Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3 4  Sve   Dolje

Autor Tema: Akrapovič CBR  (Posjeta: 1748 )

Brutall

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: kam se po birtijama
Akrapovič CBR
« : 30. Prosinac 2011, 14:38:19 »

jel zna itko koliko koštaju grane akrapovič, znači samo grane, za cbra 600 08. godina?top imam sad bih si i grane uzeo al nemogu nigdje naći nikakav cijenik...
Evidentirano
-- .. ... .-.. .. ... / -.. .- / ... .. / .--. .- -- . - .- -. / .--- . .-. / ... .. / ... -.- ..- --.. .. --- / ... - .- / .--. .. ... .?

don_carlos_007

• **
  • Vozi: Honda Hornet
Odg: Akrapovič CBR
« Odgovori #1 : 31. Prosinac 2011, 16:28:22 »

Uzmi si grane od Arrowa i uštedi si podosta novaca.
Evidentirano
Ne brže od života!

SP

• Vozi: GSXR1000,Kruzer
« Odgovori #2 : 31. Prosinac 2011, 16:49:00 »

jel zna itko koliko koštaju grane akrapovič, znači samo grane, za cbra 600 08. godina?top imam sad bih si i grane uzeo al nemogu nigdje naći nikakav cijenik...
nazoves migo moto i saznas
Evidentirano

RideHard

• **
  • Vozi: Honda CB 900 F Bol D'or / CBR 1000F '96.
Evidentirano
www.moto-shop.ba  PRODAJEM CB 900F Bol D'or
faster and faster until the thrill of speed overcomes the fear of death
Some dream to escape reality, some to change it forever - Power of dreams -  Soichiro Honda

Brutall

• **
« Odgovori #4 : 01. Siječanj 2012, 16:32:11 »

Uzmi si grane od Arrowa i uštedi si podosta novaca.

ma imam akrapovu spulju, pa mi glupo metat grane od arrowa, a nije mi sad neki cilj uštedit koju kunu...
Evidentirano
-- .. ... .-.. .. ... / -.. .- / ... .. / .--. .- -- . - .- -. / .--- . .-. / ... .. / ... -.- ..- --.. .. --- / ... - .- / .--. .. ... .?

Brutall

• **
« Odgovori #5 : 01. Siječanj 2012, 16:33:14 »

nazoves migo moto i saznas

nazvo sam šepiće... i cijenu su mi fino uredili....
Evidentirano

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #6 : 01. Siječanj 2012, 16:46:22 »

nazvo sam šepiće... i cijenu su mi fino uredili....

Ma imas pravo ............koji bi kurac zvao uvoznika za Hr kad mozes kupiti u nekoga ko uzima od njega i prodava tebi  :mrgreen:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

Brutall

• **
« Odgovori #7 : 01. Siječanj 2012, 16:59:59 »

Ma imas pravo ............koji bi kurac zvao uvoznika za Hr kad mozes kupiti u nekoga ko uzima od njega i prodava tebi  :mrgreen:

jeftinije mi je kod šepića, pa zašt bi onda moro kupovat u migo motu?samo zato što su uvoznici ne znači da su najjeftiniji ...
tak da.... imam pravo!
Evidentirano

vickodu

« Odgovori #8 : 01. Siječanj 2012, 17:04:10 »

jeftinije mi je kod šepića, pa zašt bi onda moro kupovat u migo motu?samo zato što su uvoznici ne znači da su najjeftiniji ...
tak da.... imam pravo!

Tvoji novci ,tvoj stvar di ćeš ih trošiti  :palacgore: Samo sam znatizeljan kako znaš da ti je Sepic jeftiniji a nisi ni pitao cijenu nekoga drugoga  :misli:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

Brutall

• **
« Odgovori #9 : 01. Siječanj 2012, 17:09:45 »

Tvoji novci ,tvoj stvar di ćeš ih trošiti  :palacgore: Samo sam znatizeljan kako znaš da ti je Sepic jeftiniji a nisi ni pitao cijenu nekoga drugoga  :misli:

jbg ne mogu ti zadovoljit znatiželju zbog nekih određenih razloga...  :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

vickodu

« Odgovori #10 : 01. Siječanj 2012, 17:14:33 »

jbg ne mogu ti zadovoljit znatiželju zbog nekih određenih razloga...  :mrgreen: :mrgreen:

Ma ne treba .Ja ionako uzimam u Slovenij jer mi je tamo puuuuno povoljnije nego  u Sepica  :wink:
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #11 : 01. Siječanj 2012, 17:20:20 »

Ma ne treba .Ja ionako uzimam u Slovenij jer mi je tamo puuuuno povoljnije nego  u Sepica  :wink:

a jbg, s tim mi se neda zajebavat....  :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

goc

• Vozi: po ograničenju
« Odgovori #12 : 01. Siječanj 2012, 17:44:55 »

Vicko,nemoj forsirat čovjeka,kad je već na početku rekao da: "nije mi sad neki cilj uštedit koju kunu..."!, smatra da ne postoji nikakav valjani razlog zbog kojega bi kupio istu stvar jeftinije!  :LOL:
Evidentirano
daj ljudi pijte koktele a ne samo gemište i pivu!
www.mixyflairstyle.com

"SVE KAJ IMAM SAM UKRAL,JEDINO SAM ŠKOLU I DIPLOMU KUPIL!!!"

ne radim dobro ali zato radim vrlo polako!

Brutall

• **
« Odgovori #13 : 01. Siječanj 2012, 17:52:14 »

Vicko,nemoj forsirat čovjeka,kad je već na početku rekao da: "nije mi sad neki cilj uštedit koju kunu..."!, smatra da ne postoji nikakav valjani razlog zbog kojega bi kupio istu stvar jeftinije!  :LOL:

pa dok bi iz požege došo do slovenije ili dok bi brljavio sa dostavama, nebi me baš ispalo jeftinije, ovako spulju dobijem po kolegi i to je to...
Evidentirano

goc

• Vozi: po ograničenju
« Odgovori #14 : 01. Siječanj 2012, 18:05:01 »

pa dok bi iz požege došo do slovenije ili dok bi brljavio sa dostavama, nebi me baš ispalo jeftinije, ovako spulju dobijem po kolegi i to je to...
ma sve OK.,ti najbolje znaš svoju računicu  :palacgore: samo me iznenadilo kak si u roku jednog dana uspio "prepipat" sve prodavatelje i to još na Staru godinu,svaka čast! :wink:
Evidentirano
daj ljudi pijte koktele a ne samo gemište i pivu!
www.mixyflairstyle.com

"SVE KAJ IMAM SAM UKRAL,JEDINO SAM ŠKOLU I DIPLOMU KUPIL!!!"

ne radim dobro ali zato radim vrlo polako!

Brutall

• **
« Odgovori #15 : 01. Siječanj 2012, 18:14:37 »

ma sve OK.,ti najbolje znaš svoju računicu  :palacgore: samo me iznenadilo kak si u roku jednog dana uspio "prepipat" sve prodavatelje i to još na Staru godinu,svaka čast! :wink:

nisam sve, dovoljno je samo jednu osobu pitat jer cijene su u kunu iste i npr. kod jage u brodu i kod šepića u zagrebu, uglavnom, slovenije se nisam ni sjetio i prevelika mi je to zajebancija jer mi do petka treba spulja, tad mi motor ide na servis, a cijenu znam samo ja i prodavač i znam da mi paše, i sve okej...
Evidentirano

cherokee

• Poglavica bez perjanice
  • Vozi: CBR1100XX AKRAPOVIĆ EDITION
« Odgovori #16 : 01. Siječanj 2012, 19:53:00 »

Inače Migo-moto nema maloprodaju, te kao takav ti ne može prodati grane.
On je uvoznik a prodaju ga Šepić, Top moto i ostale maloprodaje u Zagrebu i ostalim gradovima.
Isto tako kao što i motor kupiš u Top motu, a zapravo sve ide preko Rutinga.
Evidentirano
"Riječi koje nisu praćene djelima beznačajne su"...Che

Brutall

• **
« Odgovori #17 : 01. Siječanj 2012, 20:47:10 »

Inače Migo-moto nema maloprodaju, te kao takav ti ne može prodati grane.
On je uvoznik a prodaju ga Šepić, Top moto i ostale maloprodaje u Zagrebu i ostalim gradovima.
Isto tako kao što i motor kupiš u Top motu, a zapravo sve ide preko Rutinga.

da, neznam točno kolika je cijena u migo motu (ti kažeš da uopće nema cijene), al inače su svugdje cijene iste...
Evidentirano

Phobocaster

• Vozi: Samo Hondu
« Odgovori #18 : 01. Siječanj 2012, 23:51:34 »

ma imam akrapovu spulju, pa mi glupo metat grane od arrowa, a nije mi sad neki cilj uštedit koju kunu...
pitanje dali je i kompatibilna ta kombinacija, da se nebi dogodilo da npr. arrowove grane imaju nešto kraću/dulju izvedbu pa da te jebe montaža auspuha pa moreš rezuckat...ta šansa je mala ali postoji, pa ako kupuješ već to novo onda mislim da nema smisla baš srljat nego uzet akrapove :wink:
Evidentirano
I kill people for money... but you are my friend, I'll kill you for nothing! - extra discount for EU citizens!
18:24:45
http://www.youtube.com/watch?v=cXXJfURtQns&context=C3532269ADOEgsToPDskL9evJv0nu7y2Yc5oI8Fvg_

maRRio 8

« Odgovori #19 : 02. Siječanj 2012, 00:24:17 »

2 Brutall:
Ono bitnije od ovoga je da trebaš provjeriti dali ti je da tvoja zamišljena priča plug & play.
Obzirom da je bilo govora da spoj topa i grana nije isto izveden na Slip-on auspuhu i loncu kompletnog ispuha.
« Zadnja izmjena: 02. Siječanj 2012, 00:37:11 maRRio 8 »
Evidentirano

Phobocaster

« Odgovori #20 : 02. Siječanj 2012, 00:33:45 »

Ono bitnije od ovoga je da trebaš provjeriti dali ti je da tvoja zamišljena priča plug & play.
Obzirom da je bilo govora da spoj topa i grana nije isto izveden na Slip-on auspuhu i loncu kompletnog ispuha.
upravo to  :palacgore:
Evidentirano
I kill people for money... but you are my friend, I'll kill you for nothing! - extra discount for EU citizens!
http://www.youtube.com/watch?v=cXXJfURtQns&context=C3532269ADOEgsToPDskL9evJv0nu7y2Yc5oI8Fvg_

maRRio 8

« Odgovori #21 : 02. Siječanj 2012, 00:36:27 »

upravo to  :palacgore:
Trebao sam citirati Brutalla, ovako je došlo do nesporazuma.
To što sam napisao nije bila nadoveza na priču Arrow + Akrapovič, nego i na Akrapovič + Akrapovič.
Znam da je bilo govora da nisu isti spojevi na slip-on topu i topu od full auspuha.
Evidentirano

Phobocaster

« Odgovori #22 : 02. Siječanj 2012, 00:38:41 »

Trebao sam citirati Brutalla, ovako je došlo do nesporazuma.
To što sam napisao nije bila nadoveza na priču Arrow + Akrapovič, nego i na Akrapovič + Akrapovič.
Znam da je bilo govora da nisu isti spojevi na slip-on topu i topu od full auspuha.
sve 5...
Evidentirano

CeLeRitAs

• **
  • Vozi: i zagađuje_=)
« Odgovori #23 : 02. Siječanj 2012, 02:36:37 »

Pitanje. Zasto kupujes i grane???
Slazes motor ili?
Usis, glava, filter, pc, quick s. , stol?
Evidentirano
Your achievements will never disappear and will always be in memory of over one million people in the world.There is nothing better than to be loved as you are, so now it's be strong and we each go your way and your message.

You will be always in my heart.

Brutall

• **
« Odgovori #24 : 02. Siječanj 2012, 13:50:02 »

2 Brutall:

znaju koji sam slip on uzeo kod njih i kunu mi se da sve paše na akrapove grane, ak nebude pasalo neću uzet, ofkors!  :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 4  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.146 sekundi uz 16 upita.