mi(rekreativci) ne možemo niti znamo iskoristit konje, ali ih je dobro imat da kompeziramo na pravcima ono šta zaseremo na okukama
Ulje nisam mogao nabaviti origigi Matrisovo
samo radi, ako šta tribaš znaš di ima
Svaka cast sada jedva cekam da probam Btw, to neka Hondica za cestu?
Imam ga ja na svojoj i nisam nista dirao, receno mi je bolje ostaviti serijske postavke... osim ako ne planiras mijenjati sve zivo u masini, sa stock motorom nemas sta dirati.Meni sluzi sami za Quickshifter.A da se vratim na temu, ako je zima u garazi nije zima u kuci Ulje nisam mogao nabaviti origigi Matrisovo ali sam trazio u tablicama i po svim specifikacijama je isti Motul Factory Line 2.5W Very LightNaravno sve sam odradio po manualu i kao picajzla sam sve cistio i sastavljao, vjerujem da ni u ovlastenom servisu ne bi bolje sastavili.
hornet s prednjim krajem od cbr-a, je slažem ga za cestu. r6 je samo za stazu pa moram imat nešto za na kavu
svaka cast konacno da se vidi da neko konkretno zna neto vise ......a ne samo internet znalci ......ako nije tajna koko toda sise odluciobas za matris i disi ga kupio @paunrosi.....sta te tocno interesira sa iskrom odnosno sto zelis dobit
E sad sam se tek sjetio, ako ti treba am. volana (pa makar serijski, bolje nego nikakav) sa moje cbrke posaljem ti pa si pripasi Imam jos jedan viska stoji mi u kutiji a i zadnji amortizer svoj kao i jos jedan novi viska ... jebiga kupovao sam "zlu ne trebalo" Sada ne mogu skuziti jesu li kod tebe stapovi od 05-e god ili 07 pa na dalje... ako je 05-06 onda je uredu, a ako je 07-11 def. ces morati mijenjati opruge u vilicama jer su 1.0 kg/mm (sto je zapravo za vozaca od dobrih 110-120kg) debilana u Hondi mislim da ni sami nisu znali zasto stavljaju totalno nebalansirane opruge u vilama i amortizeru..
kompletan prednji kraj je ko u tebe, 07+. ne želim kvarit temu s tim motorom, javim ti se na mob a ti ne zabušavaj i ne izvlači se na zimu nego sklapaj pilu i stavljaj slike na prednji tub stavi jednu vezicu (ne priteži je jako), a na zadnjem amortizeru već imaš gumicu na lozi tako da poslje vožnje možeš vizualizirat kako ti radi ovijes. bilo bi pametno poslat Dudi zadnji amortizer da ga reparira, ako ti je skupo bar neka provjeri plin u komori.
Ono sto je mene iznenadilo je cinjenica da "tezina" ulja u biti nista ne znaci i to sam tek nedavno saznao... pa evo svima neka imaju tablicu cSt-a i kakvo zapravo ulje trebaju tociti u svoje vilice valjda ce nekome i posluziti
Vidim da svi nabrijavaju motore, imam jedan jeben amortizer jeftino (1200kn)Elka, hi i low compression, podesiv po duzini, za CBR600RR 03-06. opruga hypercoil 104kg. Moguce da negdje imam kutiju i upute.
ne paše, amortizer je iste dužine i isti hod ali drugačiji je prihvat, ne znam sad točno ali drugačije je