uplatit nza Tanju,ili da bolje uplatim za Igora?
Evidentirano
Prodajem:većinu dijelova mašine za Apriliu RS125 Rotax 122,nešto estetike.

Yo dude he just called you "Aprilijaš"...Oh hell no,hold my zacvikani cilindar while i pokušam reparirat donji igličasti and my selektor brzina!

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
« Odgovori #80 : 21. Prosinac 2011, 09:45:01 »

Je li moguće još uplatit nza Tanju,ili da bolje uplatim za Igora?

Svejedno - kome god uplatiš napravio si dobro djelo, ovu temu sam ostavio stikiranu i zbog drugih kojima bi trebala pomoć pa ako netko naiđe na slične "Provjerene i Istinite Nevolje" neka slobodno nešto napiše a uvijek će se naći nešto za pomoć kao i do sad :palacgore:
Evidentirano

jimi.d

• *
« Odgovori #81 : 22. Prosinac 2011, 12:41:19 »

danas bi trebala bit plaća, pa sutra uplaćujem.Ljudi imate srce ko rusija,svaka čast"đe čuli i đe nečuli".
Evidentirano
TUDUMOVAC

malistipa

• *
  • Vozi: R 1100 RS
« Odgovori #82 : 24. Siječanj 2012, 15:45:21 »

Jučer sam sasvim slučajno naletio na ovo, pročitao sve 3x, stislo me u grlu (tipična reakcija macho dinarskog tipa s četvrtastom glavom). Oduševilo me koliko ljudi se odazvalo akciji. Nazvao sam broj ( Krešo ) i čovjek mi kaže kako žena još ne radi (potrebna je prekvalifikacija ili nešto slično). Kako je zadnji post od prije Božića, odlučio sam doprinijeti smanjenju siječanjske depresije. Znam kako je kad treba djetetu a nema se, i sam imam petoro svojih (a i jetra će mi biti zahvalna zbog ovog preusmjeravanja sredstava).
Pozdrav svima.
Evidentirano

Zmayski

• *
  • Vozi: Yamaha XTZ 750 SuperTénéré
« Odgovori #83 : 19. Svibanj 2012, 08:15:00 »

Bok, ekipa!

Samo da vam kažem dokle je "tužna priča sa sretnim završetkom" stigla ovih dana - kratak zaključak nakon što je proteklo par mjeseci.

Jučer sam povezao Tanju - išli smo u istom smjeru - pa smo imali priliku popričati. Nakon naše akcije dobila je dva mala poslića na kojima se nije zadržala. Sada ima posao "za stalno" i već dva mjeseca radi u jednom privatnom domu za starije osobe! Posao je težak, radi u smjenama od 12 sati, i plaća je skromna (ali stalna!) no ona je nasmijana i vedra, upravo sretna! Potpuno je promijenila ponašanje od prošle godine, kada je bila zatvorena, pogrbljenog držanja, bez osmjeha - uplašena, očajna žena. Ona i njen sin danas gledaju u budućnost sa vjerom i nadom.

Ovo što ste napravili je još jedan razlog zbog kojeg sam ponosan što sam hrvatski biker!  :smiley:
Evidentirano
...on je bio ljuta zvijerka,  stog su njega zvali...

ER
KA     a.k.a.     Zmayski

mr.mee

• Vozi: kawasaki z650 i z750
« Odgovori #84 : 19. Svibanj 2012, 08:18:45 »

drago mi je zbog njezinog osmjeha  :palacgore: :palacgore: i što smo svi zajedno pomogli u teškim trenucima  :palacgore:

milanche

• Vozi: skoro svaki dan...
APEL ZA POMOĆ !
« Odgovori #85 : 19. Svibanj 2012, 08:33:47 »

Procitah temu,dirnulo me uistinu,svaka čast na humanosti!

Sented from my iBok juzing Tapatok
Evidentirano

Hajdukforever

• **
  • Vozi: Jos malo pa osta samo brada,,
« Odgovori #86 : 19. Svibanj 2012, 12:39:27 »

zmajski kad bi bila nagrada bajkersko srce vjerojatno bi ga i dobio, :palacgore:
Evidentirano
Ride Hard Live Freeeeeeee

Ringo

• **
  • Vozi: CB 1300F
« Odgovori #87 : 19. Svibanj 2012, 20:05:21 »

:palacgore:
Evidentirano

irsel

• **
  • Vozi: kako mu se da
« Odgovori #88 : 19. Svibanj 2012, 20:38:12 »

..procitao od pocetka,i suze na oci..

..zao mi je da prije nisam vidio ovu temu,ali nikad nije kasno..pa budem i ja uplatio iako sam student..i svaka cast svima..ne znam sta drugo rec..
Evidentirano
..i am never so alive like when i am so close to death..
 Str: 1 2 3 [4]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.088 sekundi uz 15 upita.