3. Priča (RADNA VERZIJA)
PULA BIKER DAYS 2004 06-08.08.2004.

Četvrtak navečer visim na netu i Superfly (Borko) sa foruma koji je tada ljetovao u Baru me pita šta radim i ja mu kažem da idem u Pulu na moto party i iz zajebancije mu ponudim da ako sutra popodne do 14h stigne do Splita da ga vodim sa sobom. Kreten krene u ponoć i ulovi autobus u 8 iz Dubrovnika za Split. Bila je ogromna gužva na cesti i nije mu mobitel radio tako da nisam znao gdje je. Cijela ekipa iz Eureke je krenula bez mene i čekao sam ga do 15h, nisam više mogao, htio sam do večeri stići u Pulu. Krenem ja, a na ceti gužva užasna. Simbolično, ispred mene čeg sa PUL tablicama

.
Obilazim auto po auto i užasno sporo se krećem i negdje oko Šibenika zvoni mobitel "Stigao sam!". Ja poludio. Ništa, bilo mi ga žao ostaviti samog u Splitu, okrenem se i vratim se nazad po njega. Tražim ga po rivi a on pije kavu sa Andreom, bivšim Miss Motori. Ispalio ga, kakva kava, moramo stić prije mraka da se ne smrznemo. On donio ruksak veći od mog. Kod mene doma izbacili sve moje stvari. Ostavio samo rezervni pogonski remen jer sam sa starim već napravio oko 11.000 km a na 12.000 je izmjena. Uzeo i komunikator vozač suvozač da možemo pričati u vožnji. Krenuli tek u 17h.

Išli preko Knina, Gračaca i autoputem do Žute Lokve, supustili se u Senj pa stigli u Rijeku oko 22h. Tamo nas na pumpi dočekali Winder i ekipa sa SS foruma.

Odjednom šok. Skužim da mi iz dekla vire ostaci remena i da nemam šanse u dvoje stići do Pule. Borko sjeda sa Winderom i nastavljamo tako. Stigli na party malo prije ponoći i po običaju odmah se sprijateljili sa striptizetama

Pronašli cijelu ekipu: Sandru i Mogwaya sa foruma sa Fabiom i Majom, Zoku, Elzu i cijelu ekipu iz Splita. Malo pili i zajebavali se

Kad je najavljen striptiz mi odmah u prvi red. Striptizeta iz cijele publike mene odabrala, ali kako sam ja već bio zvijezda striptiza 2003 (Pušćenik ima slike

), ja gurnem Borka preko ograde i ode on na binu. Nakon lagane predigre i jahanja na Borku,

Striptizeta se prvo malo igrala da zapali publiku
Poslje je njemu dala umjetno pomagalo da je malo kao dira, a budala joj ga svom snagom zabije do kraja.
Snimljen je trenutak kad je zakričala

Ova zaskričala a publika ostala šokirana.

Ovaj sišao sretan kao beba kad dobije čokoladu

Nakon striptiza na malom stageu su svirali "Čuvari svirala" a ja, kao veliki Ramones fan, sam bio pozvan da otpjevam "Pet semetary"

Sutra ujutro smo išli mjenjat remen na mom motoru. Fabio nam je rekao da dođemo ispred Honda servisa Radola i nasred ulice išli odvidavati remen ali nije išlo. Odveo motor u HP MOTORI Piaggio servis, ali ni oni nisu mogli odvidati remenicu, pa su oni onda išli natrag u Honda servis pa tamo odvidali i oko podne je motor bio spreman. Imao sam sreću šta sam remen ponio sa sobom jer ga nijedan dućan u Puli nije imao. U međuvremenu su mi stogle prijateljice Linda i Klaudija na X8

Nakon šta smo i njima našli smještaj, išli smo na kupanje a popodne smo svi zajedno išli na defile. Linda se vozila sama i mamila poglede.

Klaudija se vozila iza mene

Zoka je pozirao

Poslje defilea su razno razni bikeri pokazivali vozačke sposobnosti. Cure su imale hrabrosti sjest s jednim luđakom u prikoličara

a 3 lika s KTM-ovima su divljali dok se dvojica nisu međusobno zabušili

Popodne išli kod Mogwaya na roštilj.

Navečer opet zabava na partiju uz pivo i čevape. Malo smo bili pretjerali sa cugom, ali nema veze

Na slici su Borko, Kawabiker, Sandra, Fabio. Klaudija, ja i Linda

Sutra je Waynder išao sa Ducatijem sa nama do Splita a Borko je uspio u Senju razbit komunikacijski uređaj, tako da je do Splita igrao na Ngage i slikavao krajolik

Meni najbolja slika tog dana

Sudar negdje iza Crikvenice

Išli smo opet autoputem od Žute Lokve. Nisam vozio preko 160

Waynder na Monsteru

Sišli smo na čvoru Pirovac, jer je samo do tu bilo otvoreno za vožnju. Kako je tu bilo gradilište, nismo platili cestarinu nego smo preko makadama izašli na lokalnu cestu i uštedili svako po 70 kuna

Iza autoputa stali pišati u minsko polje

Winder je pokušao malo odspavati na Šibenskom mostu ali nije uspio. Ne znam zašto

Navečer smo trebali ići na Hladno pivo u Makarsku, ali nakon 2 dana nespavanja nismo imali snage. Opalili čevape u Pauline i išli na spavanje

Sutra je Waynder Borka odveo do Makarske, gdje ga je Tea sa foruma odvela do Pelješca pa do Dubrovnika, a Waynder je sa drugim frendom se vratio do Splita i nastavio prema Pagu i Rijeci, a ja sam morao na posao...
Nastavci slijede...