Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4  Sve   Dolje

Autor Tema: Srebrne grane? Nista lakse....  (Posjeta: 2788 )

jolly the roger

• Spol: Muški
  • Vozi: smijesne ljude gore dole po svom njezniku
Odg: Srebrne grane? Nista lakse....
« Odgovori #50 : 02. Siječanj 2012, 15:47:25 »

Stari meštri su pričali da je auspuh isto kao i cijev kroz koji treba proći tekućina, te ubrzanjem fluida, u ovom slučaju plinova, poboljšava  sepunjenje svježom smjesom.
Istina i Bog da je bila riječ o Fičekima, Miničima, ali plin je plin.
Znam i da se pričalo da je Tristač imal jedan od najboljih auspuha u serijskoj proizvodnji.
Proračuni jesu neki fi puta pi, kroz r....., ali ovo s ventilima je najbliže kaj možeš dobiti u home made produkciji.
Ima negdje tema o izradi auspuha, pa ako netko radi kaj ga košta da proba po toj shemi. :misli:
Pa i ona mašina kod Akrapoviča radi na istom principu, hidroforming, samo treba izlaznu brzinu iz motora, promjer ispuha, ventila, količinu izgorene smjese, dobar program i voila, evo 15ks iber :021:
zadovoljan :palacgore:
Evidentirano
PRODAJEM IZVORNO DOMAĆE ISTARSKO MASLINOVO ULJE

T-T

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: FZ8 Fazer
« Odgovori #51 : 28. Travanj 2012, 15:27:12 »

Zbogom Nevr-dull! Prije mi je trebalo par sati poliranja a sad za tri minute - komplet auspuh blista kao novi... Isprobano na dva bandita 1250S, evo kako je izgledalo prije a kako sad, nakon primjene OptiGlanz Edelstahlreiniger-a (Louis: http://www.louis.de/_1007f96b3910e91187980200de88c23df9/index.php?topic=artnr&artnr=10004155)
Evidentirano
Fazer u duši - bandit u srcu....
"Bit ću vjetar, kiša i zalazak sunca...Svjetlost na tvojim vratima...Koja ti kaže da si došao kući" (Lou Reed: I'll be your mirror)

3alfa3

• Vozi: Z750 '10
« Odgovori #52 : 28. Travanj 2012, 15:32:10 »

...OptiGlanz Edelstahlreiniger...

Ajde procitaj kemijski sastav, bas me zanima koja kiselina je u pitanju i u kolikom postotku

tnx
Evidentirano
A weekend wasted isn't a wasted weekend

T-T

• **
« Odgovori #53 : 28. Travanj 2012, 15:36:38 »

To naravno, ne piše:
Inhaltsstoffe:
Wasser, anorganische Mineralsaure, nichtionische, kationische Tenside, Sauremethylester, Hilfsmittel, Geruststoffe, Farb- and Duftstoffe --- prepisano s pakovanja
(nemam njemačku tipkovnicu)
Evidentirano
"Bit ću vjetar, kiša i zalazak sunca...Svjetlost na tvojim vratima...Koja ti kaže da si došao kući" (Lou Reed: I'll be your mirror)

3alfa3

• Vozi: Z750 '10
« Odgovori #54 : 28. Travanj 2012, 15:45:45 »

To naravno, ne piše:
Inhaltsstoffe:
Wasser, anorganische Mineralsaure, nichtionische, kationische Tenside, Sauremethylester, Hilfsmittel, Geruststoffe, Farb- and Duftstoffe --- prepisano s pakovanja
(nemam njemačku tipkovnicu)

I pretpostavljao sam  :mrgreen:

Nema veze, glavno da radi  :palacgore:
Evidentirano
A weekend wasted isn't a wasted weekend

OldBoy

• Vozi: yamaha FZR1000
« Odgovori #55 : 28. Travanj 2012, 18:49:48 »

2 T-T
      ...gospođo prof. , zatečen sam. Kao osoba s dovoljno vremena, volje i strpljenja, spremao sam se na svom motorčiću grane od vremenom nataloženog žutila dotjerati na sjaj vodobrusnim papirom finoće 800 i Purolom: par sati posla čovjeku kome vrijeme ne znači ništa. Ušteđene sate utrošit ću za posjet nekoj likovnoj galeriji (godinama se spremam na to iskušenje). Da mi je ovo preporučio forumaš "vulgaris", prešel bi na pivu i biljar  :mrgreen:...

Anyway, fala  :palacgore:

« Zadnja izmjena: 28. Travanj 2012, 21:40:55 OldBoy »
Evidentirano
Some people call me the space cowboy,
Some other call me the gangster of love...

jota

• Vozi: Machine Agricole
« Odgovori #56 : 28. Travanj 2012, 21:42:50 »

2 T-T
      ...gospođo prof. , zatečen sam. Kao osoba s dovoljno vremena, volje i strpljenja, spremao sam se na svom motorčiću grane od vremenom nataloženog žutila dotjerati na sjaj vodobrusnim papirom finoće 800 i Purolom: par sati posla čovjeku kome vrijeme ne znači ništa. Ušteđene sate utrošit ću za posjet nekoj likovnoj galeriji (godinama se spremam na to iskušenje). Da mi je ovo preporučio forumaš "vulgaris", prešel bi na pivu i biljar  :mrgreen:...

Anyway, fala  :palacgore:

Upravo to imam iza sebe , odi u dućan autolakova i kupi TRIZAK , spužvica s kojim lakireri bruse bezbojni lak . Glancao grane s time (navodu) radi izvrsno .
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #57 : 28. Travanj 2012, 21:52:16 »

Upravo to imam iza sebe , odi u dućan autolakova i kupi PROZAK , spužvica s kojim lakireri bruse bezbojni lak . Glancao grane s time (navodu) radi izvrsno .

ajd  :auuu: ,Wasser je voda  :jesus: Purol više nije in,jbg baš sam se navukao na njega jedno vrijeme a što može Soprano koristiti nego a ono gore napisano  :misli:   :LOL:
Odlična stvar iako nisam koristio ali sam učinak vidio uživo,smanjuje radno vrijeme a sad dali ima neka negativna alkemičarska svojstva ni ne zanima me..

Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

DADO+

« Odgovori #58 : 29. Travanj 2012, 08:15:43 »

ajd  :auuu: ,Wasser je voda  :jesus: Purol više nije in,jbg baš sam se navukao na njega jedno vrijeme a što može Soprano koristiti nego a ono gore napisano  :misli:   :LOL:
Odlična stvar iako nisam koristio ali sam učinak vidio uživo,smanjuje radno vrijeme a sad dali ima neka negativna alkemičarska svojstva ni ne zanima me..

- e mene zanima,

:misli: moja cijev se sjaji samo tako, ali je pitanje; da li se od čestog glancanja može oštetiti?

:LOL:

"BTW"
 - mislim da ću ipak kupiti ono što je T-T napisala, jer volim isprobati nove stvari  :mrgreen:

- pitanje za T-T; jel' se to samo našprica i iza pobrišeš ili treba i trljati
 :misli: ne volim da mi neka kemija ostane u onim teško pristupačnim dijelovima kad
 ne skidaš grane radi glancanja ili si to stavila 1. na krpu, pa glanc? -  :misli: ne znam kako
 to izgleda: jel' to bude neka pijena ili tekućina ili ...
« Zadnja izmjena: 29. Travanj 2012, 08:21:16 DADO+ »
Evidentirano

OldBoy

« Odgovori #59 : 29. Travanj 2012, 08:36:18 »

moja cijev se sjaji samo tako, ali je pitanje; da li se od čestog glancanja može oštetiti?                           

:shock: :shock: :shock: manijak!
Evidentirano

DADO+

« Odgovori #60 : 29. Travanj 2012, 08:46:33 »

:shock: :shock: :shock: manijak!

- nije sve u kemiji  :mrgreen:

Evidentirano

mr.mee

• Vozi: kawasaki z650 i z750
« Odgovori #61 : 29. Travanj 2012, 09:35:38 »

Zanimljivo  :cool:   :palacgore: 

Dado pljus, ta cijev je dovoljno debela (barem kod mene) da ju i glancas svaki dan ne bi je potrosio tako brzo  :mrgreen: :mrgreen:

T-T

• **
« Odgovori #62 : 29. Travanj 2012, 11:25:24 »

Našprica se, ne treba previše, da se sve cijedi.. piše da se ostavi da djeluje do 3 minute - mi smo odmah počeli brisati spužvom i odmah se vidjelo da skida. Nakon toga treba isprskati jakim mlazom vode, prebrisati suhom krpom i gotovo. Preporuka - navući gumenu rukavicu jer nagriza kožu. Vjerojatno je važno dobro isprati da negdje ne zaostane te tekućine. Poslije vožnje Osijek - Orašje i nazad jučer popodne ne vide se neke promjene - sve 5! Čini mi se kao jako dobro sredstvo...
A da je kemija - je...
Evidentirano

DADO+

« Odgovori #63 : 29. Travanj 2012, 14:07:17 »

Našprica se, ne treba previše, da se sve cijedi.. piše da se ostavi da djeluje do 3 minute - mi smo odmah počeli brisati spužvom i odmah se vidjelo da skida. Nakon toga treba isprskati jakim mlazom vode, prebrisati suhom krpom i gotovo. Preporuka - navući gumenu rukavicu jer nagriza kožu. Vjerojatno je važno dobro isprati da negdje ne zaostane te tekućine. Poslije vožnje Osijek - Orašje i nazad jučer popodne ne vide se neke promjene - sve 5! Čini mi se kao jako dobro sredstvo...
A da je kemija - je...

:palacgore: thanx

to me podsjetilo na ono sredstvo za pranje felgi, što imam za auto -  8) stvar, ali opasna kemija
 vjerojatno ću ipak skinuti i ralicu, kad budem to radio  :misli: da ne bi slučajno to nagrizlo ili matiralo lak

2mr.mee, ma i na Yamahama je "cijev" debela; vidiš da je i 8ca tretirana bez problema ;)  :mrgreen:
Evidentirano

T-T

• **
« Odgovori #64 : 29. Travanj 2012, 14:15:53 »

:palacgore: thanx

to me podsjetilo na ono sredstvo za pranje felgi, što imam za auto -  8) stvar, ali opasna kemija
 vjerojatno ću ipak skinuti i ralicu, kad budem to radio  :misli: da ne bi slučajno to nagrizlo ili matiralo lak

2mr.mee, ma i na Yamahama je "cijev" debela; vidiš da je i 8ca tretirana bez problema ;)  :mrgreen:

Ako si mislio na moju osmicu - nije... meni se sviđa ta nijansa na granama, mislim da se slaže sa zlatnim vilama. Bar zasad mi tako sasvim dobro izgleda. TRETIRALI smo dva bandita, kao što sam i napisala...
I da... SVE je kemija :wink:
Evidentirano

DADO+

« Odgovori #65 : 29. Travanj 2012, 14:24:56 »

Ako si mislio na moju osmicu - nije... meni se sviđa ta nijansa na granama, mislim da se slaže sa zlatnim vilama. Bar zasad mi tako sasvim dobro izgleda. TRETIRALI smo dva bandita, kao što sam i napisala...
I da... SVE je kemija :wink:

:shock:

- onda ništa  :mrgreen: ;)

- ma sviđa se i meni ta zlatna  8) ali tek što uredim grane - obično pred sezonu - pokupim na onom dijelu gdje se grane savijaju
 što kukce, što svakakve druge gluposti - tako da skoro nakon svake dulje vožnje ih uređujem detaljno, a "zlatna boja" se
 brzo vrati - već nakon prve vožnje  :palacgore:

« Zadnja izmjena: 29. Travanj 2012, 14:27:02 DADO+ »
Evidentirano

OldBoy

« Odgovori #66 : 29. Travanj 2012, 14:26:40 »

...žućkasto-plavkastu nijansu sa svojih grana skinut ću ovom kemijom samo za potrebu izlaganja motora na Custom Show-u. Inače mu ta nagorjelost u normalnom korištenju daje rabijatniji izlged... 
Evidentirano

DADO+

« Odgovori #67 : 29. Travanj 2012, 14:28:52 »

...žućkasto-plavkastu nijansu sa svojih grana skinut ću ovom kemijom samo za potrebu izlaganja motora na Custom Show-u. Inače mu ta nagorjelost u normalnom korištenju daje rabijatniji izlged...

- ja kad svoje uredim budu kao nove - srebrene  8) a to,
 ako je za izlaganje motora - pogotovo tvoj, bude jako lijepo uz njegov "oklop"   :palacgore:
Evidentirano

T-T

• **
« Odgovori #68 : 29. Travanj 2012, 14:30:01 »

i to što kažeš... da se vidi da se VOZI :palacgore:
Evidentirano

banditR

• **
  • Vozi: Suzuki Bandit
« Odgovori #69 : 29. Travanj 2012, 20:44:18 »

Svaka cast vama,drustvo.....
Ja ostajem na nevr dull-u. Nisam bas ljubitelj nekakve kemije.
Uostalom,nisam bas za neko veliko isprobavanje...kad mi je nesto dobro,pri tome ostajem.
« Zadnja izmjena: 29. Travanj 2012, 22:53:42 banditR »
Evidentirano
1004/23

sonny

• **
  • Vozi: Grdobinu....
« Odgovori #70 : 29. Travanj 2012, 20:46:40 »

Zbogom Nevr-dull! Prije mi je trebalo par sati poliranja a sad za tri minute - komplet auspuh blista kao novi... Isprobano na dva bandita 1250S, evo kako je izgledalo prije a kako sad, nakon primjene OptiGlanz Edelstahlreiniger-a (Louis: http://www.louis.de/_1007f96b3910e91187980200de88c23df9/index.php?topic=artnr&artnr=10004155)

Gdje to kupiti kod nas!?
Evidentirano
MK Racing  Našice
                     najbolji prozori na svijetu : http://www.troha-dil.hr/

T-T

• **
« Odgovori #71 : 29. Travanj 2012, 22:49:10 »

Gdje to kupiti kod nas!?

Ne znam da li ima to ili nešto slično kod nas. Brat je donio iz Louisa (u Beču).
Evidentirano

OldBoy

« Odgovori #72 : 02. Svibanj 2012, 21:07:35 »

...ovo ja zovem brza usluga: jučer naručio (na povjerenje, ne plaća se unaprijed), a naš član bocojaki mi danas isporučio. Po kataloškoj cijeni  :palacgore:
Evidentirano

sonny

• **
  • Vozi: Grdobinu....
« Odgovori #73 : 02. Svibanj 2012, 21:30:36 »

...ovo ja zovem brza usluga: jučer naručio (na povjerenje, ne plaća se unaprijed), a naš član bocojaki mi danas isporučio. Po kataloškoj cijeni  :palacgore:

I ja bi to :palacgore:

Ako itko može poslati poštom, platim unaprijed :misli:
Evidentirano
MK Racing  Našice
                     najbolji prozori na svijetu : http://www.troha-dil.hr/

OldBoy

« Odgovori #74 : 02. Svibanj 2012, 21:34:34 »

I ja bi to :palacgore:

Ako itko može poslati poštom, platim unaprijed :misli:

pa pošalji PP bocojakom. Nije me ovlastio da smijem dijeliti njegov broj moba, pa ti ne mogu drugačije pomoći...
Evidentirano
 Str: 1 2 [3] 4  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.176 sekundi uz 15 upita.