Meni nesmeta cijena osiguranja koja mi je za Z-a sa 50% nešto preko soma kn, baš dapače sasvim je ok
meni smeta godišnji porez 
Kao i uvijek dajem smjernice šta jedino može upalit 
Kucate na kriva vrata, osiguravajuće kuće neće i nemogu ništa napravit dok se nepromjeni zakon koji je propisao tarifu koja je svima trn u oku
a vi se igrajte i dalje 
Nemora bit prosvjed, nego neka se slučajno pogodi u pol zagreba kad je najveća gužva par tisuća motora
i tako svaki dan, slučajno naravno jer svi su zadovoljni samo eto u tom trenu dobiše volju za vozanje po metRRopoli 
osiguravajuće kuće neće i ne žele ništa napraviti da se zakon promjeni koji im nije trn u oku.. šta nije lijepo imati fiksirane i zaštičene cijene, pa se neopterećeno možeš posvetiti rezanju troškova (npr. smanjenje troškova kod isplate polica - tarifa koja je isto bila propisana)..
cijelo vrijeme se vrtimo oko iste priče, koju sam spomenuo odmah u startu: "stvar je jasna da su cijene fiksirane i da nitko ne smije ići ispod propisanog.. - tako da ne moramo ponavljati tu priču..
obzirom da znamo kako i taj dio priče funkcionira "znaš me, znam te, dobri smo si", pa se u nekim slučajevima i tu može doći do kompromisa.. - to ovdje neće moći funkcionirati, obzirom da sve mora biti čisto, tako da u konačnici nekog osiguranje može izaći i više nego do sada.."
"znaš me, znam te, dobri smo si" - tu je vjerojatno i ona tvoja polica kojom si zadovoljan.. - nisi jedini sigurno..
vidiš kak se nađe način.. tko hoće, nađe način, tko neće, izgovor..
niti agentima nije u interesu izmjena, dok imaju isti postotak provizije dogovoren - isto ni državi - postotak od više je više.. nikome nije u interesu, osim onima koji plačaju.. a ako ti koji plačaju svoju lovu ostave negdje drugdje, na jedinstveno mjesto, umjesto da više/manje svatko dobije priliku da zagrebe po malo, mora doći do promjena.
par tisuća motora, u pol zagreba, u radno vrijeme, i tako dan za danom, nećeš okupit nikad, al možeš probat.. - bum se pridružil ak bum mogal..
sad valda svi znamo da je obvezno osiguranje propisao vlado, te da sirota osiguranja tu ne mogu ništa, iako bi htjela, jer tu su da nam pruže kišobran kad nam treba.. krasni ljudi.. obzirom da ja vjerujem da nam i dalje žele pomagati, al im fali malo poticaja, reko' da probam..
Koliko se ljudi do sada prijavilo?
za sada okruglih 16 - još samo 984
dalje ću update radit na prvom postu..