Ima neko da potkraj 7 ode samnom jedan krug po evropi, Beč, Berlin, Hannover, Amsterdam, Brisel, Luksenburg, Milano, Minhen, Ljubljana i doma, brzo i jeftino ...
Ima.Zove se Honda TransAlp
Odem u centar svakog grada i poslikam središte, to mi je poslovno, popijem cugu za gušt sjednem na motor i gas dalje, spavam u vreći u predgrađu, klopam gdje stignem i kad budem gladan, sat i kalendar ostavljam doma. Možda je to nekom blesavo, no tako sam živio godinama s tom razlikom da nisam vozio motor nego sam stopirao. Sad spajam poslovnu aktivnost sa guštom. Računam da mi treba za benzin + 10 - 20E dnevno, jedan dan jedan grad. Nešto slično sam 2000 prošao autom sa ženom u dva tjedna no sad nemam vremena i to bi odradio malo brže, već sam sve vidio i nije mi gušt danima glavinjat po gradovima, odradim posao i guštam u vožnji
meni je dnevno išlo po 100 Eura. 40 za gorivo + 5-30 na cestarine + 20tak za sranja na benzinskim pumpama (sokovi, sendviči). 10 Eura = 9 litara goriva = oko 150 Kilometara pa ti sad vidi koliko ćeš potrošit
mislim da je rekao benzin PLUS 10-20 eura dnevno
je, kad ti nisu zaracunali spavanje na parkingu ni cestarinu za motor vec za romobil