Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: Peugeot Jet Force 50 C-Tech MOLIM POMOC!!!!  (Posjeta: 918 )

igor.sb

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: sR150
Odg: Peugeot Jet Force 50 C-Tech MOLIM POMOC!!!!
« Odgovori #25 : 18. Prosinac 2011, 15:32:52 »

moj savjet, nađi nekog tko zna sta radi

i redom, usis, prirubnica, karb, filter, semerinzi

auspuh nema veze s ovim
Evidentirano
nema potpisa

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Vozi: se VTR SP 01
« Odgovori #26 : 18. Prosinac 2011, 17:14:20 »

imao si skroz potrosene rolice...skroz do metala..to je normalna pojava kada se skuter ne odrzava redovito.. :mrgreen: definitivno....6 grama su preteske rolice za zx auspuh... :wink:
Evidentirano
O&G Team

Rozario93

• *
« Odgovori #27 : 19. Prosinac 2011, 14:08:45 »

Ma od prilike znam kako izgledaju rolice kad se ne odrzava redovito al moje nemaju preko 1200km (iskreno nzm kolko bi trebale izdrzat) i nisu ravnomjerno trosene nego ko da su odrezane sa jedne strane, zao mi je sta ih nisam sliko pa da mogu stavit. Al ovako su npr izgledale:

I da planiro sam uzet lakse rolice cirka oko 4-5g
Evidentirano

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Vozi: se VTR SP 01
« Odgovori #28 : 19. Prosinac 2011, 15:33:22 »

peugeot ima rolice koje se podmazuju mašču.....ako si ih stavio suhe u varijator...u brzom roku ce se potrositi..... 8)
Evidentirano
O&G Team

Rozario93

• *
« Odgovori #29 : 19. Prosinac 2011, 15:54:05 »

Hm to nisam znao :shocked:
Evidentirano

tin_zgb

• **
« Odgovori #30 : 19. Prosinac 2011, 15:54:44 »

Imao sam Jetforce samo TSDI(direktno ubrizgavanje) I rolice su izdržale preko 5 000 km kasnije više ne znam jer sam ga prodao. Uglavnom rolice su serijske gramaže, probao sam sa drugim gramažama, al uvijek isto sranje, smanjenje krajnje brzine.
Evidentirano

Rozario93

• *
« Odgovori #31 : 19. Prosinac 2011, 16:19:30 »

Imao sam Jetforce samo TSDI(direktno ubrizgavanje) I rolice su izdržale preko 5 000 km kasnije više ne znam jer sam ga prodao. Uglavnom rolice su serijske gramaže, probao sam sa drugim gramažama, al uvijek isto sranje, smanjenje krajnje brzine.
Ma dobro kako znam to je normalno, al ovo za podmazivanje stvarno prvi put cujem :?
Iskreno nzm koj me vrag tjero da kupujem peugeota, ajde da sam uzeo polovnog al sam uzeo novog i bacio hrpu para  :undecided: trebo sam odmah uzet neku 125itu i stvar bi bila rjesena :sad:
Evidentirano

tin_zgb

• **
« Odgovori #32 : 19. Prosinac 2011, 16:25:09 »

Ma dobro kako znam to je normalno, al ovo za podmazivanje stvarno prvi put cujem :?
Iskreno nzm koj me vrag tjero da kupujem peugeota, ajde da sam uzeo polovnog al sam uzeo novog i bacio hrpu para  :undecided: trebo sam odmah uzet neku 125itu i stvar bi bila rjesena :sad:

I ja za podmazivanje prvi  puta čujem, koliko se sječam bio je neki grafitni sloj...al ništa posebno podmazano...
Sje... sam stvar prvo što sam kupio sa direktnim ubrizgavanjem (kit košta oko 2 000kn), a drugo što je 50 kubika...doslovno smetaš u prometu hehe
Odi na servis tamo kod Jarunske crkve...oni se dosta kuže u Peuogeote.
Evidentirano

Rozario93

• *
« Odgovori #33 : 21. Prosinac 2011, 11:46:05 »

I ja za podmazivanje prvi  puta čujem, koliko se sječam bio je neki grafitni sloj...al ništa posebno podmazano...
Sje... sam stvar prvo što sam kupio sa direktnim ubrizgavanjem (kit košta oko 2 000kn), a drugo što je 50 kubika...doslovno smetaš u prometu hehe
Odi na servis tamo kod Jarunske crkve...oni se dosta kuže u Peuogeote.
A bas to sto kazes samo smo smetala u prometu :LOL:
Ovo je meni bas doslovno ulaganje u prazno, sad kad bi iso sta kupovat uzeo bi si yzf r125 je cetverotaktni i malo sporije ali je jeftin za odrzavanje a sa drugim spuhom povuce solidnih 135.
Inace sam iz Rijeke tako da mi je to malo predaleko  :laugh:
Evidentirano

Rozario93

• *
« Odgovori #34 : 22. Prosinac 2011, 19:38:51 »

Evo ljudi uspio napravit motor  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sve sam promjenio osim sustica i nista, gusio se na 35, i nakraju smo samo podmazali rolice i leti  :laugh: planiram uzet lakse za start i ja zadovoljan... Sad trenutno u brdo ide 60 nece vise, a ravnicu jos nisam pokuso i to na motoru se samo nalazi zx i rolice od polinia 6.0 sve ostalo je standard e sad nzm dal bi trebalčo ic vise ili manje al po meni je to solidno.

A neka kretencina mi isla grebat po znaku zx na spuhu i puko mi po varu :angry: :angry: aaaaaaa luuud sam  :x :x :x
Evidentirano
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.074 sekundi uz 15 upita.