Sam ajde, da se ne grudam sam 
Što reći? Koju posluku porati? Kome?

Kakve lamentacije o rupama, manjkovima, krivuljama snage, linearnosti, stolovima i o težini i to u temi koja se ne dotiče ničega od navedenog već se bavi prilično banalnim pitanjem cijene.

Na težini lonca i grane vjerojatno najviše inzistiraju oni koji se vrte oko 120kg, a nedostižan ideal im je smanjiti vlastitu kilažu za 4kg. Pa onda inzistiraju na tvrdnji da je 4kg auspuha presudno za performanse.

Apsolutno shvaćam da netko, pa tako i ja, može biti i/ili je prokleto ljubomoran.
I onda samo treba smoći građanske hrabrosti i reći u ime šutljive većine zašto nam je cijela tema antipatična, pa onda posljedično i ti i zašto te maltretiramo sa krivuljama i stolovima.
Ja ću u ime svih obespravljenih proletera glasno reći:
TI BALAVČE SA NELOŠIM MOTOROM KOJEG JAMAČNO NISI ZARADIO U ZNOJU LICA SVOG, PREZIREMO TE JER IMAŠ NOVACA KOJE MI NEMAMO I KOJE ĆEŠ ULUPATI NA MOTOR ČISTO IZ PERVERZIJE I OBIJESTI, A NE ZBOG KRIVULJA I TEŽINE! I TO JOŠ OTVORENO PRIZNAJEŠ PRED OSIROMAŠENIM PUKOM!!
Ontopik pitanje:Nego...ako se nisi previše naljutio reci kolika je redovna cijena u Šepića, dakle ne pitam te za supertajni popust ...