:
Zakaj ne Eurorent???
Evo meni danas uredno rijesili problem
Ustekali na diagnostic port ocitale greske SET i TPS postelali ih i amen peri dalje naplatili nista jer pila je pod garancijom.
Vrlo rado ću odgovoriti. već je pisano, ali nema veze. Ko želi nek pročita. Dofuram im motor s nekim problemom. Slabo se miri (spušta turaža), ne radi na leru,
ali uredno pali. Uredno vuče i ide ok. Odfuram da mi složi to mirenje, zamolim da mi počisti frgić i da veli što po njemu treba promjenit. Dođem po motor. Tražim račun. Počistio je fergazer, naplatio potrošni materijali, rekao što treba promjenit. Neznam što je potrošni materijal. ništa osim toga. Bumm 1400kn. Ok ak je dobro nema veze. Sjednem na motor i nemogu ga upalit.Sva sreća da je mehaničar ( u daljnjem tekstu konj, idiot, mamlaz...) bio pored mene.E da, zamolih ga da mi podesi kuplung. Ostane i drugi dan. E kod slaganja krivo mi je onaj idiot složio frgić. Ventile koji propuštaju gorivo u jednom smjeru krivo okrene, a što je najbolje motor trokira i nema snage. Neide iznad 100. U petoj na 4tisuće okr cuka ko blesav.
Pazi idiota, veli treba zamjenit karike, ventile, gumice, korpu mjenjača..... Npr, motor ne troši niš ulja. Napravio 5000km s istom razinom ulja, nema plavog dima i on bi mjenjao karike. Konj prenapne sajlu kuplunga tako da sam ga do taubija furao na kuplungu. I samo do taubija. Ukupno 6000kuna djelova. Niš mu nisam vjerovao i otišao sam. I sve za 1400kuna. Taubi je bio izuzetno korektan i svaka mu čast. Čovjek nije imao vremena da složi sjebano u eurorentu. Nije cukao, sad cuka, nije se mirio, ni sad se ne miri, kvačilo, neide iznad 100... Potrebni djelovi 6000 kuna. Kompresija kakti izmjerena i 6 od 12. Bašme zanima kak sam ga uopće mogao upalit. Valjda tip nezna da mora isključit ventil za dekompresiju da bi ju mogao izmjerit.Motor za smeće ukratko. Taubi me uredno primi, nekaj poštela, ali zbog trka nije imao previše vremena i zamoli da dođem za 3 tjedna.Niš ne naplati (nemrem vjerovat, srce me boljelo. Pukim slučajem dođem do dude. Nebitno kako. Popričam s čovjekom, ostavim mu motor. Za dva dana dođem po njega. Niti mjenjao korpu, niti ventile, niti karike, niti gumice ventila, niti obrada glave i još hrpa stvari koju mi je onaj mamlaz u eurorentu rekao. Motor radi ko sat, pali od prve, miri se savršeno, radi na leru i kad je hladan. Povuče bolje nego kad sam ga kupio.Imam samo riječi pohvale. I ne, ne mislim ga prodavat da neko nebi mislio da si radim neku reklamu. Jednostavno mi je zadovoljstvo sjest na njega. Prekidač za paljenje pipnem i več se upali. Malo sam pod dojmovima, ali stvarno je tako. I opet ću k njemu jer mu vjerujem. Znam (čitao sam) da nisu svačija iskustva ista, ali ako ga pažljivije neko posluša i shvati što želi reč neće imati problema. Sad sam zadovoljan. Pa što ako motor nije bio gotov isti dan. Bolje tri pa da ide, nego jedan kao u eurorentu pa da neide. Tvoj motor je bio pod garancijom i oni su tamo u principu zamjenili dio. A što kad treba složit, a ne promjenit, kao u slučaju dotičnog gospodina, što kad motor nije pod garancijom, što onda? Sigurno ne eurorent. E zato ne oni? Oprostite na dužini, ali da je bilo tak dosadno sigurno nebi pročitali do kraja :wink