besprijekorno napravljeno.....karte,troškovi,slike....ufff puno je to novaca ali vrijedi.....negdje sam propustio koliko je dana trajalo, da najlakse izračunamo potrošnju po danu....stvarno sam uživao čitajući ovu prekrasnu turneju......
Bas sam smotan....Slazem se za troskove...ali necu ni ici ako cu na svojoj guzici sparati i jest konzerve.Pokloni su mi malo preskupi... Ne kupujem nista jer mi ne stane u motor osim magneta za frizider Ako zenu vozim necu da spavam po satorima, iako smo uzivali i najljepse se sjecamo upravo tih nocenja na 3 stupnja.(
super!
Hvala i drago nam je da vam se sviđa
treba ti neku nagradu dodjelit za ovako nešto...ili možda da napišeš knjigu i popratiš je ovako slikama
Citajuci putopis, dobio sam dojam kao da ja putujem sa vama. Svaka cast za slike i vrhunski tekst. Karte i statistike puta su puno pomogle za kalkulaciju i orijentaciju. Prelepo
Bravo!Jedno slicno putovanje mi je izmaklo prosle godine...ali ovo je bio fenomenalan refresh za neku narednu priliku. Neverovatno koliko mnogo stane u samo 10-ak dana.
Toni je moj "vršnjak" iz kvarta, išli zajedno u osnovnu školu....
Izvrsno. Visoko podignuta ljestvica za sve putopisce.