Kontrolirao sam, problem sam riješio....dalje....sad motor kada upalim radi 8-9 sekundi i ugasi se...a kad ga vozim radi normalno...uglavnom radit i stojat ne moze odmah se ugasi, Zašto?
I da kleme mi je posuto kiselinom, da li to moze biti neki uzrok? I kako da skinem tu kiselinu?
Što se tice gašenja motora , vjerojatno oko ubrizgavanja goriva , nepodešen ler itd , negdje vuče falš zrak , počepljene dizne ... Jel se to dešava i kad je motor topal i kad je hladan , da nemože raditi na leru , već samo u vožnji ?
A definitivno ceš riješit problem na klemama da ih zaspeš vrućom vodom koja najbolje skida kiselinu i oksid . Iako ti to nije problem koji te muci . Isto tako , najbolje čišćenje eventualno prosutog UKA kočionog ulja , sa toplom običnom vodom .
A curenje akumulatorske kiseline je vjerojatno znak da nisi kupio odgovarajući akumulator (skuplji je taj bolji) koji nema bolje rješen odušak i samim time može doći do curenja kiseline . Ili ti je punjenje prejako ? Da li crne čepovi od akumulatora ?
Nevjerujem da se naginješ do ramena ?
Provjereno , bez ikakovih tegoba naliješ iz kakove boce ili posude i spereš navedeno curenje , bez sredstava za pranje i mini "voševa" , funkcionira . Iako time nije riješen uzrok curenja .