Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3]  Sve   Dolje

Autor Tema: Trans Sibir 2006  (Posjeta: 2427 )

GIXER

• Vozi: Hayabusu
Odg: Trans Sibir 2006
« Odgovori #50 : 08. Kolovoz 2006, 14:17:53 »

Još jednom se pridružujem čestitkama i željom za što bržim oporavkom.
E da, pošto je benzin ??? :)
Evidentirano
PRODAJEM POWER COMMANDER ZA HAYABUSU 1999 & 2000.
KORIŠTEN PAR MJESECI, 250 €

Nikola_M

• **
  • Vozi: Kawasaki KLE
« Odgovori #51 : 09. Kolovoz 2006, 06:40:34 »

Aj se javi kad dodjes da popijemo cugu

Hocu, samo neznam kada se vracam. Problemi s dobivanjem poslovne vize bili su zapravo nikakvi u odnosu na ove sadasnje. Moj je motor upisan na vizi i sada je pravo umijece izaci van iz zemlje bez motora tj u razlicito vrijeme, prijevoz je tesko naci a cijena prijevoza onih koji to mogu napraviti ovdje u Novosibirskom prelazi vrijednost moga motora. Ruska administracija je takva da ponekad pomislim da ni oni sami neznaju sto zapravo trebaju uciniti, evo npr. samo za registraciju vize i produljenje dozvole za privremeni uvoz motora smo izgubili puna 2 dana, za prelazak granice meni je trebalo 3 a Zarku 4 sata i to su samo administrativni poslovi, nitko nije gledao ni prtljagu ni nista. Danas ja idem vlakom za Moskvu a motor kamionom pa cemo u Moskvi valjda biti bolje srece :)

Za Gixera: cijena goriva je 0.55 - 0.6 eura za litru goriva 92 ili 96 oktana. Mi smo se dosta orijentirali na ruske bajkere te smo mnogo puta imali besplatno spavanje, nekoliko smo dana i kampirali, uz cestu postoje i jeftini, nazovimo ih, restorani te je moj prosjek u prvih mjesec dana bio 20 eura po danu (ukljucujuci i osiguranje za motor i registraciju vize) sto je zaista jeftino
Evidentirano

linza

• Spol: Muški
  • Vozi: Varadero
« Odgovori #52 : 09. Kolovoz 2006, 08:43:42 »

20€???

Ma evo ti velika  :kiss2:
Evidentirano
Svakim danom sve sam blizi vretenastoj ribi

GIXER

• Vozi: Hayabusu
« Odgovori #53 : 09. Kolovoz 2006, 09:11:12 »

Hocu, samo neznam kada se vracam. Problemi s dobivanjem poslovne vize bili su zapravo nikakvi u odnosu na ove sadasnje. Moj je motor upisan na vizi i sada je pravo umijece izaci van iz zemlje bez motora tj u razlicito vrijeme, prijevoz je tesko naci a cijena prijevoza onih koji to mogu napraviti ovdje u Novosibirskom prelazi vrijednost moga motora. Ruska administracija je takva da ponekad pomislim da ni oni sami neznaju sto zapravo trebaju uciniti, evo npr. samo za registraciju vize i produljenje dozvole za privremeni uvoz motora smo izgubili puna 2 dana, za prelazak granice meni je trebalo 3 a Zarku 4 sata i to su samo administrativni poslovi, nitko nije gledao ni prtljagu ni nista. Danas ja idem vlakom za Moskvu a motor kamionom pa cemo u Moskvi valjda biti bolje srece :)

Za Gixera: cijena goriva je 0.55 - 0.6 eura za litru goriva 92 ili 96 oktana. Mi smo se dosta orijentirali na ruske bajkere te smo mnogo puta imali besplatno spavanje, nekoliko smo dana i kampirali, uz cestu postoje i jeftini, nazovimo ih, restorani te je moj prosjek u prvih mjesec dana bio 20 eura po danu (ukljucujuci i osiguranje za motor i registraciju vize) sto je zaista jeftino

Čudi me da vas nisu tražili Carnet de pasage kao što sam ja morao imati za ulazak u Iran,a što u prijevodu znači polog od 10 000 kuna. :(
Evidentirano
PRODAJEM POWER COMMANDER ZA HAYABUSU 1999 & 2000.
KORIŠTEN PAR MJESECI, 250 €

AnteK

• Vozi: XTZ 680 Tenere
« Odgovori #54 : 09. Kolovoz 2006, 23:41:54 »

:palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
U bejrutu arapi kipara u tur jebu. Bolje da su konjaka nam dali, nego sise kad smo bili mali!

AnteK

• Vozi: XTZ 680 Tenere
« Odgovori #55 : 13. Kolovoz 2006, 09:11:39 »

Evo jedan par odvozio sličnu rutu uz dosta problema i preskakanje najzahtijevnije
dionice Chita-Khabarovsk. Super putopis.
http://www.kenandtoni.com/gpage1.html1.html
Evidentirano
U bejrutu arapi kipara u tur jebu. Bolje da su konjaka nam dali, nego sise kad smo bili mali!
 Str: 1 2 [3]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.081 sekundi uz 15 upita.