Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2] 3 4 ... 14   Dolje

Autor Tema: Kucelj auspuh, Cico plastic  (Posjeta: 39769 )

free rider

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Berg 450 & Bertone Turbo
Odg: Kucelj auspuh, Cico plastic
« Odgovori #25 : 13. Studeni 2006, 22:07:53 »

mislim stavit samo top jel treba šta štelat ak stavim samo top i hoču li dobit na zvuku samo s topom,?

Zildjian

« Odgovori #26 : 13. Studeni 2006, 23:12:33 »

cuj topom neces dobit nista... mozda ce se zvuk nesto minimalno promijenit.... znaci komplet ako oces i imas para... cuo sam da sa jolly moto auspuhom mito vrti cak 1000 vise....
Evidentirano
...one normal guy...with twisted ideas...

tvigi

• Vozi: on mene
« Odgovori #27 : 14. Studeni 2006, 01:56:45 »

možeš dobiti malo na zvuku, makar mislim da kod 2-t baš i ne puno..a da dobiš na zvuku auspuh mora biti malo i otvoreniji...sami tim većina nesagorjele smjese izlazi direkntno kroz auspuh i podmazivnje je slabije, brže je habanje imeđu klipa(karike) i cilindra...trebalo bi onda poštimati omjer benzina i zraka na frgiću ili staviti neki protocniji filter zraka i staviti veću diznu da smjesa bude optimalna! Dvotakni motori su osjetljiviji na te stvari...mislim da ne budeš puno dobil..pogotovo ak ti je motor stariji i ima više km bolje ostaviti oriđiđi! To je samo moje mišljenje
Dobije se,dobije,samim tim što makneš katalizator.
Ako je full otvoren treba ga štelat,a kaj je to problem?
Evidentirano
Alkohol mi budi strast,
a žena otriježnjenje.

free rider

• **
  • Vozi: Berg 450 & Bertone Turbo
« Odgovori #28 : 14. Studeni 2006, 11:48:28 »

pa nije problem to poštalat, ali kak to utječe na mašinu taj full otvoren auspuh?i glivu ak stavim, čuo sam neke negativne stvari kaj se tiče gljive sad kolko u tom ima istine?

tvigi

« Odgovori #29 : 14. Studeni 2006, 12:16:21 »

Za gljive sam cuo da vuku vlagu,a sad da li je istina ,ne znam
Evidentirano
Alkohol mi budi strast,
a žena otriježnjenje.

J.U.R.C.A

• **
  • Vozi: Kawasaki Z1000@Ninja prednji i zadnji ovjes
« Odgovori #30 : 14. Studeni 2006, 13:20:23 »

pa nije problem to poštalat, ali kak to utječe na mašinu taj full otvoren auspuh?i glivu ak stavim, čuo sam neke negativne stvari kaj se tiče gljive sad kolko u tom ima istine?

BOG TE SVE HARD CORE O 2 T odgovori...

OTVOREN ,ZATVOREN :misli: :misli: :misli: :misli:

ja ne poznajem takve auspuhe.....

Postoje auspusi koji imaju snagu na visljim okretajima i auspusi koji imaju na nizim okretajima..

jedina razlika koju mozes dobiti(osim zvuka ali koji je takoder kod 2 t povezan okretajima i volumenom auspuha i brzinom protoka plinova(ne racunajuci prigusivac i gustocu prigusivanja))
su performanse....
dakle mozes ili da ti auspuh isporucuje vise snage ali na srednjim i vecim brojevima okretaja ili da ostanes na serijskom koji je optimalan na cjelom rezimu okretaja

dakle ako ti kucelj napravi auspuh dobiti ces na snazi(moguce i jako puno ako nades shemu pravog spuha)ali posljedice ce cec biti "tjeranje motora u nize brzine(vislje oketaje) da bi se to povecanje snage dobilo..odnosno manifestiralo na cesti
ako ces ga voziti rekreativno izmjena ispusnog sistema u odnosu na serijski ne dolazi u obzir

naravno poslje izmjene ispusnog sistema sljedi stelanje karburatora prema boji svjecice...
uglavnom iz tvojih postova moj zakljucak bi bio da se ne upustas u ovo.
Evidentirano
Horse power is selling the motorcycles,torque wins the races

black&white

• **
  • Vozi: marauder
« Odgovori #31 : 14. Studeni 2006, 14:28:37 »

Dobije se,dobije,samim tim što makneš katalizator.
Ako je full otvoren treba ga štelat,a kaj je to problem?
Ma nije tolka frka poštelati,samo hoću reći ak je motor stariji i nije više u najboljem stanju najbolje ne ništ dirati, jer onda ga i teže poštelaš i to nikad nije to i može samo škoditi...barem ja tak mislim, ne znači da sam u pravu!
Frend je imal stari dr 650, motor je trošil malo ulja i nije više bil naj...stavil je wings i nakon mjesec dana cvik u mašini...zvuk je bil fenomenalan, performanse iste ko i prije, a sad nema ništ od toga..opet ne znači da je top u pitanju, makar mislim da je imal ulogu u svemu tome!
Evidentirano
motocikli.com

Zildjian

« Odgovori #32 : 14. Studeni 2006, 14:32:13 »

evo jurca ti je je sve odgovorio.... cak je bio i program na netu kako napravit auspuh. ukucas na koliko okretaja oces da bude max. snaga ili max. moment... i ono ti izracuna dimenzije auspuha. ali samo za 125cc motore... za mita jos prave auspuhe, jolly-moto, gianelli, arrow....
Evidentirano

Faber

• GOSPAR SLAVONSKI
  • Vozi: kawasaki ER-5 i penny lane
« Odgovori #33 : 26. Studeni 2006, 12:10:54 »

I SAD SI JA GLEDAM.....pa zaista nisu skupi topovi..
sad koliko bi koštao top za ER-5???
i da! kako isusati da ja poštelam mašinu kad nemam pojma???

neko je spomenio naljepnicu na topu  :mrgreen: pa jes da! dizajn je mal u banani!

i ko bi mi to pripasao??meni je serjski auspuh u komadu! dakle treba rezat i pripasat!

:shock: :misli:
Evidentirano
Acta non verba!
  slike kawERa
Kad imaš Kawasaki i Penny,imaš cijeli svijet.. a kad ti je Marin tu onda svijet može pričekati 8)

IgorZ

• Vozi: aprilia & ducati
« Odgovori #34 : 26. Studeni 2006, 12:33:22 »

neko je spomenio naljepnicu na topu  :mrgreen: pa jes da! dizajn je mal u banani!

i ko bi mi to pripasao??meni je serjski auspuh u komadu! dakle treba rezat i pripasat!

cca 1000kn
odeš kod njega i sve ti složi :wink:
Evidentirano

DooDo

• Vozi: DUCATI
« Odgovori #35 : 26. Studeni 2006, 19:17:00 »

montažu prepusti njemu, a kaj se cijene tiče, frendu je na GS 500 E uzeo 100 EUR :palacgore:

smjesu će ti lako poštelati na servisu

naljepnica se da odljepiti :mrgreen:
Evidentirano

tvigi

« Odgovori #36 : 26. Studeni 2006, 19:34:32 »

Pita da li hočeš nalj.ili ne?
Evidentirano
Alkohol mi budi strast,
a žena otriježnjenje.

Faber

• GOSPAR SLAVONSKI
« Odgovori #37 : 26. Studeni 2006, 21:58:15 »

ma baš me briga za naljku mene strah mašine! nisam upučen u to pa ne znam kako šta di...kako sa garancijom motora?! imam tek 4kilje....
100 slatkih problema!  :mrgreen:

ali stvarno nije skupo!!!  :shock: a jel kvalitetno a opet....ima u nas u Hrvata i puno skupljih auspuha sa nekim imenom i onda to ekipa puši! e pa neću ja!
ako ne mogu Deaka imat koji je zakon nad zakonima(Makarska) pa nebih baš ni Šakala plćo tako puno  :shock: :(
Evidentirano
Acta non verba!
  slike kawERa
Kad imaš Kawasaki i Penny,imaš cijeli svijet.. a kad ti je Marin tu onda svijet može pričekati 8)

STobulj

• Vozi: cb900f, falco
« Odgovori #38 : 26. Studeni 2006, 22:30:52 »

a po cemu je Deak zakon  :misli:, da radi ok tj. prosjeno radi ali da je išta posebno nije
On je jedino izvan prosjeka po cijeni jer još malo pa ce krapavica šišati dok naspram shackala je tu negdje
Kad ga nazoveš on uopce ne zna ni motore vec pita dali je to coper ili ............

Što se tice prilagodbe auspuha to ti radi svaki majstor auto-ispuha ali tebi ako imas pilu ili brusilicu nece trebati vec samo izmjeri promjer cijevi  a Kucelj ti napravi 1-2mm šire
Ti samo natakneš na mjesto gdje si prepilao u blizini tvornickog topa i stegneš

Kad si to napravio sve onda odeš kod nekog servisera samo da ti malo pošteli sve to a cijena je do 250kn, ako ga voziš i ne pošteljenog nece motoru biti nita ali zašto sve ne dovesti u nekakav optimum

Faber

• GOSPAR SLAVONSKI
« Odgovori #39 : 26. Studeni 2006, 22:34:17 »

a po cemu je Deak zakon  :misli:, da radi ok tj. prosjeno radi ali da je išta posebno nije
On je jedino izvan prosjeka po cijeni jer još malo pa ce krapavica šišati dok naspram shackala je tu negdje
Kad ga nazoveš on uopce ne zna ni motore vec pita dali je to coper ili ............

Što se tice prilagodbe auspuha to ti radi svaki majstor auto-ispuha ali tebi ako imas pilu ili brusilicu nece trebati vec samo izmjeri promjer cijevi  a Kucelj ti napravi 1-2mm šire
Ti samo natakneš na mjesto gdje si prepilao u blizini tvornickog topa i stegneš

Kad si to napravio sve onda odeš kod nekog servisera samo da ti malo pošteli sve to a cijena je do 250kn, ako ga voziš i ne pošteljenog nece motoru biti nita ali zašto sve ne dovesti u nekakav optimum

Deak je zakon po performansama....rekoše mnogi ljudi.
ali kad čovjek nema vremena.....nemam ni ja para z njega onda  :palacdolje:
Evidentirano
Acta non verba!
  slike kawERa

STobulj

« Odgovori #40 : 26. Studeni 2006, 22:50:35 »

a imal li on nekakav test ili nekakav dokaz za to ili mu je u sobi poviše kreveta pa je ne želi oštetiti:misli:
Bilo bi u racku da ja recem da su mu topovi smece ali su cisti prosjek sa pretjeranom cijenom

Moj mišljenje je da je kucelj za ove pare odlican a i meni osobno ima predobar zvuk, deak je bolji samo što ima ugravirano ime a ne neke naljepnice  :mrgreen: ali zbog toga mu i je cijena veca ravno duplo

Njega su najviše probili na tržište ljudi sa skuterima a i to što je jedini na ovom ilegalnom tržištu bio neko vrijeme, sad kad postoji bolje tržište i veca ponuda njegove su proizvodi bez atesta,racuna......... preskupi
Doci ce vrijeme kad ce mo morati imati svi topove sa homologacijom a onda on sa ovakvom cijenom propada a do sada je još dobro jer ima ovaca na bacanje za ošišati ih

STobulj

Zildjian

« Odgovori #42 : 26. Studeni 2006, 23:07:30 »

ajme kako bi ovaj 3-oval dobro dosa na moga fzr-a sa probušenim šakalom... :mrgreen:
koliko bi kucelj cca tražio za trioval sa cijevi do grana....
Evidentirano

STobulj

« Odgovori #43 : 26. Studeni 2006, 23:14:31 »

mene je ovaj sa slike dosao sa poštarinom 1230kn

Faber

• GOSPAR SLAVONSKI
« Odgovori #44 : 27. Studeni 2006, 00:35:20 »

a imal li on nekakav test ili nekakav dokaz za to ili mu je u sobi poviše kreveta pa je ne želi oštetiti:misli:
Bilo bi u racku da ja recem da su mu topovi smece ali su cisti prosjek sa pretjeranom cijenom

Moj mišljenje je da je kucelj za ove pare odlican a i meni osobno ima predobar zvuk, deak je bolji samo što ima ugravirano ime a ne neke naljepnice  :mrgreen: ali zbog toga mu i je cijena veca ravno duplo

Njega su najviše probili na tržište ljudi sa skuterima a i to što je jedini na ovom ilegalnom tržištu bio neko vrijeme, sad kad postoji bolje tržište i veca ponuda njegove su proizvodi bez atesta,racuna......... preskupi
Doci ce vrijeme kad ce mo morati imati svi topove sa homologacijom a onda on sa ovakvom cijenom propada a do sada je još dobro jer ima ovaca na bacanje za ošišati ih

ja samo prenosim što drugi govore.jebe se meni stari,prvi si da govori nešto protiv Deaka.......
meni se ne sviđa to što sam čuo da se mora dugo čekat....
u nas ti ,kažem,večinom stavljaju ili šakal ili deak.
Evidentirano
Acta non verba!
  slike kawERa

Jandro

• **
  • Vozi: Gileru Runner VX
« Odgovori #45 : 18. Prosinac 2006, 21:15:59 »

e,jel bi mogao on napraviti nešto ovakvoga kao ovaj dolje wings sa dva izlaza????

i dal može plašt auspuha izgledati kao da je pjeskaren (nešto kao deak ili shacal) tako da nije ovako sjajan kao ovi na slikama koje ste dali??????
Evidentirano
4T powaaa

IgorZ

• Vozi: aprilia & ducati
« Odgovori #46 : 18. Prosinac 2006, 21:20:51 »

može pjeskareno,a mislim da može i izlaze takve složit
Evidentirano

dino950

• Gost
« Odgovori #47 : 18. Prosinac 2006, 21:29:57 »

dal bi se mogao auspuh na ovom bajku dignut da ide pod rep (tj, dal bi to kucelj mogao napravit),sad je na sredini između repa i kotača.neka i grane zamjeni ako treba,trebao bi moč,što vi mislite  :misli: i koliko para bi to ispalo

Evidentirano

dino950

• Gost
« Odgovori #48 : 18. Prosinac 2006, 21:31:26 »

štose tiče izlaza ja vjerujem da može :palacgore:
Evidentirano

dino950

• Gost
« Odgovori #49 : 18. Prosinac 2006, 21:37:22 »

:? nebi više valjda od 1800 kn,dal bi mogao to samo topom dobit il mora ipak sve ič napolje  :shock:
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 ... 14   Gore

Stranica je generirana za 0.135 sekundi uz 17 upita.