nastavak na temu:
http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,219459.0.html za početak ideja je skupiti min. 1000 sudionika koji su voljni promijeniti osiguravajuću kuću na sljedećoj registraciji..
glavni cilj je smanjenje obveznog osiguranja, a ostalo ćemo vidjeti kako će se odvijati..
stvar je jasna da su cijene fiksirane i da nitko ne smije ići ispod propisanog.. - tako da ne moramo ponavljati tu priču..
obzirom da znamo kako i taj dio priče funkcionira "znaš me, znam te, dobri smo si", pa se u nekim slučajevima i tu može doći do kompromisa.. - to ovdje neće moći funkcionirati, obzirom da sve mora biti čisto, tako da u konačnici nekog osiguranje može izaći i više nego do sada.. može zvučati izlizano, al u dosta slučajeva je potrebno prije krenuti u nazad, da bi kasnije mogli naprijed..
tako da krenimo od pretpostavke da neće svima biti bolje u startu, niti će se sve riješiti preko noći.. - isto tako nije cilj da 1000 ljudi dobije bolje uvjete, nego apsolutno svi.. 1000 ljudi je samo poluga, da se pokažu namjere, više ljudi, brži rezultati..
makar sam uvjeren da je to maštovita ekipa, te da će se uspjeti nabacit nešto da ponuda bude zanimljivija - npr. dodatna osiguranja za vozača i suvozača, beskamatna obročna otplata, dalje nek vide..
apsolutno sva osiguranja će imati priliku dat ponudu za tih prvih 1000.. tržište jel..
znači, svi koji su za, poslati na mail \
moto.osiguranje.1000@gmail.com \ sljedeće podatke (u početku anonimne):
ID: 5 proizvoljnih znakova
ccm: ...
grad: ...
ako ima pitanja, želja il pozdrava, vičite..
Trenutno STANJE na brojilu: 62 / 938jedna misao za "ne može se" - "Dajte mi kontrolu nad narodnim novcem i baš me briga tko donosi zakone", Mayer Amschel Rotschild