Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [Sve]   Dolje

Autor Tema: RUKKA-vice  (Posjeta: 872 )

magna

• **
  • Spol: Muški
RUKKA-vice
« : 29. Studeni 2011, 15:56:06 »

tražim za kupiti dobre zimske RUKKA-vice. čini mi se nemoguća misija ako ne mislim platiti dostavu jednako kao i rukavice. pročešljao sam web , ebay i sl. ima li itko ko donosi stvari iz EU osim iz louisa jer ih tamo više ne prodaju
Evidentirano
nije bitno šta je rečeno nego ko je reka

brainlessmaniac

• **
  • Vozi: pevecmobil
Odg: RUKKA-vice
« Odgovori #1 : 29. Studeni 2011, 17:10:59 »

Jednostavno , kupiš i šalješ na adresu u bilo koju državu u europi, kod nekoga koga znaš, i on ti pošalje poklon doma, ili odeš po to, ako ti nije predaleko !

Talijanski, francuski, španjolski, njemački ,američki ebay - mora nešto bit. Samo ne od engleza, oni su u pravilu užasno skupi, ili ni ne žele slat van GB.
Evidentirano
tiral bin ma me ni voja

zokx

• Vozi: BMW K1200R Sport
« Odgovori #2 : 29. Studeni 2011, 21:52:26 »

Ja sam nedavno kupio ovdje http://www.riderspoint-bs.de/  Apollo model. Bio je dobar popust i za tu lovu ih nisam mogao nigdje drugdje naći. Na firmu sam naletio preko Ebaya, a platio sam cijenu sa popustom bez Mwst. Nažalost odrape te ovdje na carini pa ispadne kao da si ih kupio sa porezom.
Apollo je odličan model, iako malo pretople u odnosu na ono što sam tražio. Vidjet ću na proljeće kad bude malo toplije kako će se ponašati..
Evidentirano

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #3 : 29. Studeni 2011, 23:07:20 »

ja se po zimi vozim u skijaškim rukavicama.... prezadovoljan ..... i to još neki "kineski" šrot ... neznam jesu koštale 50 kuna... još mi se ruke nisu smrzle u njima...  :?
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

cosmic

• Vozi: XT1200Z&XT660R
RUKKA-vice
« Odgovori #4 : 30. Studeni 2011, 02:08:13 »

tražim za kupiti dobre zimske RUKKA-vice. čini mi se nemoguća misija ako ne mislim platiti dostavu jednako kao i rukavice. pročešljao sam web , ebay i sl. ima li itko ko donosi stvari iz EU osim iz louisa jer ih tamo više ne prodaju
Ako ne trazis iskljucivo RUKKAvice, onda provjeri ove.

Donio ih poštar na vrata. Vrhunska koža sa nepromočivom i termo podstavom. Nisam testirao nepromočivost, ali imaš po netu dosta recenzija, npr. na Revzilla-i.

©
Evidentirano
It's not speed that kills, it's the sudden stop!

garfield1974

• **
  • Vozi: Kawasaki Er6n 2009
« Odgovori #5 : 30. Studeni 2011, 09:21:20 »

ja se po zimi vozim u skijaškim rukavicama.... prezadovoljan ..... i to još neki "kineski" šrot ... neznam jesu koštale 50 kuna... još mi se ruke nisu smrzle u njima...  :?

Još jedan glas   :palacgore:
Testirano  :mrgreen:
Evidentirano
MK "BEŠTIJE"

Od dodatne opreme imam ženu i dvoje djece XD

Gepetto

• *
« Odgovori #6 : 30. Studeni 2011, 09:45:25 »

Moram se složiti sa time da su svake skijaške rukavice isključivo poznatog brenda toplije od moto rukavica ali nemaju protektore i ostalo pa padaju na testu sigurnosti. Također riskiram i vozim sa ski rukavicama a ako vas zanima Intersport ima trenutno izvrsnu ponudu i popust na ski opremu,bio sam za vikend. Ne mogu se sjetiti koje su firme u pitanju ali rukavice su izuzetno kvalitetne.
Preporučujem definitivno.

edit - McKinnley,Mizuno,i još neke firme.
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #7 : 30. Studeni 2011, 09:48:54 »

Moram se složiti sa time da su svake skijaške rukavice isključivo poznatog brenda toplije od moto rukavica ali nemaju protektore i ostalo pa padaju na testu sigurnosti. Također riskiram i vozim sa ski rukavicama a ako vas zanima Intersport ima trenutno izvrsnu ponudu i popust na ski opremu,bio sam za vikend. Ne mogu se sjetiti koje su firme u pitanju ali rukavice su izuzetno kvalitetne.

kupiš broj ili dva veće i ispod obučeš ljetne rukavice s protektorima..... ine za cross dušu dale.. ;)
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

cosmic

RUKKA-vice
« Odgovori #8 : 30. Studeni 2011, 09:49:03 »

koliko to košta?

©
Evidentirano

cosmic

RUKKA-vice
« Odgovori #9 : 30. Studeni 2011, 09:53:07 »

kupiš broj ili dva veće i ispod obučeš ljetne rukavice s protektorima..... ine za cross dušu dale.. ;)
Ali nije bolje imat ozbiljnu rukavicu za motor, koji mozes i na snijeg nosit??
Sa dva para rukavica imas kc a ne osjecaj u rukama.
I to zajebi da ti je u ovima za snijeg toplije od ovih za motor. Isti je to kc...osim ako nemas one sa trostrukom podstavom za arkticke krajeve.

©
Evidentirano

Gepetto

• *
« Odgovori #10 : 30. Studeni 2011, 09:55:26 »

koliko to košta?

©

Od 130 kn na dalje.
Evidentirano

cosmic

RUKKA-vice
« Odgovori #11 : 30. Studeni 2011, 10:02:10 »

Bolje išta nego ništa, u svakom slučaju, ali...

©
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #12 : 30. Studeni 2011, 10:11:09 »

Ali nije bolje imat ozbiljnu rukavicu za motor, koji mozes i na snijeg nosit??
Sa dva para rukavica imas kc a ne osjecaj u rukama.
I to zajebi da ti je u ovima za snijeg toplije od ovih za motor. Isti je to kc...osim ako nemas one sa trostrukom podstavom za arkticke krajeve.

©

ja sam napisao kako ja koristim i da mi je ugodno toplo ... apsolutno mi nije namjera uvjeravati ni tebe ni bilo koga drugog da je to najbolje rješenje za tebe ili nekoga... ;)

ali skrećem pažnju (za nas sa slabijim primanjima) da se za 50-100 kuna mogu imati tople ruke na motoru i kad je zaista zima... ali svakako vjerujem u to da se i za 700-800 kuna može također imati tople ruke...  :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

Super Jura

• Vozi: GSA, Versys
« Odgovori #13 : 30. Studeni 2011, 10:14:00 »

Odustao od zimskih rukavica, predebele su i nemam nikakav osjećaj sa njima. Ako su dovoljno tople uznoji mi se ruka na manjim brzinama, pa me zebe kad ubrzam.
Grijači u Louisu 50 eura (na popustu 40) i jeftiniji su od poštenih zimskih rukavica, a dovoljne su udobne proljetne rukavice.
 Ljetne MX rukavice i nisu baš bile dovoljne (do +13)  :wink:
Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

Super Jura

• Vozi: GSA, Versys
« Odgovori #14 : 30. Studeni 2011, 10:23:39 »

Druga varijanta:

Vanucci tanke podrukavice, jedva se osjećaju pod rukavicom, a skidaju sigurno 10 stupnjeva na podnošenje zime u određenim rukavicama. Louis (mislim) 15ak eura.
Uredno sam ih nosio ispod MX ljetnih rukavica dok je temp. bila malo iznad nule.
Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #15 : 30. Studeni 2011, 10:32:44 »

Uzmete grijanje rukavice i rjesite problem hladnih ruka  :mrgreen:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

Gepetto

• *
« Odgovori #16 : 30. Studeni 2011, 10:47:06 »

Odustao od zimskih rukavica, predebele su i nemam nikakav osjećaj sa njima. Ako su dovoljno tople uznoji mi se ruka na manjim brzinama, pa me zebe kad ubrzam.

To je stvar navuke. Ja sam stalno na cesti i to mi je već normalno a pravilnim odabirom rukavica neće ti se ruke znojiti.
Btw,jutros sam napravio krug po Zg sa rukavicama Ettirel.(francuska firma za ski opremu) i ruke su mi temperaturno stabilne,nije zima a ni ne znoje se.
Evidentirano

Rajić

• Ko to mene g'eda?
  • Vozi: HooooooondA 919
« Odgovori #17 : 30. Studeni 2011, 11:07:34 »

Uzmete grijanje rukavice i rjesite problem hladnih ruka  :mrgreen:

gdje ima za uzet  :misli:
Evidentirano

vickodu

« Odgovori #18 : 30. Studeni 2011, 11:10:09 »

Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

Rajić

• Ko to mene g'eda?
« Odgovori #19 : 30. Studeni 2011, 11:36:43 »

Evidentirano

vickodu

« Odgovori #20 : 30. Studeni 2011, 12:06:21 »

Pa to treba platit  :palacdolje: ti si rekao uzet  :mrgreen:

Pare nisu problem,para nema  :mrgreen:
Treba platit ali mislim da je bolje rješenje od grijaca rucica  :wink:
Evidentirano

Rajić

• Ko to mene g'eda?
« Odgovori #21 : 30. Studeni 2011, 12:10:39 »

Pare nisu problem,para nema  :mrgreen:
Treba platit ali mislim da je bolje rješenje od grijaca rucica  :wink:

Prvo boldano čisto sumnjam  :mrgreen:

Drugo boldano  :palacgore:

Evidentirano

koss

• Vozi: sv 650s(exy)
« Odgovori #22 : 30. Studeni 2011, 12:25:31 »

O kojim temp. je riječ?
Evidentirano
Unbelievable riders Dubrovnik

vlado1981

• *
« Odgovori #23 : 30. Studeni 2011, 13:03:49 »

O kojim temp. je riječ?

Pa kako mi frend javlja u Dubovniku je temp.20C pa ti skoro netrebaju nikakve.

Ima firma Sorano, dečki prodaju fitnes,skijasku i padobransku opremu pa mi se čini da je bilo i nekakvih rukavica skijaških sa štitnicima a i podrukavica. 
Evidentirano
samo me j... i produži dalje

koss

• Vozi: sv 650s(exy)
« Odgovori #24 : 30. Studeni 2011, 15:16:37 »

Mislim, ako je ispod 15C koji se kua voziš.  :mrgreen:
Evidentirano
Unbelievable riders Dubrovnik

Br@da

• **
  • Vozi: Z750abs
« Odgovori #25 : 30. Studeni 2011, 15:48:26 »

Mislim, ako je ispod -15C koji se kua voziš.  :mrgreen:

:mrgreen:
Evidentirano

ZoltanBB

• **
  • Vozi: KTM 990S
« Odgovori #26 : 30. Studeni 2011, 16:22:38 »

Kao što je netko već spomenuo: tanke podrukavice čine čuda i sigurno spuštaju komfor za 10tak oC.

Što se konkretno rukavica tiče, nisu ti potrebne baš Rukkine rukavice. Potraži X-TRAFIT modele (Hein Gericke ima svoj model, Louis drži Heldove modele, u oba slučaja je cijena oko 80tak EUR). X-TRAFIT modeli sadrže Gore-tex membranu pa si siguran da rukavica neće prokisnuti a vanjski sloj (koža i tekstil) je laminiran s membranom. Osjećaj na gasu/kočnici je odličan a meni su, uz podrukavice (svila je još bolja od običnih podrukavica - Hein Gericke) sasvim dobre skoro do nule oC.
Evidentirano
Zoltan | Varazdin

RideHard

• **
  • Vozi: Honda CB 900 F Bol D'or / CBR 1000F '96.
Evidentirano
www.moto-shop.ba  PRODAJEM CB 900F Bol D'or
faster and faster until the thrill of speed overcomes the fear of death
Some dream to escape reality, some to change it forever - Power of dreams -  Soichiro Honda

magna

• **
« Odgovori #28 : 02. Prosinac 2011, 11:30:47 »

ski rukavice i ostalo----ne hvala. to mi sliči kao kad se za vožnju motorom stavi biciklistička kaciga. danas je tehnika dobrano napredovala pa za svaku situaciju ima i riješenje. tako i za zimske uvjete na motoru. dosad sam imao nekoliko "zimskih rukavica" ranga cijene 30 - 40 eura. neke su čak i vodonepropusne, ali kad temperatura padne ispod 5 nema koristi od njih. čak sam probao i sa podrukavicama. malo pomognu ali svejedno mi je hladno.
sad sam odlučio kupiti pravu stvar. a prava stvar i košta. uspio sam prko nekih veza doći do željenih rukka-vica i sad čekam da stignu. onda ću čekati temperature ispod nule da ih i isprobam
Evidentirano
nije bitno šta je rečeno nego ko je reka

strasilo

• šafran
« Odgovori #29 : 02. Prosinac 2011, 12:08:07 »

ski rukavice i ostalo----ne hvala. to mi sliči kao kad se za vožnju motorom stavi biciklistička kaciga. danas je tehnika dobrano napredovala pa za svaku situaciju ima i riješenje. tako i za zimske uvjete na motoru. dosad sam imao nekoliko "zimskih rukavica" ranga cijene 30 - 40 eura. neke su čak i vodonepropusne, ali kad temperatura padne ispod 5 nema koristi od njih. čak sam probao i sa podrukavicama. malo pomognu ali svejedno mi je hladno.
sad sam odlučio kupiti pravu stvar. a prava stvar i košta. uspio sam prko nekih veza doći do željenih rukka-vica i sad čekam da stignu. onda ću čekati temperature ispod nule da ih i isprobam

Neželim te uvjeravati u bilo šta, ali kako si i sam rekao, tehnika je napredovala, pa sad veliki dio skijaških rukavica ima čak i bolje protektore od zimskih rukavica za motor, upravo iz razloga jer su skijaške rukavice prilagođene zimskim uvjerima, a javila se potreba i za protektorima na njima..  :palacgore:

No, svatko ima pravo koristiti ono što želi (ako zakon nije drugačije propisao ..  :mrgreen:  :palacgore:
Evidentirano

Br@da

• **
  • Vozi: Z750abs
« Odgovori #30 : 02. Prosinac 2011, 13:56:36 »

Evidentirano

cosmic

« Odgovori #31 : 02. Prosinac 2011, 14:04:45 »

..ove si mislim naručiti kad mi sjedne neka lovica pa bumo vidjeli jel rade  :mrgreen:

http://www.ebay.com/itm/ALPINESTARS-POLAR-GORE-TEX-GLOVES-BLACK-L-LARGE-LG-/330619378971?pt=Apparel_Merchandise&vxp=mtr&hash=item4cfa735d1b

U njih sam kupio svoje Sigmadrystar rukkavice. Odličan seller. Vodi računa da taj model rukavica ne ide preko jakne, već ulazi pod rukav. Ako je zbog zime, to onda i nije najsretnije rješenje.
Evidentirano
 Str: 1 2 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.169 sekundi uz 15 upita.