pa nije problem to poštalat, ali kak to utječe na mašinu taj full otvoren auspuh?i glivu ak stavim, čuo sam neke negativne stvari kaj se tiče gljive sad kolko u tom ima istine?
BOG TE SVE HARD CORE O 2 T odgovori...
OTVOREN ,ZATVOREN

ja ne poznajem takve auspuhe.....
Postoje auspusi koji imaju snagu na visljim okretajima i auspusi koji imaju na nizim okretajima..
jedina razlika koju mozes dobiti(osim zvuka ali koji je takoder kod 2 t povezan okretajima i volumenom auspuha i brzinom protoka plinova(ne racunajuci prigusivac i gustocu prigusivanja))
su performanse....
dakle mozes ili da ti auspuh isporucuje vise snage ali na srednjim i vecim brojevima okretaja ili da ostanes na serijskom koji je optimalan na cjelom rezimu okretaja
dakle ako ti kucelj napravi auspuh dobiti ces na snazi(moguce i jako puno ako nades shemu pravog spuha)ali posljedice ce cec biti "tjeranje motora u nize brzine(vislje oketaje) da bi se to povecanje snage dobilo..odnosno manifestiralo na cesti
ako ces ga voziti rekreativno izmjena ispusnog sistema u odnosu na serijski ne dolazi u obzir
naravno poslje izmjene ispusnog sistema sljedi stelanje karburatora prema boji svjecice...
uglavnom iz tvojih postova moj zakljucak bi bio da se ne upustas u ovo.