to je to .... sjedi 1... 
"odličan" mi je taj stav..."ja imam.. ko nema ko ga jebe..."
upravo radi takvog stava... nam i je ovako kak nam je...
Po nekakvom uzorku i statistici imaš ljudi koji su socijalno osjetljiviji, koji nisu. Koji hoće pomoć, koji neće, koji boli briga a nemaju i koje ne boli a imaju. To je tako bilo i bit će. I kod nas i vani.
Nikada nečeš naići na podršku svih.
I do čega onda dolazimo? ja tu akciju podupirem i bilo bi mi drago da uspije ali mi se neda prosvjedovati. Takvih ima još, možda smo malo inferiorniji za opće dobro. Neke možda boli đon skroz. Netko misli da nema šanse za postić nešto. Evo, ja sam uvjeren da ima, ali da se neće nego će tema ostati na sranju i nabrijavanju par likova koji prvi neće ništa napraviti.
Eto, vas par punih snage i volje umjesto da trošite snagu i vrijeme na svađu i pljuvanju po nama kojima ide na ku... već stoti topic na ovu temu, recimo pošaljite dopise na adrese svih MK i MC, kaj god to značilo. Pa recimo dogovorite sa adminima ovdje da se svima pošalju PP-ovi ili mailovi. Pa kad ljudi vide da se nešto pokreće će vas krenuti slijediti. Ja možda neću, ali ima hrpa ljudi koji hoće, i promjeniti će mišljenje kada se nekaj pokrene.
Dogovorite nekakve koordinirane akcije po većim gradovima, budite u kontaktu, napravite nekaj kao DDK.
Okupite one freeridere, klubove, zauzmite se, pokrenite. Vjerujte mi da će biti hrpa ljudi.
E, al znaš šta? Ništa od toga. Jer ćete ku... krenut, čekat ćete nekog drugog. Nije vaš problem onaj tko po tome pljuje nego vi sami. Dakle, manite se ove teme i prazne priče nego krenite.

Zato ovi stariji koji su pročitali već 100 ovakvih tema i jebu samo, nitko vas ne shvaća ozbiljno, jer zna kako to završi.

Ajmo sada, nabavite jednog pravnika, par volontera, ostavite se ove teme i krenite.