ja bih imao tu štošta za reći, ali sam već umoran od ispravljanja krive Drine... gotovo da se na osnovu iskustva mogu zakleti da su za većinu kvarova na KTMu krivi vozač i serviser, i to ponajprije jer olako shvaćaju održavanje motora koji je i za 20% jači od konkurencije...to ne može niti isto koštati niti biti jednostavno kao na ostalima
I opet ću kao trla baba lan... KTM nije za servisere japanaca, i mog susjeda koji se u to razumije, kao ni Aprilia ni Drkati ni BMW, sve je drugačije, tu leži veliki dio problema kao i činjenica da IZMJENA ULJA NIJE SERVIS...

nekidan sam radio poveći servis na 690tki, na 40000 + km zamijenjen klip jer se osjetio umor motora, gumice ventila i par sitnica, podesio ubrizgavanje i motor opet lovi 190 km/h bez muke 
a i na jednoj bundevi sam radio nekidan također koja je bila kod vrlo stručnog samoukog ali načitanog i vrlo informiranog pekara na prethodnom popravku po hitnom postupku ( pekar nije ništa pokvario
, samo je previdio nadolazeći problem ) i motor iako ima 30000 + km radi sada kao beba...trenutno ništa radilica ništa ležajevi,
a ima i nekoliko LC 4 u raznim izdanjima koji su do sad prešli i do 50000 a koje sam održavao redovno i još idu bez otvaranja mašine...uz sitne poprvake tipa bendiks ili pumpa vode ili ležajevi bregaste
a ima i onih koji su ih poubijali po autoputu i ravnicama...
jesam balavac od 20,5godina koji tek skuplja ozbiljna iskustva i kratko sam vrijeme član foruma,al odma san skužija jednu stvar---barba Boris zna znanje i ako je za nekome vjerovati,to je on!