ako nije potrebno puno kitanja i sl. pizdarija, s tvojim materijalom ti ja napravim za 800kn, i da u vl. komori
, P.S. ako bude trajalo lakiranje bude trajalo više od tri dana, nemoraš ništa platiti!
Nema kitanja apsolutno ništa.
Razlog farbanja je jer nikako ne volim žutu boju u koju je motor ofarban i farbao bih ga u crveno (rekao bi drug Hrvoje u pravu metroseksualnu

).
A sad, gledao sam par ofarbanih motora pa mi se nikako nije svidilo kako je to ofarbano. Osim što su tu i tamo imali koji komadič nečega na farbi koji se može onako noktom kačiti površina je bila kao narančina kora.
Motor je trenutno farban u žuto, a žuta je nanešena preko crne. Što se farbanja tiče to sve izgleda kao tvorničko, bez prijelaza, bez trunja, boja u potpunosti glatka kao tvornička ali budući da žuta teško pokriva vidljivo je da su rep, blatobran i rezervar različitih nijansi. Na rezervaru se čak kuži ispod žute crna kada se zagleda izbliza.
Moji zahtjevi su što se izgleda boje tiče da to bude glatko kao kod novoga motora (što vjerujem da nije problem ako je šprica kvalitetna), bez trunja, prijelaza i slično, sve iste nijanse. Znači kada se pogleda da to izgleda kao tvorničko.
Jel tražim previše ili se to podrazumjeva prilikom farbanja i lakiranja?

Dole je i slika kao to trenutno izgleda i da vidiš kolko tu ima farbanja. Slikano je mobom pa se baš i ne kuži razlika u nijansi.
rep ,blatobran,i rezervar pa to ti je više od pol motora,kod mog frenda komplet motor rr 600 eura ali obarban da nevidiš razliku od originala
Zato i pitam da vidim kako se kreću cijene.