Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 41   Dolje

Autor Tema: TRKAĆI MOTORI  (Posjeta: 33275 )

poštar

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: cbr 600rr, apn6s, smy
Odg: TRKAĆI MOTORI
« Odgovori #450 : 09. Veljača 2012, 19:39:48 »

mi(rekreativci) ne možemo niti znamo iskoristit konje, ali ih je dobro imat da kompeziramo na pravcima ono šta zaseremo na okukama  :mrgreen: :palacgore:
beep beep slažem se  :palacgore:
Evidentirano
ja zvonim jedan put

barba

• Vozi: HONDA
« Odgovori #451 : 09. Veljača 2012, 20:14:12 »

mi(rekreativci) ne možemo niti znamo iskoristit konje, ali ih je dobro imat da kompeziramo na pravcima ono šta zaseremo na okukama  :mrgreen: :palacgore:

Je ,istina je to što kažeš,ali kad te na izlazu iz Zagrebačkog prema ciljnoj ravnini odere jedan puno jači motor požališ šta nemaš sidro da mu ga zakačiš sa sic,bar do kočenja.Bar ja sam gledao uvijek ,ispod oka ,malo sa strane,onog kojeg sam držao pozadi kroz zavoj kako mi izmiče na pravcu.   
I u sebi psovao malo konja (zbog malo šoldi).Ipak sam bio zadovoljan.
Evidentirano
Vozi brzo a oprezno.

paunrossi

• *
  • Vozi: yamaha r6 2007
« Odgovori #452 : 10. Veljača 2012, 01:13:36 »

Ima li ko iskustva sa ignition modulom (dyno jet),i kakva su iskustva to jest utice li na snagu motora samim tim sto odredjuje iskru paljenja?
Konkretno me intresuje za cbr600rr.
Evidentirano

cRuNk

• Vozi: `08 CBR 600 RR
« Odgovori #453 : 10. Veljača 2012, 21:00:07 »

Imam ga ja na svojoj i nisam nista dirao, receno mi je bolje ostaviti serijske postavke... osim ako ne planiras mijenjati sve zivo u masini, sa stock motorom nemas sta dirati.

Meni sluzi sami za Quickshifter.

A da se vratim na temu, ako je zima u garazi nije zima u kuci :D

Ulje nisam mogao nabaviti origigi Matrisovo ali sam trazio u tablicama i po svim specifikacijama je isti Motul Factory Line 2.5W Very Light

Naravno sve sam odradio po manualu i kao picajzla sam sve cistio i sastavljao, vjerujem da ni u ovlastenom servisu ne bi bolje sastavili. :)
Evidentirano
Jos malo pa i ja bRRz

angelo.ma

• Vozi: R6 , CB600F
« Odgovori #454 : 10. Veljača 2012, 21:42:18 »

Ulje nisam mogao nabaviti origigi Matrisovo
:misli:
Evidentirano
P: za R6 2008 oklope, svijetla, ECU s bravama, ključima i kompletnom instalacijom

cRuNk

« Odgovori #455 : 10. Veljača 2012, 22:12:09 »

Matrisov Sae 5 ISO cSt 15
Ovaj factory Motul cSt 16 po tablici tj jako jako blizu

Ovo mi je bilo lakse nabaviti a ako ne bude valjalo lako promijenim  :palacgore:

Moramm jos sve sastaviti, felge bi trebale stici za par dana i onda rijesim geometriju, bar ono osnovno...

Naravnopocetne postavke su samo privremene dok ne sjednem i vozim, tek cu onda ici u detaljno podesavanje :)
Evidentirano
Jos malo pa i ja bRRz

angelo.ma

« Odgovori #456 : 10. Veljača 2012, 22:19:00 »

samo radi, ako šta tribaš znaš di ima  :wink: :palacgore:
Evidentirano
P: za R6 2008 oklope, svijetla, ECU s bravama, ključima i kompletnom instalacijom

cRuNk

« Odgovori #457 : 10. Veljača 2012, 22:36:03 »

samo radi, ako šta tribaš znaš di ima  :wink: :palacgore:

Svaka cast  :palacgore:  sada jedva cekam da probam :)

Btw, to neka Hondica za cestu?
Evidentirano
Jos malo pa i ja bRRz

angelo.ma

« Odgovori #458 : 10. Veljača 2012, 22:41:36 »

Svaka cast  :palacgore:  sada jedva cekam da probam :)

Btw, to neka Hondica za cestu?
hornet s prednjim krajem od cbr-a, je slažem ga za cestu. r6 je samo za stazu pa moram imat nešto za na kavu  :mrgreen:
Evidentirano

karadolo46

• Vozi: Ninja ZX-6R >2008<
« Odgovori #459 : 10. Veljača 2012, 22:47:40 »

pa ti za kavu treba bolji ovjes... :mrgreen:           ili je hornet doša bez prednjeg kraja    :LOL:
Evidentirano

lucki_radnik

• **
  • Vozi: 636
« Odgovori #460 : 10. Veljača 2012, 23:23:35 »

jedva cekan provozat se
polakse malo sa tim motorima,ko ce vas vatat po stazi  :021:

jedan info:  autoantonio rasprodaje slikove od bridgestona,ostala hard smjesa 700kn
ja sebi parkira jedan
Evidentirano
na pragu svojih 20-tih bio sam laka roba

brzi1

• **
  • Vozi: CRF 450 X ; YZF R6 ; suzuki swift 1.6 gti TURBO
« Odgovori #461 : 11. Veljača 2012, 03:35:02 »

Imam ga ja na svojoj i nisam nista dirao, receno mi je bolje ostaviti serijske postavke... osim ako ne planiras mijenjati sve zivo u masini, sa stock motorom nemas sta dirati.

Meni sluzi sami za Quickshifter.

A da se vratim na temu, ako je zima u garazi nije zima u kuci :D

Ulje nisam mogao nabaviti origigi Matrisovo ali sam trazio u tablicama i po svim specifikacijama je isti Motul Factory Line 2.5W Very Light

Naravno sve sam odradio po manualu i kao picajzla sam sve cistio i sastavljao, vjerujem da ni u ovlastenom servisu ne bi bolje sastavili. :)

:palacgore: :palacgore: :palacgore: svaka cast konacno da se vidi da neko konkretno zna neto vise ......a ne samo internet znalci ......ako nije tajna koko toda sise odluciobas za matris i disi ga kupio  :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:

@paunrosi.....sta te tocno interesira sa iskrom odnosno sto zelis dobit
Evidentirano
www.kvolun.hr garazna vrata i automatizacija kolnih prilaza

cRuNk

« Odgovori #462 : 11. Veljača 2012, 04:07:45 »

hornet s prednjim krajem od cbr-a, je slažem ga za cestu. r6 je samo za stazu pa moram imat nešto za na kavu  :mrgreen:

E sad sam se tek sjetio, ako ti treba am. volana (pa makar serijski, bolje nego nikakav) sa moje cbrke posaljem ti pa si pripasi :palacgore: Imam jos jedan viska stoji mi u kutiji  :mrgreen: a i zadnji amortizer svoj kao i jos jedan novi viska ... jebiga kupovao sam "zlu ne trebalo"  :LOL:

Sada ne mogu skuziti jesu li kod tebe stapovi od 05-e god ili 07 pa na dalje... ako je 05-06 onda je uredu, a ako je 07-11 def. ces morati mijenjati opruge u vilicama jer su 1.0 kg/mm (sto je zapravo za vozaca od dobrih 110-120kg)  :LOL: debilana u Hondi mislim da ni sami nisu znali zasto stavljaju totalno nebalansirane opruge u vilama i amortizeru..

:palacgore: :palacgore: :palacgore: svaka cast konacno da se vidi da neko konkretno zna neto vise ......a ne samo internet znalci ......ako nije tajna koko toda sise odluciobas za matris i disi ga kupio  :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:

@paunrosi.....sta te tocno interesira sa iskrom odnosno sto zelis dobit

Sto je najgore ja sam cisti primjer internet znalca jer sam sve naucio preko interneta (pa cak i tehniku voznje)... tako da to i nije uvijek losa opcija, samo treba teoriju i primjenjivati  :palacgore: :palacgore:

A da budem iskren Matris je uletio slucajno... prvo sam htjeo Ohlins (naravno)... pa sam nasao Bitubo u pol cijene sa njihovim Outletom na koji sam zbog jednog Slovenskog nam kolege i njihovog zastupnika zakasnio jer mi nije stigao kapariti... i na kraju dogovorim Ohlins ali sam u zadnjem trenutku nasao ovaj komplet Matris i radije uzeo kod nas nego narucivao iz amerike da ne bi imao natezanja sa carinom i postarinom.

Sada kad malo pogledam koliko je kvalitetno izradjeno vjerujem da nisam pogrijesio ni malo, ali to ce se sve pokazati u voznji   :palacgore:

Ono sto je mene iznenadilo je cinjenica da "tezina" ulja u biti nista ne znaci i to sam tek nedavno saznao... pa evo svima neka imaju tablicu cSt-a i kakvo zapravo ulje trebaju tociti u svoje vilice  :palacgore: valjda ce nekome i posluziti
Evidentirano
Jos malo pa i ja bRRz

angelo.ma

« Odgovori #463 : 11. Veljača 2012, 04:26:07 »

E sad sam se tek sjetio, ako ti treba am. volana (pa makar serijski, bolje nego nikakav) sa moje cbrke posaljem ti pa si pripasi :palacgore: Imam jos jedan viska stoji mi u kutiji  :mrgreen: a i zadnji amortizer svoj kao i jos jedan novi viska ... jebiga kupovao sam "zlu ne trebalo"  :LOL:

Sada ne mogu skuziti jesu li kod tebe stapovi od 05-e god ili 07 pa na dalje... ako je 05-06 onda je uredu, a ako je 07-11 def. ces morati mijenjati opruge u vilicama jer su 1.0 kg/mm (sto je zapravo za vozaca od dobrih 110-120kg)  :LOL: debilana u Hondi mislim da ni sami nisu znali zasto stavljaju totalno nebalansirane opruge u vilama i amortizeru..

kompletan prednji kraj je ko u tebe, 07+. ne želim kvarit temu s tim motorom, javim ti se na mob  :wink: :palacgore:
a ti ne zabušavaj i ne izvlači se na zimu nego sklapaj pilu i stavljaj slike  8)  :palacgore:
na prednji tub stavi jednu vezicu (ne priteži je jako), a na zadnjem amortizeru već imaš gumicu na lozi tako da poslje vožnje možeš vizualizirat kako ti radi ovijes. bilo bi pametno poslat Dudi zadnji amortizer da ga reparira, ako ti je skupo bar neka provjeri plin u komori.
Evidentirano

cRuNk

« Odgovori #464 : 11. Veljača 2012, 04:33:11 »

kompletan prednji kraj je ko u tebe, 07+. ne želim kvarit temu s tim motorom, javim ti se na mob  :wink: :palacgore:
a ti ne zabušavaj i ne izvlači se na zimu nego sklapaj pilu i stavljaj slike  8)  :palacgore:
na prednji tub stavi jednu vezicu (ne priteži je jako), a na zadnjem amortizeru već imaš gumicu na lozi tako da poslje vožnje možeš vizualizirat kako ti radi ovijes. bilo bi pametno poslat Dudi zadnji amortizer da ga reparira, ako ti je skupo bar neka provjeri plin u komori.

Onda trebas nove opruge  8)

Moze cut cemo se svakako, a za reparaciju koliko uzima? Decko koji je vozio na tome prije mene ga je koristio jednu seozonu... a vidjet cu svakako ne bi bilo lose odnijeti na provjeru prije odlaska na stazu... moram ja to prvo probati da cesti da vidim jel sve na svom mjestu  :mrgreen:

Za vezicu na tubi  :palacgore:
Evidentirano
Jos malo pa i ja bRRz

M900

• Vozi: VELIKI BRAT VIDI...
« Odgovori #465 : 11. Veljača 2012, 09:23:43 »

Ono sto je mene iznenadilo je cinjenica da "tezina" ulja u biti nista ne znaci i to sam tek nedavno saznao... pa evo svima neka imaju tablicu cSt-a i kakvo zapravo ulje trebaju tociti u svoje vilice  :palacgore: valjda ce nekome i posluziti

Da si više pratio gradivo znao bi koga pitati  :mrgreen:
Evidentirano
God must have been an engineer....who else would put a waste disposal unit next to a Reproduction Plant???

aurellie

• Vozi: S1000RR
« Odgovori #466 : 11. Veljača 2012, 13:26:35 »

Vidim da svi nabrijavaju motore, imam jedan jeben amortizer jeftino (1200kn)

Elka, hi i low compression, podesiv po duzini, za CBR600RR 03-06. opruga hypercoil 104kg. Moguce da negdje imam kutiju i upute.
Evidentirano

poštar

• **
« Odgovori #467 : 11. Veljača 2012, 13:40:13 »

Vidim da svi nabrijavaju motore, imam jedan jeben amortizer jeftino (1200kn)

Elka, hi i low compression, podesiv po duzini, za CBR600RR 03-06. opruga hypercoil 104kg. Moguce da negdje imam kutiju i upute.
reci mi slucajno da li paše na 2007 mislim da su isti 06 i 07 jer znam da su minjali dužinu vilice ali nisam siguran jeli isti prihvat mortizera :misli:
Evidentirano
ja zvonim jedan put

aurellie

• Vozi: S1000RR
« Odgovori #468 : 11. Veljača 2012, 13:42:16 »

ne paše, amortizer je iste dužine i isti hod ali drugačiji je prihvat,  ne znam sad točno ali drugačije je  :(
Evidentirano

poštar

• **
« Odgovori #469 : 11. Veljača 2012, 13:46:23 »

ne paše, amortizer je iste dužine i isti hod ali drugačiji je prihvat,  ne znam sad točno ali drugačije je  :(
ok hvala na informaciji  :palacgore: možda ti nadjem kupca  :)
Evidentirano
ja zvonim jedan put

passenger

• **
  • Vozi: GSX 1300BK
« Odgovori #470 : 12. Veljača 2012, 11:34:07 »

iman par padobrana pa ako kome zatriba :mrgreen:
Evidentirano
kad nenavigajem po moru,onda navigajem po ....... ``KO  TO  MORE``.......crknut al ne molat (suzukija naravno)

cRuNk

« Odgovori #471 : 16. Veljača 2012, 12:14:32 »

Safety wiring itko radio?  :misli:

i da li ima kod nas kupiti ta lijepa klijesta ili da hvatam aku busilicom i vrtim  :LOL:

par linkova da se vidi o cemu je rijec...

http://www.rc51.org/wire1.htm

http://www.emra.ca/Tech%20Tips/Tech%20Tips.htm
Evidentirano
Jos malo pa i ja bRRz

koss

• Vozi: sv 650s(exy)
« Odgovori #472 : 16. Veljača 2012, 12:40:44 »

Bolje ti je uho probušiti. :mrgreen:
Negdje je to obavezno, ako se želiš trkati.
Evidentirano
Unbelievable riders Dubrovnik

DADO+

« Odgovori #473 : 16. Veljača 2012, 12:48:40 »

- to s bušenjem,  :misli:

uhvati te manija - ne znaš više što bi spirsao; oklope, far, štopku, ma sve  :LOL:
Evidentirano

lucki_radnik

• **
  • Vozi: 636
« Odgovori #474 : 16. Veljača 2012, 15:23:04 »

imas klista na e-bayu,uzeli za nekih malo manje od 200kn ako se sican,nisu nesto kvalitetna ali odrade posao
to ti netreba jel uglavnom se netrazi na trkama,jedino na alpe adria sta se tice grobnika
Evidentirano
na pragu svojih 20-tih bio sam laka roba
 Str: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 41   Gore

Stranica je generirana za 0.348 sekundi uz 16 upita.