Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3 ... 13   Dolje

Autor Tema: Karavana za život "bikeri na cesti"! - Datum događanja: 05.svibanj.2012  (Posjeta: 18357 )

dapola

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: kle 500 - bmw 1200 gs

Zamisao je , što nikako nije za prihvatit kao gotovu stvar, i prilagodljiva je svakom dobrom savjetu, da cijeloj javnosti u Republici Hrvatskoj pokažemo ono što ne vide, a to je prije svega koliko nas ima. To možemo samo na jedan način, da izađemo na cestu motorom, okupimo se, budemo zajedno tog dana. Podrazumijeva se da ćemo prilikom tog okupljanja poštivati red, prometne propise, zakone RH, i organizirati moto kolonu karavane, na dionicama prometnica koje će unaprijed biti određene, a podrazumijeva se da će sve biti izvedeno u koordinaciji s prometnom policijom. VIDJETI KOLIKO NAS IMA može se samo  ako pridobijemo i suradnju medija, a pritom mislim na apsolutno sve medije u RH koji nešto znače (ili misle da znače), a njih možemo pridobiti i izaći u medije, samo nastupom jednog glasnogovornika karavane, koji će promicati osnovnu ideju karavne i imati samo jedan zadatak i konačan cilj, a to je DA NAS SVI VIDE I DA NAS SVI ČUJU. Koliko nas ima svi ostali vozači mogu vidjeti samo ako obiđemo velik dio Lijepe nam naše, a to bi se "odradilo" upravo skupnom vožnjom. ZAŠTO DA NAS VIDE? Zato da svi ostali sudionici u prometu ne shvate olako "svijetla motora", da ne razmišljaju koliko "smo daleko" i da se uvijek na vrijeme stignu "uključiti" na prometnicu. Njihovo uključivanje u promet najčešće je nama isključivanje životnih funkcije. Zato trebaju vidjeti, trebaju znati da smo ravnopravni u svemu, te da upravo kad nas vide na prometnici, postanu još oprezniji.

Evidentirano

dapola

• *

KONTAKTI SVIH ŽUPANIJSKIH VODITELJA PO REGIJAMA

ŽUPANIJSKI VODITELJ( REGIJA ISTRA)

... - DAMIR ILIĆ- DAPOLA, tel;099/7446-026 , 091/3852-329 dapola@gmail.com

ZAMJENIK ŽUPANIJSKOG VODITELJA(REGIJA ISTRA)

- DINKO MIHALJ-PIKI, tel;092/3096-075 sbandit1@net.hr

ŽUPANIJSKI VODITELJ (REGIJA PRIMORSKO GORANSKE ŽUPANIJE)

-DRAGAN ŽUPAN-SIKTERS , tel; 099/5982-776 zupan.dragan@gmail.com

ŽUPANIJSKI VODITELJ ZA REGIJU SLAVONIJA

-VRSELJA BOŽIDAR; 091/3300-707 roks@optinet.hr

ŽUPANIJSKA VODITELJICA ZA REGIJU (dionicu) MEĐIMURJE-ZAGORJE-ZAGREB

-SNJEŽANA LJUBIĆ-KAČA ; snjezana.ljubic@t.ht.hr ; 099/211-1187

ŽUPANIJSKA VODITELJICA ZA REGIJU ZAGREB I OKOLICA odnosno smjer ZAGREBAČKOG POJASA

-MARTINA MERKAS; martina.merkas@obenauf.hr ; 098/1898-700

ŽUPANIJSKI VODITELJ ZA DALMACIJU

-Ćiro Pavić, 095/524-6201

GLASNOGOVORNICA;
-SILVIJA ZORETIĆ -Cobra_Sister tel; 091/5819-589 silvia.zoretic@gmail.com

Molim sve zainteresirane oko same organizacije,djelovanja ili sl. zovu mene osobno 091/254-9537 STIPKO mladen-stjepan.vitkovic@zg.htnet.hr a za ;

SUDJELOVANJE u KARAVANI ZA ŽIVOT"bikeri na cesti" zovu isključivo ŽUPANIJSKE VODITELJE.Prikaži više
« Zadnja izmjena: 13. Siječanj 2012, 10:16:58 dapola »
Evidentirano

dapola

• *

Poštovani bikeru,
Obraćamo ti se jer znamo da živiš život bikera,život koji nema cijenu ,život koji svima nama istomišljenicima,bikerima,bikericama, nešto znači.
Obraćamo ti se sa jasnim ciljem i vizijom kao i sa željom da nam se pridružiš.
Zašto?
Zato jer nam je dosta
VIDJETI I NE PODUZETI NIŠTA.
Zato jer nam je dosta vidjeti R.I.P. na svakom koraku,svijeću u svakom zavoju,suzu u svakom oku majke,oca,sestre,brata,djece te prijatelja i prijateljica nastradalog bikera.
Dosta nam je stradanja nas kao ravnopravnih sudionika u prometu,dosta nam je „da nas ne vide“,dosta nam je „oduzete prednosti“ i dosta nam je „etiketiranja nas bikera kao građana drugog reda“
Zvuči li poznato?
„Oduzeo mu prednost“, „Nisam ga vidio“ , „doletio je prebrzo“ , „nisam ga mogao izbjeći“
Sve su ovo već ustaljene fraze onih koji su odgovorni za teško stradavanje,invaliditet ili smrt kolege nam bikera.
Nažalost,ne možemo vratiti one koji više nisu sa nama ali možemo spriječiti mnoge da sa ovog svijeta ne odu od nas prerano.
Kako?
Pridruži nam se na zajedničkoj vožnji nazvanoj KARAVANA ZA ŽIVOT „bikeri na cesti“ i budi dio nas, budi glas PROTIV stradavanja nas bikera,protiv nesavjesnih vozača „jačih prometnih sredstava“ koji nas „ne vide“ , „ guraju sa prometnica“ , „ ne poštuju naš život“ , „ne poštuju nas kao ravnopravne sudionike u prometu“ kao i protiv svih onih koji nas ne žele i ne mogu vidjeti a nismo im učinili ništa nažao,ništa protuzakonito ništa što bi ih navelo da nas mrze već naprotiv,
Ne vole nas zbog;
NAŠE ISTINSKE LJUBAVI PREMA MOTORIMA, OKUPLJANJIMA, DRUŽENJIMA
Kada?
05.05.2012 budi spreman da upališ motor,obučeš opremu,poneseš sve što ti je zakonski potrebno za upravljanje istim i kreni putem mira s KARAVANOM ZA ŽIVOT „bikeri na cesti“.
Budi dio nas,dio kolone koju će vidjeti čitava lijepa naša Republika Hrvatska a i šire jer kada budeš dio nas,dio kolone bikera tada neće moći reći da NAS NISU VIDJELI,tada će nas i VIDJETI I ČUTI i to na miran,dostojanstven i svima prihvatljiv način.
Želimo skrenuti pozornost na sebe,na nas bikere.
Želimo da svi oni koji ne voze motore znaju da smo i mi ljudi,da imamo svoje JA , imamo svoje snove i ciljeve,svoje obitelji,svoje osjećaje i svoj PONOS koji nadmašuje puno više nego što „oni“ vidjeti mogu.

Neka znaju da smo i mi ljudi koji žive za svoj dom,obitelji i svoju zemlju ali da imamo svoj način vožnje po toj istoj zemlji,sa jednakim pravima,sa jednakim ciljem a to je ŽELIMO DA NAS VIDE DA BI PREŽIVJELI.
Na portalu www.motoscena.com moći ćeš dobiti sve detalje vezano za KARAVANU ZA ŽIVOT „bikeri na cesti“ .
O načinu sudjelovanja i mjestu priključivanja karavani biti će govora u narednim mjesecima kao i o kontaktima u tvojoj regiji.
Za sada ti hvala na tvojoj pažnji kao i HVALA TI ŠTO ĆEŠ BITI SA NAMA 05.05.2012
TEAM KARAVANE ZA ŽIVOT „bikeri na cesti“
Evidentirano

zeljkocbf600

• *
  • Vozi: Honda CBF 600 SA

Zamisao je , što nikako nije za prihvatit kao gotovu stvar, i prilagodljiva je svakom dobrom savjetu, da cijeloj javnosti u Republici Hrvatskoj pokažemo ono što ne vide, a to je prije svega koliko nas ima. To možemo samo na jedan način, da izađemo na cestu motorom, okupimo se, budemo zajedno tog dana. Podrazumijeva se da ćemo prilikom tog okupljanja poštivati red, prometne propise, zakone RH, i organizirati moto kolonu karavane, na dionicama prometnica koje će unaprijed biti određene, a podrazumijeva se da će sve biti izvedeno u koordinaciji s prometnom policijom. VIDJETI KOLIKO NAS IMA može se samo  ako pridobijemo i suradnju medija, a pritom mislim na apsolutno sve medije u RH koji nešto znače (ili misle da znače), a njih možemo pridobiti i izaći u medije, samo nastupom jednog glasnogovornika karavane, koji će promicati osnovnu ideju karavne i imati samo jedan zadatak i konačan cilj, a to je DA NAS SVI VIDE I DA NAS SVI ČUJU. Koliko nas ima svi ostali vozači mogu vidjeti samo ako obiđemo velik dio Lijepe nam naše, a to bi se "odradilo" upravo skupnom vožnjom. ZAŠTO DA NAS VIDE? Zato da svi ostali sudionici u prometu ne shvate olako "svijetla motora", da ne razmišljaju koliko "smo daleko" i da se uvijek na vrijeme stignu "uključiti" na prometnicu. Njihovo uključivanje u promet najčešće je nama isključivanje životnih funkcije. Zato trebaju vidjeti, trebaju znati da smo ravnopravni u svemu, te da upravo kad nas vide na prometnici, postanu još oprezniji.
:palacgore: like  :palacgore:
Evidentirano

Dejo87

• *
  • Vozi: Yamaha XT660X '08; Volvo S40;IMT 560...itd

:palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Ideja mi se sviđa, i to jako...
Kako god bilo,palim pilu i dolazim u 5 do 15 u KA, pa nek se čuje ona "JEBOTE KOLKO NAS IMA!!"

Pratim temu....
Evidentirano
Volim sve što vole mladi i sve što je đabe...

Je**š meso koje ku**c nije napravio...

emma

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: er6f piaggiox8, mini bike.

:021:računajte na nas :palacgore:
Evidentirano
pogrebno poduzeče mladost, vaša smrt naša radost.

loncaric

• *
  • Vozi: yamaha fazer

Dolazim nadam se da će nas vidjet  :palacgore:
Evidentirano
Budi ono ča si

Gato

• Vozi: TuDuMa 850

Zanimljiva ideja i u nacelu sam ZA, ali kako je do tada jos poprilicno vremena za sada pratim temu, da vidim u kom ce se smjeru sve razvijati. :palacgore:
Evidentirano
Ne slusajte narodnjake, umrite prirodnom smrcu!

Free Rider - Mačak - Slavonija

BEŠO - SB

• **
  • Vozi: Yamaha Fazer S2

:biker: :biker: :biker: :biker: :biker: :biker: :biker: :biker: :biker: :biker: :biker: :biker: :biker: :biker: :biker: :biker: :biker:
 :021: :021: :021: :021: :021: :021: :021: :021: :021: :021: :021: :021: :021: :021: :021: :021: :021: :021: :021: :biker:
 Ideja je odlična,ali možda datum održavanja do daljnjeg da bude okvirno 05.05. jer nekako u to vrijeme ima još nekoliko tradicionalnih događanja pa da se nebi podudarili (npr.Bleiburg,ljetna karavana,moto susret Umag i SB su tu negdje....),ako termin bude odgovarajući dolazimo iz Slavonije.
Evidentirano
Darko Ćušković - BEŠO Više volim da me mrze zbog onog što jesam nego da me vole zbog onog što nisam.

gorank

• Vozi: FZ6 Fazer S2

Dobra ideja  :palacgore:
Pratim i dalje i sigurno cu se odazvati!
Evidentirano

karadolo46

• Vozi: Ninja ZX-6R >2008<

upoznat o svemu od strane Stipka...   :palacgore:

pratim temu... :wink: :palacgore:
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Vozi: honda cbx 550 F1

upoznat o svemu od strane Stipka...   :palacgore:

pratim temu... :wink: :palacgore:

.....također pratim - ideja odlična,datum malo zafrkan zbog već navedenih događanja,fali još županija i glasnogovornika/ica ako Stipko još nešto nije u međuvremenu doradio..
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

karadolo46

• Vozi: Ninja ZX-6R >2008<

.....također pratim - ideja odlična,datum malo zafrkan zbog već navedenih događanja,fali još županija i glasnogovornika/ica ako Stipko još nešto nije u međuvremenu doradio..

iza nove godine do negdi 17.01. će bit izabrani voditelji za sve... :palacgore:

Evidentirano

rus

• Vozi: Capo di tutti capi-Caponord

ala   :misli: ,a koje su ovo sad monade  :LOL: ma sve dok se jedan veliki dil motorista po cesti ponaša kako ne triba i svojom vožnjim ugrožava druge mislin da je sve ovo nepotrebno,ma nitko ti se neče divit nego če ti j...t sve po spisku,jebe se traktoristu za moju strast prema brzini on treba iz sporednog puta na magistralu ne zaboravite da nisu primarno krivci automobilisti velik dio odgovornosti je na nama,
osobno više sam za ''napad''prma svim onima koji ne održavaju ceste i to ove lokalne jer po njima se najviše vozi i najviše stradava ,a u užasnom su stanju,signalizacija se postavlja u svrhu kažnjavanja ,a ne zbog sigurnosti,a za to sve najbolji primjer je cesta od Trogira do Splita
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator

ala   :misli: ,a koje su ovo sad monade  :LOL: ma sve dok se jedan veliki dil motorista po cesti ponaša kako ne triba i svojom vožnjim ugrožava druge mislin da je sve ovo nepotrebno,ma nitko ti se neče divit nego če ti j...t sve po spisku,jebe se traktoristu za moju strast prema brzini on treba iz sporednog puta na magistralu ne zaboravite da nisu primarno krivci automobilisti velik dio odgovornosti je na nama,

osobno više sam za ''napad''prma svim onima koji ne održavaju ceste i to ove lokalne jer po njima se najviše vozi i najviše stradava ,a u užasnom su stanju,signalizacija se postavlja u svrhu kažnjavanja ,a ne zbog sigurnosti,a za to sve najbolji primjer je cesta od Trogira do Splita

Sa prvim boldanim se slažem jer zbog takvih se stvara averzija prema svima ostalim.
Drugo boldano isto drži vodu jer da su kazne veće kad (primjer ja dva puta u noći vidim traktor kako ide po magistrali pun maslina prema meni bez upaljenih svjetala  :shock:) oni i dalje po svom - tko ih može promjeniti.
Treće boldano je već odavno poznato na više dionica po RH-a ali tko će i njih napasti kad se već mjesec dana na forumu napadaju sve moguće institucije.
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,

kmamic

• **
  • Vozi: Hornet

Pratim

:paper:
Evidentirano
Radim na crno, trošim na bijelo

mr.mee

• Vozi: kawasaki z650 i z750

jako zanimljiva tema i poduhvat,, još rasno za išta reči, ali se nadam da se vidimo

dapola

• *

Organizacija se pomalo ustrojava

ŽUPANIJSKI VODITELJ( REGIJA ISTRA)

- DAMIR ILIĆ- DAPOLA, tel;099/7446-026 , 091/3852-329 dapola@gmail.com

ZAMJENIK ŽUPANIJSKOG VODITELJA(REGIJA ISTRA)

- DINKO MIHALJ-PIKI,  tel;092/3096-075 sbandit1@net.hr

ŽUPANIJSKI VODITELJ (REGIJA PRIMORSKO GORANSKE ŽUPANIJE)

-DRAGAN ŽUPAN-SIKTERS , tel; 099/5982-776 zupan.dragan@gmail.com

GLASNOGOVORNICA; 

SILVIJA ZORETIĆ -Cobra_Sister tel; 091/5819-589 silvia.zoretic@gmail.com

ŽUPANIJSKI VODITELJ ZA REGIJU SLAVONIJA

VRSELJA BOŽIDAR; 091/3300-707  roks@optinet.hr

ŽUPANIJSKA VODITELJICA ZA REGIJU (dionicu) MEĐIMURJE-ZAGORJE-ZAGREB

SNJEŽANA LJUBIĆ-KAČA ; snjezana.ljubic@t.ht.hr ; 099/211-1187

ŽUPANIJSKA VODITELJICA ZA REGIJU ZAGREB I OKOLICA odnosno smjer ZAGREBAČKOG POJASA

MARTINA MERKAS; martina.merkas@obenauf.hr ; 098/1898-700
ŽUPANIJSKI VODITELJ ZA DALMACIJU

još nije izabran no isti će biti imenovan do 01.01.2012.

Molim sve zainteresirane oko same organizacije,djelovanja ili sl. zovu mene osobno  091/254-9537 STIPKO   mladen-stjepan.vitkovic@zg.htnet.hr  a za ;
SUDJELOVANJE u KARAVANI ZA ŽIVOT"bikeri na cesti" zovu isključivo ŽUPANIJSKE VODITELJE.

Hvala Vam na razumijevanju,vrlo brzo se organiziramo iz razloga što svi nesebično želite pomoći no molim sve za strpljenje do izbora SVIH ŽUPANIJSKIH VODITELJA i prvog sastanka ŽUPANIJSKIH VODITELJA kada će sve biti detaljno razrađeno,

Respect by Stipko

Evidentirano

dapola

• *

Postignuti su neki konkretniji dogovori i donesen plan rada. Nema smisla da se unaprijed ni glorificira niti osuđuje nešto što u konačnici ne može nanijeti štetu nikome.
Svaki pokušaj da se skrene pažnja na stradavanje motociklista i pokušaj da se poveća tolerancija i kultura svih sudionika u prometu može samo donijeti dobro. Svatko ko je aktivni sudionik u prometu na dva kotača zna o čemu govorim.
Pridružiti karavani se može svatko i svojim učešćem i doprinijeti cilju akcije. Naravno da postoje ljudi kojima je taj način izražavanja i druženja stran i imaju pravo iznijeti svoje mišljenje ili kritiku. Vjerojatno postoje i drugi načini da se postigne to što želimo i bit će mi drago da u takvim akcijama sudjelujem ili ih barem podržim.

Prvobitno je bilo zamišljeno da dolazak u Karlovac bude u 5 do 12, simbolike radi. Onda smo shvatili da je to u biti jednodnevna akcija i vožnja te da oni koji dolaze iz Vukovara ili Dubrovnika imaju i te kako što za voziti i da termin je malo preran. Tako da je ostalo 5 min do, ali 15h.

Po pitanju datuma, Umag je 11-og prema najavama, a ostalo ne znamo kad će biti. U svakom slučaju ništa za sada nije u kamenu zapisano i podložno je promjenama, a svaka dobronamjerna kritika ili savjet je dobro došao pošto sigurno ima puno iskusnijih ljudi od nas po pitanju organizacije sličnih skupova.
Evidentirano

magna

• **

poslije 17 ....slobodno vrijeme
Evidentirano
nije bitno šta je rečeno nego ko je reka

loudpipes

• totalno neshvaćen
  • Vozi: Ducati

pa u naslovu sve pise....nit moto susret nit party.....ne mora uvijek zavrsit opijanjem....ili mora ?  :misli:
Evidentirano
loud pipes save lives

...ako nekog zalis,jebe te cijeli zivot...

rus

• Vozi: Capo di tutti capi-Caponord

eto prilike i za prosvjed protiv god poreza(stariji od 10g, visina poreza ), osiguranja(da ne nabrajam ima tema)

a mjesto radnje Karlovac :misli:
boli dick neke za vukojebinu zvanu KA jer im nos ne vidi dalje od Markovog trga..

znači idemo na Markov trg  :mrgreen:

e ovakve teme u svakom slučaju drže vodu i mogu bit predmet prosvjeda bilo kakve vrste  :palacgore: a sve ono šta je prethodno navedeno ,skužajte na izrazu za mene su pizdarije,zašto?pa naprosto iz razloga šta sa svojim ponašanjem provociramo građane ,ako se liti motorom probijaš kroz šetače po rivi,ako po naseljenom mistu voziš velikom brzinom,ako po naseljenom mistu voziš otvorenim auspuhom,ako to nije provokacija običnih građana onda neznam šta je,a od njih bi tražili da nas svate ,da nas razumu ,ma isukrsta mi ovako je kod mene ,a ništa bolje nije ni u ni u ostalim djelovima zemlje  :misli: :misli: znam dobro kako svit reagira u Fažani kad idem kod punice kad po cile noči po onom pravcu motori ludaju ,e pa njima objasnite vašu strast za motorima  :misli: :misli:
svakako ovo je samo moje mišljenje ,svi smo odgovorni samo za sebe  :misli:
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator

Previše glupih pitanja - tko želi ići neka ide a tko neće neka se opija na nekom susretu - osobno još ne razmišljam o tome jer mi nije problem 10 dana prije odlučiti gdje ću ići - pitanja su offtopičarska  8)
Evidentirano

netijak

• **
  • Vozi: Kawasaki ZR7S

pratim i nadam se sudjelujem.....
Evidentirano
“Formal education will make you a living; self education will make you a fortune.”

www.roadrunnermk.hr

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator

pratim i nadam se sudjelujem.....

Također Pratim i nadam se da će se smiriti strasti jer nitko nikog ne tjera na streljanje  8)
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 13   Gore

Stranica je generirana za 0.158 sekundi uz 16 upita.