Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2  Sve   Dolje

Autor Tema: kawasaki zx10r 2004,,,KLJUĆEVI...  (Posjeta: 979 )

sokolbike

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: zx10r
kawasaki zx10r 2004,,,KLJUĆEVI...
« : 05. Veljača 2012, 17:54:09 »

kupio sam prije neki dan spomenuti motor ali samo sa jednim kljućem...očito neki ljudi imaju cudan obicaj skupljanja kljućeva za uspomenu ili su skloni gubljenju istih... E sad mene zanima jel mogu po ovom kljucu napravit kopiju koja ce radit ili je potrebno narucivat kljuceve ako su ovi sa kodom...ako je neko probao molio bih da mi javi...    HVALA unapred
Evidentirano
mario sokolović

Light

• *
Odg: kawasaki zx10r 2004,,,KLJUĆEVI...
« Odgovori #1 : 05. Veljača 2012, 20:06:32 »

Probaj pitati u Kawasaki servisu ili nazovi Auto Vidiček, oni rade kodirane ključeve, evo ti link http://www.auto-vidicek.hr/fullpage.aspx?PartID=113&PageID=46
Evidentirano

plavi15

• **
  • Vozi: Ninja
« Odgovori #2 : 05. Veljača 2012, 20:24:42 »

Ako je kodirani kljuc moras imati crveni da bi ga mogao kopirati.
Evidentirano

kyzo

• **
  • Vozi: Ninja ZX-6R '08
« Odgovori #3 : 05. Veljača 2012, 20:41:34 »

Jesi siguran? Za aute znam da netreba crveni, više puta radio, moze napravit klon od bilo kojeg ispravnog ključa, i kaj nije crveni samo nekakav servisni?
Evidentirano

plavi15

• **
  • Vozi: Ninja
« Odgovori #4 : 05. Veljača 2012, 21:09:30 »

Nisam nikad to radio tako da neznam iz iskustva, ali kad sam kupovao novi motor u salonu su mi rekli ako cu kopirati kljuc da trebam crveni kljuc. Ako oni lazu onda i ja prenosim krivu informaciju.
Evidentirano

karadolo46

• Vozi: Ninja ZX-6R >2008<
« Odgovori #5 : 05. Veljača 2012, 21:57:48 »

nisam ni ja nikad radio al koliko sam Daria skužio samo s crvenim se može napravit kopija... :palacgore:
Evidentirano

codZU13

• **
« Odgovori #6 : 05. Veljača 2012, 22:02:42 »

prije nekoliko dana puknuo ključ za kamion, jedan jedini i od toga mi napravili novi za 150kn, jer je bila sačuvana "glava"...glanc novi 300kn, pa bi i za motor trebalo bit isto
Evidentirano
diži dupe..

Peter Stingray

« Odgovori #7 : 05. Veljača 2012, 23:04:38 »

Ako je isto ko kod Yamahe a mislim da je samo sa crvenim možeš praviti kopiju jer on u sebi ima zapisan trajni neizbrisivi kod za blokadu paljenja jer svaki crveni odgovara samo svojoj jednoj matičnoj bravi, znači ak izgubiš crni nema veze možeš novi napraviti pomoću crvenog tj. narežeš ili narućiš novi sirovi i presnimiš kod iz crvenog u crni jer crni dok je novi je prazni što se memorije tiće, a ako si izgubio crveni voziš i nadaš se da i sve ostale ne pogubiš jer ti inače ne gine mijenjanje svih brava sa pripadajućom blokadom paljenja što je strašno skupo. Naravno da imaš neki stariji motor bez blokade paljenja bi bio riješen svih muka jer bi si samo dao napraviti isti takav za sitne novce i gotovo.
« Zadnja izmjena: 05. Veljača 2012, 23:13:38 Peter Stingray »
Evidentirano

sokolbike

• *
  • Vozi: zx10r
« Odgovori #8 : 06. Veljača 2012, 19:17:01 »

e u tome i je stvar ,,,prije sam imo z 750 2006 i sva tri kljuca normalno ali sad sam kupio zx10r i  to samo sa crnim kljucem(valjda je izgubio ili ko zna sta) neznam jel oni imaju taj crveni kljuc ili ne,,,mozda da probam napravit kopiju bezveze za 30 kuna pa ako radi radi ako ne ne...
Evidentirano
mario sokolović

gastajbarter

• Vozi: ZX 12 R, Ninja 250 R
« Odgovori #9 : 06. Veljača 2012, 20:43:49 »

kupio sam prije neki dan spomenuti motor ali samo sa jednim kljućem...očito neki ljudi imaju cudan obicaj skupljanja kljućeva za uspomenu ili su skloni gubljenju istih... E sad mene zanima jel mogu po ovom kljucu napravit kopiju koja ce radit ili je potrebno narucivat kljuceve ako su ovi sa kodom...ako je neko probao molio bih da mi javi...    HVALA unapred

neki su skloni prodavanju tih istih kljuceva sumnjivim tipovima preko grane..normalno potencijlni vlasnik :mrgreen: takvog kljuca dobije i adresu kupca i sve sto ide uz to :mrgreen:..kroz mjesec dva negdje parkiras motor,a neki tip dodje upali i odveze se
Evidentirano
U gasu je spas,a u kocnici propast

alenRI

• **
  • Vozi: zelenu neman
« Odgovori #10 : 06. Veljača 2012, 22:04:52 »

koliko se ključeva dobije s kawasakijem?ja imam 2 crna i jedan crveni...
Evidentirano
Prodajem Arlen Ness odjelo vrhunsko,klokanova koža,titan protektori,vel. 50,nošeno dva put,9000kn

Nemo02

• **
  • Vozi: 600
« Odgovori #11 : 06. Veljača 2012, 22:51:54 »

koliko se ključeva dobije s kawasakijem?ja imam 2 crna i jedan crveni...

Tako sam imao i ja na svom zx-10r 2004

boRRis929

• PIC-PIC majstor
  • Vozi: SUZANU K5
« Odgovori #12 : 07. Veljača 2012, 08:18:37 »

Ne znam da li kod honde postoji crveni ključ...meni su u superbikeu u varazdinu uredno kodirali novi ključ koristeči ovaj normalni (crni)
Evidentirano
PIC PIC Servis ! ! !

SIP je moj idol !!!!

toecutter

• **
  • Vozi: ..sve i svašta a ništa konkretno..
« Odgovori #13 : 07. Veljača 2012, 08:25:51 »

e u tome i je stvar ,,,prije sam imo z 750 2006 i sva tri kljuca normalno ali sad sam kupio zx10r i  to samo sa crnim kljucem(valjda je izgubio ili ko zna sta) neznam jel oni imaju taj crveni kljuc ili ne,,,mozda da probam napravit kopiju bezveze za 30 kuna pa ako radi radi ako ne ne...
Mislim da ti to neće upaliti, možda ti motor upali,ali će ti se nako 100metara ugasiti.
Inače se mora kopija raditi po tom "crvenom "ključu, u protivnom morat ćeš osobno doći u servis s knjižicom od motora ( mora glasiti na tebe ) i "crnim " ključem i vjerujem da će ti moć napraviti kopiju ( računaj si oko 500-800kn) :palacgore:
Evidentirano
RESTORAN KONOBA ROGOČANA

QUAD OFF ROAD TOURS

DJEČJA QUAD STAZA

www.konobarogocana.com

RENT A QUAD & SCOOTER

Dado33

• **
  • Vozi: ..polako i gušta...
« Odgovori #14 : 07. Veljača 2012, 09:41:26 »

Inače se mora kopija raditi po tom "crvenom "ključu, u protivnom morat ćeš osobno doći u servis s knjižicom od motora ( mora glasiti na tebe ) i "crnim " ključem i vjerujem da će ti moć napraviti kopiju ( računaj si oko 500-800kn) :palacgore:

Ni blizu točno.

Ako pitaš u kawasaki servisu, rezervni ključ rade SAMO po crvenom ključu. Ako nemaš crveni ključ, oni ti mogu promjenit ECU, komplet brava i onda ćeš opet imat sva tri ključa. To košta preko 10000 (deset tisuća) kuna. Tako je meni rečeno prije dvije godine.

Drugi način (koji nema veze sa kawasaki servisom) je probijanje koda koji MOŽDA može napraviti jedan jedini bravar kojeg sam uspio naći. Taj je u V.Gorici. To košta 320 kn, ali ne može obećati da će biti 100% uspješan.
Evidentirano

toecutter

• **
  • Vozi: ..sve i svašta a ništa konkretno..
« Odgovori #15 : 07. Veljača 2012, 10:49:21 »

Ni blizu točno.

Ako pitaš u kawasaki servisu, rezervni ključ rade SAMO po crvenom ključu. Ako nemaš crveni ključ, oni ti mogu promjenit ECU, komplet brava i onda ćeš opet imat sva tri ključa. To košta preko 10000 (deset tisuća) kuna. Tako je meni rečeno prije dvije godine.

Drugi način (koji nema veze sa kawasaki servisom) je probijanje koda koji MOŽDA može napraviti jedan jedini bravar kojeg sam uspio naći. Taj je u V.Gorici. To košta 320 kn, ali ne može obećati da će biti 100% uspješan.
Nisam nikad radio ključ za motor, ali jesam za auto.
Ako je to tako , to je onda čisti lopovluk i prevara. Jer sam npr ja imao isti problem s Octaviom, i u normalnim uvjetima trebao bi taj rezervni ključ koji je uz sebe imao privjesak s upisanim kodom,ali bilo je moguće napraviti ga i po proceduri koju sam upisao u prijašnjem postu.
Razlika u sistemu brave i koda auto/motor ne bi trebalo biti.
Možda da se pomoć potraži kod Kawasaki uvoznika u Slo ili Deu?
Evidentirano
RESTORAN KONOBA ROGOČANA

QUAD OFF ROAD TOURS

DJEČJA QUAD STAZA

www.konobarogocana.com

RENT A QUAD & SCOOTER

cRuNk

• Vozi: `08 CBR 600 RR
« Odgovori #16 : 07. Veljača 2012, 20:11:10 »

Ne znam da li kod honde postoji crveni ključ...meni su u superbikeu u varazdinu uredno kodirali novi ključ koristeči ovaj normalni (crni)

Nema, dobijes 2 crna i to je to...  :palacgore:
Evidentirano
Jos malo pa i ja bRRz

kyzo

• **
« Odgovori #17 : 07. Veljača 2012, 21:10:58 »

Frend je u rutingu za  CBR 600 radio ključ po crnom + izmjena kodova, mislim da je oko 500kn bila cifra
Evidentirano

boRRis929

• PIC-PIC majstor
« Odgovori #18 : 07. Veljača 2012, 21:12:48 »

Frend je u rutingu za  CBR 600 radio ključ po crnom + izmjena kodova, mislim da je oko 500kn bila cifra

u superbikeu 122kn  :wink:
Evidentirano
PIC PIC Servis ! ! !

SIP je moj idol !!!!

kyzo

• **
« Odgovori #19 : 07. Veljača 2012, 21:34:51 »

to ovaj u varaždinu? cjena je smiješna ako uključuje i izmjenu kodova u ECU tnx na info  :palacgore:
Evidentirano

boRRis929

• PIC-PIC majstor
« Odgovori #20 : 07. Veljača 2012, 21:36:30 »

to ovaj u varaždinu? cjena je smiješna ako uključuje i izmjenu kodova u ECU tnx na info  :palacgore:

to je cijena rada...znači kupiš orginalni ključ i oni ti ga kodiraju
Evidentirano
PIC PIC Servis ! ! !

SIP je moj idol !!!!

CeLeRitAs

• **
  • Vozi: i zagađuje_=)
« Odgovori #21 : 08. Veljača 2012, 01:40:00 »

Znaci ja kupim obicni blank kljuc za hondu prek ebaya i oni mi sve naprave za tak malo para? I narezu i kodiraju? Ubace kod nutra il kak? Jer brijem da nutra nema nist. N
Evidentirano
Your achievements will never disappear and will always be in memory of over one million people in the world.There is nothing better than to be loved as you are, so now it's be strong and we each go your way and your message.

You will be always in my heart.

boRRis929

• PIC-PIC majstor
« Odgovori #22 : 08. Veljača 2012, 06:09:16 »

Znaci ja kupim obicni blank kljuc za hondu prek ebaya i oni mi sve naprave za tak malo para? I narezu i kodiraju? Ubace kod nutra il kak? Jer brijem da nutra nema nist. N

Nemam pojma šta ima unutra...ja sam kupio org. ključ u top motu. Narezati ga može svatko tko se bavi ključevima....zatim sam otišao do Labaša u superbike, dečko u servisu je to riješio za pola sata...(moraš im dovesti i motor)
Zanimljivo mi je da kada sam to radio, zvao sam valjda sve hondine servise i raspitivao se tko to može napraviti i za koju cijenu...zanimljivo je da su cijene varirale od 400 pa cak do 800kn i motor bi trebao ostati u servisu bar dan jer to je jaaako složen postupak...
Nazovem kod Labaša, kaže serviser, ma nema problema, to ti je 100 kn+pdv, možeš doći odmah ujutro (da ne spominjem da su u rutingu rekli da mogu doći na red tek za 20ak dana)....u nevjerici kažem čovjeku...ali znate, to vam je honda, ona ima onaj HISS....da,da, znam samo ti dovezi ujutro motor...
Evidentirano
PIC PIC Servis ! ! !

SIP je moj idol !!!!

cRuNk

• Vozi: `08 CBR 600 RR
« Odgovori #23 : 08. Veljača 2012, 08:21:29 »

Celeritas moras uzeti blank key ali koji ima chip unutra, ako nadjes takav jeftino da lici na nesto javi  8) :palacgore:
Evidentirano
Jos malo pa i ja bRRz

boRRis929

• PIC-PIC majstor
« Odgovori #24 : 08. Veljača 2012, 08:53:56 »

Celeritas moras uzeti blank key ali koji ima chip unutra, ako nadjes takav jeftino da lici na nesto javi  8) :palacgore:

Ako me sječanje dobro služi, mislim da je ključ u top motu kostao nesto manje od 150 kn
Evidentirano
PIC PIC Servis ! ! !

SIP je moj idol !!!!
 Str: [1] 2  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.126 sekundi uz 16 upita.