.:: VIRTUAL RUNWAY ::. > Razne rasprave i zanimljivosti :)

AtlasPROfilax

(1/19) > >>

Cool82:
Je li Vam poznato da je najviši vratni kralježak - ATLAS – kod skoro svih ljudi rotiran ili iščašen – luksiran? Ovakvo stanje dovodi do velikog broja tjelesnih i psihičkih smetnji i bolesti, a ono se može u potpunosti obrnuti!

To je otkrio Švicarac Dr. René – Claudius Schümperli E.M., koji je i sam bio bolno pogođen iščašenjem-(luksacijom) atlasa, te je između 1993. i 1996. razvio revolucionarnu metodu kojom vraća atlas na pravo mjesto.
E sada jeli tko isao na "popravak" atlasa, jeli to doista tako kako pricaju ili je dobar marketinški trik?
Bas sam pratio emisiju Na Rubu Znanosti tema Atlas i stvarno da covjek povjeruje, posto i sam imam tegoba sa vratnom kraljeznicom pa ovo jako zainteresiralo.

YAMAHA23:
bila frendica i kaže da se jednostavno preporodila nakon toga..... nema više bolova u kralježnici, vratu, bolje to neko ič kod kiropraktičara :wink:
naravno da se budu javili pametni koji budu po tome pljuvali i samo da kažem nije marketinški trik ;)

Srki:
ja gledo, zvuči nevjrojatno ono kaj su rekli, al izgleda da smo svi iščašeni

neko manje neko više

tu na forumu ima dosta ovih jako iščašenih  :mrgreen:


Srki

snajper:
1400kn za povratak atlasa na njegovo mjesto,možda je malo too much,ali ako pomaže zašto ne!?!?

infinity:
 dr. Anto Pavlovic je svjetski priznat strucnjak u centriranju i clan Svjetske udruge za bolesti kraljznice sto ukljucuje endoskopsku i mikro-endoskopsku kirurgiju kralježnice,
minimalno-invazivnu neurokirurgiju kralježnice...

...bolovi dramatično oštećuju kvalitetu života, a pacijenti pate od poremećaja sna, svaki drugi mora se ograničiti u sportu, svaki četvrti odustati od toga da vozi automobil, 22 % ima poremećene odnose s obitelji i prijateljima, a 43 % poremećen spolni život......kaze doktor Anto :mrgreen:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju