Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3 ... 6   Dolje

Autor Tema: Moje avanture (9. priča - Wiesen, Beč, ZG, Pula, Gardaland, Milano)  (Posjeta: 11864 )

Nike

• NIXON - DALMATI MC
  • Spol: Muški
  • Vozi: YAMAHA FZ6N, YN50

Evo da probijem led, u ovaj topic ću napisati par svojih priča

1.priča: USKRS 2004

Split-Karlobag-Zadar-Karlobag-Pula-Kanfanar-Pula-Split 10-12.04.2004.
Plan:
10.04
13.00 polazak
18.00 Rijeka, utakmica Rijeka-Hajduk
21.00 Bale - Twin Horn moto party

11.04
12.00 Kanfanar - koncert Gori Ussi Winetou
22.00 Pula - koncert Hladno pivo

12.04
povratak u Split

Ujutro pogledao prognozu i odlučio kupit nove gume, jer sam očekivao kišnu vožnju, tek kasnije sam vidio koliko sam pogodio... Krenuo oko 1 popodne i odmah se spojilo nebo i zemlja. Odlučio ići do Šibenika dužim putem uz more da manje pokisnem, ali tu sam naoravio grešku jer sam morao vozit sporo i bar sat vremena izgubio. Prije između Primoštena i Brodarice toliko je padalo da mi je motor klizio po lokvama kao da su gume ćelave a ne nove. U Šibeniku ulio gorivo i vidim ispod motora kako u lokvi se presijavaju boje, kao da mi curi gorivo. Pomislio sam da sam samo ulio previše pa da je iscurilo kroz odušak i krenuo dalje.
Zaključio sam da nemam šanse stiči na utakmicu pa sam vozio sporo da negdje ne izletim, jer se od ogromnog pljuska nije ništa vidilo. Između Starigrad Paklenice i Karlobaga naletio na nesreću, tip se s autom okrenuo na krov.

Nema ozljeđenih, idem dalje. Stao u Karlobagu da uslikam najnovije Torcidine grafite i vidio opet ispod motora da ima nekog ulja ili goriva. Lagana panika me hvata, ali računam da ako sam stigao sa rezervoarom do tu da nije gorivo nego ulje. Nažalost bio sam u pravu. Palim motor i 100 metara od pumpe upalila mi se lamica od ulja. Ugasio motor i guram do pumpe i kreteni na pumpi umjesto da mi pomognu još me me napali da su im "moji" splićani koji su išli na utakmicu pokrali kekse, čokolade i sokove. I najgore je šta me je jedan od njih vidio kraj išarane table Karlobag i mislio da sam je ja išarao sprejem.

Jedva ih uvjerio da nisam. Kupio litru ulja, ulio u motor, upalio a ono iz filtera mlaz ulja počeo prskat metar u desnu stranu. Ovi poludili, počeli kričat da ću im sve isprljat, a ja u panici, kako ću dalje...  Taman naiđe bus za Split, zaključio da je najbolje da krenem doma po dijelove. Parkiram motor kod policijske stanice i platim 140 kuna kartu i onda se sjetim nazvati direktora da otvori Piaggio centar i da mi po bratu pošalje dijelove. Čovjek mi je u subotu pred Uskrs to napravio. Otvorio dućan i uzeo ulje i filter i dao mi bratu i brat ode na kolodvor stavi mi na bus i ja fino izađem u 21h u Zadru. Nazovem Andreasa sa foruma, došao po mene po kiši sa ćelavim gumama.

Kod njega večerao, malo se odmorio i u ponoć me odveo na bus. Dočekao dijelove (brat mi je i ključ za skidanje filtera poslao), i s tim busom nastravio za Karlobag. Stigao u 2 ujutro u Karlobag. Ležim ispred policijske stanice na podu i nemam šanse onako masan filter skinuti. Sjetim se zidića pored pumpe.

Upalio motor, ulje piša kao ludo i desno od mene ostavlja debeli trag. Pumpa ne radi, išao preko trotoara i sve im izmastio. Garant su ujutro poludili. Na zidiću čas posla promjenio filter. U 3 ujutro krenuo dalje.

U Senju pola sata zaspao na motoru. U Rijeci u 5 ujutro samo 5 stupnjeva bilo. Nemam šanse tu čekati jutro, krećem dalje iako sam znao šta me čeka u Pazinu. -1 stupanj!!! Smrzao se kao kreten.

Prolazim pored mjesta BALE, vidim table i putokaze za moto parti, ali u 6 sati sumnjam da je itko budan. Stigao u Pulu u 7 ujutro. Tresao se od zime. Stajao ispred vrata, nisam htio budit ljude, ali me čuo pas i počeo lajati, probudio Tustu pa sam ipak uspio završiti u toplom krevetu.
   Svake godine u podne Franci Blašković održava tradicionalni besplatni podnevni Uskršnji koncert ispred neke od oštarija po istarskim selima, pa smo Tusta, Saška i ja njihovim autom išli zajedno na koncert.

Uz besplatna jaja i vino ubili se od biske (rakije), sreća da ja nisam morao vozit kasnije.

Sreo brdo frendova. Novinari me intervjuirali, haha. Franci je bio raspoložen za zajebanciju, odličan je bio koncert.

Nakon koncerta vratili se u Pulu jer nas je navečer čekao koncert Hladnog piva. Nekoliko puta me zvala Sandra s foruma, koju sam tek navečer u Uljaniku prvi put vidio i ugodno se iznenadio. Super se zabavili na koncertu, stvarno mi je svaki koncert sve veća zabava i svaki put upoznam brdo novih ljudi. Nažalost umor od noć prije me savladao pa sam već oko 3  :mrgreen: išao na spavanje.
Slike s koncerta su tu:
http://free-st.htnet.hr/x9-500/music/hladnopivo/images/20040411pula/index.html
 U ponedjeljak krenuo natrag i iza Rijeke me policija zaustavlja i ne daju mi ići uz more, da je dole orkanska bura. Lagao im da ću se iza Kraljevice popeti na gornju cestu prema Zagrebu i pustili me. U Bakaracu vjetar more digao u zrak, pravu vijavicu sam osjetio. Mokar od mora kompletno. Motor jedva održao da ne padnem. Vozim dalje a u Novom Vinodolskom na cesti rampa za zabranu prometa ZA SVA VOZILA zbog vjetra. Nemam kamo, moram dalje. Htio sam slikati prizor ali čim stanem, vjetar me baca na pod. Obilazim rampu i pičim prema Senju, računao sam da ću se gore popeti prema Otočcu, kao inače kad je buram ali nema šanse. Zovem brata, on mi kaže da je gore snijeg... Šta ću sad? Po snijegu nemam šanse, idem dalje uz more. Na izlazu iz Senja ista ona rampa, obilazim i drugu rampu i idem dalje. Srećom nema nijednog auta na cesti pa vozim lijevom trakom. Bolje blizu brda nego blizu provalije. Novi problem, počela kiša, ali nije toliko oblačno nego vjetar to donosi s Velebita. Opet klizanje po mokroj cesti. Ne znam ni sam kako nisam pao, valjda su nove gume spašavale stvar. Malo dalje je vjetar sušio cestu pa sam se malo opustio. Počeo vozit desnom trakom i legao u zavoju i jedan reful bure me skoro otpuhao u provaliju. Centimetri su me djelili od sigurne smrti. Stao na jednu autobusnu stanicu da dođem sebi i lagano krenuo prema Maslenici. Na mostu ona vreća za smjer vjetra stoji ravno. Čekao da padne i na juriš. Kad sam prošao most, dalje nije bilo problema. Stigao doma nakon 8 sati vožnje... (Super kad se usporedi sa 18 sati s početka priče  :mrgreen: )
Isječak iz novina:
« Zadnja izmjena: 27. Ožujak 2007, 23:26:38 Nike »
Evidentirano
D.F.F.D.

dr.chala

• dr. DOIN WHAT dr. DOES
  • Vozi: beRRg i gaRRo
Odg: Moje avanture
« Odgovori #1 : 01. Studeni 2006, 21:57:12 »

Kratko i jasno,nadasve duhovit izričaj,bogat vokabular...Bravo Nike,sjedi 5!  :jesus:

Nike

• NIXON - DALMATI MC
« Odgovori #2 : 01. Studeni 2006, 22:12:28 »

13.11.2004.
Odlućio ići u Zadar na koncert Hladnog piva. Prognoza je bila da će bit obilna kiša sa prestankom u nedjelju ujutro, još su spominjali i buru, ali nisam ni pomislio odustati od puta. Krenio sam oko 5 popodne, navukao kišno odijelo, i krenuo na svom x9 500 po največem pljusku na ćelestone gumama. Već je pao mrak, kao da je mrkla noć. Kroz Kaštela pravi potop. Pri svakom pretjecanju preko bijele crte skuter je išao bokom. Pošto sam jednom izgubio pola sata nadajući se da uz more neću pokisnuti, krenuo kraćim putem preko Boraje. Po selima uz cestu nestalo struje, cesta neosvjetljena, ništa se ne vidi. Najgore je na novoasfaltiranim djelovima gdje nema bijele crte na sredini, tu vozim 30-40 na sat i orjentiram se po autima iz suprotnog smjera. Kod Šibenika okrenulo na buru, preko šibenskog mosta pravi rock and roll. Motor klizi bokom lijevo - desno. Odjednom orkanska bura, na sve strane počupani prometni znakovi na cesti, jumbo plakati na sve strane, na nekim djelovima prestala kiša i cesta skoro suha, a par minuta dalje opet pljusak i bura. Najgore je šta moram pazit da ne naletim na nešto na cesti. Jedva stigao do Zadra. U gradu ne puše. Zovem ekipu iz Hladnog piva, kažu da ih je policija preusmjerila na staru cestu i da su kombijem jedva uspjeli ostati na cesti. Našli se ispred Gothama. Čekao sam ih u ful opremi. Na slici smo Šoki iz Hladnog piva i ja

Nakon tonske probne smo išli na večeru u restoran "Šime".

Naravno da mi nisu dali poslje koncerta da vozim doma, pa su me smjestili u zajednički apartman.
   Ujutro rano brat me zove da je u Splitu nered od nevremena. Stari me zove da uopće ne krećem nazad, da ko šiša posao, da je opasno po život... Ništa, ja kao ja, krećem nazad za Split pa šta bude. Bura šiba kao luda, lagana kiša počela, a već kod Bibinja čak i pahulje snjega odnekud vjetar donosi. Ništa ne vidim kroz vjetrobran.

Smrzao se kao kreten. Navukao na sebe sve živo: pidžamu, trenerku, kišno odjelo. Auta stoje parkirana uz cestu, nitko neće da krene dok ne stane vjetar. Ja vozim 70-80, a kad me bura baci, zakočim, pa opet krenem. Uz cestu komadi stabala, porušeni putokazi, isčupani znakovi iz zemlje sa betonskim blokovima. Negdje oko Biograda stablo od 5-6 metara palo nasred ceste.

Policija usmjerava promet kroz neke okolne blatnjave puteve. Blato dubine do diskova.

Svako malo siđi s "puta" da propustim auta iz drugog pravca.

Motor stalno ide bokom. Jedva ga kontroliram, malo stanem pa krenem, pa malo ide bokom i konačno se izvrnem u blato.
200 Kg jedva dižem s poda. Gledam, nema štete, guram ga dalje u šumu jer se ne može vozit po dubokom blatu. Dokopao se neke trave pa ga opet upalio i lagano malo po livadi, malo kroz grmlje i inercijom po blatu, bez gasa. Jedva se dokopao ceste. Vozim dalje i nadam se da ima struje na pumpi, da mogu ulit gorivo. Došao u Vodice i na pumpi me gledaju bljedo, kažu mi da po ovakvom vremenu nisu očekivali da ijedna budala dođe s motorom. Stao pola sata unutra da se ugrijem. Zvao brata, kaže da je cesta kroz Kaštela zatvorena za promet. Umjesto uz more odlučio da idem autoputem kroz damatinsku zagoru do Dugopolja jer je šira cesta, da mogu normalno vozit. Gore još jača bura. Pod punim gasom motor neće preko 120. Gomile leda uz rub ceste a lijevo i desno od mene vrhovi brda pod snjegom.
Smrzao mi se desni palac, pa sam stao u nekom tunelu čućat ga da ga odledim. Bura sve jača i jača, jedva stigao do naplatnih kućica.

Do Splita se spuštao bez gasa jer me bura sad tukla u leđa. Dolazim u Split, najveći putokaz na ulazu u grad zgužvan kao limenka. Kontejneri se sami voze po cestama.

Zoki bura počupala satelitsku antenu i bacila stablo na auto... U prolazu gdje držim motor kad je kiša, vjetar počupao kompletan spušteni krov i komade pobacao po okolnoj cesti. Stigao doma mrtav umoran nakon 4 sata vožnje.
p.s.
Na nekim mjestima od bure nisam mogao izvaditi fotoaparat, a kasnije kad su mi se smrzli prsti od zime mi se nije ni dalo

p.p.s.
Koncert je bio super
slike s koncerta:
http://free-st.htnet.hr/x9-500/music/hladnopivo/images/20041113zadar
« Zadnja izmjena: 05. Studeni 2006, 22:45:44 Nike »
Evidentirano
D.F.F.D.

KittyBIKE

• Spol: Ženski
  • Vozi: novitete
« Odgovori #3 : 01. Studeni 2006, 22:44:34 »

nikeu nagradu! odmah!!! :lolcry:
A još nije ni počeo :D  :palacgore:

Nike je zakon! :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
"... if I die riding a motorcycle, I died doing something I truly enjoy and that I live for..." - Sean Crane

www.motorevija.com.hr

mr.mee

• Vozi: kawasaki z650 i z750
« Odgovori #4 : 01. Studeni 2006, 22:57:08 »

svaka cast za drugu pricu  :palacgore: :palacgore:

Nike

• NIXON - DALMATI MC
« Odgovori #5 : 01. Studeni 2006, 23:46:02 »

Hvala.
Eno gore je gotova i prva :wink:
Evidentirano
D.F.F.D.

mato

« Odgovori #6 : 02. Studeni 2006, 00:00:08 »

:palacgore:
Evidentirano

MA-Zvone

• Vozi: Yamaha FZ6 II
« Odgovori #7 : 02. Studeni 2006, 15:51:31 »

Stari svaka ti čast prava si legenda :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
www.crotur.com

Turistički portal specijaliziran za Makarsku rivijeru.

RSV TUONO

• **
  • Vozi: "" LIVE FAST"""
« Odgovori #8 : 02. Studeni 2006, 19:28:21 »

tigre ti češ garant pobijedit sa tim pričama!!tebe ima svagdje :palacgore:

Enigm@

• **
  • Vozi: KLE 500
« Odgovori #9 : 02. Studeni 2006, 19:52:36 »

Evo da probijem led, u ovaj topic ću napisati par svojih priča

:palacgore: za hrabrost i text!

Nike

• NIXON - DALMATI MC
« Odgovori #10 : 02. Studeni 2006, 22:31:18 »

E, hvala svima.
Evo starih priča koga zanima.

http://www.svijetskutera.com/index.php?f=48&a=416

http://www.motori.hr/cgi-bin/cl.rr?id=700

Idem ja pisat malo pisat o Vespi i pucanju guma
Evidentirano
D.F.F.D.

tutankamon

« Odgovori #11 : 03. Studeni 2006, 11:00:30 »

E, hvala svima.
Evo starih priča koga zanima.

http://www.svijetskutera.com/index.php?f=48&a=416

http://www.motori.hr/cgi-bin/cl.rr?id=700

Idem ja pisat malo pisat o Vespi i pucanju guma

nemoj napisati da si mene vozio na rezervnoj gumi :LOL:  :LOL:
Evidentirano
Nalazite se na moderatorskoj listi praćenja. :LOL:

Japan babe

• *
« Odgovori #12 : 03. Studeni 2006, 11:10:59 »

Ideeeš  :palacgore:
Evidentirano
sometimes fast, sometimes hot

Frane_900ss

• **
  • Vozi: KTM bicikl
« Odgovori #13 : 03. Studeni 2006, 11:19:02 »

Svaka cast imas čelićna m...a! :mrgreen: :palacgore:
Evidentirano
sve se nema, a šamponom se kosa pere...

Layla

• *
« Odgovori #14 : 03. Studeni 2006, 12:20:50 »

Zar se tu uopće ima šta za reći? Svaka majka bi te za zeta poželjela  :LOL:
Evidentirano
Mi smo svežnjevi sjećanja i želja, zapakirani u krv i meso...
... hvala ti ...
Ponosna Valkira

crnogorac

• Gost
« Odgovori #15 : 03. Studeni 2006, 14:39:28 »

Ja sam za to da nike uzme sve nagrade za naj price putopise i joh mnogo toga, ako cemo iskreno nenromalno mu zavidim , i strashno sam ponosan shto sam uz njega vozio opd zagreba do splita kad me je drao sa njegovim PX-om ;) covjek ima nenormalnu volju , strashan vozacki talenat , opako dobar momak bar iz kratkog druzenja sam zakljucio , i postize scootevima i vespom shto mnogo drugih ljudi sa velikim turerima mogu da sanjaju, way to go !!!!!!!!!!!!!!!!! Nike idol si mi ;) !!!!!!!!! postigao si i radish ono shto sam ja zelio i sanjajo sa motorm cio zivot tj ovo malo do sad shto ga imam ;))))))))))))))))))000 :palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore:
Evidentirano

Nike

• NIXON - DALMATI MC
« Odgovori #16 : 03. Studeni 2006, 15:06:13 »

nemoj napisati da si mene vozio na rezervnoj gumi :LOL:  :LOL:
Tebe sam vozio na glavnoj koje je bila skroz ćelava :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Điđi pao u nesvjest kad sam mu rekao da sam na toj bio po Italiji i Sloveniji po pljusku bez rezervne i da na njoj još idem do Splita. Doma je čuvam. Morat ću je uslikat kao dokaz  :wink:
Evidentirano
D.F.F.D.

Nike

• NIXON - DALMATI MC
« Odgovori #17 : 03. Studeni 2006, 15:07:14 »

Ja sam za to da nike uzme sve nagrade za naj price putopise i joh mnogo toga, ako cemo iskreno nenromalno mu zavidim , i strashno sam ponosan shto sam uz njega vozio opd zagreba do splita kad me je drao sa njegovim PX-om ;) covjek ima nenormalnu volju , strashan vozacki talenat , opako dobar momak bar iz kratkog druzenja sam zakljucio , i postize scootevima i vespom shto mnogo drugih ljudi sa velikim turerima mogu da sanjaju, way to go !!!!!!!!!!!!!!!!! Nike idol si mi ;) !!!!!!!!! postigao si i radish ono shto sam ja zelio i sanjajo sa motorm cio zivot tj ovo malo do sad shto ga imam ;))))))))))))))))))000 :palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore::palacgore:
Care, i meni je bilo zadovoljsto.
Čuješ, nakon 300.000 km, morao sam naučit vozit  :wink:
Evidentirano
D.F.F.D.

crnogorac

• Gost
« Odgovori #18 : 03. Studeni 2006, 15:43:48 »

slazem se sa tobom ;)  hehehehehehe extra , nego si me sad o jadu zabavio , znash li ti kolko muke treba da prodjem da bi dostigao to tvoje  grrrrrrrrrrrrr
Evidentirano

Adventurer

• **
  • Vozi: Kawasaki Z 750S
« Odgovori #19 : 03. Studeni 2006, 20:31:30 »

Pa nemreš vjerovat  :shock:
Nike svaka čast  :naklon: :naklon: :naklon: :naklon: :naklon:
Evidentirano
Pozdrav moto-putnicima ma gdje bili !

http://vimeo.com/37868842

Piaggissimo

• **
  • Vozi: Y2K sa plinskom turbinom
« Odgovori #20 : 04. Studeni 2006, 19:19:15 »

Da i sve ove do sada avanture je odradio sa X9 500.
Pa nek neko kaze da ne valja X9, dobit ce odmah bocu u glavu ko nike na koncertu :nasilni:

mene bi jos samo zanimali malo vise podaci tehnicke prirode.
kako je se ponasao X9, kvarovi, ubrzanja, preticanja, jeli gdje bilo problema u voznji i tak.
Evidentirano
"Ovaj svijet je opasno mjesto za življenje, ne zbog onih ljudi koji su zli, nego zbog onih koji u vezi toga ništa ne poduzimaju."

DamirK

• Vozi: o
« Odgovori #21 : 05. Studeni 2006, 11:50:20 »

kako je se ponasao X9, kvarovi, ubrzanja, preticanja, jeli gdje bilo problema u voznji i tak.

tako da sad vozi vespu  :mrgreen:
Evidentirano
bR-1 :smoke:

Nike

• NIXON - DALMATI MC
Odg: Moje avanture (3.priča)
« Odgovori #22 : 05. Studeni 2006, 23:38:34 »

3. Priča (RADNA VERZIJA)
PULA BIKER DAYS 2004 06-08.08.2004.

Četvrtak navečer visim na netu i Superfly (Borko) sa foruma koji je tada ljetovao u Baru me pita šta radim i ja mu kažem da idem u Pulu na moto party i iz zajebancije mu ponudim da ako sutra popodne do 14h stigne do Splita da ga vodim sa sobom. Kreten krene u ponoć i ulovi autobus u 8 iz Dubrovnika za Split. Bila je ogromna gužva na cesti i nije mu mobitel radio tako da nisam znao gdje je. Cijela ekipa iz Eureke je krenula bez mene i čekao sam ga do 15h, nisam više mogao, htio sam do večeri stići u Pulu. Krenem ja, a na ceti gužva užasna. Simbolično, ispred mene čeg sa PUL tablicama  :mrgreen:.
Obilazim auto po auto i užasno sporo se krećem i negdje oko Šibenika zvoni mobitel "Stigao sam!". Ja poludio. Ništa, bilo mi ga žao ostaviti samog u Splitu, okrenem se i vratim se nazad po njega. Tražim ga po rivi a on pije kavu sa Andreom, bivšim Miss Motori. Ispalio ga, kakva kava, moramo stić prije mraka da se ne smrznemo. On donio ruksak veći od mog. Kod mene doma izbacili sve moje stvari. Ostavio samo rezervni pogonski remen jer sam sa starim već napravio oko 11.000 km a na 12.000 je izmjena. Uzeo i komunikator vozač suvozač da možemo pričati u vožnji. Krenuli tek u 17h.

Išli preko Knina, Gračaca i autoputem do Žute Lokve, supustili se u Senj pa stigli u Rijeku oko 22h. Tamo nas na pumpi dočekali Winder i ekipa sa SS foruma.

Odjednom šok. Skužim da mi iz dekla vire ostaci remena i da nemam šanse u dvoje stići do Pule. Borko sjeda sa Winderom i nastavljamo tako. Stigli na party malo prije ponoći i po običaju odmah se sprijateljili sa striptizetama

Pronašli cijelu ekipu: Sandru i Mogwaya sa foruma sa Fabiom i Majom, Zoku, Elzu i cijelu ekipu iz Splita. Malo pili i zajebavali se

Kad je najavljen striptiz mi odmah u prvi red. Striptizeta iz cijele publike mene odabrala, ali kako sam ja već bio zvijezda striptiza 2003 (Pušćenik ima slike  :mrgreen: ), ja gurnem Borka preko ograde i ode on na binu. Nakon lagane predigre i jahanja na Borku,

Striptizeta se prvo malo igrala da zapali publiku

Poslje je njemu dala umjetno pomagalo da je malo kao dira, a budala joj ga svom snagom zabije do kraja.
Snimljen je trenutak kad je zakričala

Ova zaskričala a publika ostala šokirana.  :mrgreen: :mrgreen: Ovaj sišao sretan kao beba kad dobije čokoladu

Nakon striptiza na malom stageu su svirali "Čuvari svirala" a ja, kao veliki Ramones fan, sam bio pozvan da otpjevam "Pet semetary"

Sutra ujutro smo išli mjenjat remen na mom motoru. Fabio nam je rekao da dođemo ispred Honda servisa Radola i nasred ulice išli odvidavati remen ali nije išlo. Odveo motor u HP MOTORI Piaggio servis, ali ni oni nisu mogli odvidati remenicu, pa su oni onda išli natrag u Honda servis pa tamo odvidali i oko podne je motor bio spreman. Imao sam sreću šta sam remen ponio sa sobom jer ga nijedan dućan u Puli nije imao. U međuvremenu su mi stogle prijateljice Linda i Klaudija na X8

Nakon šta smo i njima našli smještaj, išli smo na kupanje a popodne smo svi zajedno išli na defile. Linda se vozila sama i mamila poglede.

Klaudija se vozila iza mene

Zoka je pozirao

Poslje defilea su razno razni bikeri pokazivali vozačke sposobnosti. Cure su imale hrabrosti sjest s jednim luđakom u prikoličara

a 3 lika s KTM-ovima su divljali dok se dvojica nisu međusobno zabušili

Popodne išli kod Mogwaya na roštilj.  :palacgore:

Navečer opet zabava na partiju uz pivo i čevape. Malo smo bili pretjerali sa cugom, ali nema veze

Na slici su Borko, Kawabiker, Sandra, Fabio. Klaudija, ja i Linda

Sutra je Waynder išao sa Ducatijem sa nama do Splita a Borko je uspio u Senju razbit komunikacijski uređaj, tako da je do Splita igrao na Ngage i slikavao krajolik

Meni najbolja slika tog dana

Sudar negdje iza Crikvenice

Išli smo opet autoputem od Žute Lokve. Nisam vozio preko 160

Waynder na Monsteru

Sišli smo na čvoru Pirovac, jer je samo do tu bilo otvoreno za vožnju. Kako je tu bilo gradilište, nismo platili cestarinu nego smo preko makadama izašli na lokalnu cestu i uštedili svako po 70 kuna

Iza autoputa stali pišati u minsko polje

Winder je pokušao malo odspavati na Šibenskom mostu ali nije uspio. Ne znam zašto

Navečer smo trebali ići na Hladno pivo u Makarsku, ali nakon 2 dana nespavanja nismo imali snage. Opalili čevape u Pauline i išli na spavanje

Sutra je Waynder Borka odveo do Makarske, gdje ga je Tea sa foruma odvela do Pelješca pa do Dubrovnika, a Waynder je sa drugim frendom se vratio do Splita i nastavio prema Pagu i Rijeci, a ja sam morao na posao...

Nastavci slijede...
« Zadnja izmjena: 07. Studeni 2006, 21:38:19 Nike »
Evidentirano
D.F.F.D.

Adventurer

• **
  • Vozi: Kawasaki Z 750S
Odg: Moje avanture (3 priče)
« Odgovori #23 : 06. Studeni 2006, 08:59:42 »

Tako zanimljivo i još začinjeno fotkama :palacgore:
Fantastično :palacgore:
Čekamo nastavak  :palacgore:
Evidentirano
Pozdrav moto-putnicima ma gdje bili !

http://vimeo.com/37868842

crnogorac

• Gost
Odg: Moje avanture (3 priče)
« Odgovori #24 : 06. Studeni 2006, 10:51:18 »

rekoh ja nije teshko izabrati pobjednika moto priche ;)
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 6   Gore

Stranica je generirana za 0.251 sekundi uz 15 upita.