stock niš od toga! 
cosmic je sugerirao jedini način koji bio mogao imati pozitivan
učinak.... 
nema

, sa novcima se sve riješava, samo ne zdravlje..
možete isto pokrenuti sa načinom za koji mislite da će dati rezultate..
al ne pisat, jamrat i ne pokušat ništa..
Ljudi moji, treba skupit potpise i doći na vijesti, radio ili novine. Ne treba to biti "rush hour"...treba BITI za početak. Ovde se treba dogovorit i izjasnit točno u stavku što tražimo, a onda krenut sa akcijom "Tiha patnja" Važno je da ciljevi ne budu samo materijalne naravi već da naglasak bude ujedno na promoviranje sigurnosti u prometu.
Ja svoje osiguranje ne mijenjam jer sam zadovoljan. Btw, imam i ja prijateljicu koja bi mogla napravit par tisuća polica. 
u stavku se nećemo dogovorit nikad, pa ni tad.. sigurnost je manje bitna, jer osiguranje ne zanima sigurnost, nego nofci, što je veća sigurnost, manje odšteta, više novaca.. znači stvar je u lovi, to je valda jasno.. - ne treba razvodnjivati sve, jer se na kraju neće postići ništa.. pustimo njima mašti na volju, da šalju prihvatljive ponude.. ti si zadovoljan.. - ja, ti, štef i još nas par smo sasvim nebitni, ali masa je problem..
prijateljica i ostali honorarni agenti, neće sigurno ovo riješavati.. nego će sa tim otići svom šefu, on svom, itd.. - radit će za nas i bez brige, svi će znat da se nešto pokreće.. veliki će u startu ignorirat, očekivano, al kako je već netko ranije primjetio, neće svi ignorirat, previše je to novaca..
...i ja sam za 

ti koji si spomenuo, BIKERZZR1400 koji je pokrenuo, loud pipes koji je ponovio i bubbica koji se prvi prijavio, a najvažnije oni koji su rekli da se ne može - su veliki poticaj da se krene..
stock:
koje je to osiguranje u koje bi svi masovno trebali otić sljedeće god.?!? 
ono koje ponudi najbolje uvjete, što nije nužno najmanja cijena na fakturi.. imaju oni mašte, pustimo ih da dođu do izražaja..
osiguranje će odabrati svi koji su igri (1000), kroz eliminacijski krug, te na kraju izbor.
Kad već imate namjeru zalagati se za neke promjene onda izborite prijenosne pločice za one koji imaju dva motora ili auta, pa ih samo po potrebi prinese.
Da ne plaćaju dvi police osiguranja, nego jednu i to za veće vozilo.
Prosvjedima i medijskom nazočnosti se da postići puno toga.
Najbolji dokaz je akcija "kovanicama na naplatne".
nazočno će biti stanje na računu, više nam ne treba.. zašto nama nebi bilo bolje neg dijaspori, pa da prepisujemo od njih, pustimo našu pamet da šalje ponude..
Samo da nisu bosančine,Euroherc,Jadransko i koji sve ne...
meni apsolutno svejedno tko će pokrenut, bitno da krenemo.. kao što vidiš, tvoji gore navedeni super posluju, netko ih voli..
Zanimljivo. Prosvjede podrzavam jer su se pokazali kao efikasan alat za obradu zakonodavstva. Pridruzit cu se istima u bilo kojem terminu van europskog radnog vremena. 
No cudi me.
Nitko ne spominje brojke. 
S kojim postotkom smanjenja cijena polica obveznog osiguranja bi bili zadovoljni?
Paaaa... mene bi veselilo 50% na punu cijenu, naravno, po Daruvarskoj skupini rizicnosti.
Real talk. 
brojke su 1000 - daljnje brojke prepuštamo tržištu.
Pa da onda mogu odgovoriti na ove kritike da ovakva akcija nema smisla jer su os. kuće ograničene zakonom u forimiranju cijena polica. Jer, koliko ja znam, nisu.
svi ljudi sve znaju.. ako je tako, biti će im lakše donijeti odluku..
bitno je da sve bude transparentno 
apsolutno.. biti će transparentno u apsolutno svakom pogledu u koje sudionici žele da bude.. ja iz ove priče ne tražim ni kunu, nego da se stvar pokrene i da se dokaže da masa uz minimalan trud, može diktirati uvjete.. a i predstava bi mogla biti zanimljiva za gledat.. nas par u birtiji na šanku, možemo samo jamrat..
ako nije moguće ovdje skupiti 1000 voljnih, gdje je potrebno doslovno 10 sekundi za e-mail i volja da se prebaci u drugo osiguranje.. minimalan angažman.. onda sve u q..