Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: RUKKA-vice  (Posjeta: 872 )

Br@da

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Z750abs
Odg: RUKKA-vice
« Odgovori #25 : 30. Studeni 2011, 15:48:26 »

Mislim, ako je ispod -15C koji se kua voziš.  :mrgreen:

:mrgreen:
Evidentirano

ZoltanBB

• **
  • Vozi: KTM 990S
« Odgovori #26 : 30. Studeni 2011, 16:22:38 »

tražim za kupiti dobre zimske RUKKA-vice. čini mi se nemoguća misija ako ne mislim platiti dostavu jednako kao i rukavice. pročešljao sam web , ebay i sl. ima li itko ko donosi stvari iz EU osim iz louisa jer ih tamo više ne prodaju

Kao što je netko već spomenuo: tanke podrukavice čine čuda i sigurno spuštaju komfor za 10tak oC.

Što se konkretno rukavica tiče, nisu ti potrebne baš Rukkine rukavice. Potraži X-TRAFIT modele (Hein Gericke ima svoj model, Louis drži Heldove modele, u oba slučaja je cijena oko 80tak EUR). X-TRAFIT modeli sadrže Gore-tex membranu pa si siguran da rukavica neće prokisnuti a vanjski sloj (koža i tekstil) je laminiran s membranom. Osjećaj na gasu/kočnici je odličan a meni su, uz podrukavice (svila je još bolja od običnih podrukavica - Hein Gericke) sasvim dobre skoro do nule oC.
Evidentirano
Zoltan | Varazdin

RideHard

• **
  • Vozi: Honda CB 900 F Bol D'or / CBR 1000F '96.
Evidentirano
www.moto-shop.ba  PRODAJEM CB 900F Bol D'or
faster and faster until the thrill of speed overcomes the fear of death
Some dream to escape reality, some to change it forever - Power of dreams -  Soichiro Honda

magna

• **
« Odgovori #28 : 02. Prosinac 2011, 11:30:47 »

ski rukavice i ostalo----ne hvala. to mi sliči kao kad se za vožnju motorom stavi biciklistička kaciga. danas je tehnika dobrano napredovala pa za svaku situaciju ima i riješenje. tako i za zimske uvjete na motoru. dosad sam imao nekoliko "zimskih rukavica" ranga cijene 30 - 40 eura. neke su čak i vodonepropusne, ali kad temperatura padne ispod 5 nema koristi od njih. čak sam probao i sa podrukavicama. malo pomognu ali svejedno mi je hladno.
sad sam odlučio kupiti pravu stvar. a prava stvar i košta. uspio sam prko nekih veza doći do željenih rukka-vica i sad čekam da stignu. onda ću čekati temperature ispod nule da ih i isprobam
Evidentirano
nije bitno šta je rečeno nego ko je reka

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #29 : 02. Prosinac 2011, 12:08:07 »

ski rukavice i ostalo----ne hvala. to mi sliči kao kad se za vožnju motorom stavi biciklistička kaciga. danas je tehnika dobrano napredovala pa za svaku situaciju ima i riješenje. tako i za zimske uvjete na motoru. dosad sam imao nekoliko "zimskih rukavica" ranga cijene 30 - 40 eura. neke su čak i vodonepropusne, ali kad temperatura padne ispod 5 nema koristi od njih. čak sam probao i sa podrukavicama. malo pomognu ali svejedno mi je hladno.
sad sam odlučio kupiti pravu stvar. a prava stvar i košta. uspio sam prko nekih veza doći do željenih rukka-vica i sad čekam da stignu. onda ću čekati temperature ispod nule da ih i isprobam

Neželim te uvjeravati u bilo šta, ali kako si i sam rekao, tehnika je napredovala, pa sad veliki dio skijaških rukavica ima čak i bolje protektore od zimskih rukavica za motor, upravo iz razloga jer su skijaške rukavice prilagođene zimskim uvjerima, a javila se potreba i za protektorima na njima..  :palacgore:

No, svatko ima pravo koristiti ono što želi (ako zakon nije drugačije propisao ..  :mrgreen:  :palacgore:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

Br@da

• **
  • Vozi: Z750abs
« Odgovori #30 : 02. Prosinac 2011, 13:56:36 »

Evidentirano

cosmic

• Vozi: XT1200Z&XT660R
« Odgovori #31 : 02. Prosinac 2011, 14:04:45 »

..ove si mislim naručiti kad mi sjedne neka lovica pa bumo vidjeli jel rade  :mrgreen:

http://www.ebay.com/itm/ALPINESTARS-POLAR-GORE-TEX-GLOVES-BLACK-L-LARGE-LG-/330619378971?pt=Apparel_Merchandise&vxp=mtr&hash=item4cfa735d1b

U njih sam kupio svoje Sigmadrystar rukkavice. Odličan seller. Vodi računa da taj model rukavica ne ide preko jakne, već ulazi pod rukav. Ako je zbog zime, to onda i nije najsretnije rješenje.
Evidentirano
It's not speed that kills, it's the sudden stop!
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.082 sekundi uz 15 upita.