Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13   Dolje

Autor Tema: Karavana za život "bikeri na cesti"! - Datum događanja: 05.svibanj.2012  (Posjeta: 18357 )

dapola

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: kle 500 - bmw 1200 gs

Mjesta okupljanja i pravci kretanja po Karlovcu

- sa Opća bolnica Švarća, salon automobila Ford, ŠRC Korana and restoran Žganjer

Evidentirano

xx-SB

• Vozi: xx-a

Jel "Ford" na semaforu desno...iza naplate?
Evidentirano
Prodajem ženinog Golfa IV sa 60tkm, 1.4i u savršenom stanju, da joj kupim motor

Direktor

• ex Street Illegal

Jel "Ford" na semaforu desno...iza naplate?

Je, desno od semafora ako dolaziš autoptom. Ako ideš starom karlovačkom onda prije na desno.
Evidentirano
I. posjeta Grobnika - 1989. godine

lory

• **
  • Vozi: YAMAHA FZ1 FAZER

Koliko znam sudjelovanje nije obavezno, pa tko voli nek izvoli. :021: :021: :021:
Evidentirano

dapola

• *

Upravo gledam na fejsiću komentare i odustajem.
Bojim se da se ovo nepovratno prometnulo u neki šugavi oblik RIŠPEKTić-IVENTić-a :?
Sve neki Respekti, MCjevi MKajovi i đileti po postovima :povraca:

Zamisao karavane je upravo suprotan. Ne postoji  želja da se to pretvori u još jedan u nizu moto susreta s prepoznatljivim folklorom. Upravo i je cilj da se svi koji su u prometu na dva kotača pridruže karavani. Svi u prometu imamo isti problem i nekultura u prometu ne razlikuje „rišpektovca“ od raznosača pizze, motorista koji jednostavno uživa u vožnji ili čovjeka koji svoj motor koristi za odlazak na posao.  Pošto klubovi imaju veće organizacione mogućnosti, nesebično su ponudili su svoje resurse koji su svakako dobro došli i uvelike olakšali posao oko organizacije te su možda i više eksponirani u raznim raspravama. Na Facebooku grupa karavane broji preko 1000 članova i od toga je znatno veći broj upravo motorista van klubova.
Evidentirano

GricGric

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: laganini

Zamisao karavane je upravo suprotan. Ne postoji  želja da se to pretvori u još jedan u nizu moto susreta s prepoznatljivim folklorom. Upravo i je cilj da se svi koji su u prometu na dva kotača pridruže karavani. Svi u prometu imamo isti problem i nekultura u prometu ne razlikuje „rišpektovca“ od raznosača pizze, motorista koji jednostavno uživa u vožnji ili čovjeka koji svoj motor koristi za odlazak na posao.  Pošto klubovi imaju veće organizacione mogućnosti, nesebično su ponudili su svoje resurse koji su svakako dobro došli i uvelike olakšali posao oko organizacije te su možda i više eksponirani u raznim raspravama. Na Facebooku grupa karavane broji preko 1000 članova i od toga je znatno veći broj upravo motorista van klubova.
Nisam na fejsu, ali pridružujem se ovdje  :palacgore:
Evidentirano

dapola

• *

:LOL:Pa upravo se toga bojim. Da se pretvara u klasični motosusret. Ili motosusret-kolektivku.Jasno mi je to sve i samo po sebi je logično da je krenulo u đilet-smjeru.
Nažalost. :?
No što ćeš... život je ponekad okrutan!  :mrgreen:Da ali izgleda tako da sam se naježio rišpektluk-điletarstva u postovima.
Ali opet, to sam samo ja... :mrgreen:

Nadam se da griješiš.
Nemam ništa protiv moto susreta i svega što ide uz njih, čak dapače. Ipak,  ova karavana treba potaknuti neka druga pitanja i ukazati na probleme koji su širi od klupske scene i univerzalni za sve koji se voze na motorima, mopedima, skuterima .... Nisu potrebna nikakva dijeljenja na ove ili one. U pitanju je zajednički problem i ne moramo dokazati onu našu staru naviku "dva hrvata, tri stranke". Imamo toga dosta u svim vidovima života. Htjeli bi postignuti nešto pozitivno i ukazati na jedan od problema s kojim živimo (vozimo). Malo tolerancije i zajedničke vožnje, druženja i upoznavanja neće nikome naškoditi, a masovnost skupa može samo doprinijeti cilju.
Evidentirano

skuco

• Vozi: yamaha

baš zbog toga šta smo Hrvati neki seru po tome.
znam da nećemo puno postić sa tim al bar nek vide koliko nas je na cesti.  :palacgore:
Evidentirano
Znam da alkohol škodi al u vodi utjehe nema!

Sync VŽ

• **
  • Vozi: VFR RC36

Ima pravih bajkera u duši koje znam i za njih samo respect  :palacgore:

Ostalih 50% su šminka ali ipak se voze i to je to... Još uvijek ima japanki i kratkih hlača pa bez kacige da se vidi ko je na motoru  :palacdolje:

Sorry na offtopicu ali moral sam...

PODRŽAVAM OVU AKCIJU  :palacgore:
Evidentirano
Kupi motor nemoj auto

GricGric

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: laganini

znam da nećemo puno postić sa tim al bar nek vide koliko nas je na cesti.  :palacgore:
e ovo je razlog zbog kojeg bi se svi mi trebali odazvati i doći, pa nek se dimi za nama  :palacgore:
Evidentirano

lory

• **

Podržavam akciju i vjerovatno ću odvoziti karavanu,ali slažem se sa prethodnim postovima. Krajnje je vrijeme za detaljni program događanja. Neću valjda kući nakon "nekoliko prigodnih riječi" nekog pitajbogakojeg lika. :LOL:
Evidentirano

lory

• **

Ne treba brate nikakva nagrada, ali da znamo napraviti plan za dalje. Ako nema aktivnosti na licu mjesta da se organiziramo za ostatak vikenda. Mi npr. ako nema ništa nakon okupljanja odosmo u Crikvu ili bilo kuda. Ako ima nešto organizirano naravno da ostajemo. :LOL:
Evidentirano

skuco

• Vozi: yamaha

a kaj? ljudi će napravit po 500 i više km da bi mogli usred Karlovca reć, kako je netko već naveo: "JEBOTE, KOLKO NAS IMA"  :shock: :neznam:....nitko ne spominje nikakav program osim predavanja o sigurnosti u prometu, kojeg će slušat, mo'š mislit koliko ljudi.....

i kaj poslije :misli:, hvala što ste došli, možete ići kući  :?
pa domaći si potrudi se iznenadit ljude.
ili ti se .ebe i samo čekaš da dođeš na gotovo ko i neki tvoji sugrađani.
Evidentirano
Znam da alkohol škodi al u vodi utjehe nema!

dapola

• *

Što se tiče programa u Karlovcu ovo je okvirni plan događanja 05.05.2012. Možda će biti još nekih manjih izmjena.
Nadamo se da će svi koji dođu podržati Karavanu i ciljeve koje želimo postići pronaći sudjelovati u  programu i u tom programu pronaći nešto
Evidentirano

dapola

• *

Ne znaš ni ime kluba ispravno napisat, o čemu dalje da pričamo.  :wink:

http://kawasaki750.blog.hr/2009/07/1626465775/motorijada-mc-moto-legija-grdun-1012072009.html

Ime kluba prepisano s stranica na kojima se spominjete ;)
Google
Evidentirano

vickodu

• Vozi: klokana

2 Hrvata, 3 stranke........

Hebote, ali komplicirate. Kome se ne svidja nek ne dolazi i obratno.
 :misli:

Ajde mi na navedi jedan dobar razlog da dođem .Do tamo i nazad imam 1200 km .Potrosit ću min 1500 kn .Izgubit ću dva dana da bi slušao MUP kako drži predavanje i demonstrira vožnju . :misli:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

dapola

• *

Ajde mi na navedi jedan dobar razlog da dođem .Do tamo i nazad imam 1200 km .Potrosit ću min 1500 kn .Izgubit ću dva dana da bi slušao MUP kako drži predavanje i demonstrira vožnju . :misli:

Kad ovako sagledaš stvari nema dobrog razloga da dođeš. Nema potrebe i svrhe da se bacaš u trošak niti gubiš dane. Uostalom kako se stalno naglašava postoji bar još tri mjesta za izlazak i provod i još jedna duža vožnja na taj datum. Svako ima svoje razloge.
Meni je dobar razlog za bilo koju vožnju,  prvo sama vožnja.  U ovoj karavani sudjelujem i zbog činjenica da su stradali neki moji prijatelji na motorima s raznim posljedicama od lakših do invalida u kolicima pa do smrtnih stradavanja, a i sam dva puta teže stradao na motociklu zbog nepažnje drugih. Uostalom , vozio sam i neke druge vožnje samo zato da odam počast nekim ljudima.
Bonus je:
Ako se  vozim u društvu,  na krajnjoj točki susretnem se prijateljima i poznanicima iz svih krajeva RH,  taj dan provedem u dobrom društvu , uz to druženje ostvarim i neki dobar naum i sudjelujem u nečem većem od moje osobne koristi.
Sam program je kao i svugdje, nešto mora biti pa tko voli neka izvoli ili neka zanemari. Meni  je dovoljno sresti se s ljudima.
Evidentirano

dapola

• *

:palacgore:

Nažalost pokušava se na sve moguće načine "uvalit u blato". Raspravlja se o stvarima koje nemaju veze s ciljem karavane i tvrde se stvari koje nemaju veze sa istinom. Valjda svako sudi po sebi i razmišlja kako bi on to uradio. Tko ne želi pomoći ne treba ni odmagati ili opstruirati, ali to je valjda forumski stil  :)
Evidentirano

vickodu

• Vozi: klokana

Kad ovako sagledaš stvari nema dobrog razloga da dođeš. Nema potrebe i svrhe da se bacaš u trošak niti gubiš dane. Uostalom kako se stalno naglašava postoji bar još tri mjesta za izlazak i provod i još jedna duža vožnja na taj datum. Svako ima svoje razloge.
Meni je dobar razlog za bilo koju vožnju,  prvo sama vožnja.  U ovoj karavani sudjelujem i zbog činjenica da su stradali neki moji prijatelji na motorima s raznim posljedicama od lakših do invalida u kolicima pa do smrtnih stradavanja, a i sam dva puta teže stradao na motociklu zbog nepažnje drugih. Uostalom , vozio sam i neke druge vožnje samo zato da odam počast nekim ljudima.
Bonus je:
Ako se  vozim u društvu,  na krajnjoj točki susretnem se prijateljima i poznanicima iz svih krajeva RH,  taj dan provedem u dobrom društvu , uz to druženje ostvarim i neki dobar naum i sudjelujem u nečem većem od moje osobne koristi.
Sam program je kao i svugdje, nešto mora biti pa tko voli neka izvoli ili neka zanemari. Meni  je dovoljno sresti se s ljudima.

Ja realno pokusavam sagledat stvari .To sto vi nudite imam i kod sebe u gradu i blizoj okolici vec godinama http://www.dubrovacki.hr/clanak/37843/preventivna-akcija-motocikli-i-mopedi-u-prometu.
Iz toga razloga sto mi je dovoljan razlog sama voznja idem sa frendom i zenama u Italiju 7 dana taman 8 dana prije Vase voznje i to je po meni pametnije ulozeno vrijeme i pametnije potroseni kilometri.
I ja sam vise puta stradao u voznji sa motociklom i izgubio neke jako drage prijatelje zbog nepaznje vozaca automobila i kamiona. Predavanje gospode iz MUP-a i demonstracija voznje apsolutno nece smanjit broj stradalih motociklista  .
Ova se voznja pretvorila u klasicni motoparti iz koje ce neki izvuci korist.

To je samo moje misljenje a nek svak ide di hoce

Nažalost pokušava se na sve moguće načine "uvalit u blato". Raspravlja se o stvarima koje nemaju veze s ciljem karavane i tvrde se stvari koje nemaju veze sa istinom. Valjda svako sudi po sebi i razmišlja kako bi on to uradio. Tko ne želi pomoći ne treba ni odmagati ili opstruirati, ali to je valjda forumski stil  :)

Nije to forumski stil nego svak iznosi svoje misljenje sto bi i trebala biti svrha foruma .
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

dapola

• *

Ja realno pokusavam sagledat stvari .To sto vi nudite imam i kod sebe u gradu i blizoj okolici vec godinama http://www.dubrovacki.hr/clanak/37843/preventivna-akcija-motocikli-i-mopedi-u-prometu.
Iz toga razloga sto mi je dovoljan razlog sama voznja idem sa frendom i zenama u Italiju 7 dana taman 8 dana prije Vase voznje i to je po meni pametnije ulozeno vrijeme i pametnije potroseni kilometri.
I ja sam vise puta stradao u voznji sa motociklom i izgubio neke jako drage prijatelje zbog nepaznje vozaca automobila i kamiona. Predavanje gospode iz MUP-a i demonstracija voznje apsolutno nece smanjit broj stradalih motociklista  .
Ova se voznja pretvorila u klasicni motoparti iz koje ce neki izvuci korist.

To je samo moje misljenje a nek svak ide di hoce

Nije to forumski stil nego svak iznosi svoje misljenje sto bi i trebala biti svrha foruma .

Pa naravno da svako odlučuje kako će provesti svoje vrijeme i poštujem tvoje mišljenje. Želim ti dobar provod i sretan put po Italiji koju kao destinciju za vožnju često odabirem. Nadam se da ću vidjeti kakav putopis s tog putovanja jer koliko god sam puta bio uvijek nešto novo ima za vidjeti.
Predavanja MUP-a i škola vožnje možda neće puno pomoći, očekujemo više od medijskog odjeka i skretanja pažnje na nas. Svaki napredak po tom pitanju je ogroman. Nekako gdje god se skupi par motorista ispadne party :) makar to bilo nečije dvorište, a materijalne koristi za nas iz tima nema i to izgleda da je glavni razlog prijepora i  svi smatraju nevjerojatnim :?
Vjerojatno sam idealista, ali nekako sam očekivao da će ljudi s iskustvom u organizaciji i realizaciji sličnih događanja pomoći makar savjetom, ako ne i djelom. Pod time sam mislio na forumski stil, a razmjena mišljenja uvijek dobro došla i na forumu i van njega . :palacgore:
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Vozi: honda cbx 550 F1

A što više napisati - vidjećemo postove na dvije teme iza 5.svibnja,toliko od mene.
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

dapola

• *

Mjesto i  vrijeme okupljanja u Zagrebu.
Evidentirano

dapola

• *

Mjesto i vrijeme okupljanja Rijeka!
Evidentirano

BIKERZZR1400

• Vozi: KAWASAKI ZZR 1400

Vidimo se.
Evidentirano

plavi15

• **
  • Vozi: Ninja

Vidimo se, usput dobra prilika za upoznati forumase.
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13   Gore

Stranica je generirana za 0.175 sekundi uz 16 upita.