Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3 ... 14   Dolje

Autor Tema: Koliko vrijede danas polovni motori  (Posjeta: 7971 )

drazan zovko

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: gsx 1000 r k7
Koliko vrijede danas polovni motori
« : 07. Veljača 2012, 16:53:59 »

Otvorio sam ovu temu iz toga razloga jer sam uvidio da nitko nije ništa prodao (Njuškalo,motori,auti,plavi oglasnik),a samim time i nitko niša kupio... pa se pitam jer su skupi ili je voda došla do grla... :misli:
Evidentirano
Pere

mg749ie

• Vozi: Bellagio, bombon od motora,
Odg: Koliko vrijede danas polovni motori
« Odgovori #1 : 07. Veljača 2012, 16:57:49 »

neznam zakaj si ga kupil ako ga hočeš prodati, to mi je sumnjivo  :mrgreen:
Evidentirano
Ljubav grije, al jakna je jakna

mv_agusta

• Vozi: nexus500
« Odgovori #2 : 07. Veljača 2012, 17:01:29 »

ja mislim da tek sad se naziru realne cijene polovnih, ono od prije par godina je sve bilo napuhano
iako opet ih niko ne kupuje jer se nema kešovine
Evidentirano
Ride Hard, Ride Free
Volim Ducati, makar i pokvaren u garaži

limit

• Vozi: Kwaka - z900
« Odgovori #3 : 07. Veljača 2012, 17:17:35 »

ja mislim da tek sad se naziru realne cijene polovnih, ono od prije par godina je sve bilo napuhano
iako opet ih niko ne kupuje jer se nema kešovine

Ja mislim da je realno i "ovo" i "ono", ali prije se prodavalo i kupovalo za razliku od danas gdje se samo prodaje  :mrgreen:  Zato ipak mislim da je "ono" bilo realnije ;)
Evidentirano

Vupy

• **
  • Vozi: Yamaha Fazer Fz6 S2 GT '08
« Odgovori #4 : 07. Veljača 2012, 17:23:53 »

rabljeni nikad jeftiniji, ali što vrijedi kad se nema love(da došlo je do grla) :(

od četiri novo kupljena motora/skutera fazer je najbrže i najviše izgubio na vrijednosti  :palacdolje:
Evidentirano

lory

• **
  • Vozi: YAMAHA FZ1 FAZER
« Odgovori #5 : 07. Veljača 2012, 18:18:28 »

Kriza je definitivno tu, a mislim da su ljudi i uplašeni "filovanjem" od ovih i onih koji napuhavaju sve pa i krizu.
  Ipak moje iskustvo od prošle godine. Stavio sam Pegasa na Njuškalo negdje u rujnu. Tajac. Ni da bi netko nešto pitao, a vidim da se oglas solidno pregledava. Nekoliko ponuda "za niš" u siječnju koje sam naravno odbio, pa opet tajac. Izlazak sunca, početak sezone i evo zainteresiranih. Prodan je naravno.

Evidentirano

Super Jura

• Vozi: GSA, Versys
« Odgovori #6 : 07. Veljača 2012, 20:30:30 »

Ljudi nemaju, a motor je luksuz ma šta mi mislili o tome  :(
Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

jedimaster

• Vozi: Kiticu u cvijeću
« Odgovori #7 : 07. Veljača 2012, 20:32:30 »

Bit će i još jeftinije kad uđemo u EU  :wink:
Evidentirano
www.apertemedia.hr/
Izrada web stranica , naljepnice za gospodarska vozila , tisak svih veličina , grafička priprema , rokovnici , kalendari , majice , trakice...

huskybucka

• **
  • Spol: Ženski
« Odgovori #8 : 07. Veljača 2012, 20:47:08 »

Ma prodaje se...
To da ljudi nemaju novaca, drzi i ne drzi vodu...
Ono sto je dobro i realne cijene se proda :palacgore:

Chief

• **
« Odgovori #9 : 07. Veljača 2012, 20:50:47 »

Ma ko ce skupiti kesa za polovno, kojih recimo 4 milje eura kad bez vecih problema, uz par potpisa dobijes novi motor, po zelji za samo 200 eura.... (mjesecno)?
Evidentirano
IT IS NICE TO BE IMPORTANT BUT IT'S MORE IMPORTANT TO BE NICE!

Lolo

• **
  • Vozi: BMW F650 GS Dakar
« Odgovori #10 : 07. Veljača 2012, 20:59:26 »

Uz par potpisa nitko ti neće jamčiti i posao 7 godina koliko traje kredit (švicarac nećemo spominjati), a kada tu zaškripi ode motor  :mrgreen:
Evidentirano

sale-yamaha

• *
  • Vozi: Yamaho ona ode
« Odgovori #11 : 07. Veljača 2012, 21:13:08 »

Ma ko ce skupiti kesa za polovno, kojih recimo 4 milje eura kad bez vecih problema, uz par potpisa dobijes novi motor, po zelji za samo 200 eura.... (mjesecno)?
     :palacgore:
Evidentirano
Zauvik u srcu  74                                                                         Pozdrav svim tenkistima 91...

huskybucka

• **
  • Spol: Ženski
« Odgovori #12 : 07. Veljača 2012, 21:13:27 »

Nekom je bolje dat par sto eura za rabljeni pa ga krpat nego dizati kredit :D
A u ostalom, ne daju banke bilo kome kredit, moras imat uvjete :D

loncaric

• *
  • Vozi: yamaha fazer
« Odgovori #13 : 07. Veljača 2012, 22:11:16 »

Banke žive od kredita  :)
Evidentirano
Budi ono ča si

Zog

• Vozi: od davnina
« Odgovori #14 : 07. Veljača 2012, 22:17:24 »

Banke žive od kredita  :)

I minusa. :misli: :mrgreen: :LOL:
Evidentirano

merlin68

« Odgovori #15 : 07. Veljača 2012, 22:19:04 »

DA SU CIJENE polovnih pale ,  :misli: moš mislit ,cbr.ka 600 oko 2000 god uredno drži cijenu već godinama oko 3500 eura ,boldorke još skuplje ,bilo ih je prije za oko 1500 eura ,sada uredno sve prek 2000 eura ,  :misli:,vfr-ku iz 1990 god se nemože dobit za 2500 eura ,tak da prića da cijene padaju  ne stoje ,honde 750 spirit uredno već godinama prek 5000 eura a one od 600 oko 4000 eura ,ne vidim da padaju cijene ,padaju r-ovima iz razumljivih razloga ,dobar motor se nikad neće kupit za jeftino i uvjek drži cjenu pogotovo oni do 750 
Evidentirano
UBER

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #16 : 07. Veljača 2012, 22:23:45 »

Danas motori vrijede onoliko koliko ti treba kad te stegne - koliko vidim lijepe se i na brodice papirići - prodaje se a cijene - koliko dobiješ i budi sretan a isto tako onaj tko financijski danas može kupovati itekako profitira jer uhodanim sistemom uvijek utopi motor i stavi bar 100-200 ojrića u sako.
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

DAINESE

• **
  • Vozi: yamahu fz-6
« Odgovori #17 : 08. Veljača 2012, 00:50:07 »

DA SU CIJENE polovnih pale ,  :misli: moš mislit ,cbr.ka 600 oko 2000 god uredno drži cijenu već godinama oko 3500 eura ,boldorke još skuplje ,bilo ih je prije za oko 1500 eura ,sada uredno sve prek 2000 eura ,  :misli:,vfr-ku iz 1990 god se nemože dobit za 2500 eura ,tak da prića da cijene padaju  ne stoje ,honde 750 spirit uredno već godinama prek 5000 eura a one od 600 oko 4000 eura ,ne vidim da padaju cijene ,padaju r-ovima iz razumljivih razloga ,dobar motor se nikad neće kupit za jeftino i uvjek drži cjenu pogotovo oni do 750 
Imas pravo, nema motora ispod dva 2000 eura, a ja svog fz6n-a moram dat za 3000 eura ako ga zelim prodat, a 600ccm, 2006g, 18500 km, nema nikakve logike,
i ne kuzim ko bi dao 2000 eura za 20 godina star motor, da je i stvarno uredan do kraja, jos uvijek je 20 godina star!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :misli: :misli: :misli: :misli:
Evidentirano
Kad nemaš o čemu pričat, imaš o čemu šutit!

milanche

• Vozi: skoro svaki dan...
« Odgovori #18 : 08. Veljača 2012, 02:15:28 »

Kod kredita je jebena stvar kamata!!
Evidentirano

limit

• Vozi: Kwaka - z900
« Odgovori #19 : 08. Veljača 2012, 05:02:45 »

Imas pravo, nema motora ispod dva 2000 eura, a ja svog fz6n-a moram dat za 3000 eura ako ga zelim prodat, a 600ccm, 2006g, 18500 km, nema nikakve logike,
i ne kuzim ko bi dao 2000 eura za 20 godina star motor, da je i stvarno uredan do kraja, jos uvijek je 20 godina star!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :misli: :misli: :misli: :misli:

Ja sam kupio motor 2007. Tad je bio star 31 godinu, sad 36. Na stranu to što sam ja lud pa sam usuo gomilu love u njega, koje nikad neću vratiti, ali
da nisam uložio ni kune u njega sada bi mi vrijedio više nego sam ga platio.
A vi kupujte nove motore  :hehehe:  računaj da svake godine gubiš 10% vrijednosti, ako je na kredit onda i više ;)  Na motoru od 100t kn u 5g. popušiš
još jedan manji auto  :mrgreen:
Evidentirano

ugly kid denis

• **
  • Vozi: ko lud
« Odgovori #20 : 08. Veljača 2012, 06:38:15 »

tko kupuje njemu je skupo,tko prodaje njemu su cijene premale,to tako mora biti
Evidentirano
FREE RIDER                 
 666 i 999
 ZLO i NAOPAKO

drazan zovko

• *
  • Vozi: gsx 1000 r k7
« Odgovori #21 : 08. Veljača 2012, 07:46:01 »

i meni nije to jasno ..da motori koji su stari preko 10 i više godina na tržištu vrijede malo manje nego motori stari 3-5 godina bez obzira koliko su očuvani oni stariji i mišljenja sam da je tome uzrok financijska moć (NE MOĆ) jer 2000-3000 eura se može nagrebati , sve preko toga postaje jako teško i samim time novije motore nemaš više kome prodati ili stvarno moraš debelo spustiti cijenu   :misli: :misli:
Evidentirano
Pere

Zdenek_Orao

• **
  • Vozi: Yamaha Fz6 s2
« Odgovori #22 : 08. Veljača 2012, 08:02:53 »

A to je tak, cijene pojedinih modela brže padaju od drugih no mislim da tu i veliku ulogu ima koliko je tih modela prodano u Hr., znaš ono popust na količinu :misli:, kaj se tiče starih modela isto tak ak je neki model rijetki k tome u dobrom ili odličnom stanju i ima neku svoju karizmu normalno da ga se nebude našlo po nekoj maloj cijeni.... nekome skupo nekome jeftino i to se uvjek vrti u krug :wink:
Evidentirano
MK Zagorski Orlovi
        Oroslavje

Kingman

• Vozi: GSX 1400
« Odgovori #23 : 08. Veljača 2012, 08:33:55 »

Realno.....vrijede onoliko koliko prodavač može dobiti za njih... ako govorimo o financijskoj vrijednosti. O emotivnoj možemo laprdati na 100 stranica.
Pun je oglasnik "nikad padanih.....samo s nogice", "prerada", drloga od 20g. "u originalnom stanju" , a prodaju se već godinu ili više. To dovoljno govori o tome koliko vrijede (u odnosu na traženu cifru).
Sve je manje "jelena" koji će se zaletiti i kupiti neko sranje ili neki motor kojih u oglasnicima ima kao da su se dijelili uz prašak za veš. S obzirom na situaciju, cijene će vjerovatno nešto pasti, a prodati će samo oni koji traže realnu cijenu s obzirom na istu tu situaciju (financijsku) i s obzirom na ono šta prodaju!
"Rijetki" motori, uščuvani oldtimeri u originalnom stanju ili neki rariteti za restauraciju, prodaju se uglavnom mimo oglasnika....ali i o njihovoj realnoj vrijednosti se može razglabati na ovaj ili onaj način. I opet se sve svodi na to da motor vrijedi onoliko koliko možeš dobiti za njega!
Evidentirano
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."

toecutter

• **
  • Vozi: ..sve i svašta a ništa konkretno..
« Odgovori #24 : 08. Veljača 2012, 08:52:08 »

Ako govorimo o novim motorima ( do 6 godina starosti ) onda možemo slobodno reći da nisu nikad bili povoljniji.
Ali ista stvar je i s autima i još gore s brodovima.
Jedno vrijeme su polovni motori od 10-15 godina držali astronomsko visoke cijene, bila je to perverzija da se talijani i njemci nisu mogli načuditi kada sam im pričao, a oldtimeri i neki specifični i rijetki modeli će uvijek držati svoju vrijednost..pa ćak će im i rasti.
Ako netko ima novog R-a starog godinu dvije biti će mu gotovo nemoguće ga prodati osim ako ga neda debelo ispod cijene, bez obzira što je kao novi i bez greške i s 5 tkm.
Ja prodajem brod koji ima 38 radnih sati i koštao je 64 teura za 30 teur i u godinu dana imao sam samo 2 zainteresirana i od ta dva dolazi sada po njega čovjek iz Švicarske. Ako to nije povoljno onda neznam šta je...
2010 sam kupio Bandita starog 4 godine s 12tkm i doslovno kao nov za 55% vrijednosti novog, a sada bi u tom rangu mogao kupiti puno "vrijedniji" motor.
Uglavnom došlo je vrijeme kada se ne isplati prodavati već kupovati...naravno onaj ko to može.
Evidentirano
RESTORAN KONOBA ROGOČANA

QUAD OFF ROAD TOURS

DJEČJA QUAD STAZA

www.konobarogocana.com

RENT A QUAD & SCOOTER
 Str: [1] 2 3 ... 14   Gore

Stranica je generirana za 0.133 sekundi uz 15 upita.