Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Anketa

Koju marku kacige nosite i zasto bas tu marku/model?

SHOEI
- 302 (15.4%)
IXS
- 132 (6.7%)
PREMIER
- 35 (1.8%)
BELL
- 5 (0.3%)
AGV
- 173 (8.8%)
UVEX
- 120 (6.1%)
SHARK
- 248 (12.6%)
SUOMY
- 183 (9.3%)
ARAI
- 141 (7.2%)
HJC
- 221 (11.3%)
Nolan
- 403 (20.5%)

Ukupno Glasova: 1922

Str: 1 ... 277 278 [279] 280 281 ... 291   Dolje

Autor Tema: KACIGE  (Posjeta: 361894 )

thule_5689

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: CBR 600RR HANNspree, Pegaso 650
Odg: KACIGE
« Odgovori #6950 : 08. Veljača 2012, 09:01:10 »

probaj kalup jedne i druge, pa koja ti bolje legne. ne možeš pogriješiti ni s jednom ni s drugom. na x-lite ti bude donji dio blizu brade, odnosno usta. shoei-ca ima ugodniju unutrašnjost. kalupi su im vrlo slični.

3alfa3

• Vozi: Z750 '10
« Odgovori #6951 : 08. Veljača 2012, 12:00:18 »

probaj kalup jedne i druge, pa koja ti bolje legne. ne možeš pogriješiti ni s jednom ni s drugom. na x-lite ti bude donji dio blizu brade, odnosno usta. shoei-ca ima ugodniju unutrašnjost. kalupi su im vrlo slični.

To ovisi i o obliku glave. N84 je meni dobra 2 prsta od brade i usta dok je frendu (a isti broj kacige imamo) niti jedan prst i ne znam zasto ju je uopce kupovao kad je ocito opasna za njega. Ne moze ju niti stavit na glavu ako ima podbradak na kacigi
Evidentirano
A weekend wasted isn't a wasted weekend

merlin68

« Odgovori #6952 : 08. Veljača 2012, 12:04:26 »

Ajde nekak se vrijeme smirilo pa sutra ak bog da u Novemu Novu,Vlado1981,nisam te zaboravil i pital bum za tvoj crni vizir i za jakne  :palacgore:
Evidentirano
UBER

Dawg

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Rola: Pilotira...
« Odgovori #6953 : 08. Veljača 2012, 12:45:40 »

X-lite i Nolan mi pašu na glavu gotovo svi modeli, Shoei niti jedan model tako da ne bih rekla da su im kalupi slični. Uvijek treba isprobati kacigu koju se planira kupiti, jer su razlike i kod istog proizvođača ovisne o modelu.
Evidentirano
Grrrrrrl power!
Super je što toliko ljudi ima troznamenkasti IQ, jedini je problem što imaju decimalni zarez nakon prve znamenke.

gorank

• Vozi: FZ6 Fazer S2
« Odgovori #6954 : 08. Veljača 2012, 12:54:00 »

Schubert S1 Pro. Puno sam o njoj pisao ima par stranica unazad.
Ja trazim i ne mogu naci, jel' moze mala pomoc?
Evidentirano

vlado1981

• *
« Odgovori #6955 : 08. Veljača 2012, 13:07:33 »

Ajde nekak se vrijeme smirilo pa sutra ak bog da u Novemu Novu,Vlado1981,nisam te zaboravil i pital bum za tvoj crni vizir i za jakne  :palacgore:

E pa kad si takav  :), ako ćes se poslije podne vraćati i budeš imao vremena imas cugu u N.Zagrebu.
Evidentirano
samo me j... i produži dalje

merlin68

« Odgovori #6956 : 08. Veljača 2012, 13:09:45 »

E pa kad si takav  :), ako ćes se poslije podne vraćati i budeš imao vremena imas cugu u N.Zagrebu.
znači kaciga je rsi koja marka hjc ili shark i koja veličina kacige da mogu pitat za vizir , ne kužim se baš u modele pa da nekaj ne pobrkam
Evidentirano
UBER

vlado1981

• *
« Odgovori #6957 : 08. Veljača 2012, 13:15:02 »

znači kaciga je rsi koja marka hjc ili shark i koja veličina kacige da mogu pitat za vizir , ne kužim se baš u modele pa da nekaj ne pobrkam

SHARK RSI veličina L
Evidentirano

DiAbLeRo

• **
  • Vozi: T-Max dablousevn
« Odgovori #6958 : 08. Veljača 2012, 13:35:37 »

Ja trazim i ne mogu naci, jel' moze mala pomoc?

Jucer sam se dosta vozio i kaciga je izvrsna. Dihta fantasticno, nigdje ne cvrci i ne zuji, pinlock radi svoje pa se vizir ne magli, jedino sto sam primjetio je da se jako zamaglio onaj suncani vizir kad ga spustis. Kaciga je jako tiha, dovoljno da cujes sve sto se oko tebe u prometu dogadja, a kod visih brzina nema suma i zujanja vjetra dok ne predjes 100, a i onda je sve O.K. i debelo ispod granice podnosljivosti. Moram priznati da sam se par puta iznenadio kada sam pogledao na celer, jer osjecaj brzine je pomaknut daleko navise u odnosu na moju staru kacigu. Padding u kacigi je cvrst, obujmi mi obraze, celo, zatiljak toliko cvrsto, ali nikako neugodno, da mi je osjecaj kao da mi je kaciga srasla s glavom, ili da mi je kalup radjen po mjeri. Izvrsno!
Uglavnom, prezadovoljan sam izborom i mislim da cemo se Schubertica S1 Pro i ja jako dugo i ugodno druziti.

Ja svoju nisam vozio po kiši, ali jesam kada je bila magla i jako puno mi se vode kondenziralo na vrhu kacige i vjetrobranu, toliko da je počelo curiti i s jednog i drugog, ali nijedna kap nije ušla u kacigu, ništa. Šumovi na S1 Pro su nepostojeći do 100 kmh, tek iznad polako počinju, ali nikad bučno ili neugodno. Mislim da je uzrok buci kod tvoje kacige u dobroj mjeri puknuti vizir. Možda ne bi bilo loše uzeti novi vizir, meni su ga namjestili u trgovini tako da dihta savršeno, sve se da namjestiti uz pomoć mehanizma sa strane.

Uglavnom, to bi bilo to, pitaj ako te još što zanima.
Evidentirano
Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipis dudatis eneus iri!"

thule_5689

• **
  • Vozi: CBR 600RR HANNspree, Pegaso 650
« Odgovori #6959 : 08. Veljača 2012, 13:50:28 »

X-lite i Nolan mi pašu na glavu gotovo svi modeli, Shoei niti jedan model tako da ne bih rekla da su im kalupi slični. Uvijek treba isprobati kacigu koju se planira kupiti, jer su razlike i kod istog proizvođača ovisne o modelu.
imam i jednu i drugu, istina od Shoei-a model XR 1100, i na osnovu ovoga sam napisao što sam napisao. možda se ipak muška glava razlikuje od ženske glave (i izvana) :misli: :mrgreen:

gorank

• Vozi: FZ6 Fazer S2
« Odgovori #6960 : 08. Veljača 2012, 17:52:11 »

Uglavnom, to bi bilo to, pitaj ako te još što zanima.
Ti imas S1 Pro???
Gdje si ju kupio???

Edit: Sada sam sve procitao, vidim da si jako zadovoljan s njom, pretpostavljam da si ju kupio kod Sepica?
Evidentirano

DiAbLeRo

• **
« Odgovori #6961 : 08. Veljača 2012, 18:01:25 »

Ti imas S1 Pro???
Gdje si ju kupio???

Edit: Sada sam sve procitao, vidim da si jako zadovoljan s njom, pretpostavljam da si ju kupio kod Sepica?

U Sepica www.motooprema.hr, 2650 kn sa 30% popusta. Posudio u trgovini, isprobao i odusevio se kacigom. Neprocjenjivo je to sto mozes sjesti na svoj motor i isprobati kacigu u voznji.
Evidentirano

massa.st

• Vozi: 0 - 24
« Odgovori #6962 : 08. Veljača 2012, 18:16:13 »

U Sepica www.motooprema.hr, 2650 kn sa 30% popusta. Posudio u trgovini, isprobao i odusevio se kacigom. Neprocjenjivo je to sto mozes sjesti na svoj motor i isprobati kacigu u voznji.

dosta bitna stavka........ :palacgore:
Evidentirano

DiAbLeRo

• **
« Odgovori #6963 : 08. Veljača 2012, 18:35:14 »

Ne da je bitna, nego kljucna. Ne mogu zamisliti da netko kupi kacigu preko neta bez da je isproba, a i proba u ducanu bez voznje mi je dosta tanka.
Evidentirano

B.E.R.O.

• *
  • Vozi: YAMAHA
« Odgovori #6964 : 08. Veljača 2012, 20:08:38 »

I kondom kad kupujes isto ga navuces da vidis da li stima??
 :misli: :misli: :mrgreen:
Evidentirano
Sve je prolazno,samo je glupost vjecna ! ! !

Skripter

• **
  • Vozi: Kawasaki ZX-9R
« Odgovori #6965 : 08. Veljača 2012, 21:13:07 »

Pa ne vozi se ON na SVOM Qrcu  :LOL:
Evidentirano
Bez komentara

Dawg

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Rola: Pilotira...
« Odgovori #6966 : 09. Veljača 2012, 11:30:37 »

Kondom je poprilično rastezljiv pojam za razliku od kacige  :mrgreen:
Evidentirano
Grrrrrrl power!
Super je što toliko ljudi ima troznamenkasti IQ, jedini je problem što imaju decimalni zarez nakon prve znamenke.

merlin68

« Odgovori #6967 : 09. Veljača 2012, 13:43:05 »

evo sad  se vratio iz Noveme Nove , pital sam i ima crni vizir za tvoju kacigu,jakni ima kolko hoćeš u svim brojevima i ne samo jakni, ima u dućanu sve za motoriste ,dodatne opreme da boli glava ,ima čak i motora za kupiti ,honda afrika twin od gazde mi je upala u oči,ah bože da je para ,
Evidentirano
UBER

merlin68

« Odgovori #6968 : 09. Veljača 2012, 13:46:25 »

Ne da je bitna, nego kljucna. Ne mogu zamisliti da netko kupi kacigu preko neta bez da je isproba, a i proba u ducanu bez voznje mi je dosta tanka.
potpuno si u pravu ,danas sam bil u Novemi i kupil kacigu ,uh jesam se naprobaval,te ona kaj mi se sviđa mi ne paše ili je neka dobra pa preskupa al nakraju nekak sam našel za sebe i ženu ,bez probavanja nejde ,pa ima u istoj veličini ali drugi kalup modela pa se mora jednostavno probat.
Evidentirano
UBER

Gato

• Vozi: TuDuMa 850
« Odgovori #6969 : 09. Veljača 2012, 13:50:47 »

evo sad  se vratio iz Noveme Nove , pital sam i ima crni vizir za tvoju kacigu,jakni ima kolko hoćeš u svim brojevima i ne samo jakni, ima u dućanu sve za motoriste ,dodatne opreme da boli glava ,ima čak i motora za kupiti ,honda afrika twin od gazde mi je upala u oči,ah bože da je para ,
Malo OT, (kad smo vec kod Sinisine Africe): jel mozda ova, samo je sad bez tog sica :mrgreen:?
Evidentirano
Ne slusajte narodnjake, umrite prirodnom smrcu!

Free Rider - Mačak - Slavonija

merlin68

« Odgovori #6970 : 09. Veljača 2012, 13:54:10 »

hm NEZNAM , ne kužim se baš ali ova ima drugi sic, ima leo vincov auspuh i da izgleda ko nova ,mislim da je cijena oko 4500 eura ak sam onak u žurbi zapamtil ali nije problem saznati ,nazoveš tamo i dobiješ sve informacije ,čini mi se da bi to bila dobra kupnja ,velim ne kužim se baš u tu afriku ali u salonu mi izgleda ko nova. ah bože da je para
Evidentirano
UBER

vlado1981

• *
« Odgovori #6971 : 09. Veljača 2012, 14:56:09 »

Zahvaljujem  :palacgore:, onda u subotu  :021: tamo u isprobavanje.
Evidentirano

vlado1981

• *
« Odgovori #6972 : 09. Veljača 2012, 14:56:41 »

potpuno si u pravu ,danas sam bil u Novemi i kupil kacigu ,uh jesam se naprobaval,te ona kaj mi se sviđa mi ne paše ili je neka dobra pa preskupa al nakraju nekak sam našel za sebe i ženu ,bez probavanja nejde ,pa ima u istoj veličini ali drugi kalup modela pa se mora jednostavno probat.

Šta si nakraju uzeo?
Evidentirano

merlin68

« Odgovori #6973 : 09. Veljača 2012, 15:01:04 »

Šta si nakraju uzeo?
Uzeo dvije kacige BOX , stvarno cijene ok,kišnjak za ženu, sprej za lanac ipone ,kasicu prasicu u obliku kacige ben spies ,dobio hrpu naljepnica ,saznao da imaju i puno stvari za moj motor ,ceh na 1660 kn mi izgleda pristojno, platil u gotovini ,onda se dobije najveći popust
Evidentirano
UBER

luka737

« Odgovori #6974 : 09. Veljača 2012, 15:09:58 »

hm NEZNAM , ne kužim se baš ali ova ima drugi sic, ima leo vincov auspuh i da izgleda ko nova ,mislim da je cijena oko 4500 eura ak sam onak u žurbi zapamtil ali nije problem saznati ,nazoveš tamo i dobiješ sve informacije ,čini mi se da bi to bila dobra kupnja ,velim ne kužim se baš u tu afriku ali u salonu mi izgleda ko nova. ah bože da je para
  evo je :   http://www.novema-nova.hr/?page=webshop&category_id=72
Evidentirano
 Str: 1 ... 277 278 [279] 280 281 ... 291   Gore

Stranica je generirana za 0.163 sekundi uz 19 upita.