Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 4 5 [6]   Dolje

Autor Tema: GSXR-1200R (Dragan Petojević 1969-1996)  (Posjeta: 3326 )

jota

• Spol: Muški
  • Vozi: Machine Agricole
Odg: GSXR-1200R (Dragan Petojević 1969-1996)
« Odgovori #125 : 03. Veljača 2012, 21:58:43 »

Mate pazi ovo i provjeri ako hoćeš kod Mile , on i Žac su relativno često dolazili u restoran u kojem sam konobario .
Mile se u tom restoranu i ženio uz : dalmatinsku spizu i vino a iz zvučnika cjelu večer samo Oliver , ja bio jedini konobar za njegove svatove , na kraju je čovjek ostavio manću veću od prosječne hrvatske plaće .
Ako si u kontaktu s njim , pozdravi ga .
Evidentirano

jota

« Odgovori #126 : 03. Veljača 2012, 21:59:44 »

zahvaljujen ljudima koji su dali bilokakve informacije, tebi nemogu zahvalit jer se izrugujes od pocetka...nisu mi interesantne takve osobe, tzv osobe koje su bolje od drugih  :wink:

A i ti se pališ bez veze , Mate je dežurno zajebavalo - zajebavaj i ti njega i sve 5 .
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #127 : 03. Veljača 2012, 22:04:09 »

Mate pazi ovo i provjeri ako hoćeš kod Mile , on i Žac su relativno često dolazili u restoran u kojem sam konobario .
Mile se u tom restoranu i ženio uz : dalmatinsku spizu i vino a iz zvučnika cjelu večer samo Oliver , ja bio jedini konobar za njegove svatove , na kraju je čovjek ostavio manću veću od prosječne hrvatske plaće .

S njim je nekad malo teže biti u kontaktu :mrgreen: ali tu i tamo se javi nekome. O njemu bi se moglo knjigu napisat. Znaš da smo na toj stranici imali svjetske ekskluzive, kad je Biaggi potpisivao za WSBK mislim da je to Mile prvi objavio. Imao je direktan kontakt. Ma velim, lik samo takav. Žac i on su bili kompanjoni, mehaničara je bilo raznih.
Evidentirano

GPz1000RX

• **
« Odgovori #128 : 03. Veljača 2012, 22:07:05 »

A i ti se pališ bez veze , Mate je dežurno zajebavalo - zajebavaj i ti njega i sve 5 .

ma ne palin se, mozda san samo u njegovom zadnjen postu vidija omalovazavanje sta mi naravno smeta, jer mislin da su ovdi svi (neko s vise neko s manje iskustva) zato jer nam je zajednicki nacin zivota i strast...bar bi tako tribalo bit... :palacgore:
Evidentirano

makazica

• Vozi: LC 4 Adventure
« Odgovori #129 : 03. Veljača 2012, 22:09:56 »

ma ne palin se, mozda san samo u njegovom zadnjen postu vidija omalovazavanje sta mi naravno smeta, jer mislin da su ovdi svi (neko s vise neko s manje iskustva) zato jer nam je zajednicki nacin zivota i strast...bar bi tako tribalo bit... :palacgore:

Još jedan Q-ovac s marsa opal.....

Nema šanse, bratko, nema šanse...... :palacgore:

mate

• Administrator
« Odgovori #130 : 03. Veljača 2012, 22:14:00 »

Ne znam zašto se palite ko šibice kad vam netko kaže istinu na malo direktniji način? Onaj tvoj kompanjon je počeo vrijeđat i dobio par dana odmora. Jesam li u krivu kad kažem da nemaš znanja pisati o tzv. trkaćem motoru? 
Evidentirano

gastajbarter

• Vozi: ZX 12 R, Ninja 250 R
« Odgovori #131 : 03. Veljača 2012, 22:14:13 »

fina preradica..tih godina mozda je i bila nesto al sad ne vrijedi vjerovatno nista..
350na sat..mozda niz Everest i to da ima kakav dobar pravac,
predstavnici Suzukija dolazili :mrgreen:..e ovo mi je najjace :LOL: dolazili malo morgen..bas neznaju nista nego treba njaki nas majstor iz garaze da im kaze kako ce :mrgreen:
i meni najogavnije mono vilica ..pa ko ce normalan stavljat slabiju vilicu na preradjeni ojacani motor :misli:

od ove sklopocije uzeo bi karburatore za kolegu sa uljarom..ostalo u staro zeljezo pogotovo ako su papiri upitni

momku RIP a tako bi i ovaj motor trebalo ostavit..da pociva na miru
Evidentirano
U gasu je spas,a u kocnici propast

GPz1000RX

• **
« Odgovori #132 : 03. Veljača 2012, 22:24:54 »

Ne znam zašto se palite ko šibice kad vam netko kaže istinu na malo direktniji način? Onaj tvoj kompanjon je počeo vrijeđat i dobio par dana odmora. Jesam li u krivu kad kažem da nemaš znanja pisati o tzv. trkaćem motoru?

nisi u krivu niti sam ijednim postom to dao na znanje, niti sam stao na njegovu stranu, mislin da si sve mogao objasniti i bez provokacijskih ispada, mogu svoju pogresku priznat i prije nego sta nekome bude cilj omalovazit me jer iman 22 godine, nisan ima puno iskustva ni puno motora niti san dosa prodavat pamet, ja san reka pricu sta san cua, ukljucili su se pravi ljudi, izvuka je svak po nesto, sad svi znamo vise a virujen da vecina nas zna i čitat....
Evidentirano

jota

« Odgovori #133 : 03. Veljača 2012, 22:31:58 »

S njim je nekad malo teže biti u kontaktu :mrgreen: ali tu i tamo se javi nekome. O njemu bi se moglo knjigu napisat. Znaš da smo na toj stranici imali svjetske ekskluzive, kad je Biaggi potpisivao za WSBK mislim da je to Mile prvi objavio. Imao je direktan kontakt. Ma velim, lik samo takav. Žac i on su bili kompanjoni, mehaničara je bilo raznih.

Ako treba poslaću mu šteku duvana i kurvu , samo reci di  :mrgreen:, svejedno ga pozdravi kad osvane .
Evidentirano

101 ili stojednaseljačina

• glavonja
  • Vozi: jebo murju ... jeboooo
« Odgovori #134 : 03. Veljača 2012, 22:39:59 »

Her Mile ... spomenuh već sultan soba , 1 suzuki za jednu noć ....   car !!!
Evidentirano

101 ili stojednaseljačina

• glavonja
  • Vozi: jebo murju ... jeboooo
« Odgovori #135 : 03. Veljača 2012, 22:41:28 »

Ako treba poslaću mu šteku duvana i kurvu , samo reci di  :mrgreen:,

Ne puši ,  ... samo jednu ??? je star .... ali voli makar da žvaču žlundru  :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano

dentist

• **
  • Vozi: Gilera GP 800
« Odgovori #136 : 03. Veljača 2012, 22:50:14 »

Nakon svega pročitanog, ponovno sam se vratio na prvi post.

Bez veze. Rekla-kazala. Glupost...

Detaljni nacrti, a ne zna se snaga niti bilo koji detalj. Ljudi iz Suzukija... Koja debilana...  :LOL:
Evidentirano
Dentists do it twice a day!

mate

• Administrator
« Odgovori #137 : 05. Veljača 2012, 10:48:47 »

Da vas obavijestim da se Mileni javio i sve vas pozdravlja. :mrgreen:
Evidentirano

Mocippaldi

« Odgovori #138 : 05. Veljača 2012, 11:09:15 »

Da vas obavijestim da se Mileni javio i sve vas pozdravlja. :mrgreen:

Spijunira forum iz prikrajka pa vidio da ga se spominje jel  :mrgreen:
Evidentirano
There are many here among us who feel that life is but a joke.

mate

• Administrator
« Odgovori #139 : 05. Veljača 2012, 12:22:12 »

Ma ne, poslao sam mu mail pa se javio. Bilo je upitno da li je mail još u funkciji, sad znamo da je. :mrgreen:
Evidentirano

Bagi

• **
  • Vozi: BMW R 1200 GS-ADVENTURE
« Odgovori #140 : 26. Veljača 2012, 11:11:09 »

Bio mi je prijatelj,upoznali se u ondašnjoj JNA.  Obojica smo bili krupni i imali smo zajedničku ljubav prema motorima. Za njega mogu napisati da je je bio odličan vozač motora i da je imao muda za vožnju. Volio je Suzuki motore,kužio se u mehaniku i znam da je radio u servisu u Njemačkoj. Nisam znao(kada bi se našli samo bi se vozili-drugo nam ništa nije bilo važno ) da je vozio trke u Njemačkoj,samo da je radio u servsu i da je bio cijenjen.Sjećam se da sam prvi put u životu vidio istrošenost guma sa strane do platna,a na sredini mesa kao nova. Sa starim GSX 1100( ako se ne varam) je derao po zavojima GSXR-ove i druge jurilice.Bio je divlji u srcu,a dobra osoba.Nažalost mene je život odveo na jednu stranu i nisam znao da je poginuo. Saznao sam nakon dugo godina u jednom razgovoru sa bračaninom. Za ovaj motor nisam ni znao,mora da ga je nabavio pred kraj svog života .Ovim putem pozdravljam sve bračanine jer kako se oni voze po zavojima to nije normalno.
Evidentirano
 Str: 1 ... 4 5 [6]   Gore

Stranica je generirana za 0.115 sekundi uz 15 upita.