Ajde mi na navedi jedan dobar razlog da dođem .Do tamo i nazad imam 1200 km .Potrosit ću min 1500 kn .Izgubit ću dva dana da bi slušao MUP kako drži predavanje i demonstrira vožnju . 
Kad ovako sagledaš stvari nema dobrog razloga da dođeš. Nema potrebe i svrhe da se bacaš u trošak niti gubiš dane. Uostalom kako se stalno naglašava postoji bar još tri mjesta za izlazak i provod i još jedna duža vožnja na taj datum. Svako ima svoje razloge.
Meni je dobar razlog za bilo koju vožnju, prvo sama vožnja. U ovoj karavani sudjelujem i zbog činjenica da su stradali neki moji prijatelji na motorima s raznim posljedicama od lakših do invalida u kolicima pa do smrtnih stradavanja, a i sam dva puta teže stradao na motociklu zbog nepažnje drugih. Uostalom , vozio sam i neke druge vožnje samo zato da odam počast nekim ljudima.
Bonus je:
Ako se vozim u društvu, na krajnjoj točki susretnem se prijateljima i poznanicima iz svih krajeva RH, taj dan provedem u dobrom društvu , uz to druženje ostvarim i neki dobar naum i sudjelujem u nečem većem od moje osobne koristi.
Sam program je kao i svugdje, nešto mora biti pa tko voli neka izvoli ili neka zanemari. Meni je dovoljno sresti se s ljudima.