Kupio sam Shark RSI kacigu veličine L ali ipak mi je malo velika pa me zanima može li se ona njena unutrašnjost promijeniti i staviti od M veličine kacige i da li je ta moja kaciga vanjskim oblikom i veličinom veća od ove M veličine jer kad ju stavim na glavu baš mi se čini neka ogromna 
Kupio sam Shark RSI kacigu veličine L ali ipak mi je malo velika pa me zanima može li se ona njena unutrašnjost promijeniti i staviti od M veličine kacige i da li je ta moja kaciga vanjskim oblikom i veličinom veća od ove M veličine jer kad ju stavim na glavu baš mi se čini neka ogromna 
moja cura je kupila Nolan kacigu, izabrala je određeni dizajn, i u dućanu nisu imali taj dizajn manji broj, pa su joj dali veci broj ali s postavom od manjeg broja, i za sad je sve super, savrseno

nego imam pitanje, radi se točno o toj kacigi, ja imam nolan n103, i ona kad se spusti točno zatvori prostor ispod brade prema vratu i nema strujanja vjetra, dok ona ima integralnu kacigu i nema taj dio, tj nista je ne zatvara na bradi pa joj vjetar oči isušuje i dosta se osjeti i ljeti, a kamoli zimi, stvar donekle riješi podmaska, ali ne može je cijelo ljeto uvik nositi, pa me zanima dali ima koji dio da se umetne? i, jel to greska neka ili?
nego imam pitanje, radi se točno o toj kacigi, ja imam nolan n103, i ona kad se spusti točno zatvori prostor ispod brade prema vratu i nema strujanja vjetra, dok ona ima integralnu kacigu i nema taj dio, tj nista je ne zatvara na bradi pa joj vjetar oči isušuje i dosta se osjeti i ljeti, a kamoli zimi, stvar donekle riješi podmaska, ali ne može je cijelo ljeto uvik nositi, pa me zanima dali ima koji dio da se umetne? i, jel to greska neka ili? ima li to veze sa tim da je kaciga broj veci, a spuzva broj manji, iako, glava joj jedva prođe kroz otvora, tako da je tesko zbog toga ...