Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 127   Dolje

Autor Tema: Scooter exhaust 4t  (Posjeta: 88020 )

gusta

• Gost
Scooter exhaust 4t
« Odgovori #75 : 04. Lipanj 2008, 17:55:45 »

:D uf zanima me kakve ce biti reakcije na tvoj post :shock:
Mene ne.

@Liberty. Moj post nije diskusija na temu da li to kupiti i staviti na skuter nego da li sklepana konzerva vrijedi 1600 kn kad Akrap sa pdv-om dodje 1250 kn. Kod mene se kaze "kad djeca imaju novaca, kramari dobro trže".
Evidentirano

TomCat_Ri

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Kymco Xciting 250
Scooter exhaust 4t
« Odgovori #76 : 04. Lipanj 2008, 17:57:31 »

Tvoje misljenje je korektno kao i komparacija. Moja je poanta da Serdarevic na 50 ccm stvara veliku buku a motor nikako da prodje  :shock: Uznemiruje se cijelo susjedstvo bezveze. Lako kad prodje Ducati, jest glasan a ta buka brzo proleti.
Evidentirano
Kymco Xciting 250: Malossi Multivar 2000, Malossi Clutch Bell, Malossi X-Kevlar Belt, Leo Vince 4Road, Ferodo brake pads, NGK Iridium spark-plug, Simota high-airflow air filter, Motul 7100 MA2 10w-40 high performance ester synthetic engine oil, Valvoline SynPower 75W-90 GL5 gear oil.

malaga

Scooter exhaust 4t
« Odgovori #77 : 04. Lipanj 2008, 17:57:58 »

Mene ne.

serdarevic ti je napravio granu a ti tako govoris :misli: zasto nisi narucio granu od akrapa... bez uvrede
Evidentirano

gusta

• Gost
Scooter exhaust 4t
« Odgovori #78 : 04. Lipanj 2008, 18:00:41 »

serdarevic ti je napravio granu a ti tako govoris :misli:
Nisi shvatio. "Serdarevic" u mom postu je svaki lokalni autolimar koji krpi auspuhe. Tako i ovaj moj sta je napravio granu. Akrap nema granu za GS500.
Evidentirano

TomCat_Ri

• **
Scooter exhaust 4t
« Odgovori #79 : 04. Lipanj 2008, 18:08:13 »

ja imam deaka i zvuk je ok,puno je dublji zvuk tako da ne iritira svakoga :LOL:

:palacgore: Upravo u toj dubini i jest rijec, slazem se. Zato Ser. i iritira jer prdi bezveze.

EDIT: Gdje je nestao post na koji sam se referirao?  :misli:
Evidentirano
Kymco Xciting 250: Malossi Multivar 2000, Malossi Clutch Bell, Malossi X-Kevlar Belt, Leo Vince 4Road, Ferodo brake pads, NGK Iridium spark-plug, Simota high-airflow air filter, Motul 7100 MA2 10w-40 high performance ester synthetic engine oil, Valvoline SynPower 75W-90 GL5 gear oil.

malaga

Scooter exhaust 4t
« Odgovori #80 : 04. Lipanj 2008, 18:10:07 »

:palacgore: Upravo u toj dubini i jest rijec, slazem se. Zato Ser. i iritira jer prdi bezveze.
obrisa sam post prije nego sto je netko odgovorio jer sam mislio da cu tako zapoceti svadu ali vidim da je sve ok   :wink:
Evidentirano

TomCat_Ri

• **
Scooter exhaust 4t
« Odgovori #81 : 04. Lipanj 2008, 18:16:08 »

obrisa sam post prije nego sto je netko odgovorio jer sam mislio da cu tako zapoceti svadu ali vidim da je sve ok   :wink:

Pa svadje ne bi smjelo biti jer na Internetu svatko ima pravo na svoje misljenje. Ja priznajem da Serdarevic ocito ima vec poprilican broj fanova i kvaliteta mu je zavidna. Ali se ipak priklanjam opoziciji iz svojih uverenja.
Evidentirano

malaga

Scooter exhaust 4t
« Odgovori #82 : 04. Lipanj 2008, 18:19:38 »

Pa svadje ne bi smjelo biti jer na Internetu svatko ima pravo na svoje misljenje. Ja priznajem da Serdarevic ocito ima vec poprilican broj fanova i kvaliteta mu je zavidna. Ali se ipak priklanjam opoziciji iz svojih uverenja.
ma sve je to ok...ali ima onih koji samo cekaju svadu...evo opet cu napisati post.....

ni meni se nesvida zvuk serdarevica i to sam vec napisao par puta...vozio sam dosta puta derbi gp1 250 sa tim auspuhom i motor previse prdi,ja imam deaka i zvuk je puuuno dublji i nikoga ne iritira,al serdarevic ima bolju zavrsnu obradu........evo dodao sam jos par stvari :wink:
Evidentirano

gusta

• Gost
Scooter exhaust 4t
« Odgovori #83 : 04. Lipanj 2008, 23:29:36 »

3x disk 260 mm za piahggio je cca 810 kn
4.500 km sa prosječnim 250 ccm = 1620 kn benzina

Ma Liberty ti mene izludjujes sa tim cijenama diskova, koji to disk za Piaggio kosta 300kn?

for X9 250 Evolution
        Price:
    76,47 euro

BTW taj disk pase na vecinu Piaggio maxija.
Evidentirano

liberty

• Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
Scooter exhaust 4t
« Odgovori #84 : 05. Lipanj 2008, 09:06:59 »

tako su mi odgovorili na mail od strane piaggio hrvatska (ne bi izmislio)

dannyghost

• brišem sa i bez veze
  • Moderator
  • Spol: Ženski
  • Vozi: kiLLeRR - gazim po želji
Scooter exhaust 4t
« Odgovori #85 : 05. Lipanj 2008, 10:01:02 »

malo mi je skupo  1600 kn samo lonac i to nehomologiran,preglasan, kad je meni lonac+grana od  LV 4road ispala 2000kn i to sve homologirano, bez skidanja prije tehničkog, bez maltretiranja od policije, domaće i strane , isprobano u sloveniji i italiji prije tjedan dana.  :mrgreen:
Evidentirano
ljetovanja i rad na plantaži bannana sa Moderator Airlines
"LJUDI, ja sam zaista životinja, samo što sam lijepo odjeven", rekao je Mike Tyson

ideakma

• *
  • Vozi: sto dodje
Scooter exhaust 4t
« Odgovori #86 : 05. Lipanj 2008, 23:21:07 »

Sve je moguce samo treba napomenut kaj se zeli :palacgore:

Trebamo Akrapović lonce za 1250 kn sa pdv-om jedno ...50-tak komada
  jel se slažeš.?

Ivan_ZG

• **
  • Vozi: CBR 1000RR
Scooter exhaust 4t
« Odgovori #87 : 06. Lipanj 2008, 00:13:43 »

Akrapovic top za Quad 450 ccm --- 1250,00 kn (Eurorent Zagreb)
Extra izradjena grana i pripasivanje --- 300,00 kn (kod lokalnog Serdarevića)
Post da vam pokazem kolki ste levati --- neprocjenjivo!

ne znam od kojeg je proizvođača ovaj top, ali od Akrapovica ti nije sigurno..samo je naljepnica gore stavljena..

Evidentirano

gusta

• Gost
Scooter exhaust 4t
« Odgovori #88 : 06. Lipanj 2008, 00:19:37 »

ne znam od kojeg je proizvođača ovaj top, ali od Akrapovica ti nije sigurno..samo je naljepnica gore stavljena..

Onda nek gosn Akrap tuzi Eurorent i prica gotova.
Evidentirano

Ivan_ZG

• **
Scooter exhaust 4t
« Odgovori #89 : 06. Lipanj 2008, 11:08:28 »

Onda nek gosn Akrap tuzi Eurorent i prica gotova.

bio bi poveci broj tuzbi po nasim prostorima da se gleda ko sve stavlja naljepnicu, no realno gledajuci, Vi bi trebali pitati u Europrentu sto su Vam prodali..
Evidentirano

gusta

• Gost
Scooter exhaust 4t
« Odgovori #90 : 06. Lipanj 2008, 11:33:37 »

bio bi poveci broj tuzbi po nasim prostorima da se gleda ko sve stavlja naljepnicu, no realno gledajuci, Vi bi trebali pitati u Europrentu sto su Vam prodali..
Akrapovica za quad 450 (Hondin mislim), sa deklaracijom, homologacijom i ostalom tehničkom dokumentacijom.
Evidentirano

Ivan_ZG

• **
Scooter exhaust 4t
« Odgovori #91 : 06. Lipanj 2008, 11:56:51 »

Akrapovica za quad 450 (Hondin mislim), sa deklaracijom, homologacijom i ostalom tehničkom dokumentacijom.

onda mozda treba pitati ponovo..Off-road sustavi imaju sasvim drukciju naljepnicu od ove, a i sasvim su drukcijeg oblika..

http://www.akrapovic.com/product-lines/off-road-program/

no, moze se pogooglati malo po netu, i nijedan ATV nema ovakav ni slican oblik auspuha..

Evidentirano

gusta

• Gost
Scooter exhaust 4t
« Odgovori #92 : 06. Lipanj 2008, 12:06:50 »

Je je gledao sam, mislim da je to neka stara zaliha sta je slovencima stajala u skladistu. Nema veze, bolje izgleda, kvalitetniji je od homemade spulja. Bez obzira bio original ili ne.
Evidentirano

Ivan_ZG

• **
Scooter exhaust 4t
« Odgovori #93 : 06. Lipanj 2008, 12:24:44 »

Je je gledao sam, mislim da je to neka stara zaliha sta je slovencima stajala u skladistu. Nema veze, bolje izgleda, kvalitetniji je od homemade spulja. Bez obzira bio original ili ne.

Bitno da ste zadovoljni :palacgore:

ja samo kazem kako stvari stoje, jer od pocetka proizvodnje ispuha za ATV, imali su drukciji oblik od ovog..
Evidentirano

drugabrzina

• **
Scooter exhaust 4t
« Odgovori #94 : 06. Lipanj 2008, 12:52:15 »

Gusta kad si tako pametan i znas sve o aupusima ti donesi bilo kojeg Akrapovica i ja cu ti napravit identicnog pa ti sam prosudi koji je koji i jos ga stavi na motor i probaj dali ima razlika pa da se uvjeris kako to rade auto limari :LOL:
Evidentirano

zocko yp

• **
  • Vozi: MARAUDER 800
Scooter exhaust 4t
« Odgovori #95 : 06. Lipanj 2008, 13:07:37 »

Apsolutno mi je nevjerovatno kako neki članovi formuma bez ikakvih argumenata pljuju po tuđem radu, već samo to što je čovjek pokrenuo posao i već to je velika stvar. Svim majstorima iz garaže dajem svoju podršku jae ako ne probaš neznaš kak je to. Mislim da ni gdin Akrapovič nije krenuo sa velebnom tvornicom nego doma iz garaže a pogledaj di je sad.
Gospodo drugabrzina i ostali svaka vam čast i u potpunosti imate moju podršku koja nije nešto ali je tu.Asvim pametnjakovićima bi poručio pokušajte napravit nešto sami pa ćete vidjet kak je to.
Evidentirano
SCUSATE IL RITARDO

Ivan_ZG

• **
Scooter exhaust 4t
« Odgovori #96 : 06. Lipanj 2008, 13:28:07 »

da, gdin. Akrapovic je imao isto tezak i trnovit put, i zahvaljujuci nekoj viziji i predanosti poslu, sigurno uz neku dozu srece, dosao do onoga sto je danas..a to je najjaca tvronica ispušnih sustava u svijetu..
Akrapovic, osim sto radi za motore, radi po novome i ispušne sustave za aute, a do toga sigurno nisu dosli slučajnošču...
sad mozemo razglabati do najsitnijih detalja, ali morate biti sigurni da Akrapovic za svaki pojedini model radi ispuh, kojeg prije toga testira satima, da ne kazem danima...jedina su tvornica na svijetu koja je radila/radi za tvornicke timove (i same tvornice) od Honde, Yamahe, Aprilie, Kawasakia,KTM-a pa sve do BMW-a...
Dobiti homologaciju (TUV), i to onu Njemacku, koja je vjerojatno najstroza, isto nije bas tako jednostavno, pa se i time vjerojatno razlikuju od velike vecine tvornica ispušnih sustava..
mogo bi danima pisati o tome, ali ono sto sam zelio reci je da treba puno godina da bi se doslo do njihovog nivoa i to je jednostavna cinjenica...
Evidentirano

drugabrzina

• **
Scooter exhaust 4t
« Odgovori #97 : 06. Lipanj 2008, 13:36:28 »

Gle sve to stima i covjek koji proizvodi Vings ti je radio kod gosp.Akrapovica i monogi drugi koji su konstruirali i plasirali prve akrape na trziste vise ne rade tamo i za neku ozbiljnu proizvodnju treba jako puno novaca a gosp.Igor je tada imao jako puno novceka.
Bili smo i prije 10 god. u tvornici i prije god.dana to si neki ni zamislit kaj tam svega ima to je SVEMIR.... :palacgore:
Evidentirano

gusta

• Gost
Scooter exhaust 4t
« Odgovori #98 : 06. Lipanj 2008, 13:40:04 »

Gusta kad si tako pametan i znas sve o aupusima ti donesi bilo kojeg Akrapovica i ja cu ti napravit identicnog pa ti sam prosudi koji je koji i jos ga stavi na motor i probaj dali ima razlika pa da se uvjeris kako to rade auto limari :LOL:
Sve to za 1250 kn sa PDVom?
Evidentirano

drugabrzina

• **
Scooter exhaust 4t
« Odgovori #99 : 06. Lipanj 2008, 13:41:30 »

Poklonim ti ga jer da i imas love kupio bi ga
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 127   Gore

Stranica je generirana za 0.129 sekundi uz 15 upita.