slijedeći i zadnji dan i opet putovanje
stvari su spremljene,motor je pun goriva i mi smo spremni.. I tako nakon nekih tjedan dana krećemo kući u Slavoniju ravnu.
Vrijeme je bilo super svih ovih dana osim noći nakon moto susreta u Umagu kad sam lijepo očistio i podmazao lanac a vjetar mi je sve upropastio..sve se poljepilo po lancu,svakakvog smeća,prašine,smeća od drveća..katastrofa

ali brzo sam to sredio i bilo je sve za 5.
i eto krenuli smo mi nazad,ovaj put ypsilonom,da malo i taj dio prođemo..Dolazimo do Rijeke i ovaj put nismo htjeli u obilazak Rijeke i Opatije jer smo to već sve obišli pa nastavljamo ravno prema Zagrebu..stajemo usput na autocesti na benzinsku,na mali odmor i točenje goriva,već kako to ide..
nastavak dalje i stižemo u Zagreb,ostavljam curu u Zg a ja nedugo nakon toga nastavljam dalje prema Slavonskom Brodu..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kraj putovanja- napravili smo oko 1500km, Fazer je sve odradio kao od šale,malo je i popio.. otprilike oko 4,5-5L na 100km je bio prosjek što znači oko 700kn goriva,nešto malo cestarine i to je to što se tiče troškova za motor..mi smo ipak malo više potrošili..i ponovio bi opet sve..

Pozdrav svim Bajkerima