Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5 ... 51   Dolje

Autor Tema: Sve o GSX 1400  (Posjeta: 55735 )

GSX 1402

• Mister foruma 2009.
  • Spol: Muški
  • Vozi: BusaBuster
Odg: GSX 1400 K7 - pitanje za vlasnike i znalce
« Odgovori #50 : 07. Srpanj 2007, 02:27:47 »

pa šta nije i prošle god bio kao zadnji model,sad je ove..sve mi se čini kao neki marketinški trik..?jer da ga ne proizvode nebi imali konkurenciju za xjr-a,cb-a itd..čudno mi je sve to..

bdw ovo na slicvi ti je '06 :wink:
06 je zadnja godina proizvodnje :?

Srki

• Dezurni pojebavatelj
  • Vozi: gsx1400, Scarabeo 200ie
« Odgovori #51 : 08. Srpanj 2007, 15:01:44 »

Ovo kaj Miro govori su neki problemi od prije par godina koje je Suzuki riješio. Nisam nigdje čuo ili pročitao da se zadnjih 2-3 godine nešto takvo još spominje.

Sa GSXom nemreš fulat. Ne znam nikog ko ga ima a da ga misli u skorije vrijeme mijenjat. Moj je 2005. i zasada (20 000km) niti najmanju zamjerku, dapače, vozil bum ga dok se ne raspadne ili on ili ja :mrgreen:

To da je težak, nije baš toliko važno. Ima puno težih motora, pa se niko ne buni.

Ono što je po meni potrebno napraviti, je promijenit volan sa nižim i širim, a ovjes podesit na malo tvrđe. Time uglavnom rješavaš problem sporijeg spuštanja u zavoj. Vizir će ti dobro doći (moj je najveći u državi :mrgreen:) ak želiš putovat po autoputu. Na 5000 okr/min se laganini vozaš sa 170km/h, sa serijskim auspuhom možeš i muziku slušat pod kacigom.

Kaj se izmjena tiče za 08 model, ak ga bude, ne vjerujem da će nešto osim boje mijenjati tak da ti je svejedno kad ga uzmeš.

Ak namjeravaš kupit motor za slijedećih 10 god, koji ćeš vozit i pazit, GSX je po meni najbolje kaj se za nofce može kupit.

srki
MK Guatemala Riders
Evidentirano
Bolje Scarabeom u kupleraj neg' T-Maxom na posao
www.betonskepatke.net
Mijenjam otok od 50 000 kvadrata sa dozvolom gradnje u Nacionalnom parku Kornati za T-Maxa

GSX 1402

• Mister foruma 2009.
« Odgovori #52 : 08. Srpanj 2007, 15:22:22 »

Ovo kaj Miro govori su neki problemi od prije par godina koje je Suzuki riješio. Nisam nigdje čuo ili pročitao da se zadnjih 2-3 godine nešto takvo još spominje.

Sa GSXom nemreš fulat. Ne znam nikog ko ga ima a da ga misli u skorije vrijeme mijenjat. Moj je 2005. i zasada (20 000km) niti najmanju zamjerku, dapače, vozil bum ga dok se ne raspadne ili on ili ja :mrgreen:

To da je težak, nije baš toliko važno. Ima puno težih motora, pa se niko ne buni.

Ono što je po meni potrebno napraviti, je promijenit volan sa nižim i širim, a ovjes podesit na malo tvrđe. Time uglavnom rješavaš problem sporijeg spuštanja u zavoj. Vizir će ti dobro doći (moj je najveći u državi :mrgreen:) ak želiš putovat po autoputu. Na 5000 okr/min se laganini vozaš sa 170km/h, sa serijskim auspuhom možeš i muziku slušat pod kacigom.

Kaj se izmjena tiče za 08 model, ak ga bude, ne vjerujem da će nešto osim boje mijenjati tak da ti je svejedno kad ga uzmeš.

Ak namjeravaš kupit motor za slijedećih 10 god, koji ćeš vozit i pazit, GSX je po meni najbolje kaj se za nofce može kupit.

srki
MK Guatemala Riders
slažem se sa svim gore navedenim :palacgore:

dpanijan

• **
  • Vozi: bicikl
« Odgovori #53 : 09. Srpanj 2007, 10:23:30 »

Da ne bi bilo previse dobro, malo me poceo prckati moj GSX14; K5 i 15000km; pocelo se dogadjati kada je motor potpuno ugrijan kod ubrzavanja sa malog broja okretaja da zacuka, kao da ne baci iskru ili kao da je smjesa siromasna. Kada sam prvi put primjetio (prije oko 1000km), zamijenio sam svjecice (koje su djelovale OK) i ucinilo mi se da je problem nestao (ali nije, nego sam vozio samo po gradu pa se nije uspio dobro ugrijati).
U petak smo krenuli na duzi put i nakon desetak km problem se vratio. Kod dinamicne voznje na srednjim okretajima sve OK, nakon kocenja motorom u ubrazavanja sa manjih okretaja (2500rpm) zacukao bi. Takodjer, nakon ravnomjerne voznje na oko 3000rpm kod ubrzavanja bi zacukao.
Ranije tog problema NIJE bilo.
Sa svijecicama sam mijenjao i filter zraka, neki zamjenski, pomislih da je mozda previse otvoren (sto bi teoretski rezultiralo siromasnom smjesom), pa sam jucer stavio nazad stari, ali cini mi se da je problem ostao (nisam stigao detaljno isprobati).
Ima li tko slicna iskustva, citam na GSX14 forumu da je problem specifican za GSX14 i da se rjesava ugradnjom PCIII, sto mi je bez veze jer ranije problema NIJE bilo, a PCIII mi ne treba jer mi je motor OK u stock stanju.
Ima li tko iskustva sa injection cleanerima ? FI lampica se ne pali...
Evidentirano

ib

• Gost
« Odgovori #54 : 09. Srpanj 2007, 12:12:37 »

Sa svijecicama sam mijenjao i filter zraka, neki zamjenski, pomislih da je mozda previse otvoren (sto bi teoretski rezultiralo siromasnom smjesom), pa sam jucer stavio nazad stari, ali cini mi se da je problem ostao (nisam stigao detaljno isprobati).
Ima li tko slicna iskustva, citam na GSX14 forumu da je problem specifican za GSX14 i da se rjesava ugradnjom PCIII, sto mi je bez veze jer ranije problema NIJE bilo, a PCIII mi ne treba jer mi je motor OK u stock stanju.
Ima li tko iskustva sa injection cleanerima ? FI lampica se ne pali...

Dobro su ti odgovorili, presiromasna smjesa, IMHO. Isto tak, radio si sinkronizaciju nedavno sam u garazi, mozda si nesto sprckal...
Evidentirano

dpanijan

• **
« Odgovori #55 : 09. Srpanj 2007, 12:32:27 »

Dobro su ti odgovorili, presiromasna smjesa, IMHO. Isto tak, radio si sinkronizaciju nedavno sam u garazi, mozda si nesto sprckal...

:mrgreen: nisam tebe ocekival, al' da jesam, znao bih sto ces mi reci  :wink:
Sumnjam da sam zahebal nesto, sincanje je jednostavno k'o 1+1, a ovo sa siromasnom smjesom mi je cudno da se pojavilo samo od sebe nakon cca 14000km.
Osobno sumnjam na injektor(e), mozda ih je nacelo domace gorivo ? (do sada sam te price odbacivao kao bullshit, ali sada ...  :misli: ) Mislim da cu probati sa nekim tableticama za ciscenje injektora, veli Alex da je njemu (grissu) pomoglo...
Evidentirano

WD-40

• **
  • Vozi: Z--The Hornet-s Nightmare :)
« Odgovori #56 : 09. Srpanj 2007, 14:03:58 »

Sumljam da bi injektori štekali samo na niskim okretajima....
Najbolje ciscenje injektora je pomocu ultrazvuka a svi ti neki aditivui nisu toliko ucinkoviti.
 E sad,postoji taj aparat kopji cisti dizne za automobile al eto možda su đekovi jednaki i kod motora.... kod auta su vecinom đekovi jednaki il ima 2vrste.
Injektori se urone u kadicu s posebnom tekucinom,usteka se struja na njih i tako nekioh 45min rade istim principom kao na motoru. + na njima bi trebali bit filteri koji se naravno mjenjaju
Evidentirano

GSX 1402

• Mister foruma 2009.
« Odgovori #57 : 09. Srpanj 2007, 14:13:39 »

:mrgreen: nisam tebe ocekival, al' da jesam, znao bih sto ces mi reci  :wink:
Sumnjam da sam zahebal nesto, sincanje je jednostavno k'o 1+1, a ovo sa siromasnom smjesom mi je cudno da se pojavilo samo od sebe nakon cca 14000km.
Osobno sumnjam na injektor(e), mozda ih je nacelo domace gorivo ? (do sada sam te price odbacivao kao bullshit, ali sada ...  :misli: ) Mislim da cu probati sa nekim tableticama za ciscenje injektora, veli Alex da je njemu (grissu) pomoglo...
a gdje toćiš
27 000 km na satu i samo vatra (OMV i tiffon) tu i tamo INA
Prošle godine dok sam putovao kroz Italiju dizne se nisu ćule a kod nas kad toćim da pogotovo kad natoćim na INI

gigi

• Macan
  • Vozi: Z 750
« Odgovori #58 : 09. Srpanj 2007, 14:14:13 »

Ima na Ininim pumpama nekih Flex-o tabletica za čišćenje. Jedna se stavlja u 50 l goriva (čini mi se). Ja ih povremeno kupim i ubacim u aute i mislim da rade jer se nakon "tretmana" zvuk promijeni i ljepše i mirnije rade (diesel i benzin). U motor još nisam stavljal, al agregat je agregat.
Evidentirano
faster and faster until the thrill of speed overcomes the fear of death

dpanijan

• **
« Odgovori #59 : 09. Srpanj 2007, 14:53:09 »

Do sada sam točio gdje sam stigao, nikada nisam imao problema niti  sa autom (diesel) niti s motorima. Danas ću staviti tableticu i natankati OMV 100 (hebote, nisam nikada mislio da budem  :? ) pa ćemo vidjeti za dan-dva.
Evidentirano

ib

• Gost
« Odgovori #60 : 09. Srpanj 2007, 14:59:55 »

Do sada sam točio gdje sam stigao, nikada nisam imao problema niti  sa autom (diesel) niti s motorima. Danas ću staviti tableticu i natankati OMV 100 (hebote, nisam nikada mislio da budem  :? ) pa ćemo vidjeti za dan-dva.

100-tka? A  tvrdis da si skrtac :LOL:
Evidentirano

dpanijan

• **
« Odgovori #61 : 09. Srpanj 2007, 20:02:25 »

100-tka? A  tvrdis da si skrtac :LOL:

Skoro sam na dupe opal dok je pumpa izbacila cijenu od 8,78kn po litri, rekoh, dobis ovaj jedan tank (i cudesnu tableticu od 22kn) i ako do kraja tanka nebu bolje, idemo natrag na ES95 po 8kn/L  :mrgreen:
Stalo 18 litara i to ispada 14kn previse  8)

BTW, potrosnja na putu za Kastel Stari i nazad, sve stara cesta, prosjek 68km/h dolje (354km) i 64km/h nazad (359km) (po gps logu) 5,75l/100km prvi tank i 6,00l/100km drugi. U stvari, prvi je ispal 6,25l/100km, ali ti je bilo 80km gradske voznje, a prvi i drugi su u stvari drugi i treci (a u trecem je takodjer bilo oko 30km grada). Bilo nas dvoje od 160kg ukupno, maxia od 52l i samonapuhavajuci Louis luft madrac (veci) povrh maxie  :mrgreen:
Sad ti reci da nisam skrtac  :jesus:
Evidentirano

Srki

• Dezurni pojebavatelj
  • Vozi: gsx1400, Scarabeo 200ie
« Odgovori #62 : 09. Srpanj 2007, 21:46:40 »

Skoro sam na dupe opal dok je pumpa izbacila cijenu od 8,78kn po litri, rekoh, dobis ovaj jedan tank (i cudesnu tableticu od 22kn) i ako do kraja tanka nebu bolje, idemo natrag na ES95 po 8kn/L  :mrgreen:
Stalo 18 litara i to ispada 14kn previse  8)

BTW, potrosnja na putu za Kastel Stari i nazad, sve stara cesta, prosjek 68km/h dolje (354km) i 64km/h nazad (359km) (po gps logu) 5,75l/100km prvi tank i 6,00l/100km drugi. U stvari, prvi je ispal 6,25l/100km, ali ti je bilo 80km gradske voznje, a prvi i drugi su u stvari drugi i treci (a u trecem je takodjer bilo oko 30km grada). Bilo nas dvoje od 160kg ukupno, maxia od 52l i samonapuhavajuci Louis luft madrac (veci) povrh maxie  :mrgreen:
Sad ti reci da nisam skrtac  :jesus:

kolko brojeva, niš nekužim, a delam u prodaji :mrgreen:

kroz moj neide više od 5,3 lit ak jurim po autoputu 180-200. Mjereno u nekoliko navrata bez obzira na pumpu na kojoj točim. Jebat ga, niko ne vjeruje, al ak se neko oće kladit, meni treba neka lova jer mi sad ide registracija. Izgleda da veliki vjetrobran jebeno utječe na nižu potrošnju jer zrak na toj brzini klizi prek mene a ne lupeta.

srki

Evidentirano
Bolje Scarabeom u kupleraj neg' T-Maxom na posao
www.betonskepatke.net
Mijenjam otok od 50 000 kvadrata sa dozvolom gradnje u Nacionalnom parku Kornati za T-Maxa

dpanijan

• **
« Odgovori #63 : 10. Srpanj 2007, 09:11:58 »

kolko brojeva, niš nekužim, a delam u prodaji :mrgreen:

kroz moj neide više od 5,3 lit ak jurim po autoputu 180-200. Mjereno u nekoliko navrata bez obzira na pumpu na kojoj točim. Jebat ga, niko ne vjeruje, al ak se neko oće kladit, meni treba neka lova jer mi sad ide registracija. Izgleda da veliki vjetrobran jebeno utječe na nižu potrošnju jer zrak na toj brzini klizi prek mene a ne lupeta.

Eto, ne vjerujem, ali se neću kladiti jer obično popušim na okladama  :jesus:
Pa, kol'ki ti je onda, daj stavi slikicu il' reci gdje ima ? (da i ja metnem takvoga  :mrgreen: )
Evidentirano

primo

• **
  • Vozi: što uhvati
« Odgovori #64 : 10. Srpanj 2007, 14:48:43 »

dali vam se kad dogodilo da su vam se malo odpustili kolektori? :misli:
Evidentirano

dpanijan

• **
« Odgovori #65 : 11. Srpanj 2007, 09:29:17 »

dali vam se kad dogodilo da su vam se malo odpustili kolektori? :misli:

Kolektori ? Mislis prirubnice ili nesto drugo ? Konektori ?
Neznam, nisam pronasao nista sto se otpustilo (nisam bas niti trazio).
Evidentirano

GSX 1402

• Mister foruma 2009.
« Odgovori #66 : 11. Srpanj 2007, 14:37:27 »

Kolektori ? Mislis prirubnice ili nesto drugo ? Konektori ?
Neznam, nisam pronasao nista sto se otpustilo (nisam bas niti trazio).
:misli:  niš  sam gasssss :mrgreen:

Barisa

• *
  • Vozi: uglavnom mocne dizelke
« Odgovori #67 : 11. Srpanj 2007, 21:08:39 »

gsx se prestao proizvodit zbog novih eko normi,tako da k8 nece biti.ovo gsx-sa sto se moze nac se posljednji promjerci(na lageru)'final edition',sa yoshimurinim ispuhom,buduci starog bandita mjenja novi,veci 1255ccm,u jednoj mjeri on mjenja i gsx-a,zbog velikog okretnog momenta,tek nesto manjim od gsx-ovog
-za otprilike dva mjeseca cu uzet velikog bandita,klasicnog(koliko novi moze bit klasican,i bez maske)jos se predomisljam izmedju njega i gsx-a.... :?

Evidentirano
poljoprivreda hrani organizam,motori dusu!

primo

• **
« Odgovori #68 : 11. Srpanj 2007, 23:07:37 »

hm..ajd neka netko stavi gdje je službeno objavljeno da se više neće proizvodit..ova priča mi baš i ne drži vodu jer bi izgubili konja za utrku među maxi nekidima... :misli:..al sve je moguće..
Evidentirano

frulex

• **
  • Vozi: napokon!! al sad malo off-road
« Odgovori #69 : 12. Srpanj 2007, 10:08:15 »

sluzbeno za K8 jos nema nikakvih informacija. niti da ce se radit, niti da se nece radit. modeli koji su u prodaji sa oznakom K7 nisu nikakav "final edition" nego standardni model za 2007. godinu proizveden 2007.!!

btw. trenutno motora ima. i plavo-bijelih i crnih. rok isporuke cca 10-tak dana
Evidentirano

primo

• **
« Odgovori #70 : 12. Srpanj 2007, 11:31:44 »

eto..napokon nešto..

neznam od kud ljudima te lovačke..tako su pričali i za k7 da je zadnja god proizvodnje.. :?
Evidentirano

GSX 1402

• Mister foruma 2009.
« Odgovori #71 : 12. Srpanj 2007, 14:07:06 »

eto..napokon nešto..

neznam od kud ljudima te lovačke..tako su pričali i za k7 da je zadnja god proizvodnje.. :?
a konkurencija njaki :mrgreen:
xjr cb i kawa se ne prodaju u godini koliko se proda gsx-a 1400 :mrgreen:

primo

• **
« Odgovori #72 : 12. Srpanj 2007, 14:14:35 »

a konkurencija njaki :mrgreen:
xjr cb i kawa se ne prodaju u godini koliko se proda gsx-a 1400 :mrgreen:

misliš?ja mislim da se xjr-a proda najviše..ali pretpostavka je majka svih zajeba..treba od nekud izvući podatke :wink:

bdw koliko nas na forumu ima gixera 1400?  :D :D
Evidentirano

GSX 1402

• Mister foruma 2009.
« Odgovori #73 : 12. Srpanj 2007, 14:17:05 »

misliš?ja mislim da se xjr-a proda najviše..ali pretpostavka je majka svih zajeba..treba od nekud izvući podatke :wink:

bdw koliko nas na forumu ima gixera 1400?  :D :D
krivo misliš a budem pokušao doć do podatka :misli:
i mogli bi klub 1400 napravit :wink:

primo

• **
« Odgovori #74 : 12. Srpanj 2007, 14:24:28 »

krivo misliš a budem pokušao doć do podatka :misli:
i mogli bi klub 1400 napravit :wink:

klub??hm..šta nas nema premalo??ili sam ja u velikoj zabludi.. :mrgreen:
ali ako bude nešto..ja sam ZA!

oćemo neke slike nabacit? i nije mi jasno zašto se ne ubaci neka tema gore za nekide kao što je prije bilo...a ne samo za tuono, bandita itd..bzvz..
Evidentirano
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 51   Gore

Stranica je generirana za 0.17 sekundi uz 15 upita.