Ovo sam se orijentirao samo na to gdje i kako odvozit dionicu a da se uhvate interesantni dijelovi CESTE dakle samo ASFALT, a na ove puno interesantnije stvari kao sto si spomenuo to jos nisam nista istrazivao pa ako mos za ovo sto si spomenuo malo stavit sliku gdje je to na mapi ili bar linkove jer ja NEMAM POJMA a i vjerujem masu svita,zato moja filozofija i je pripremit sve za garmina do u detalj pa tko hoce samo to prebaci i vozi jer je sve vidiljivo i nema se sto mislit!?
Koje misto bi bilo najpametnije odabrat u Dolomitima, za provest dvije noći? Nešto tipa Merano?? Onako da je blizu Selli, a s druge strane blizu Bormiu...Prednost ima mjesto sa dobrim pubom. ©
Evo moj drugar i moja malenkost smo sve izrezervirali tako da sad sezona moze pocet mirno,doduse mozemo i otkazat zlu netrebalo ali nevjerujem jer je put i odrediste predobro da bi bilo istinito haha Cili trosak sa SNAVOM je 480eura,spavanja i brod,gorivo za 4000km i koji euro za deparac ja mislim da je za ovih 8 dana dovoljno recimo 1200 eura?? mozda malo vise neznam sto vi mislite?
Mislim da je realno očekivati 150 eura troška po motoru sa suvozačicom po danu.
Nije ti dosta broda?
E, Tonči, ne bih se složila da mi ta slika ne priliči jer su biljke ipak moje područje, a ovo je za mene posebna biljka... Hvala na prijedlogu za Alpe ali obaveze nam ne dozvoljavaju neka duža putovanja. U svakom slučaju mislim da je zanimljiva i vrlo zahtjevna ruta, i želim vam sretan put i lijepo vrijeme...
Ljudi oce se ko javit nebi bilo lose se pridruzit ako je tko uopce planirao u ovo doba osmog prema alpama, a mislm da ruta uopce nije losa jer pokriva prilican dio alpi.Ovo samo malo da osvjezim temu mada do puta ima duga 2 i malo vise mjeseca?!