Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2] 3 4 ... 14   Dolje

Autor Tema: Koliko vrijede danas polovni motori  (Posjeta: 7971 )

DADO+

• Spol: Muški
Odg: Koliko vrijede danas polovni motori
« Odgovori #25 : 08. Veljača 2012, 08:59:44 »

- premalo  :mrgreen:
Evidentirano

moover

• Kuća stara
  • Vozi: Versys - Leteću djevicu
« Odgovori #26 : 08. Veljača 2012, 09:02:36 »

Sa gledišta kupca, previše...  :mrgreen:
Evidentirano
Hebeš krizu, život nema reprizu.

markookram

• Vozi: soft enduro sa hard motorom
« Odgovori #27 : 08. Veljača 2012, 09:07:40 »

ja jos uvijek nemogu odrediti cijenu svojem motoru ... gledajuci i usporedjujuci ostale bikeove po oglasnicima ...
npr. za 2006. traže po 35 ooo kn , razvozen motor btw. ... moj je 2008. pa nebi mogao dobiti 40 ooo kn , a ko novi je

hm  :?
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Vozi: se VTR SP 01
« Odgovori #28 : 08. Veljača 2012, 09:23:20 »

cijena zavisi samom modelu...njegovom stanju...prije svega....problem je sto kod nas razvaljeni motori koji su samo malo usminkani za prodaju....od tko zna koje ruke..imaju plafon cijenu...tko ne zna..i tko se pali na sminku..moze za puno para dobiti...krš....druga stvar je kad u oglasu najdjes servisirani..ocuvani...od prvog vlasnika motor....jer vjeruj mi...i u eu ces za dobar..ekskluzivan model..ocuvan...platiti ne bas malu cijenu...kod nas se prestalo kupovati nove motore....tu i tamo po koji komad...ali daleko je to od godina kad se kupovalo masovno...sad se stalno vrte jedni te isti motori....ubijeni i zakrpani do bola....koji stvarno ne vrijede nista...ali se ipak prodaju za puno vece cifre nego sto oni realno vrijede....da su kojim slucajem bezprijekorni...onda bi i nesto vrijedili.... :wink:

nema vise cirkulacije novi strojeva....ono sto zaista vrijedi...ne prodaje se...(osim ako zagusti vlasniku)...tu i tamo se naleti na stvarno dobar motor...ali taj ne bude u oglasniku jako dugo....
Evidentirano
O&G Team

mg749ie

• Vozi: Bellagio, bombon od motora,
« Odgovori #29 : 08. Veljača 2012, 10:04:45 »

polovnjaci vrijede za kolko ga uspiješ prodati, :palacgore: tržište diktira cijenu, a tržišta u RH nema, a i zabluda je da budu polovnjaci iz EU jeftiniji, uzmite primjer Finske, tam kad kupiš polovnjaka iz druge države članice EU, još jednog daš državi, ko nekad pri nas, (za one koji se toga sječaju). A propisu budu 100% vrijedili kad skinu šengen najranije 2016, a to je još 4 sezone i minimalno 40000 km.  8)
Evidentirano
Ljubav grije, al jakna je jakna

BM0021

• **
  • Vozi: Bulldog; TAS 1.6D
« Odgovori #30 : 08. Veljača 2012, 10:08:36 »

Ja sam baš gledao kak sam dobro prodao cbf prošle god, dobio sam cca 500€ manje nego sam je platio. Sad gledam motori klase 600 iz 2007/2008 po 4-4.5t €... To je manje od pola cijene novog za 3-4 god stari motor s malo km, užas (za prodavatelja).

S tim da je ta moja honda sad već mjesecima u oglasniku za ok cijenu i vidim da stoji. Motor je vožen jednu sezonu i ima 5t km, garancija, akrapović, crashbar, nosač kofera... Tip nemre dobit 6k € ocito.
Evidentirano

Super Jura

• Vozi: GSA, Versys
« Odgovori #31 : 08. Veljača 2012, 10:22:57 »

Ja sam baš gledao kak sam dobro prodao cbf prošle god, dobio sam cca 500€ manje nego sam je platio. Sad gledam motori klase 600 iz 2007/2008 po 4-4.5t €... To je manje od pola cijene novog za 3-4 god stari motor s malo km, užas (za prodavatelja).

S tim da je ta moja honda sad već mjesecima u oglasniku za ok cijenu i vidim da stoji. Motor je vožen jednu sezonu i ima 5t km, garancija, akrapović, crashbar, nosač kofera... Tip nemre dobit 6k € ocito.

Da si CBFa prodavao za keš izgubio bi puno, ali si dobro prošao u zamjeni  :palacgore:
Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

flugo

• **
  • Vozi: ZzR600
« Odgovori #32 : 08. Veljača 2012, 10:27:45 »

Kod nas bi se veliki broj ljudi vozio sezonu, dvije, eventualno promjenili ulje i na kraju taj isti motor prodali još za bar 500 eura plusa  :wink:

Moj zadnji prodani motor, za po meni realnoj cijeni za to godište i stanje je sad u oglasniku za duplo više  :shock:  :LOL:

Evidentirano

mariola

• *
  • Vozi: vozi: Hondu vfr 800
« Odgovori #33 : 08. Veljača 2012, 11:57:27 »

Smatram da polovni do nekih 7,8 godina imaju donekle realne cijene, a svi ajmo reći preko 10 i ohoho više godina su precijenjeni.  To je onak generalno, e sad opet zavisi od vlasnika do vlasnika.Neko kome nije "sila" za lovu držat će motor 2 godine po oglasnicima i neće spustit 50 €,dok će neki drugi i od realne cijene spustiti i 500 € samo da proda.
Evidentirano

DAINESE

• **
  • Vozi: yamahu fz-6
« Odgovori #34 : 08. Veljača 2012, 14:47:10 »

To sam htio i rec, stari motori su precjenjeni i to jako!! Moj je bike uredan i odrzavan, tak da mislim da necu imati
problema oko predaje kad za to dodje vrijeme, kad je takva situacija obicno netko od poznatih uzme motor, ako nista drugo
bar je siguran kaj je bilo sa motorom u proslosti i kak je odrzavan, a i cjena bude koliko toliko realna, i obojica zadovoljni!
Sad definitivno nije vrijeme za prodaju!!!!! Ja cu svog sigurno jos par sezona vozit, a onda nadam se opet novo!!!!!
Evidentirano
Kad nemaš o čemu pričat, imaš o čemu šutit!

milanche

• Vozi: skoro svaki dan...
« Odgovori #35 : 08. Veljača 2012, 15:45:44 »

tko kupuje njemu je skupo,tko prodaje njemu su cijene premale,to tako mora biti
tocno! kad benzin poskupi 20 lipa eto sranja a kad isto toliko pojeftini onda je kao pih samo 20 lipa...  :shocked:
Evidentirano

letecideda

• *
  • Vozi: stari GPZ,kad nema žene doma...sad je stalno doma
« Odgovori #36 : 08. Veljača 2012, 19:53:42 »

Baš ti i nije neka računica. Na milju kuna ti je kamata 30-40 tisuća kn godišnje pa to podijeli sa 12 i to ti je cifra mjesečno. A to nije ni blizu tvojem razmišljanju! :misli:
Evidentirano

Peter Stingray

« Odgovori #37 : 08. Veljača 2012, 20:54:07 »

Još manje, recimo u zaba na vezane eure na godinu dana kamata je mizernih 2.7%, pale su jako, prije dvije god. bile oko 4.5%.
Evidentirano

DAINESE

• **
« Odgovori #38 : 08. Veljača 2012, 23:24:57 »

Je super je to, kad si solo, kaj kad imas klinca, i nedaj boze nekaj se dogodi, bus ga na motoru vozil na hitnu?????
Kaj kad radis od 6 ujutro, a vani -10????? Trebas vise vremena za oblacenje nego ti treba da se dopeljas do posla!!!!
Motor jr luksuz i tocka, eventualno skuter moze biti rentabilno prevozno sredstvo!!!
Evidentirano

toecutter

• **
  • Vozi: ..sve i svašta a ništa konkretno..
« Odgovori #39 : 09. Veljača 2012, 09:32:33 »

Je super je to, kad si solo, kaj kad imas klinca, i nedaj boze nekaj se dogodi, bus ga na motoru vozil na hitnu?????
Kaj kad radis od 6 ujutro, a vani -10????? Trebas vise vremena za oblacenje nego ti treba da se dopeljas do posla!!!!
Motor jr luksuz i tocka, eventualno skuter moze biti rentabilno prevozno sredstvo!!!
Potpisujem..motor je isključivo zabava i luksuz, a skuter može bit rentabilno prijevozno sredstvo ( bolje nisi moga reći ).
Mislim  da će ubrzo i auto postati luksuz, jer je pitanje do kada će osobe s nižim i srednjim primanjima moći sebi priuštiti svakodnevno korištenje auto.
Sve me nekako strah da ću u skoroj budućnosti počet koristi onu biciklu šta sam kupio i objesio na zid u garaži :(
Evidentirano
RESTORAN KONOBA ROGOČANA

QUAD OFF ROAD TOURS

DJEČJA QUAD STAZA

www.konobarogocana.com

RENT A QUAD & SCOOTER

merlin68

« Odgovori #40 : 09. Veljača 2012, 14:39:18 »

Potpisujem..motor je isključivo zabava i luksuz, a skuter može bit rentabilno prijevozno sredstvo ( bolje nisi moga reći ).
Mislim  da će ubrzo i auto postati luksuz, jer je pitanje do kada će osobe s nižim i srednjim primanjima moći sebi priuštiti svakodnevno korištenje auto.
Sve me nekako strah da ću u skoroj budućnosti počet koristi onu biciklu šta sam kupio i objesio na zid u garaži :(
Zato moraš imat skuter,motor,auto,nekolko bicikla,romobile,role, to sve sam nabavil ,naravno sve staro i u funkciji
Evidentirano
UBER

DAINESE

• **
« Odgovori #41 : 09. Veljača 2012, 15:23:11 »

Bumo krpali ko kak moze, ja drljam fiestu iz 91 vec trecu sezonu, a platio ju 5500kn,
skoro godinu dana reganu, dosad trosak letva volana 100eura, i par litara ulja koje naravo samo dotacem,
mislim da mi se vec tri puta isplatila, i zacudo nije me jos ostavila na cesti :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Kad rikne ide na otpad, dobijem 1000 kn za nju, nekaj sitno jos dodam i opet isto neki kramp, bitno da mi kisa ne pada po glavi,
znaci na njoj stedim, ali na motoru kojeg sam uzeo novog nema stednje!!!!! Jbg tak je kod mene, motor je luksuz koji kosta,
pa ko voli, neka plati.
Nekak mislim da je fazeru cjena pala maksimalno i da nece vise padat, dobit cu za pet godina eventualno 1000 eura manje nego sad,
tak da nema prodaje!!!!!
Evidentirano

letecideda

• *
  • Vozi: stari GPZ,kad nema žene doma...sad je stalno doma
« Odgovori #42 : 09. Veljača 2012, 19:21:33 »

Još malo i vožnja skutera će biti luksuz (a možda već i je). Vožnja skuterom na posao me dođe 0,33 kn po kilometru. Sada po zimi vožnja Golf 3 d (najjeftinije gorivo koje se može naći, cviček) 0,47 kn/km. To je samo trošak goriva po km.  Golf ima krov, grijanje, radio...
Treba se polako prebaciti na bicikl, za odlazak na posao...
Evidentirano

poštar

• **
  • Vozi: cbr 600rr, apn6s, smy
« Odgovori #43 : 09. Veljača 2012, 19:56:23 »

može jedno pitanje cbr 600rr i kawasaki z 750 imaju istu cijenu govorim o motorima iz 2008 a kad su bili novi cbr je bio skuplji 25000kn di je tu logika  :misli: :misli: :misli:
Evidentirano
ja zvonim jedan put

bobo RR

• Vozi: Yamaha thunderace 1000
« Odgovori #44 : 09. Veljača 2012, 19:59:51 »

Evo gle ovaj drlog sta ja imam,kome ga prodati  :misli: da ga dam za nekih 2000 eura  :misli: pa radije bih ga zapalio,tako da ostaje
Evidentirano
Bog je velik..ali ti si i dalje glup

karadolo46

• Vozi: Ninja ZX-6R >2008<
« Odgovori #45 : 09. Veljača 2012, 20:02:51 »

ja mislim da tek sad se naziru realne cijene polovnih, ono od prije par godina je sve bilo napuhano
iako opet ih niko ne kupuje jer se nema kešovine

da samo što se do prije par godina prodavalo / kupovalo uz te kako kažeš napuhane cijene, a danas koliko god su cijene niske niko ništa svejedno ne može prodat... :palacdolje:

da ga đabe daš, još bi te pitali da im platiš prepis...  :mrgreen:
Evidentirano

karadolo46

• Vozi: Ninja ZX-6R >2008<
« Odgovori #46 : 09. Veljača 2012, 20:05:16 »

Evo gle ovaj drlog sta ja imam,kome ga prodati  :misli: da ga dam za nekih 2000 eura  :misli: pa radije bih ga zapalio,tako da ostaje

pa što ga nisi već bio pripalio... :mrgreen:
Evidentirano

mg749ie

• Vozi: Bellagio, bombon od motora,
« Odgovori #47 : 09. Veljača 2012, 20:15:18 »

tu neki koji su komentirali, koda nisu nikad imali motor, pa jasno da je motor gušt, ćef ili luksuz, pa zato i živimo da si nekaj priuštimo, a i zapamtite da život je jedan i nema reprize, pa ga stoga treba živjeti a ne promatrati i kukati  :021:
Evidentirano
Ljubav grije, al jakna je jakna

bobo RR

• Vozi: Yamaha thunderace 1000
« Odgovori #48 : 09. Veljača 2012, 20:18:22 »

pa što ga nisi već bio pripalio... :mrgreen:
moj bed  :mrgreen:
Evidentirano
Bog je velik..ali ti si i dalje glup

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #49 : 09. Veljača 2012, 20:24:39 »

tu neki koji su komentirali, koda nisu nikad imali motor, pa jasno da je motor gušt, ćef ili luksuz, pa zato i živimo da si nekaj priuštimo, a i zapamtite da život je jedan i nema reprize, pa ga stoga treba živjeti a ne promatrati i kukati  :021:

Uzeh mi rečenicu iz usta.
Tema je o vrijednosti motora danas a ne usporedbe motor-skuter-auto-brod-avion,sjećam se da je jednom članu foruma došlo do grla i da je prodao svoj motor frendu da bi ga čim se oporavio ponovo kupio za istu cifru ali to su rijetkosti.Danas najviše ispaštaju oni koji imaju dva ili tri motora iz gušta a ne bahatosti pa su prisiljeni jako dobre motore dati u bescjenje-na žalost.
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''
 Str: 1 [2] 3 4 ... 14   Gore

Stranica je generirana za 0.163 sekundi uz 15 upita.