Ovaj potpis ugovora je za naš motosport strahovit plus, nakon godina suše i ignoriranja motoutrka na domaćim tv stanicama , vijest djeluje ohrabrujuće. Nije samo stvar samog prijenosa jer svatko od nas koji je želio pogledat utrku to je i učinio na jednoj od stranih tv postaja ili sportklubu kad ga je bilo, ali tu je stvar da se nudi u "domaćem" izdanju, sa komentarima domaćeg voditelja, dakle približavanje u audio-video izdanju što je vrlo bitno, zatim praćenja od treninga do utrka, zbrojimo koliko je to samo sati motosporta na tv-u. Netko već cvili za dobrim komentatorima, pa naravno da nitko nemože nadvladati britanske legende, ali neka, samo nek bude.
A bitno je i to da je netko ipak pokazao interes za ovaj sport kod nas , jer okrenimo se oko sebe i pogledajmo koliko su nam brzinci pali u konkurenciji, dakle sve šta je vezano za motosport je dobro, samo nek bude, da se popularizira
E sad Renata ili neka druga, nemojte cjepidlačit, ja kad gledam utrku sam sexualno neupotrebljiv tako da mi interes za žene na minimumu, a i boli me onda John dal će program vodit miss Hrvatske il neki suhonjavi jadničak .... Renatu bih volo vidjeti s druge strane kamere da skupa odgledamo barem start ....