Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Anketa

Koju marku kacige nosite i zasto bas tu marku/model?

SHOEI
- 302 (15.4%)
IXS
- 132 (6.7%)
PREMIER
- 35 (1.8%)
BELL
- 5 (0.3%)
AGV
- 173 (8.8%)
UVEX
- 120 (6.1%)
SHARK
- 248 (12.6%)
SUOMY
- 183 (9.3%)
ARAI
- 141 (7.2%)
HJC
- 221 (11.3%)
Nolan
- 403 (20.5%)

Ukupno Glasova: 1922

Str: 1 ... 278 279 [280] 281 282 ... 291   Dolje

Autor Tema: KACIGE  (Posjeta: 361894 )

merlin68

• Spol: Muški
Odg: KACIGE
« Odgovori #6975 : 09. Veljača 2012, 15:15:07 »

evo je :   http://www.novema-nova.hr/?page=webshop&category_id=72
DA TO JE TO zaboravil sam ,ima i Bmw ,uh dobro svi zgledaju  :palacgore:
Evidentirano
UBER

Gato

• Vozi: TuDuMa 850
« Odgovori #6976 : 09. Veljača 2012, 16:13:29 »

DA TO JE TO zaboravil sam ,ima i Bmw ,uh dobro svi zgledaju  :palacgore:
Da, to je TO, (tocnije: ista ona sa slike, iliti moja bivsa  :D) Zato sam i pitao, da vidim hoces li prepoznati.
No, da ne offamo vise... :wink:
Evidentirano
Ne slusajte narodnjake, umrite prirodnom smrcu!

Free Rider - Mačak - Slavonija

massa.st

• Vozi: 0 - 24
« Odgovori #6977 : 09. Veljača 2012, 20:00:38 »

ja sam neki dan uzimao curi kesktilnu jaketu, grijace za koljena, sebi kornjacu i ruakvice, odlicna kupnja......... :mrgreen:
Evidentirano

ROMANISTA

• **
« Odgovori #6978 : 10. Veljača 2012, 09:13:59 »

ja sam neki dan uzimao curi kesktilnu jaketu, grijace za koljena, sebi kornjacu i ruakvice, odlicna kupnja......... :mrgreen:
Ima se , a ima se  :mrgreen:

Btw  :palacgore:
Evidentirano
KEITH FAKIN RIFFHARDS

massa.st

« Odgovori #6979 : 10. Veljača 2012, 20:26:43 »

Ima se , a ima se  :mrgreen:

Btw  :palacgore:

ko radi ne boji se gladi......... :mrgreen:
Evidentirano

wovrin

• *
  • Vozi: honda xr 500r, xl600v Transalp x2
« Odgovori #6980 : 13. Veljača 2012, 12:30:31 »

Pozdrav!

Tata me zadužio da mu nađem tamni vizir za kacigu, sve bi bilo uredu ali je kaciga neke xy marke. Ništa poznato.

Imam sa sobom  original vizir i zanima me gdje bi u Zagrebu ili Rijeci našao kakvu trgovinu da mi vide ako imaju koji sličan vizir da paše?

Ispričavam se ako sam fulao temu  :smiley:
Evidentirano

Dawg

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Rola: Pilotira...
« Odgovori #6981 : 13. Veljača 2012, 13:12:57 »

Pozdrav!

Tata me zadužio da mu nađem tamni vizir za kacigu, sve bi bilo uredu ali je kaciga neke xy marke. Ništa poznato.

Imam sa sobom  original vizir i zanima me gdje bi u Zagrebu ili Rijeci našao kakvu trgovinu da mi vide ako imaju koji sličan vizir da paše?

Ispričavam se ako sam fulao temu  :smiley:

Teško. Pogledaj bar na eBayu možeš li naći vizir baš za tu marku i model kacige.
Evidentirano
Grrrrrrl power!
Super je što toliko ljudi ima troznamenkasti IQ, jedini je problem što imaju decimalni zarez nakon prve znamenke.

kyzo

• **
  • Vozi: Ninja ZX-6R '08
« Odgovori #6982 : 13. Veljača 2012, 14:37:48 »

Nemoguća misija, iskopaj negdje proizvođača pa izguglaj neki webshop ako nema kod nas
Evidentirano

cRuNk

• Vozi: `08 CBR 600 RR
« Odgovori #6983 : 13. Veljača 2012, 14:56:35 »

Zar nije jednostavnije kupiti novu kacigu ... Neki Laser ili Lazer kako vec sto u louis-u budu po 70-80€...

vizir ce ga bar 30-40€ doc a ovako kupi kacigu koja je makar malo poznata i koliko toliko sigurna sa svojih 5/5 zvjezdica na testu
Evidentirano
Jos malo pa i ja bRRz

wovrin

• *
  • Vozi: honda xr 500r, xl600v Transalp x2
« Odgovori #6984 : 13. Veljača 2012, 18:04:05 »

Hvala vam svima na odgovorima.
To sam i očekivao da bude nemoguča mislija ali svejedno pitam prije nego počnem tražiti po trgovinama. Nije sad neka velika potreba da kupim taj vizir više je to potraga ako nađem super a ako ne ništa zato.

Našao sam ja proizvođača to je neka austrijska firma jučer sam gledao njihovu stranicu ali nemaju ništa konkretno. Nadam se da če danas navečer tata napisati koji je to model kacige pa možda je netko i čuo za nju ali stvarno sumnjam.

Evidentirano

Stilios

• *
  • Vozi: Yamaha R6 '07
« Odgovori #6985 : 16. Veljača 2012, 22:22:01 »

Kupio sam Shark RSI kacigu veličine L ali ipak mi je malo velika pa me zanima može li se ona njena unutrašnjost promijeniti i staviti od M veličine kacige i da li je ta moja kaciga vanjskim oblikom i veličinom veća od ove M veličine jer kad ju stavim na glavu baš mi se čini neka ogromna  :afro:
Evidentirano
"taught to show no pain, no mercy, constantly tested, tossed into the wild, left to pit his wits and will against nature's fury"

dudo_vd

• **
  • Vozi: Pegaso 650 Strada // NRG // APN :D
« Odgovori #6986 : 16. Veljača 2012, 22:26:35 »

Kupio sam Shark RSI kacigu veličine L ali ipak mi je malo velika pa me zanima može li se ona njena unutrašnjost promijeniti i staviti od M veličine kacige i da li je ta moja kaciga vanjskim oblikom i veličinom veća od ove M veličine jer kad ju stavim na glavu baš mi se čini neka ogromna  :afro:

moja cura je kupila Nolan kacigu, izabrala je određeni dizajn, i u dućanu nisu imali taj dizajn manji broj, pa su joj dali veci broj ali s postavom od manjeg broja, i za sad je sve super, savrseno  :palacgore:

nego imam pitanje, radi se točno o toj kacigi, ja imam nolan n103, i ona kad se spusti točno zatvori prostor ispod brade prema vratu i nema strujanja vjetra, dok ona ima integralnu kacigu i nema taj dio, tj nista je ne zatvara na bradi pa joj vjetar oči isušuje i dosta se osjeti i ljeti, a kamoli zimi, stvar donekle riješi podmaska, ali ne može je cijelo ljeto uvik nositi, pa me zanima dali ima koji dio da se umetne? i, jel to greska neka ili?
nego imam pitanje, radi se točno o toj kacigi, ja imam nolan n103, i ona kad se spusti točno zatvori prostor ispod brade prema vratu i nema strujanja vjetra, dok ona ima integralnu kacigu i nema taj dio, tj nista je ne zatvara na bradi pa joj vjetar oči isušuje i dosta se osjeti i ljeti, a kamoli zimi, stvar donekle riješi podmaska, ali ne može je cijelo ljeto uvik nositi, pa me zanima dali ima koji dio da se umetne? i, jel to greska neka ili? ima li to veze sa tim da je kaciga broj veci, a spuzva broj manji, iako, glava joj jedva prođe kroz otvora, tako da je tesko zbog toga ...
Evidentirano
Come in Peace or stay home!

https://www.facebook.com/MKOkit

cb900bd

• **
  • Vozi: 919
« Odgovori #6987 : 16. Veljača 2012, 22:39:11 »

moja cura je kupila Nolan kacigu, izabrala je određeni dizajn, i u dućanu nisu imali taj dizajn manji broj, pa su joj dali veci broj ali s postavom od manjeg broja, i za sad je sve super, savrseno  :palacgore:

nego imam pitanje, radi se točno o toj kacigi, ja imam nolan n103, i ona kad se spusti točno zatvori prostor ispod brade prema vratu i nema strujanja vjetra, dok ona ima integralnu kacigu i nema taj dio, tj nista je ne zatvara na bradi pa joj vjetar oči isušuje i dosta se osjeti i ljeti, a kamoli zimi, stvar donekle riješi podmaska, ali ne može je cijelo ljeto uvik nositi, pa me zanima dali ima koji dio da se umetne? i, jel to greska neka ili?
nego imam pitanje, radi se točno o toj kacigi, ja imam nolan n103, i ona kad se spusti točno zatvori prostor ispod brade prema vratu i nema strujanja vjetra, dok ona ima integralnu kacigu i nema taj dio, tj nista je ne zatvara na bradi pa joj vjetar oči isušuje i dosta se osjeti i ljeti, a kamoli zimi, stvar donekle riješi podmaska, ali ne može je cijelo ljeto uvik nositi, pa me zanima dali ima koji dio da se umetne? i, jel to greska neka ili? ima li to veze sa tim da je kaciga broj veci, a spuzva broj manji, iako, glava joj jedva prođe kroz otvora, tako da je tesko zbog toga ...
za nolan imaš dodatak koji se umetne od brade do vrata,ja sam sa svojon to dobija u kompletu. vidi u spahije možda ti može nabavit. prvi put kad san probava novu kacigu nisan to stavija jer nisan zna čemu služi,do mosta san promrza pa san dlanon oponaša taj komad gume da mi oči ne izgore od leda
Evidentirano

Skripter

• **
  • Vozi: Kawasaki ZX-9R
« Odgovori #6988 : 16. Veljača 2012, 22:41:28 »

Taj dio se zove "chin-curtain" i svi N-com modeli Nolanica bi ih trebali imati. Mislim da ih ima i za kupiti posebno(o eBayu da ne pričam).
Ali svejedno ne bi smjelo biti tolko strujanja. Nek malo nagne kacigu prema dole kad je stavi na glavu.
Evidentirano
Bez komentara

kyzo

• **
  • Vozi: Ninja ZX-6R '08
« Odgovori #6989 : 16. Veljača 2012, 22:44:30 »

Sutra idem probati par modela, i nadam se kupiti novu kacigu, između ostalih i agv gp tech, kakva su mišljenja o toj kacigi? kvaliteta izrade, ventilacija itd?
Evidentirano

dudo_vd

• **
« Odgovori #6990 : 16. Veljača 2012, 22:48:39 »

Taj dio se zove "chin-curtain" i svi N-com modeli Nolanica bi ih trebali imati. Mislim da ih ima i za kupiti posebno(o eBayu da ne pričam).
Ali svejedno ne bi smjelo biti tolko strujanja. Nek malo nagne kacigu prema dole kad je stavi na glavu.

radi se o kacigi nolan n-63, pa ako nije problem da pogledas na e-bayu jer ja ne pronalazim, hvala :)
Evidentirano

dudo_vd

• **
« Odgovori #6991 : 16. Veljača 2012, 22:53:12 »

za nolan imaš dodatak koji se umetne od brade do vrata,ja sam sa svojon to dobija u kompletu. vidi u spahije možda ti može nabavit. prvi put kad san probava novu kacigu nisan to stavija jer nisan zna čemu služi,do mosta san promrza pa san dlanon oponaša taj komad gume da mi oči ne izgore od leda
kojeg spahije?  :misli:
Evidentirano

3alfa3

• Vozi: Z750 '10
« Odgovori #6992 : 16. Veljača 2012, 22:57:00 »

radi se o kacigi nolan n-63, pa ako nije problem da pogledas na e-bayu jer ja ne pronalazim, hvala :)

Taj dodatak sam dobio i sa N84 i sa N85. Razliciti su skroz, ali ovaj od N84 se lakse stavlja i skida, a jednako (savrseno) pase i na N85.
Uzmi kacigu i u ducan po taj dodatak. Cijena je oko 50tak kuna u ZG. Isprobaj tamo jel ce koji pasat na kacigu (a uvjeren sam da hoce)
Evidentirano
A weekend wasted isn't a wasted weekend

dudo_vd

• **
« Odgovori #6993 : 16. Veljača 2012, 23:00:02 »

Taj dodatak sam dobio i sa N84 i sa N85. Razliciti su skroz, ali ovaj od N84 se lakse stavlja i skida, a jednako (savrseno) pase i na N85.
Uzmi kacigu i u ducan po taj dodatak. Cijena je oko 50tak kuna u ZG. Isprobaj tamo jel ce koji pasat na kacigu (a uvjeren sam da hoce)

pogledati cu po splitu, vjerojatno ce imati, jer ovo je katastrofa  :palacdolje: al zato imamo riješenje  :palacgore:
Evidentirano

cb900bd

• **
  • Vozi: 919
« Odgovori #6994 : 16. Veljača 2012, 23:07:24 »

kojeg spahije?  :misli:
moto bean,na brodarici
Evidentirano

dudo_vd

• **
« Odgovori #6995 : 16. Veljača 2012, 23:09:27 »

moto bean,na brodarici

može  :palacgore:
Evidentirano

vlado1981

• *
« Odgovori #6996 : 17. Veljača 2012, 09:51:33 »

Nazovi Novema Novu pa ih pitaj - oni će ti znati rec a odmah ti provjere koliko dođe.
Evidentirano
samo me j... i produži dalje

passenger

• **
  • Vozi: GSX 1300BK
« Odgovori #6997 : 17. Veljača 2012, 18:12:25 »

za nolana provaj u Afrike u makarskoj,ako nema naruci ti i za 10 dana max ti dojde :palacgore:
Evidentirano
kad nenavigajem po moru,onda navigajem po ....... ``KO  TO  MORE``.......crknut al ne molat (suzukija naravno)

massa.st

« Odgovori #6998 : 17. Veljača 2012, 18:53:54 »

Evidentirano

infinity

« Odgovori #6999 : 17. Veljača 2012, 21:43:20 »

Jucer u Ducati shopu...cijena 999 eura

Evidentirano
 Str: 1 ... 278 279 [280] 281 282 ... 291   Gore

Stranica je generirana za 0.161 sekundi uz 18 upita.