A mi optimistično ušli u Buzet.Počela mala kišica ali zato poslije Buzeta u dolini Mirne...to je bio kaos. Tih 10-15min pljusak luđački. Tuklo je kao ludo, na cesti pedalj vode.Izašli iz doline mirne, na most a tamo sunce. Stali 10 min, zapalili, skoro se skroz osušili kako je bilo jako sunce i krenuli dalje.Te kišice u subotu noć nismo ni osjetili. Zarosilo je kratko 2 puta ali smo mi ionako bili na šanku ipod šatora. Drugi dan bajka. Sunce, more i tura Umag-Novigrad-tar-Poreč-Pazin-Vozilići pa uz more doma. Cjelo vrijeme sunce.
Sta je s noci sa subote na petak padala kisa u Umagu??Mi smo krenuli iz rijeke u 15 30 u subotu,malo nas kisa kod buzeta oprala al nista prestrasno...za natrag kao sto vec rekli sunce,milima...Mislim da svatko tko nije zbog kise isao pogrijesio...
U noći sa subote na petak bilo je baš sunčano
poznat mi ovaj kraj.. di se to vozite?
ja mislio ćićarija...
hehe...ljepše za proatrače!
pozdrav svima, jel zna netko mozda vlasnika crveno-crnog dorsodura iz rijeke? mislim da ima akrapovica gore kupio sam dorsodura prije par dana pa me zanim kako je on rjesio nosac tablicehvala
dosli decki iz zg pa smo se malo vozili po okolici: http://www.youtube.com/watch?v=7FWbjpybqnw