Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3 ... 11   Dolje

Autor Tema: Dainese u Zagrebu  (Posjeta: 29417 )

ZoltanBB

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: KTM 990S
Dainese u Zagrebu
« : 18. Kolovoz 2006, 12:02:39 »

Koliko citam, Box 15 vise nije zastupnik za Dainese.

Postoji li u Zagrebu ili blizoj okolici kakva trgovina s dobrim izborom Dainese odjece?
Evidentirano
Zoltan | Varazdin

gigi

• Macan
  • Vozi: Z 750
Odg: Dainese u Zagrebu
« Odgovori #1 : 18. Kolovoz 2006, 12:11:03 »

Bio kod njih u novom dućanu u Zagorskoj i imaju velki izbor dainese opreme
Evidentirano
faster and faster until the thrill of speed overcomes the fear of death

ZoltanBB

• **
« Odgovori #2 : 18. Kolovoz 2006, 12:56:58 »

Hvala na promptnom odgovoru.  :)
Evidentirano
Zoltan | Varazdin

nessuno

• Vozi: Aprilia RSV Mille my02
« Odgovori #3 : 18. Kolovoz 2006, 13:06:08 »

idi u italiju.. kupit ces dainese kojem su modeli od prosle sezone 50% jeftinije, dok kod nas prodaju modele stare nekoliko godina po aktualnim cijenama

lopovluk
Evidentirano

Hrvoje

• Najbolji forumaš 2008. Offtopic master 2006.&2007.
  • Vozi: CBR 1000RR- do jaja!
« Odgovori #4 : 20. Kolovoz 2006, 15:11:27 »

idi u italiju.. kupit ces dainese kojem su modeli od prosle sezone 50% jeftinije, dok kod nas prodaju modele stare nekoliko godina po aktualnim cijenama

lopovluk
Dućan Box 15 ili ti firma Berislavić (koja bajdvej uz skutere, dainese prodaje i VW) nema niti normalnih modela niti brojeva niti možeš naručiti iz kataloga, a skupi su do boli.
Evidentirano
SMRT RIŠPEKTU, SLOBODA NARODU! Live free or diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Svi lažu

alfred stokes

• Vozi: Kymco B&W 125
« Odgovori #5 : 20. Kolovoz 2006, 15:22:15 »

lopovluk
Ovo stoji
Bratić mi je bio pred cca mjesec dana u Trstu
Kupio je odličnu Dainese jaknu (kožnu) sniženu sa 500 ojra na 320
Kad su mu vratili porez - cca 260 ojra
Takvi popusti se kod nas nikad ne mogu ulovit
Evidentirano

speed attack

• Šverc commerce
  • Vozi: šaRRafe
Evidentirano
prodajem kucu u srcu hrvatskog zagoRja
nije hitno, al je povoljno )))

nessuno

« Odgovori #7 : 20. Kolovoz 2006, 16:24:55 »

Dućan Box 15 ili ti firma Berislavić (koja bajdvej uz skutere, dainese prodaje i VW) nema niti normalnih modela niti brojeva niti možeš naručiti iz kataloga, a skupi su do boli.

uprav tak. zvao sam ih za cijene nekih modela... niti imaju pojma da ti modeli postoje, niti ih planiraju narucivati.. politika im je: sta vidis, to imamo
Evidentirano

phay

• Gost
« Odgovori #8 : 21. Kolovoz 2006, 16:16:09 »

Da nije možda Baštijanova ul. a ne Zagorska ?
Evidentirano

gigi

• Macan
  • Vozi: Z 750
« Odgovori #9 : 21. Kolovoz 2006, 17:28:58 »

Je
Evidentirano
faster and faster until the thrill of speed overcomes the fear of death

ZoltanBB

• **
« Odgovori #10 : 21. Kolovoz 2006, 19:20:50 »

lopovluk

A izgleda da cu morati... bio u petak do Bastijanovoj pogledati modele.
Imali su ravno jedan model u mojoj velicini tako da cijenu nisam niti pitao (mozda i bolje tako :).
Evidentirano
Zoltan | Varazdin

nessuno

« Odgovori #11 : 21. Kolovoz 2006, 19:27:05 »

evo ti dvije odlicne trgovine pa si pogledaj cijenu

http://www.market2ruote.it/index.php?main_page=index  -u detaljnijem opisu imas cijenu sa i bez poreza

http://www.valerisport.com/ -ides na "promozioni" (ne prebacuj na eng verziju!!!), porez uracunat
Evidentirano

Pedrosa

• Vozi: RS 125 2006
« Odgovori #12 : 21. Kolovoz 2006, 23:22:19 »

Baš to...jakna koja je u motopuls katalogu bila 3300 kn ja sam je platio,kad su mi tal. porez vratili 200€ i neki kusur,i sječam se da je bilo jebačkih SPIDI odjela za 500-600€ koja su kod nas oko soma €,ali nisam imo tad para....i sad mi žao ko psu,skupljam pare i čekam nove popuste,preporučam za nekih mjesec dana,popusti su najveći a neće se sve rasprodat;)
Preporučam moto racing u trstu,nisu veliki ali ima dosta toga...tamo sve uzimam i samo dainese,od majci,tenisica,novčanika do jakne,kornjače itd. ;)
Evidentirano
I've never had a bad experience with needles or an injection, it's just that I don't like ... I don't mind being thumped over the head with a mallet, but I hate being stuck with a horrible pin-like thing

nessuno

« Odgovori #13 : 22. Kolovoz 2006, 11:55:07 »

spidi? za 500€ uzmes arlen ness kangaroo bostrom replica i jos ti vrate porez! kod nas - 10.000kn!!!

zasto? stari model!
Evidentirano

Shokrefumi

• "Maestro delle termocoperte"
  • Vozi: ne precesto
« Odgovori #14 : 22. Kolovoz 2006, 14:51:39 »

ali morate i vi razumjet Scooter centar. Svi bi mi da imaju sve na skladistu i za odma i za 50% nizu cijenu. E pa nemoze. Dainese kao firma im to neda jer im prodajni rezultati nisu sjajni. a zasto nisu sjajni? jer je Dainese sama po sebi skupa marka, koju si rijetko tko moze priustiti. I onda kako da drze na skladistu npr. jedno Kirishima odijelo koje kosta oko 10 000 kn kad ga nitko nece kupiti?

i nebi se slozio da covjek ne zna sta je sta. ja sam trazio svakakvih cudnovatih stvari, pa je znao sta je to. I moze se s njima dogovorit. Npr. ja sam se dogovorio da mi uvezu Gilet wave 2-3 prsluk kojeg nisu imali u planu dovozit, ali sam se dogovorio s covjekom da uzme jednog izlozbenog i jednog za mene.

btw. kod njih su za AGV kacige 15% nize cijene nego u italiji
Evidentirano
Living a dream. But it's a lonely one.

Pedrosa

« Odgovori #15 : 22. Kolovoz 2006, 20:14:28 »

ali morate i vi razumjet Scooter centar. Svi bi mi da imaju sve na skladistu i za odma i za 50% nizu cijenu. E pa nemoze. Dainese kao firma im to neda jer im prodajni rezultati nisu sjajni. a zasto nisu sjajni? jer je Dainese sama po sebi skupa marka, koju si rijetko tko moze priustiti. I onda kako da drze na skladistu npr. jedno Kirishima odijelo koje kosta oko 10 000 kn kad ga nitko nece kupiti?

i nebi se slozio da covjek ne zna sta je sta. ja sam trazio svakakvih cudnovatih stvari, pa je znao sta je to. I moze se s njima dogovorit. Npr. ja sam se dogovorio da mi uvezu Gilet wave 2-3 prsluk kojeg nisu imali u planu dovozit, ali sam se dogovorio s covjekom da uzme jednog izlozbenog i jednog za mene.

Kako kad...sve ovisi,ako se ne varam mislim da sam vidio sad u trstu,u moto racingu,pred koji dan x-lite 801 r za nekih 200 i neš sitno eura
znaši oko soma i po kad ti vrate porez,što je duplo manj neg kod nas,a i agv se sječam kad sam kupio kacigu za scoot,frend ju je platio 1500 i kusur(AGV k2),a mene ispala oko soma kuna,tako da... ;)
Evidentirano
I've never had a bad experience with needles or an injection, it's just that I don't like ... I don't mind being thumped over the head with a mallet, but I hate being stuck with a horrible pin-like thing

nessuno

« Odgovori #16 : 22. Kolovoz 2006, 20:18:17 »

jbg shokre, ja ih zvao i pitao za neke modele i dobio sam upit "A odakle vama da ti modeli postoje?"

pa sa daineseovog weba pobogu!
razumijem ja da se ne isplati uvoziti hrpu robe koja se nece prodati, ali ni cijenu nisu znali za modele koji su dobre pola godine na trzistu
Evidentirano

phay

• Gost
« Odgovori #17 : 22. Kolovoz 2006, 21:42:23 »

Ja sam prošlu zimu kod njih kupio dvodjelni kožni kombinezon sa protektorima i sliderima (neznam sad koji je model) i kacigu AGV XR2 (tada je samo jedan model bio bolji od ove, ali nisu imali broj). I sve to skupa platio oko 5500 kn sa zimskim popustom.

Pa sad vi procijenite dal je to skupo....
Evidentirano

speed attack

• Šverc commerce
  • Vozi: šaRRafe
« Odgovori #18 : 23. Kolovoz 2006, 00:37:43 »

Ja sam prošlu zimu kod njih kupio dvodjelni kožni kombinezon sa protektorima i sliderima (neznam sad koji je model) i kacigu AGV XR2 (tada je samo jedan model bio bolji od ove, ali nisu imali broj). I sve to skupa platio oko 5500 kn sa zimskim popustom.

Pa sad vi procijenite dal je to skupo....

M4
Evidentirano
prodajem kucu u srcu hrvatskog zagoRja
nije hitno, al je povoljno )))

phay

• Gost
« Odgovori #19 : 23. Kolovoz 2006, 08:19:42 »

Evidentirano

Shokrefumi

• "Maestro delle termocoperte"
  • Vozi: ne precesto
« Odgovori #20 : 23. Kolovoz 2006, 12:01:36 »

Kako kad...sve ovisi,ako se ne varam mislim da sam vidio sad u trstu,u moto racingu,pred koji dan x-lite 801 r za nekih 200 i neš sitno eura
znaši oko soma i po kad ti vrate porez,što je duplo manj neg kod nas,a i agv se sječam kad sam kupio kacigu za scoot,frend ju je platio 1500 i kusur(AGV k2),a mene ispala oko soma kuna,tako da... ;)
ko sad govori o x-lite? :shock:
i u italiji ne racunamo ono sto je na ofertama, nego stalne cijene, molit cu lijepo.

2 demza: ja ih gotovo nikad ne zovem. odem tamo, pa pricam s onim gosponom, on zna svoj posao.
Evidentirano
Living a dream. But it's a lonely one.

Pedrosa

« Odgovori #21 : 23. Kolovoz 2006, 20:59:25 »

ko sad govori o x-lite? :shock:
i u italiji ne racunamo ono sto je na ofertama, nego stalne cijene, molit cu lijepo.

2 demza: ja ih gotovo nikad ne zovem. odem tamo, pa pricam s onim gosponom, on zna svoj posao.
dao sam čisto primjer,ali nakon toga i o Agv-u...pa općenito nisu puno jeftinije kacige vani,nekih 10 % ali kad su offerte ili ti ga ponude(popusti),znaju dat 30..pa čak i do 50 posto,zato se isplati tamo ići,negdje sredinom 9.,krajem 10.mjeseca ima dost izbora,popusti su isti ko i kasnije,tako da se isplati,još ti vrate porez i uzo si jaknu i kacigu po cjeni po kojoj bi tu kacigu uzo,i ostane ti za put itd.
Evidentirano

sars

• Gost
« Odgovori #22 : 09. Rujan 2006, 12:14:55 »

ma ti ljudi u box 15 su katastrofa, niti imaju pojma niti su susretljivi, pitas za neki model pa da izvidete blenu ko telad,  ako se vec bave prodajim dainese proizvode nek se malo vise angaziraju i prate sta se nudi od ove marke.

Evidentirano

phay

• Gost
« Odgovori #23 : 09. Rujan 2006, 13:14:20 »

ma ti ljudi u box 15 su katastrofa, niti imaju pojma niti su susretljivi, pitas za neki model pa da izvidete blenu ko telad,  ako se vec bave prodajim dainese proizvode nek se malo vise angaziraju i prate sta se nudi od ove marke.

ima i tu istine
Evidentirano

maroje

• Gost
« Odgovori #24 : 12. Rujan 2006, 10:13:01 »

ima tko da zna jos njemackih linkova poput mlol.de .. ?
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 11   Gore

Stranica je generirana za 0.135 sekundi uz 16 upita.