Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 4 [Sve]   Dolje

Autor Tema: Akrapovič CBR  (Posjeta: 1748 )

Brutall

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: kam se po birtijama
Akrapovič CBR
« : 30. Prosinac 2011, 14:38:19 »

jel zna itko koliko koštaju grane akrapovič, znači samo grane, za cbra 600 08. godina?top imam sad bih si i grane uzeo al nemogu nigdje naći nikakav cijenik...
Evidentirano
-- .. ... .-.. .. ... / -.. .- / ... .. / .--. .- -- . - .- -. / .--- . .-. / ... .. / ... -.- ..- --.. .. --- / ... - .- / .--. .. ... .?

don_carlos_007

• **
  • Vozi: Honda Hornet
Odg: Akrapovič CBR
« Odgovori #1 : 31. Prosinac 2011, 16:28:22 »

Uzmi si grane od Arrowa i uštedi si podosta novaca.
Evidentirano
Ne brže od života!

SP

• Vozi: GSXR1000,Kruzer
« Odgovori #2 : 31. Prosinac 2011, 16:49:00 »

jel zna itko koliko koštaju grane akrapovič, znači samo grane, za cbra 600 08. godina?top imam sad bih si i grane uzeo al nemogu nigdje naći nikakav cijenik...
nazoves migo moto i saznas
Evidentirano

RideHard

• **
  • Vozi: Honda CB 900 F Bol D'or / CBR 1000F '96.
Evidentirano
www.moto-shop.ba  PRODAJEM CB 900F Bol D'or
faster and faster until the thrill of speed overcomes the fear of death
Some dream to escape reality, some to change it forever - Power of dreams -  Soichiro Honda

Brutall

• **
« Odgovori #4 : 01. Siječanj 2012, 16:32:11 »

Uzmi si grane od Arrowa i uštedi si podosta novaca.

ma imam akrapovu spulju, pa mi glupo metat grane od arrowa, a nije mi sad neki cilj uštedit koju kunu...
Evidentirano
-- .. ... .-.. .. ... / -.. .- / ... .. / .--. .- -- . - .- -. / .--- . .-. / ... .. / ... -.- ..- --.. .. --- / ... - .- / .--. .. ... .?

Brutall

• **
« Odgovori #5 : 01. Siječanj 2012, 16:33:14 »

nazoves migo moto i saznas

nazvo sam šepiće... i cijenu su mi fino uredili....
Evidentirano

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #6 : 01. Siječanj 2012, 16:46:22 »

nazvo sam šepiće... i cijenu su mi fino uredili....

Ma imas pravo ............koji bi kurac zvao uvoznika za Hr kad mozes kupiti u nekoga ko uzima od njega i prodava tebi  :mrgreen:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

Brutall

• **
« Odgovori #7 : 01. Siječanj 2012, 16:59:59 »

Ma imas pravo ............koji bi kurac zvao uvoznika za Hr kad mozes kupiti u nekoga ko uzima od njega i prodava tebi  :mrgreen:

jeftinije mi je kod šepića, pa zašt bi onda moro kupovat u migo motu?samo zato što su uvoznici ne znači da su najjeftiniji ...
tak da.... imam pravo!
Evidentirano

vickodu

« Odgovori #8 : 01. Siječanj 2012, 17:04:10 »

jeftinije mi je kod šepića, pa zašt bi onda moro kupovat u migo motu?samo zato što su uvoznici ne znači da su najjeftiniji ...
tak da.... imam pravo!

Tvoji novci ,tvoj stvar di ćeš ih trošiti  :palacgore: Samo sam znatizeljan kako znaš da ti je Sepic jeftiniji a nisi ni pitao cijenu nekoga drugoga  :misli:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

Brutall

• **
« Odgovori #9 : 01. Siječanj 2012, 17:09:45 »

Tvoji novci ,tvoj stvar di ćeš ih trošiti  :palacgore: Samo sam znatizeljan kako znaš da ti je Sepic jeftiniji a nisi ni pitao cijenu nekoga drugoga  :misli:

jbg ne mogu ti zadovoljit znatiželju zbog nekih određenih razloga...  :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

vickodu

« Odgovori #10 : 01. Siječanj 2012, 17:14:33 »

jbg ne mogu ti zadovoljit znatiželju zbog nekih određenih razloga...  :mrgreen: :mrgreen:

Ma ne treba .Ja ionako uzimam u Slovenij jer mi je tamo puuuuno povoljnije nego  u Sepica  :wink:
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #11 : 01. Siječanj 2012, 17:20:20 »

Ma ne treba .Ja ionako uzimam u Slovenij jer mi je tamo puuuuno povoljnije nego  u Sepica  :wink:

a jbg, s tim mi se neda zajebavat....  :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

goc

• Vozi: po ograničenju
« Odgovori #12 : 01. Siječanj 2012, 17:44:55 »

Vicko,nemoj forsirat čovjeka,kad je već na početku rekao da: "nije mi sad neki cilj uštedit koju kunu..."!, smatra da ne postoji nikakav valjani razlog zbog kojega bi kupio istu stvar jeftinije!  :LOL:
Evidentirano
daj ljudi pijte koktele a ne samo gemište i pivu!
www.mixyflairstyle.com

"SVE KAJ IMAM SAM UKRAL,JEDINO SAM ŠKOLU I DIPLOMU KUPIL!!!"

ne radim dobro ali zato radim vrlo polako!

Brutall

• **
« Odgovori #13 : 01. Siječanj 2012, 17:52:14 »

Vicko,nemoj forsirat čovjeka,kad je već na početku rekao da: "nije mi sad neki cilj uštedit koju kunu..."!, smatra da ne postoji nikakav valjani razlog zbog kojega bi kupio istu stvar jeftinije!  :LOL:

pa dok bi iz požege došo do slovenije ili dok bi brljavio sa dostavama, nebi me baš ispalo jeftinije, ovako spulju dobijem po kolegi i to je to...
Evidentirano

goc

• Vozi: po ograničenju
« Odgovori #14 : 01. Siječanj 2012, 18:05:01 »

pa dok bi iz požege došo do slovenije ili dok bi brljavio sa dostavama, nebi me baš ispalo jeftinije, ovako spulju dobijem po kolegi i to je to...
ma sve OK.,ti najbolje znaš svoju računicu  :palacgore: samo me iznenadilo kak si u roku jednog dana uspio "prepipat" sve prodavatelje i to još na Staru godinu,svaka čast! :wink:
Evidentirano
daj ljudi pijte koktele a ne samo gemište i pivu!
www.mixyflairstyle.com

"SVE KAJ IMAM SAM UKRAL,JEDINO SAM ŠKOLU I DIPLOMU KUPIL!!!"

ne radim dobro ali zato radim vrlo polako!

Brutall

• **
« Odgovori #15 : 01. Siječanj 2012, 18:14:37 »

ma sve OK.,ti najbolje znaš svoju računicu  :palacgore: samo me iznenadilo kak si u roku jednog dana uspio "prepipat" sve prodavatelje i to još na Staru godinu,svaka čast! :wink:

nisam sve, dovoljno je samo jednu osobu pitat jer cijene su u kunu iste i npr. kod jage u brodu i kod šepića u zagrebu, uglavnom, slovenije se nisam ni sjetio i prevelika mi je to zajebancija jer mi do petka treba spulja, tad mi motor ide na servis, a cijenu znam samo ja i prodavač i znam da mi paše, i sve okej...
Evidentirano

cherokee

• Poglavica bez perjanice
  • Vozi: CBR1100XX AKRAPOVIĆ EDITION
« Odgovori #16 : 01. Siječanj 2012, 19:53:00 »

Inače Migo-moto nema maloprodaju, te kao takav ti ne može prodati grane.
On je uvoznik a prodaju ga Šepić, Top moto i ostale maloprodaje u Zagrebu i ostalim gradovima.
Isto tako kao što i motor kupiš u Top motu, a zapravo sve ide preko Rutinga.
Evidentirano
"Riječi koje nisu praćene djelima beznačajne su"...Che

Brutall

• **
« Odgovori #17 : 01. Siječanj 2012, 20:47:10 »

Inače Migo-moto nema maloprodaju, te kao takav ti ne može prodati grane.
On je uvoznik a prodaju ga Šepić, Top moto i ostale maloprodaje u Zagrebu i ostalim gradovima.
Isto tako kao što i motor kupiš u Top motu, a zapravo sve ide preko Rutinga.

da, neznam točno kolika je cijena u migo motu (ti kažeš da uopće nema cijene), al inače su svugdje cijene iste...
Evidentirano

Phobocaster

• Vozi: Samo Hondu
« Odgovori #18 : 01. Siječanj 2012, 23:51:34 »

ma imam akrapovu spulju, pa mi glupo metat grane od arrowa, a nije mi sad neki cilj uštedit koju kunu...
pitanje dali je i kompatibilna ta kombinacija, da se nebi dogodilo da npr. arrowove grane imaju nešto kraću/dulju izvedbu pa da te jebe montaža auspuha pa moreš rezuckat...ta šansa je mala ali postoji, pa ako kupuješ već to novo onda mislim da nema smisla baš srljat nego uzet akrapove :wink:
Evidentirano
I kill people for money... but you are my friend, I'll kill you for nothing! - extra discount for EU citizens!
18:24:45
http://www.youtube.com/watch?v=cXXJfURtQns&context=C3532269ADOEgsToPDskL9evJv0nu7y2Yc5oI8Fvg_

maRRio 8

« Odgovori #19 : 02. Siječanj 2012, 00:24:17 »

2 Brutall:
Ono bitnije od ovoga je da trebaš provjeriti dali ti je da tvoja zamišljena priča plug & play.
Obzirom da je bilo govora da spoj topa i grana nije isto izveden na Slip-on auspuhu i loncu kompletnog ispuha.
« Zadnja izmjena: 02. Siječanj 2012, 00:37:11 maRRio 8 »
Evidentirano

Phobocaster

« Odgovori #20 : 02. Siječanj 2012, 00:33:45 »

Ono bitnije od ovoga je da trebaš provjeriti dali ti je da tvoja zamišljena priča plug & play.
Obzirom da je bilo govora da spoj topa i grana nije isto izveden na Slip-on auspuhu i loncu kompletnog ispuha.
upravo to  :palacgore:
Evidentirano
I kill people for money... but you are my friend, I'll kill you for nothing! - extra discount for EU citizens!
http://www.youtube.com/watch?v=cXXJfURtQns&context=C3532269ADOEgsToPDskL9evJv0nu7y2Yc5oI8Fvg_

maRRio 8

« Odgovori #21 : 02. Siječanj 2012, 00:36:27 »

upravo to  :palacgore:
Trebao sam citirati Brutalla, ovako je došlo do nesporazuma.
To što sam napisao nije bila nadoveza na priču Arrow + Akrapovič, nego i na Akrapovič + Akrapovič.
Znam da je bilo govora da nisu isti spojevi na slip-on topu i topu od full auspuha.
Evidentirano

Phobocaster

« Odgovori #22 : 02. Siječanj 2012, 00:38:41 »

Trebao sam citirati Brutalla, ovako je došlo do nesporazuma.
To što sam napisao nije bila nadoveza na priču Arrow + Akrapovič, nego i na Akrapovič + Akrapovič.
Znam da je bilo govora da nisu isti spojevi na slip-on topu i topu od full auspuha.
sve 5...
Evidentirano

CeLeRitAs

• **
  • Vozi: i zagađuje_=)
« Odgovori #23 : 02. Siječanj 2012, 02:36:37 »

Pitanje. Zasto kupujes i grane???
Slazes motor ili?
Usis, glava, filter, pc, quick s. , stol?
Evidentirano
Your achievements will never disappear and will always be in memory of over one million people in the world.There is nothing better than to be loved as you are, so now it's be strong and we each go your way and your message.

You will be always in my heart.

Brutall

• **
« Odgovori #24 : 02. Siječanj 2012, 13:50:02 »

2 Brutall:

znaju koji sam slip on uzeo kod njih i kunu mi se da sve paše na akrapove grane, ak nebude pasalo neću uzet, ofkors!  :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #25 : 02. Siječanj 2012, 13:52:57 »

Pitanje. Zasto kupujes i grane???
Slazes motor ili?
Usis, glava, filter, pc, quick s. , stol?

pa nije baš da slažem, al uzet ću grane i filter, sad jel bi to bilo slaganje il ne, neznam!  :palacgore: :palacgore:

a slažem samo zato što sam već posto ovisan o tome da lupam novce u motor.... čim skupim neke veće pare, sve ode u hannsa...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

Barabones

• Vozi: HONDA CBR600RR7(ITALIAN RED) i GILERA NEXUS 300
« Odgovori #26 : 02. Siječanj 2012, 14:19:13 »

Evidentirano
˝Netko mora nastaviti ostvarivati snove˝ - Soichiro Honda

cRuNk

• Vozi: `08 CBR 600 RR
« Odgovori #27 : 02. Siječanj 2012, 14:45:34 »

pa nije baš da slažem, al uzet ću grane i filter, sad jel bi to bilo slaganje il ne, neznam!  :palacgore: :palacgore:

a slažem samo zato što sam već posto ovisan o tome da lupam novce u motor.... čim skupim neke veće pare, sve ode u hannsa...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

i dobit ces pohano govno od krivulje... i onda kad te opere netko ce jos rec da cbr ne ide... a ima opreme  :LOL:

Evidentirano
Jos malo pa i ja bRRz

tibor_zg

• Vozi: Hornet 600
« Odgovori #28 : 02. Siječanj 2012, 15:02:15 »

onda pocni odma skupljat i za PC + stelanje na stolu jer bez toga ti je lova koju ces dat za grane bacena u vjetaRR
Evidentirano
hockey is like chess but with way more body checking

boRRis929

• PIC-PIC majstor
  • Vozi: SUZANU K5
« Odgovori #29 : 02. Siječanj 2012, 15:56:34 »

Po vašim pričama ispada da one mape koje se več nude za power comander nisu dobre. Jel to netko bezveze stavio pa zbilja treba raditi mapu na stolu ili trkeljate a da nemate pojma o tome. I nije neka prevelika investicija otići do doktora, Grigića.... ali ja sam vjerovao da ako postoji more kombinacija svih mogućih mapa (filtera svih marki, grana, topova svih prizvođača, sa ventilima i bez....)....da je to to'!  Znači ako nema neke posebne kemije vjerujem da mora valjati...bar kod mene funkcionira savršeno
Evidentirano
PIC PIC Servis ! ! !

SIP je moj idol !!!!

SP

« Odgovori #30 : 02. Siječanj 2012, 16:05:58 »

Kod mene grane i top funkcioniraju savrseno i bez Pc-a sta se moze vidit po krivulji
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #31 : 02. Siječanj 2012, 17:00:10 »

i dobit ces pohano govno od krivulje... i onda kad te opere netko ce jos rec da cbr ne ide... a ima opreme  :LOL:

sve se bude poštelalo, budi bez brige, iako sam vidio krivulju, sad ju nemrem nać, gdje nema ni drugog pca ni filtera ni ničeg, pa izgleda sasvim okej, nema "rupa" i sličnih šemi, a nit patim od toga, više ciljam na to da motor bude lakši i da se dobije nešto na snazi i zvuku...
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #32 : 02. Siječanj 2012, 17:02:50 »

onda pocni odma skupljat i za PC + stelanje na stolu jer bez toga ti je lova koju ces dat za grane bacena u vjetaRR

ma glupost, pa samo top od akrapa je duplo lakši od serijskog topa sa cbra, znači to je ono što rukom možeš isprobat bez stola i sličnih sranja, a uopće nije istina da grane služe nečemu samo kad imaš pc, normalno sa pcjem dobiješ više, al da bez njega ne dobiješ ništa, u to ćeš me teško uvjerit...
Evidentirano

tibor_zg

« Odgovori #33 : 02. Siječanj 2012, 17:21:56 »

tvoji novci, tvoj motor radi s njima sta oces :palacgore:
Evidentirano

tibor_zg

« Odgovori #34 : 02. Siječanj 2012, 17:27:34 »

Po vašim pričama ispada da one mape koje se več nude za power comander nisu dobre. Jel to netko bezveze stavio pa zbilja treba raditi mapu na stolu ili trkeljate a da nemate pojma o tome. I nije neka prevelika investicija otići do doktora, Grigića.... ali ja sam vjerovao da ako postoji more kombinacija svih mogućih mapa (filtera svih marki, grana, topova svih prizvođača, sa ventilima i bez....)....da je to to'!  Znači ako nema neke posebne kemije vjerujem da mora valjati...bar kod mene funkcionira savršeno

ja stvarno ne vidim da je bilo tko napisao da su mape koje dynojet nudi lose bar ja to nisam tvrdio-drugi je par rukava to da ce uz full arrow s otvorenim filterom bolje pasat mapa od lea bez filtera (karikiram al vjerujem da znas sta ocu rec) ... sve sto sam ja napisao da je imho full sustav s filterom bez pc-a bacanje love
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #35 : 02. Siječanj 2012, 17:28:47 »

tvoji novci, tvoj motor radi s njima sta oces :palacgore:

pa to znam da i jbg, tražim svačije mišljenje(inače ne bih tu pito na forumu), pa makar da se i ne slažem s tim drugim mišljenjem, a s tvojim se ne slažem jer mislim da full spulja ima svrhe i sama bez pca, kad bi se gledala i težina i snaga, normalno da se sa pcom izvlači više, al to je drugi par opanaka... to je moje mišljenje i tak ću mislit dok mi se ne dokaže suprotno...  :misli:
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #36 : 02. Siječanj 2012, 17:29:59 »

ja stvarno ne vidim da je bilo tko napisao da su mape koje dynojet nudi lose bar ja to nisam tvrdio-drugi je par rukava to da ce uz full arrow s otvorenim filterom bolje pasat mapa od lea bez filtera (karikiram al vjerujem da znas sta ocu rec) ... sve sto sam ja napisao da je imho full sustav s filterom bez pc-a bacanje love

pa jebiga reci mi zašto to misliš, zbog čega?
Evidentirano

NRas

• **
  • Vozi: Suzuki GSX-R 1000 K7
« Odgovori #37 : 02. Siječanj 2012, 17:47:18 »

Kod mene grane i top funkcioniraju savrseno i bez Pc-a sta se moze vidit po krivulji

Da li je skidan katalizator? Da li skidan PAIR? Da li je mijenjan filter sa sportskim?
Evidentirano
FREE RIDER

tibor_zg

« Odgovori #38 : 02. Siječanj 2012, 17:50:09 »

pa jebiga reci mi zašto to misliš, zbog čega?

zato sto su kod "nabrijavanja" bilo auta bilo motora jako rijetke bolt on modifikacije koliko kod marketing ili forumski strucnjaci tvrdili suprotno i jedna stvar trazi drugu te dve zajedno neku trecu itd itd ... konkretno bez pc-a ce ti motor radit u rezimu tvornickih postavki a full spuh i otvoreni filter su neka sasvim druga pjesma i traze u najmanju ruku min. drugaciju smjesu ... da ce sonda to sve ispravit su price za malu djecu ... eto to ti je u najkracim mogucim crtama moje misljenje
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #39 : 02. Siječanj 2012, 17:50:09 »

http://www.akrapovic.com/motorcycle-exhaust/products/honda/model/cbr-600-rr-2007-2008/racing-36/

ev našo sam tu neke dijagrame, kažu da se max može dobit 3.5 konja na zadnjem kotaču, što realno gledano nije loše, sa oko 108 na oko 111 konja na zadnjem kotaču, al nemogu nigdje naći težinu cijelog sustava od akrapa i težinu cijelog originalnog auspuha sa granama, jel ima ko da je mjerio?makar otprilike?vjerujem da bi razlika trebala bit drastična...
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #40 : 02. Siječanj 2012, 17:51:58 »

zato sto su kod "nabrijavanja" bilo auta bilo motora jako rijetke bolt on modifikacije koliko kod marketing ili forumski strucnjaci tvrdili suprotno i jedna stvar trazi drugu te dve zajedno neku trecu itd itd ... konkretno bez pc-a ce ti motor radit u rezimu tvornickih postavki a full spuh i otvoreni filter su neka sasvim druga pjesma i traze u najmanju ruku min. drugaciju smjesu ... da ce sonda to sve ispravit su price za malu djecu ... eto to ti je u najkracim mogucim crtama moje misljenje

ne razumijem se previše u to kemijanje, al kolko znam da tak i tak trebaš poštelat motor kad staviš aftermarket auspuh, imo on pc il ne... ?  :misli:
Evidentirano

tibor_zg

« Odgovori #41 : 02. Siječanj 2012, 18:03:02 »

ne razumijem se previše u to kemijanje, al kolko znam da tak i tak trebaš poštelat motor kad staviš aftermarket auspuh, imo on pc il ne... ?  :misli:

a kak ces stelat serijsku centralinu ? s dobrom voljom il tokom misli ... moze se stelat i bez pc-a al tad trajno brises stock postavke i preko njih udaras nove koje si dobio s mjerenja na stolu, pc korigira parametre dokle god je na motoru - cim ga iskopcas centralina se vraca u stock rezim
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #42 : 02. Siječanj 2012, 18:07:51 »

a kak ces stelat serijsku centralinu ? s dobrom voljom il tokom misli ... moze se stelat i bez pc-a al tad trajno brises stock postavke i preko njih udaras nove koje si dobio s mjerenja na stolu, pc korigira parametre dokle god je na motoru - cim ga iskopcas centralina se vraca u stock rezim

e točno to ću napravit...  :mrgreen: :mrgreen:
a čekaj, šta misliš za ova očitanja koja sam postao gore u onom dijagramu, jel to sa štelanjem, tj. pcjem, il bez njega??pretpostavljam sa štelanjem?  :misli: :misli:
Evidentirano

3alfa3

• Vozi: Z750 '10
« Odgovori #43 : 02. Siječanj 2012, 18:10:41 »

Taj motor ce imat malo veci "propuh" kroz sebe i treba mu na stolu postelat smjesu. Da li sa PC-om, necim slicnim ili direktno mijenjanjem mapa u ECU-u (ako se to moze) - svejedno. Mislim, ako se vec trose solidni novci, nek se sve napravi kako treba. To stelanje ionako nema veliki financijski udio u svemu tome, a bez toga ce se dobit kontraefekt - manje snage i siromasniju smjesu sto je potencijalno opasno za mashinu
Evidentirano
A weekend wasted isn't a wasted weekend

tibor_zg

« Odgovori #44 : 02. Siječanj 2012, 18:14:10 »

e točno to ću napravit...  :mrgreen: :mrgreen:
a čekaj, šta misliš za ova očitanja koja sam postao gore u onom dijagramu, jel to sa štelanjem, tj. pcjem, il bez njega??pretpostavljam sa štelanjem?  :misli: :misli:

pa normalno da je sa stelanjem :wink:
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #45 : 02. Siječanj 2012, 18:15:28 »

Taj motor ce imat malo veci "propuh" kroz sebe i treba mu na stolu postelat smjesu. Da li sa PC-om, necim slicnim ili direktno mijenjanjem mapa u ECU-u (ako se to moze) - svejedno. Mislim, ako se vec trose solidni novci, nek se sve napravi kako treba. To stelanje ionako nema veliki financijski udio u svemu tome, a bez toga ce se dobit kontraefekt - manje snage i siromasniju smjesu sto je potencijalno opasno za mashinu

a čekaj, jel on mora na stol, il već ima negdje kak se to sve treba poštelat, mislim, neko drugi je već štelo pa čemu mjerit 212 puta za istu mašinu i isti auspuh?jer meni su kod jage rekli da će montirat auspuh i naštelat, pa mi sad bacate bubu u uho jer koliko znam da oni nemaju stola?!  :misli: :misli: :misli: :? :?
Evidentirano

3alfa3

« Odgovori #46 : 02. Siječanj 2012, 18:18:20 »

a čekaj, jel on mora na stol, il već ima negdje kak se to sve treba poštelat, mislim, neko drugi je već štelo pa čemu mjerit 212 puta za istu mašinu i isti auspuh?jer meni su kod jage rekli da će montirat auspuh i naštelat, pa mi sad bacate bubu u uho jer koliko znam da oni nemaju stola?!  :misli: :misli: :misli: :? :?

Jedino ispravno je stavit na valjke motor i sondom na ispuhu mjerit smjesu i mijenjat mape dok se kroz cijeli rezim rada motora ne dobije optimalna smjesa. Obicno je to na manjim okretajima na granici siromasnog, a na visokim malo bogatije.
Kad bi neko imao identican motor tvojem, identicne aftermarket dijelove, onda bi i "kopiranje" mapa dolazilo u obzir, iako bi i tada moglo biti razlika kad bi se oba motora na stolu postelala.

Moj savjet je da ti se to postela na stolu - tada znas kaj imas
Evidentirano

tibor_zg

« Odgovori #47 : 02. Siječanj 2012, 18:19:45 »

ako covjek vec ima mapu koja provjereno radi s tom kombinacijom (full akrap, otvoreni filter bla bla) onda netreba ic na stol
Evidentirano

3alfa3

« Odgovori #48 : 02. Siječanj 2012, 18:20:37 »

ako covjek vec ima mapu koja provjereno radi s tom kombinacijom (full akrap, otvoreni filter bla bla) onda netreba ic na stol

ne treba, ali samo u smislu da najvjerojatnije nece biti stete na motoru. Ali za iskoristit mashinu maksimalno (tj. optimalno), bez stola to nije to
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #49 : 02. Siječanj 2012, 18:20:51 »

Jedino ispravno je stavit na valjke motor i sondom na ispuhu mjerit smjesu i mijenjat mape dok se kroz cijeli rezim rada motora ne dobije optimalna smjesa. Obicno je to na manjim okretajima na granici siromasnog, a na visokim malo bogatije.
Kad bi neko imao identican motor tvojem, identicne aftermarket dijelove, onda bi i "kopiranje" mapa dolazilo u obzir, iako bi i tada moglo biti razlika kad bi se oba motora na stolu postelala

:? :? :? :?

a čekaj di se to uopće može napravit?i kak onda ovi meni planiraju to napravit ako nemaju stola??mislim nisam siguran da nemaju, al čist sumnjam ...  :? :? :?
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #50 : 02. Siječanj 2012, 18:22:21 »

pa ja neam ama baš ništa osim što ću imat full akrapa i filter!to nebi trebala bit drastična razlika između istih motora?!  :misli:
Evidentirano

3alfa3

« Odgovori #51 : 02. Siječanj 2012, 18:22:41 »

di se to uopće može napravit? :? :? :?

E to nebi znao - nisam se raspitivao jer nisam tunirao motor. Al na forumu sigurno ima dosta ljudi koji znaju pa se raspitaj
Evidentirano

3alfa3

« Odgovori #52 : 02. Siječanj 2012, 18:24:12 »

pa ja neam ama baš ništa osim što ću imat full akrapa i filter!to nebi trebala bit drastična razlika između istih motora?!  :misli:

Itekakva razlika. Konkretno, na mom motoru se i sa obicnim slipon topom i to sa db killerom osjetilo da fali juhe do nekih 5000+ okretaja, a kamoli sa granama koje imaju veci protok i nemaju katalizator u kombinaciji sa protocnijim filterom zraka.

Za moj motor bi u slucaju da to radim trebao nabavit i varalicu za lambda sondu (a nju iskljucit), iskljuciti pair sistem i postelat sa nekim aftermarket sistemom smjese (jer se moj ECU neda flashat)
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #53 : 02. Siječanj 2012, 18:25:10 »

E to nebi znao - nisam se raspitivao jer nisam tunirao motor. Al na forumu sigurno ima dosta ljudi koji znaju pa se raspitaj

a ak je razlika neka mizerna, onda nek mi bolje oni poštelaju kak su svima naštelavali bez stola, neg da se moram tolko jebavat zbog nečeg što je neprimjetno i ne šteti mašini...  :misli:
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #54 : 02. Siječanj 2012, 18:26:25 »

Itekakva razlika. Konkretno, na mom motoru se i sa obicnim slipon topom i to sa db killerom osjetilo da fali juhe do nekih 5000+ okretaja, a kamoli sa granama koje imaju veci protok i nemaju katalizator u kombinaciji sa protocnijim filterom zraka.

al mislim iste dvije honde sa istim aftermarket dijelovima, da može bit drastična razlika u naštelavanju?cbra ću ja štelat al onak kak su svi cbrovi naštelani sa tim dijelovima...
Evidentirano

3alfa3

« Odgovori #55 : 02. Siječanj 2012, 18:27:49 »

a ak je razlika neka mizerna, onda nek mi bolje oni poštelaju kak su svima naštelavali bez stola, neg da se moram tolko jebavat zbog nečeg što je neprimjetno i ne šteti mašini...  :misli:

Ako imaju s tim iskustva, slobodno. Al mislio sam da to stavljas zato da povecas snagu koliko mozes, a bez stola je to lutrija. Zapravo, motor postelan na stolu ce ic kroz sve okretaje odlicno i tu ces najvise osjetit pozitivnu promjenu.
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #56 : 02. Siječanj 2012, 18:30:15 »

Ako imaju s tim iskustva, slobodno. Al mislio sam da to stavljas zato da povecas snagu koliko mozes, a bez stola je to lutrija. Zapravo, motor postelan na stolu ce ic kroz sve okretaje odlicno i tu ces najvise osjetit pozitivnu promjenu.

a gle, kolko tu može bit razlike je nekih max pola konja u špici, na nižim okretajima i manje, a jbg očito da imaju kad kažu da to slože bez jebemti :)
Evidentirano

3alfa3

« Odgovori #57 : 02. Siječanj 2012, 18:33:02 »

a gle, kolko tu može bit razlike je nekih max pola konja u špici, na nižim okretajima i manje, a jbg očito da imaju kad kažu da to slože bez jebemti :)

Znam samo da svi koji su isli u te zahvate su dobili puno vozniji motor kroz sve okretaje, ali tek nakon sto su napravili custom mapu
Evidentirano

tibor_zg

« Odgovori #58 : 02. Siječanj 2012, 18:34:21 »

nisam mislio na tebe nego na tog nekog tko ce ti to radit, ako on ima mapu koja provjereno radi na cbr-u onda ti moze ubacit tu mapu bez stola - sve sto mu treba je adapter i laptop ... u svakom slucaju buduci da je ocigledno da nisi bas doma sa svim tim ja bi ti preporucio da ne stavljas odma te grane i filter nego da pregrizes zastedis za pc i onda umjesto do lojzeka u supu odes do nekog ko se fkt kuzi da ti to postela kak se spada ... osobno ti u slavoniji nemrem preporucit nikog jer ni sa kim nisam suradjivao al ima ljudi na forumu pa ce ti ziher netko vec znat preporucit kod koga da odes
Evidentirano

NRas

• **
« Odgovori #59 : 02. Siječanj 2012, 18:46:30 »

Saron Innovations
Dyno Model: N/A
PC Tuning Center, PC Dealer
Selo pri Zirovnici 12f
Zirovnica 4274 Slovenia
+386 (0)31 688414
View Website
See Shop's Details

Janbo Moto d.o.o.
Dyno Model: N/A
PC Tuning Center, PC Dealer
Savska 150 10000 Zagreb
Croatia

Tako bar kažu na stranici dynojeta...
Evidentirano
FREE RIDER

SP

« Odgovori #60 : 02. Siječanj 2012, 19:11:36 »

Da li je skidan katalizator? Da li skidan PAIR? Da li je mijenjan filter sa sportskim?
da,pair nije skidan i imam kn filter,na kolu ima 171ks na radilici 186,krivulju sam stavia negdi u temi o gsxr-u
Evidentirano

sid

• Vozi: Kawasaki ZR 7
« Odgovori #61 : 02. Siječanj 2012, 19:31:14 »

kod automobila postoji odredjena "tolerancija" gdje centralina korigira parametre sukladno novonastalom propuhu,
to naravno vrijedi za kvalitetne ispusne sisteme projektirane za taj tip motora u autu,
za motore ne znam,
Evidentirano
VISE RADITE A MANJE PROSVJEDUJTE Z. A
Prodajem stan u Zgb. na Sv. Duhu
KOJI QURATZ VRIJEDI PENZICIMA IC' STRAJKAT ?

angelo.ma

• Vozi: R6 , CB600F
« Odgovori #62 : 02. Siječanj 2012, 19:45:40 »

pratim  :police:
Evidentirano
P: za R6 2008 oklope, svijetla, ECU s bravama, ključima i kompletnom instalacijom

boRRis929

• PIC-PIC majstor
« Odgovori #63 : 02. Siječanj 2012, 20:08:01 »

Uhhhh....nema me dva sata a ovdje šou....gadno sam zakuhao  :mrgreen:
Brutall...tebe gadno valjaju, mislim da bez pc-a i odgovarajuče mape nečeš ništa dobit....štoviše izgubit ćeš, jer će ti motor na malim obrtajima biti šupalj i neupotrebljiv na cesti.

Možda me netko krivo shvatio....ja sam pitao da li su one mape koje se već nude za pc dobre, tj. da li vjerovati tome ili voziti motor svejedno na stol
Evidentirano
PIC PIC Servis ! ! !

SIP je moj idol !!!!

SP

« Odgovori #64 : 02. Siječanj 2012, 20:09:21 »

Brutall...tebe gadno valjaju, mislim da bez pc-a i odgovarajuče mape nečeš ništa dobit....štoviše izgubit ćeš, jer će ti motor na malim obrtajima biti šupalj i neupotrebljiv na cesti.

Možda me netko krivo shvatio....ja sam pitao da li su one mape koje se već nude za pc dobre, tj. da li vjerovati tome ili voziti motor svejedno na stol

jel to samo mislis na 600 ili i na 1000 jer kod mene savrseno funkcioniraju i bez PC-a  :mrgreen:
Evidentirano

DANE~VK

• **
  • Vozi: butelju gixxera lucky strike
« Odgovori #65 : 02. Siječanj 2012, 20:17:20 »

nikad mi nije bilo jasno zašto ljudi kupe neki motor,pa ga nabrijavaju da ide bolje,zašto jednostavno nisi kupio k6 iljadu ne bi ništa morao štelovat ni kupovat..sljedeći odgovori ne dolaze u obzir; a)prejak je, b)previše novaca,c)puno troši
drugo je ovo što crunk radi,on je nabuđio motor za 2 iljade kuna i vidim po gumama da stvarno dobro vozi i ide na grobnik i skida vrijeme..etc
Evidentirano
<br />\\\"...povrati u rijeku pasji skote,<br />pojedi novac i reci hvala ti zivote!\\\"

http://www.bikepics.com/members/danchy55/

boRRis929

• PIC-PIC majstor
« Odgovori #66 : 02. Siječanj 2012, 20:19:21 »

jel to samo mislis na 600 ili i na 1000 jer kod mene savrseno funkcioniraju i bez PC-a  :mrgreen:

Mislim da je slučaj kod obojice samo što je na 1000ccm to puuuuno manje zamjetno.
Vjerovatno si navikao na svoj ali probaj sad uzeti neki takav sa pc-om   :wink:        ....do nekih 4/5000 okretaja sigurno ćeš osjetiti razliku

Evidentirano
PIC PIC Servis ! ! !

SIP je moj idol !!!!

boRRis929

• PIC-PIC majstor
« Odgovori #67 : 02. Siječanj 2012, 20:20:58 »

nikad mi nije bilo jasno zašto ljudi kupe neki motor,pa ga nabrijavaju da ide bolje,zašto jednostavno nisi kupio k6 iljadu ne bi ništa morao štelovat ni kupovat..sljedeći odgovori ne dolaze u obzir; a)prejak je, b)previše novaca,c)puno troši

1000 troši manje nego 600. Kladim se s kime god i bilo kojim motorom
Evidentirano
PIC PIC Servis ! ! !

SIP je moj idol !!!!

SP

« Odgovori #68 : 02. Siječanj 2012, 20:23:30 »

Mislim da je slučaj kod obojice samo što je na 1000ccm to puuuuno manje zamjetno.
Vjerovatno si navikao na svoj ali probaj sad uzeti neki takav sa pc-om   :wink:        ....do nekih 4/5000 okretaja sigurno ćeš osjetiti razliku

stavia sam prednji zupcanik zub manji tako da ove okretaje nikad ni ne osjetim  :mrgreen: pc cu stavit ako budem stavljao qs,al onda to sve vodi u sve vece i vece ulaganje,zato mi je najbolje vozit ovako jos 2 god pa kupit s1000 kad mu produ sve porodajne bolesti  :mrgreen:

jos nisan upozna covika koji je kupia motor od 1000cc pa ga brine koliko trosi  :misli:
Evidentirano

DANE~VK

• **
« Odgovori #69 : 02. Siječanj 2012, 20:25:50 »

lajkam  :mrgreen:
Evidentirano
<br />\\\"...povrati u rijeku pasji skote,<br />pojedi novac i reci hvala ti zivote!\\\"

boRRis929

• PIC-PIC majstor
« Odgovori #70 : 02. Siječanj 2012, 20:29:35 »

stavia sam prednji zupcanik zub manji tako da ove okretaje nikad ni ne osjetim  :mrgreen: pc cu stavit ako budem stavljao qs,al onda to sve vodi u sve vece i vece ulaganje,zato mi je najbolje vozit ovako jos 2 god pa kupit s1000 kad mu produ sve porodajne bolesti  :mrgreen:

jos nisan upozna covika koji je kupia motor od 1000cc pa ga brine koliko trosi  :misli:

Ne mogu vjerovati tome sto pises....pa nema boljeg od suze  :wink: :mrgreen:

Ma ima svakakvih ljudi....ali stojim iza toga sto kazem....tko doveze neki 600 R da trosi manje od mog 1000 ja mu poklonim svoj motor
Evidentirano
PIC PIC Servis ! ! !

SIP je moj idol !!!!

Brutall

• **
« Odgovori #71 : 02. Siječanj 2012, 20:30:01 »

drugo je ovo što crunk radi,on je nabuđio motor za 2 iljade kuna i vidim po gumama da stvarno dobro vozi i ide na grobnik i skida vrijeme..etc

ja ne buđam motor da sad to leti zrakom, ja samo stavim neke stvari sebi za gušt, ovo je prva i jedina stvar koja je aftermarket a da ima veze sa snagom i to je još uvijek jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako daleko od soma kubika, nit želim postić da motor od 600 bude snažan kao motor od 1000...
Evidentirano

thomas

• **
  • Vozi: gsxr
« Odgovori #72 : 02. Siječanj 2012, 20:32:39 »

Evidentirano

DANE~VK

• **
« Odgovori #73 : 02. Siječanj 2012, 20:38:30 »

ja ne buđam motor da sad to leti zrakom, ja samo stavim neke stvari sebi za gušt, ovo je prva i jedina stvar koja je aftermarket a da ima veze sa snagom i to je još uvijek jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako daleko od soma kubika, nit želim postić da motor od 600 bude snažan kao motor od 1000...
zbog zvuka? ostat će isti,iljada sa full yoshimurom se cuje slabije nego moj sa serijskim bez katalizatora
a više si "snage" mogao postići sa zub manje naprijed. iako ne slušaj mene ja sam laik
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #74 : 02. Siječanj 2012, 20:47:16 »

zbog zvuka? ostat će isti,iljada sa full yoshimurom se cuje slabije nego moj sa serijskim bez katalizatora
a više si "snage" mogao postići sa zub manje naprijed. iako ne slušaj mene ja sam laik

ko prvo neće ostat isti, jer sam čuo cbra sa full akrapom, primjetno je drukčiji, ko drugo nije samo do zvuka...
a kompenzirat max brzinu i akceleraciju sa zupčanicima ne planiram, mislim da je ovakav omjer sasvim oke...
Evidentirano

tibor_zg

« Odgovori #75 : 02. Siječanj 2012, 20:48:18 »

kod automobila postoji odredjena "tolerancija" gdje centralina korigira parametre sukladno novonastalom propuhu,
to naravno vrijedi za kvalitetne ispusne sisteme projektirane za taj tip motora u autu,
za motore ne znam,

da ali ta tolerancija vrijedi u slucaju promjene straznjeg lonca, ako mijenjas grane opet ces morat prckat po ecm-u tj modificirat standardnu mapu jer ce sonda bacat krive podatke tj prebacit ce auto u onaj safe mod il kak se to vec zove jer je eprom tak isprogramiran, naravno moze se stavit otpornik al opet je smjesa kriva i tu nemres nista nego lemit drugi chip ... davnih dana sam htio stavit supersprint na fijata pa odusto jer bi me ispala skuplja pita neg tepsija :wink:
Evidentirano

DANE~VK

• **
« Odgovori #76 : 02. Siječanj 2012, 20:58:25 »

ko prvo neće ostat isti, jer sam čuo cbra sa full akrapom, primjetno je drukčiji, ko drugo nije samo do zvuka...
a kompenzirat max brzinu i akceleraciju sa zupčanicima ne planiram, mislim da je ovakav omjer sasvim oke...
de ovo elaboriraj,izjeda me crv sumnje,mislim da imaš predrasude
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #77 : 02. Siječanj 2012, 21:09:01 »

de ovo elaboriraj,izjeda me crv sumnje,mislim da imaš predrasude

možda, tj. ne da imam predrasude već sam možebitno u krivu da sa povećanjem-smanjenjem broja zubi na zupčanicima kompenziraš max brzinu sa ubrzanjem.... il sam u krivu??  :misli:
Evidentirano

DANE~VK

• **
« Odgovori #78 : 02. Siječanj 2012, 21:12:30 »

možda, tj. ne da imam predrasude već sam možebitno u krivu da sa povećanjem-smanjenjem broja zubi na zupčanicima kompenziraš max brzinu sa ubrzanjem.... il sam u krivu??  :misli:
ne to,nego da je taj omjer sasvim ok..znaci smeta ti ono kad ides 290,a zapravo ideš "samo" 265. jer taj trošak košta 100kuna a ovaj tvoj košta 2 iljade eura.
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #79 : 02. Siječanj 2012, 21:14:57 »

ne to,nego da je taj omjer sasvim ok..znaci smeta ti ono kad ides 290,a zapravo ideš "samo" 265. jer taj trošak košta 100kuna a ovaj tvoj košta 2 iljade eura.

ma to mi uopće ne pada na pamet, hoću da mi sat pokazuje što točnije kolko idem a ne da pokazuje 50km/h više/manje, pa makar riskiro 100 soma eura, to mi jednostavno uopće nije ni približna opcija...onda praktički mogu i otkopčat sat...
Evidentirano

DANE~VK

• **
« Odgovori #80 : 02. Siječanj 2012, 21:34:27 »

ma to mi uopće ne pada na pamet, hoću da mi sat pokazuje što točnije kolko idem a ne da pokazuje 50km/h više/manje, pa makar riskiro 100 soma eura, to mi jednostavno uopće nije ni približna opcija...onda praktički mogu i otkopčat sat...
aha.perfekcionist.mogu ti složit kompletan psihološki profil...i akrap slip on si uzeo zato što je "najbolji-daje najviše snage i najljepši zvuk"..malo te turiram NHF dosadno mi nešto
Evidentirano

cRuNk

• Vozi: `08 CBR 600 RR
« Odgovori #81 : 02. Siječanj 2012, 23:26:26 »

Iz mog osobnog iskustva voziti na stol... vozio sam motor dobrih 4-5000 km sa tim mapama i stalno mijenjao i isprobavao razlike, jedna ima ogromnu rupu u sredini, druga je sredina dobra ali brzo opada snaga itd itd. Tek kad sam bio u Vinkovcima kod doktora sve je sjelo kako treba.

Dao sam se nagovoriti jer sam imao isto misljenje... pa ne moze biti velika razlika, ali kad sam sjeo na nastiman motor i vidio koliko je odaziv gasa i svakom rezimu rada direktniji.. razlika je nebo i zemlja. U vrhu sam dobio 4ks u usporedbi sa mapom s neta ali u sredini i vise (mislim cak 6-7 morao bi pogledati dijagrame).

Tko god ima mogucnost postelati motor nek se zaputi doktoru... nece ostati razocaran kada isproba nakon stelanja  :palacgore:

eto moje skromno iskustvo... ukratko - itekako primjetno pogotovo na srednjim okretajima i ispucavanju motora iz krivine  :palacgore:
Evidentirano
Jos malo pa i ja bRRz

CeLeRitAs

• **
« Odgovori #82 : 03. Siječanj 2012, 11:56:08 »

Ja sam svog davno prije udavio sa full sistemom. Jedino je jace iso u ful visokim okretajima, naspram slip ona.
Prica da se zvuk drasticno mjenja nije istinita.
Jer sam to i ja ocekivao a dobio kiflu.
Motor jedino oce pucat na saltanju u nizu i to je to. Sto pripisujem preotvorenom auspuhu i losoj smjesi.
A iz sveg tvog pisanja ovdje sam zakljucio da tebi nije ni bitno kak motor ide. Bitno je da se cuje i da mos rec ja imam "full akrap".

Moj zakljucak je da eventualno ostavis na slip onu, a za sva daljnja drkanja istresi kesu i napravi kako spada ako vec radis.
Ps vozio sam sve kombinacije, i motorom mi je najbolje isao sa serijskim spuhom.
Jer kod promjena spuha nista drugo nisam dirao.
Evidentirano
Your achievements will never disappear and will always be in memory of over one million people in the world.There is nothing better than to be loved as you are, so now it's be strong and we each go your way and your message.

CeLeRitAs

• **
« Odgovori #83 : 03. Siječanj 2012, 11:58:31 »

Hocu rec da serijski motor najbolje radi sa serijskim auspuhom.
Svaka izmjena sistema mora bit popracena i nekom drugim izmjenama, te stelanjem na stolu. Da bi dobio da motor opet radi fino i zdravo, a i da ide bolje od prethodne opcije
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #84 : 03. Siječanj 2012, 13:08:14 »

Ja sam svog davno prije udavio sa full sistemom. Jedino je jace iso u ful visokim okretajima, naspram slip ona.
Prica da se zvuk drasticno mjenja nije istinita.
Jer sam to i ja ocekivao a dobio kiflu.
Motor jedino oce pucat na saltanju u nizu i to je to. Sto pripisujem preotvorenom auspuhu i losoj smjesi.
A iz sveg tvog pisanja ovdje sam zakljucio da tebi nije ni bitno kak motor ide. Bitno je da se cuje i da mos rec ja imam "full akrap".

Moj zakljucak je da eventualno ostavis na slip onu, a za sva daljnja drkanja istresi kesu i napravi kako spada ako vec radis.
Ps vozio sam sve kombinacije, i motorom mi je najbolje isao sa serijskim spuhom.
Jer kod promjena spuha nista drugo nisam dirao.

gle stvarno si spaljen ak si instaliro grane a nisi motor ni pipnuo, jer to je retardacija, ja pričam o tome kolika je razlika kad se štela bez stola(a netko ko to zna štelat- Big Bike u slav. brodu) i kad se štela na stolu, i ne, ja ne stavljam grane da mogu reć da imam full akrapa, ja stavljam grane zato što jednostavno volim lupat novce u motor, al to ne znači da ću ih bacat šakom i kapom... iako ću vjerojatno oterat motor na stol, kad vidim gdje kak i zašt....
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #85 : 03. Siječanj 2012, 13:10:58 »

aha.perfekcionist.mogu ti složit kompletan psihološki profil...i akrap slip on si uzeo zato što je "najbolji-daje najviše snage i najljepši zvuk"..malo te turiram NHF dosadno mi nešto

ne, uzeo sam ga zato što sam na njega mogo dobit enormni popust, inače nikad ne bih uzeo slovenca, već bih uzeo lea jer mi paše uz ime!  :mrgreen:

a slip on sam uzeo jer je serijski auspuh izgledom pregadan, a uostalom zbog čega se i uzima slip on nego zbog zvuka i nekog prdeža od snage koji ti eventualno može dat? :misli: :misli: :misli:
Evidentirano

SP

« Odgovori #86 : 03. Siječanj 2012, 13:53:33 »

ma skužio sam ja to još jučer, al i bilo je za očekivat!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
imam ja to sve na motoru i radi ko sat samo stavi i ne tresi se
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #87 : 03. Siječanj 2012, 14:00:52 »

imam ja to sve na motoru i radi ko sat samo stavi i ne tresi se

pa i budem, sam et nekad je dobro poslušat šta drugi imaju za kazat... bilo je nekih konstruktivnih odgovora, a bilo je i nekih lupanja, da me odma zatera...
Evidentirano

NRas

• **
« Odgovori #88 : 03. Siječanj 2012, 16:12:22 »

Sportski filter + otvoren ispuh = krivo podešen odnos goriva/zraka.

Predpostavljam da te grane koje kupuješ nemaju katalizator, s toga moje je mišljenje da je potrebno podesiti odnos zraka/benzina.

Ako se to može na serijskoj elektronici super, ako ne PC
Evidentirano
FREE RIDER

Hrvoje

• Najbolji forumaš 2008. Offtopic master 2006.&2007.
  • Vozi: CBR 1000RR- do jaja!
« Odgovori #89 : 03. Siječanj 2012, 18:24:11 »

Sam ajde, da se ne grudam sam :)
Što reći? Koju posluku porati? Kome? :misli: :mrgreen:

Kakve lamentacije o rupama, manjkovima, krivuljama snage, linearnosti, stolovima i o težini i to u temi koja se ne dotiče ničega od navedenog već se bavi prilično banalnim pitanjem cijene. :0648:
Na težini lonca i grane vjerojatno najviše inzistiraju oni koji se vrte oko 120kg, a nedostižan ideal im je smanjiti vlastitu kilažu za 4kg. Pa onda inzistiraju na tvrdnji da je 4kg auspuha presudno za performanse. :LOL:

Apsolutno shvaćam da netko, pa tako i ja, može biti i/ili je prokleto ljubomoran.

I onda samo treba smoći građanske hrabrosti i reći u ime šutljive većine zašto nam je cijela tema antipatična, pa onda posljedično i ti i zašto te maltretiramo sa krivuljama i stolovima.
Ja ću u ime svih obespravljenih proletera glasno reći:
TI BALAVČE SA NELOŠIM MOTOROM KOJEG JAMAČNO NISI ZARADIO U ZNOJU LICA SVOG, PREZIREMO TE JER IMAŠ NOVACA KOJE MI NEMAMO I KOJE ĆEŠ ULUPATI NA MOTOR ČISTO IZ PERVERZIJE I OBIJESTI, A NE ZBOG KRIVULJA I TEŽINE! I TO JOŠ OTVORENO PRIZNAJEŠ PRED OSIROMAŠENIM PUKOM!! :jesus:

Ontopik pitanje:
Nego...ako se nisi previše naljutio reci kolika je redovna cijena u Šepića, dakle ne pitam te za supertajni popust ... :paper:
 :mrgreen:
Evidentirano
SMRT RIŠPEKTU, SLOBODA NARODU! Live free or diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Svi lažu

Brutall

• **
« Odgovori #90 : 03. Siječanj 2012, 18:27:11 »

Što reći? Koju posluku porati? Kome? :misli: :mrgreen:

Kakve lamentacije o rupama, manjkovima, krivuljama snage, linearnosti, stolovima i o težini i to u temi koja se ne dotiče ničega od navedenog već se bavi prilično banalnim pitanjem cijene. :0648:
Na težini lonca i grane vjerojatno najviše inzistiraju oni koji se vrte oko 120kg, a nedostižan ideal im je smanjiti vlastitu kilažu za 4kg. Pa onda inzistiraju na tvrdnji da je 4kg auspuha presudno za performanse. :LOL:

Apsolutno shvaćam da netko, pa tako i ja, može biti i/ili je prokleto ljubomoran.

I onda samo treba smoći građanske hrabrosti i reći u ime šutljive većine zašto nam je cijela tema antipatična, pa onda posljedično i ti i zašto te maltretiramo sa krivuljama i stolovima.
Ja ću u ime svih obespravljenih proletera glasno reći:
TI BALAVČE SA NELOŠIM MOTOROM KOJEG JAMAČNO NISI ZARADIO U ZNOJU LICA SVOG, PREZIREMO TE JER IMAŠ NOVACA KOJE MI NEMAMO I KOJE ĆEŠ ULUPATI NA MOTOR ČISTO IZ PERVERZIJE I OBIJESTI, A NE ZBOG KRIVULJA I TEŽINE! I TO JOŠ OTVORENO PRIZNAJEŠ PRED OSIROMAŠENIM PUKOM!! :jesus:

Ontopik pitanje:
Nego...ako se nisi previše naljutio reci kolika je redovna cijena u Šepića, dakle ne pitam te za supertajni popust ... :paper:
 :mrgreen:

ma neam pojma, pa reko sam ti da neznam koja je redovna cijena, meni su samo rekli koliko bi me izašlo, neznam ja jel to popust il nije, možd me lažu...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #91 : 03. Siječanj 2012, 18:30:02 »

izgleda da drotovski šarm nije upalio ovoga puta  :LOL: :LOL:

pa jbg, reko bi mu redovnu cijenu da ju znam, al matere mi neznam ju, meni su rekli cijenu i ja sam reko da mi paše, nisam ni pito koja je prava cijena...  :wink: :wink:
Evidentirano

Phobocaster

« Odgovori #92 : 03. Siječanj 2012, 18:32:32 »

pa jbg, reko bi mu redovnu cijenu da ju znam, al matere mi neznam ju, meni su rekli cijenu i ja sam reko da mi paše, nisam ni pito koja je prava cijena...  :wink: :wink:
nebi me ni iznenadilo da su ti slučajno naplatili veću cijenu nego redovnu, a još kamoli bez popusta...to je kao ona fora, joj oprostite, krivi model  :mrgreen: anyway sad me počelo i zanimat kaj bu od tog motora  :wink:
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #93 : 03. Siječanj 2012, 18:37:53 »

nebi me ni iznenadilo da su ti slučajno naplatili veću cijenu nego redovnu, a još kamoli bez popusta...to je kao ona fora, joj oprostite, krivi model  :mrgreen: anyway sad me počelo i zanimat kaj bu od tog motora  :wink:

možda, ništ nije isključeno....  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kak misliš, šta bi bilo?
Evidentirano

Phobocaster

« Odgovori #94 : 03. Siječanj 2012, 18:42:40 »

možda, ništ nije isključeno....  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kak misliš, šta bi bilo?
kad dovršiš svoj tjuning dali budeš zadovoljan...na to mislim  :wink:
Evidentirano

Brutall

• **
« Odgovori #95 : 03. Siječanj 2012, 18:44:20 »

kad dovršiš svoj tjuning dali budeš zadovoljan...na to mislim  :wink:

pa vidjet ćemo kad to napravim nemog sad reć jel valja il ne...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

josko

« Odgovori #96 : 15. Siječanj 2012, 21:06:31 »

na kraju nisi ni kupio grane  :LOL:
Evidentirano

dukati1

• *
« Odgovori #97 : 19. Siječanj 2012, 18:23:40 »

Jel moguce na CBR-u podešavati smjesu na stock elektoronici tj bez PC-a?Tj jel sam ECU modabilan?Zanim me i kod ostalih motora kako je stanje ako tko zna?

Znaci unijeti druge postavke kad se stavi  npr slip on otvoreni bez katalizatora + sportski filter.napraviti test na stolu za najbolje omjere i onda to unjeti u serijsku elektroniku da otklonimo trošak kupovine PC-a.

Hvala unaprijed
Evidentirano

3alfa3

« Odgovori #98 : 19. Siječanj 2012, 18:44:57 »

Jel moguce na CBR-u podešavati smjesu na stock elektoronici tj bez PC-a?Tj jel sam ECU modabilan?Zanim me i kod ostalih motora kako je stanje

Z750 nula bodova  :(
Evidentirano

don_carlos_007

• **
  • Vozi: Honda Hornet
« Odgovori #99 : 19. Siječanj 2012, 18:49:48 »

Jel moguce na CBR-u podešavati smjesu na stock elektoronici tj bez PC-a?Tj jel sam ECU modabilan?Zanim me i kod ostalih motora kako je stanje ako tko zna?

Znaci unijeti druge postavke kad se stavi  npr slip on otvoreni bez katalizatora + sportski filter.napraviti test na stolu za najbolje omjere i onda to unjeti u serijsku elektroniku da otklonimo trošak kupovine PC-a.

Hvala unaprijed
Na velikoj većini nije moguće podešavati serijski ECU, no čuo sam da na nekim gixxerima je,al cbr-ov mislim da nije.
Evidentirano
Ne brže od života!
 Str: 1 2 3 4 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.533 sekundi uz 15 upita.