Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2] 3 4 ... 16   Dolje

Autor Tema: Niže cijene obveznog osiguranja - prijava - 1000  (Posjeta: 9347 )

stock

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Bandita 650s K8
Odg: Niže cijene obveznog osiguranja - prijava - 1000
« Odgovori #25 : 09. Prosinac 2011, 13:33:05 »

Meni nesmeta cijena osiguranja koja mi je za Z-a sa 50% nešto preko soma kn, baš dapače sasvim je ok   8)  meni smeta godišnji porez  :jesus:

Kao i uvijek dajem smjernice šta jedino može upalit   :jesus:

Kucate na kriva vrata, osiguravajuće kuće neće i nemogu ništa napravit dok se nepromjeni zakon koji je propisao tarifu koja je svima trn u oku   :jesus:  a vi se igrajte i dalje  :palacgore:
Nemora bit prosvjed, nego neka se slučajno pogodi u pol zagreba kad je najveća gužva par tisuća motora   :mrgreen:  i tako svaki dan, slučajno naravno jer svi su zadovoljni samo eto u tom trenu dobiše volju za vozanje po metRRopoli  8)

osiguravajuće kuće neće i ne žele ništa napraviti da se zakon promjeni koji im nije trn u oku.. šta nije lijepo imati fiksirane i zaštičene cijene, pa se neopterećeno možeš posvetiti rezanju troškova (npr. smanjenje troškova kod isplate polica - tarifa koja je isto bila propisana)..

cijelo vrijeme se vrtimo oko iste priče, koju sam spomenuo odmah u startu: "stvar je jasna da su cijene fiksirane i da nitko ne smije ići ispod propisanog.. - tako da ne moramo ponavljati tu priču..
obzirom da znamo kako i taj dio priče funkcionira "znaš me, znam te, dobri smo si", pa se u nekim slučajevima i tu može doći do kompromisa.. - to ovdje neće moći funkcionirati, obzirom da sve mora biti čisto, tako da u konačnici nekog osiguranje može izaći i više nego do sada.."

"znaš me, znam te, dobri smo si" - tu je vjerojatno i ona tvoja polica kojom si zadovoljan.. - nisi jedini sigurno..
vidiš kak se nađe način.. tko hoće, nađe način, tko neće, izgovor..

niti agentima nije u interesu izmjena, dok imaju isti postotak provizije dogovoren - isto ni državi - postotak od više je više.. nikome nije u interesu, osim onima koji plačaju.. a ako ti koji plačaju svoju lovu ostave negdje drugdje, na jedinstveno mjesto, umjesto da više/manje svatko dobije priliku da zagrebe po malo, mora doći do promjena.

par tisuća motora, u pol zagreba, u radno vrijeme, i tako dan za danom, nećeš okupit nikad, al možeš probat.. - bum se pridružil ak bum mogal..

sad valda svi znamo da je obvezno osiguranje propisao vlado, te da sirota osiguranja tu ne mogu ništa, iako bi htjela, jer tu su da nam pruže kišobran kad nam treba.. krasni ljudi.. obzirom da ja vjerujem da nam i dalje žele pomagati, al im fali malo poticaja, reko' da probam..

Koliko se ljudi do sada prijavilo?

za sada okruglih 16 - još samo 984  :palacgore:

dalje ću update radit na prvom postu..
« Zadnja izmjena: 09. Prosinac 2011, 13:50:38 stock »
Evidentirano
Those who make peaceful revolution impossible, will make violent revolution inevitable.
John F. Kennedy

cosmic

• Vozi: XT1200Z&XT660R
Niže cijene obveznog osiguranja - prijava - 1000
« Odgovori #26 : 09. Prosinac 2011, 13:35:20 »

Moram se složit sa Kingom.Slučaj HAC je pravi primjer.
Mediji+ogroman broj motora koji će milkit po metropoli (i drugim gradovima) u vrijeme špice. Jednom, dva ili više puta, dok se nešto ne promijeni.

©
Evidentirano
It's not speed that kills, it's the sudden stop!

stock

• **
« Odgovori #27 : 09. Prosinac 2011, 14:28:54 »

Mediji+ogroman broj motora koji će milkit po metropoli (i drugim gradovima) u vrijeme špice. Jednom, dva ili više puta, dok se nešto ne promijeni.

možete probat, još samo ogroman broj motorista, sa fleksibilnim poslodavcima i velikom voljom i na putu ste.. ja se pridružim ak bum mogao..

a sad bi zamolil, da druge prijedloge, za riješavanje istog il sličnog vezanog problema, iznesete u drugoj, općenitoj temi..

neka ova ostane za riješavanje problema sa novcima, sa novcima.
Evidentirano
Those who make peaceful revolution impossible, will make violent revolution inevitable.
John F. Kennedy

gorank

• Vozi: FZ6 Fazer S2
« Odgovori #28 : 09. Prosinac 2011, 14:29:34 »

©
Ja sam za to, mislim da bi jedino to imalo nekakvog efekta!!!
Evidentirano

Dr_Luka

• **
  • Vozi: XTX660,GSR 600
« Odgovori #29 : 09. Prosinac 2011, 14:42:38 »

+1

a ako treba grmit po zagrebu tu sam....

svaka cast na inicijativi,nadam se da cemo nesto pokrenuti

jedini problem ce biti izaci sa posla kad je rush hour,ali otom potom :)
Evidentirano
brmm,brmmm

mg749ie

• Vozi: Bellagio, bombon od motora,
« Odgovori #30 : 09. Prosinac 2011, 16:04:37 »

dečki cijenik je donesen i on je blagosloven od Osiguravajućih društava i RH, teško da to možete promjeniti skupljanjem 1000 polica, da je to tak onda bi se neko od osiguravajućih društava sjetio i rekao da prodaje obvezno osiguranje jeftinije neko drugi, e to baš nemre, može kasko i ostale dati po drugoj cijeni ali obvezno nejde.
Jedini način je da se AMS i Vlada, pa i Sabor, ( možda ste si dobri z nekim ), ide u proceduru izmjene pravilnika o obveznom osiguranju i osuguravajućim društvima, ovo z dampingom nejde jer svako osiguravajuće društvo koje prodaje osiguranje ispod dogovorene i usvojene cijene plaća globu- veeelikuuuu
lp 8)
Evidentirano
Ljubav grije, al jakna je jakna

mg749ie

• Vozi: Bellagio, bombon od motora,
« Odgovori #31 : 09. Prosinac 2011, 16:05:26 »

dok se ne promeni pravilnik, isto ko da je uklesan  :021:
Evidentirano
Ljubav grije, al jakna je jakna

stock

• **
« Odgovori #32 : 09. Prosinac 2011, 16:25:18 »

:misli:

bate te led, ko' da kineski pričam..

probat ću ponovno - nije cilj da prvih 1000 dobije police obveznog osiguranja po cijenama nižim od propisanih.

za početak za tih prvih 1000 mogu nabacit nešto kako bi zasladili ponudu, kao što su "može kasko i ostale dati po drugoj cijeni"..

al već sam rekao, krenimo sa pretpostavkom da će neki i lošije proći, obzirom da nam trebaju čiste ruke bez "znaš me / znam te".

sve se može, ne okrećemo zemlju u kontra smjer, nego na tržištu od 4,5 milje ljudi imamo hrpu gladnih osiguranja i poslovično gladnog vladu.. a svi hoće novce, za koje bar za sad, možemo izabrat kome da idu..
vladi je super, on dobije opet isto, tak svejedno jel mu dao đuro il' pero, al osiguranjima nije.
Evidentirano
John F. Kennedy

Inblues

• *
« Odgovori #33 : 09. Prosinac 2011, 16:39:39 »

+ja
Evidentirano

Hajdukforever

• **
  • Vozi: Jos malo pa osta samo brada,,
« Odgovori #34 : 09. Prosinac 2011, 16:47:14 »

Ja sam uvjeren 99% da ce ovo upalit,
Evidentirano
Ride Hard Live Freeeeeeee

goc

• Vozi: po ograničenju
« Odgovori #35 : 09. Prosinac 2011, 17:06:46 »

stock niš od toga!  :nono:
cosmic je sugerirao jedini način koji bio mogao imati pozitivan učinak....  :palacgore:
Evidentirano
daj ljudi pijte koktele a ne samo gemište i pivu!
www.mixyflairstyle.com

"SVE KAJ IMAM SAM UKRAL,JEDINO SAM ŠKOLU I DIPLOMU KUPIL!!!"

ne radim dobro ali zato radim vrlo polako!

cosmic

• Vozi: XT1200Z&XT660R
Niže cijene obveznog osiguranja - prijava - 1000
« Odgovori #36 : 09. Prosinac 2011, 17:26:58 »

Ljudi moji, treba skupit potpise i doći na vijesti, radio ili novine. Ne treba to biti "rush hour"...treba BITI za početak. Ovde se treba dogovorit i izjasnit točno u stavku što tražimo, a onda krenut sa akcijom "Tiha patnja"  Važno je da ciljevi ne budu samo materijalne naravi već da naglasak bude ujedno na promoviranje sigurnosti u prometu.
Ja svoje osiguranje ne mijenjam jer sam zadovoljan. Btw, imam i ja prijateljicu koja bi mogla napravit par tisuća polica. :mrgreen:

©
Evidentirano
It's not speed that kills, it's the sudden stop!

markookram

• Vozi: soft enduro sa hard motorom
« Odgovori #37 : 09. Prosinac 2011, 17:32:51 »

stopanje prometa mi je najgluplja ideja ... pogotovo kad se i sam nađem u takvoj  :mrgreen: ... nije narod kriv za provođenje te politike ... treba prvo vidjeti odakle problem dolazi ...
treba blokirati osiguranja ... da vidiš kako ce mediji brzo doci ...  :palacgore:
treba blokirati velika osiguranje (monopoliste) , otici svi u neko najmanje osiguranje ... udarit po uzroku problema ...
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

Shepa

• Vozi: GS500 K1
« Odgovori #38 : 09. Prosinac 2011, 17:37:11 »

Dakle 'vako...

Krajem godine, u svakoj osiguravajućoj kući hijerarhijski kreće: voditelji prodaje, voditelji timova i savjetnici potpisuju planove za iduću godinu.
Znači, obvezuju se (potpisom, po cijenu raskida ugovora o radu) na obnovu postojećeg portfelja i povećanje istog u postotku kojeg im glavonje odrede.
Ukoliko smatraju da će ispunit plan, potpisuju, ukoliko ne vjeruju da će ispunit plan, uzimaju radnu knjižicu i odlaze (uglavnom u drugu osigurateljnu kuću).
(Svakih par (2-3) godina imate velike migracije kadra prodaje iz firme u firmu, stara priča)
Ukoliko potpišu, a ne ispune plan, dobijaju opomenu pred isključenje, i ukoliko ne uspiju u datom roku ispunit plan... pravac nova firma.

Stockov plan mora uspit, jer će prelaskom (uvjetno rečeno) svih motorista u jednu osigurateljnu kuću, konkurenciji ponestat veliki dio kolača.
Tada će se isti obratit Hrvatskom Uredu za Osiguranja za pomoć.
To je ko fol tijelo koje ima ingerenciju nad svim osiguranjima te komunicira s državom, a zapravo ga čine predstavnici svih osiguratelja (nešto kao upravni odbor radi postizanja zajedničkih ciljeva, a suzbijanje nelojalne konkurencije, slično ka mafijaški skup u kojem bi svak svakom najradije zabija nož u leđa, ali eto održava se status quo radi zajedničkih interesa)

Pošto nije u pitanju nelojalna konkurencija, već volja naroda, za pridobit "narod", HUO će se morat pozabavit zahtjevima tog "naroda", kako bi svi članovi ureda bili zadovoljni.

Problematični zakon nije nasta ni iz čega, ne mislite valjda da su krelci iz Sabora dovoljno promućurni za ga sami donit?
Zakone su osmislili ljudi (kako iz vlade, tako iz osiguranja), i kao takav se može minjat.
Od strane ljudi.
Evidentirano
"Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyll-llantisiliogogogoch" is the name of a town in North Wales.
The name translates as "The church of St. Mary in the hollow of white hazel trees near the rapid whirlpool by St. Tysilio's of the red cave".

Rajić

• Ko to mene g'eda?
  • Vozi: HooooooondA 919
« Odgovori #39 : 09. Prosinac 2011, 17:37:23 »

Okrame ajmo onda napravit osiguranje i svi se osigurati u njemu  :mrgreen:
Evidentirano

Inblues

• *
« Odgovori #40 : 09. Prosinac 2011, 17:48:51 »

Dakle 'vako...

Krajem godine, u svakoj osiguravajućoj kući hijerarhijski kreće: voditelji prodaje, voditelji timova i savjetnici potpisuju planove za iduću godinu.
Znači, obvezuju se (potpisom, po cijenu raskida ugovora o radu) na obnovu postojećeg portfelja i povećanje istog u postotku kojeg im glavonje odrede.
Ukoliko smatraju da će ispunit plan, potpisuju, ukoliko ne vjeruju da će ispunit plan, uzimaju radnu knjižicu i odlaze (uglavnom u drugu osigurateljnu kuću).
(Svakih par (2-3) godina imate velike migracije kadra prodaje iz firme u firmu, stara priča)
Ukoliko potpišu, a ne ispune plan, dobijaju opomenu pred isključenje, i ukoliko ne uspiju u datom roku ispunit plan... pravac nova firma.

Stockov plan mora uspit, jer će prelaskom (uvjetno rečeno) svih motorista u jednu osigurateljnu kuću, konkurenciji ponestat veliki dio kolača.
Tada će se isti obratit Hrvatskom Uredu za Osiguranja za pomoć.
To je ko fol tijelo koje ima ingerenciju nad svim osiguranjima te komunicira s državom, a zapravo ga čine predstavnici svih osiguratelja (nešto kao upravni odbor radi postizanja zajedničkih ciljeva, a suzbijanje nelojalne konkurencije, slično ka mafijaški skup u kojem bi svak svakom najradije zabija nož u leđa, ali eto održava se status quo radi zajedničkih interesa)

Pošto nije u pitanju nelojalna konkurencija, već volja naroda, za pridobit "narod", HUO će se morat pozabavit zahtjevima tog "naroda", kako bi svi članovi ureda bili zadovoljni.

Problematični zakon nije nasta ni iz čega, ne mislite valjda da su krelci iz Sabora dovoljno promućurni za ga sami donit?
Zakone su osmislili ljudi (kako iz vlade, tako iz osiguranja), i kao takav se može minjat.
Od strane ljudi.

:palacgore:
Evidentirano

markookram

« Odgovori #41 : 09. Prosinac 2011, 17:53:12 »

Okrame ajmo onda napravit osiguranje i svi se osigurati u njemu  :mrgreen:
neloša ideja
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

M900

• Vozi: VELIKI BRAT VIDI...
« Odgovori #42 : 09. Prosinac 2011, 17:56:07 »

Napisao sam i u prethodnoj temi, ajmo skupit 10000 motorista koji će godinu dana apstinirati i ne registrirati i neće osigurati motore, pa kad se ne uplate police i porezi i naknade za ceste i k...e-palce onda će se netko pitat gdje je lova.
Pošto i država ima udio u osiguranju, bilo bi najbolje da iz tog osiguranja ode najviše motorista, pa nek se onda  :misli:

I na kraju tu godinu dok nevozimo motor lovu koju bi potrošili na regu, osiguranje i gorivo, lijepo na stranu, i eto pristojne hrpice u recesijsko doba.
Evidentirano
God must have been an engineer....who else would put a waste disposal unit next to a Reproduction Plant???

limit

• Vozi: Kwaka - z900
« Odgovori #43 : 09. Prosinac 2011, 18:01:29 »

Napisao sam i u prethodnoj temi, ajmo skupit 10000 motorista koji će godinu dana apstinirati i ne registrirati i neće osigurati motore, pa kad se ne uplate police i porezi i naknade za ceste i k...e-palce onda će se netko pitat gdje je lova.
Pošto i država ima udio u osiguranju, bilo bi najbolje da iz tog osiguranja ode najviše motorista, pa nek se onda  :misli:

:misli:  ne znam bi li ih skupio 10, a i tih 10 bi imalo sindrom lagane retardacije  :mrgreen:
Evidentirano

markookram

« Odgovori #44 : 09. Prosinac 2011, 18:03:49 »

ja sam za  :palacgore:

pa kad te zovu iz osiguranja da bi trebal osigurati motor ... fino im objasniš situaciju  :hehehe: :mrgreen:
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

irsel

• **
  • Vozi: kako mu se da
« Odgovori #45 : 09. Prosinac 2011, 18:09:14 »

:misli:  ne znam bi li ih skupio 10, a i tih 10 bi imalo sindrom lagane retardacije  :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
..i am never so alive like when i am so close to death..

Br@da

• **
  • Vozi: Z750abs
« Odgovori #46 : 09. Prosinac 2011, 18:17:47 »

ja sam za  :palacgore:

pa kad te zovu iz osiguranja da bi trebal osigurati motor ... fino im objasniš situaciju  :hehehe: :mrgreen:

...i ja sam za  :cool:
Evidentirano

markookram

« Odgovori #47 : 09. Prosinac 2011, 18:19:33 »

...i ja sam za  :cool:
koje cemo ?
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

Br@da

• **
  • Vozi: Z750abs
« Odgovori #48 : 09. Prosinac 2011, 18:23:57 »

..meni svejedno..samo da dobim gratis borić  :mrgreen:
Evidentirano

zvona

• **
  • Vozi: R6
« Odgovori #49 : 09. Prosinac 2011, 18:25:30 »

Trebalo bi biti masovno odjavljvanje motora sad po zimi i uzet povrat osiguranja,to sam već napravio i čekam 5 mjesec da ga ponovno regam,a u 10-tom ponovo odjavit, a ne platim ni porez...
Podržavam akciju i pratim... :palacgore:
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 ... 16   Gore

Stranica je generirana za 0.151 sekundi uz 16 upita.