Polako se na motoru otkrivaju razni problemi kako se vozim, sav sam u čudu. Pa kako, a tako je malo vožen ?
Kasnije pronalazim servisne pečate, i motor je imao 129 000 km . Odmah zovem u Autokuću, citiram odgovor "Hehe boli me Kurac".. nema više povrata .
Ništa, vozim se tako kako jest. Izmjenio kočione pločice, lanac i lančanike, gume. Polako se javljaju problemi sa motorom... Prodimio je, izgleda da mi je pukla karika, razvodni lanac je na granici samo što ne reće zbogom, ventili puštaju kompresiju, iscjeđa se ulje u cilindre, troši preko 1 L ulja na 1000 km, izbacuje iz brzina, ima neke čudne međubrzine, lerove... Izbacio sam Van ulje kompletno, vozim se samo na aditivima, pa da izvučem posljednje atome snage iz njega.
Ali ipak dobro me i služi, išao sam s njim na more, u Osjek, radim ture od >500 km u komadu... A bit će nekako, ali odluka je nova tu. Na proljeće odlazi novi motor, samo iz dućana... S rabljenim motorima sam završio za sva vremena ... no došla je i ljubav, momak bi se uskoro ženio i tako da se pozdravlja od motosvijeta, a Hornet je zadnja karika u lancu mog motosvijeta
No samo bih rekao, da... koliko je god ovaj put bio trnovit... ne žalim zbog ničeg... Upravo sad navlačim hlače i jaknu, te se idem provozati. Nek je Hornet takav kakav je, ali je moj i dao mi je više sretnih trenutaka nego išta u životu
Našao sam i par fotki. Znači 3 fotke koje pišu priču Početak, vrhunac i kraj moje moto karijere. Dečki motori su zakon i zauvijek mi ostaju u srcu, ali ja sam ipak svoje odabrao
Smatram da je ovo the end, možda ispravim gramatičke greške još samo
--------------------------------------------------------------------------------
Eh sa ovim sto si dozivio si mi natjerao suze na oci,za pricu