"...Camera is 350 D (18-55mm). Adjusted levels using Photoshop."
Sad bi nam netko ko se kuži u fotografiju mogao reći što je to. 
Sudeći po svemu, riječ je o malo boljim SLR digitalnim fotoaparatima srednje klase, sa promjenjivim objektivima, gdje je konkretno korišten serijski ugrađen objektiv. Ovaj Canon je odličan 8-megapixelni aparat, uzašao 2003.-e na tržište, raspon cijene je cca 590-800 US dolara, ovisno o tržištu i opremi koja se isporučuje. To i nije skup aparat, jer ima vrhunske mogućnosti i kvalitetu snimaka, a kada se spremate na jedan takav put, sa kojega praktički jedino i možete donijeti fotografije ili video-snimke (jer ćete mlijeko od nepalskog bivola popiti putem...), onda je posvetiti pažnju kvalitetnom aparatu ili kameri, kao i nečemu za kvalitetnu i kapacitetnu memorijsku pohranu tih snimaka, jedan od većih zahvata.
Aparat je, konkretno Canon EOS 350 D, prikazan na ovoj slici:

Koga zanima više, može naći brdo - amaterima prilagođenih - informacija, podataka, testova i uzoraka fotografija koje rade gotovo svi aparati na današnjem svjetskom tržištu digitalnih fotoaparata na
http://www.steves-digicams.com/"Adjusted levels" znači da su u Photoshopu (računalnom programu za izradu vektorski baziranih grafičkih objekata i obradu digitalne fotografije) podešeni kanali i zasićenosti pojedinih osnovnih boja (jer svaka boja ima svoju toplinu i frekvenciju), kao i njezina svjetlina, oštrina itd... konkretno, znači da su u Photoshopu podešeni kanali razina intenziteta boja da bi se slika uredila da bude što prirodnijih boja. Za detaljnije stvari ima ovdje i dečki koji se malo intenzivnije bave Photoshopom od mene, npr. Demza, pa za fakat detalje priupitaj njih.
Korekcija kanala boja i svjetla je potrebna gotovo kod svih aparata, jer digitalni CCD čipovi u aparatima još uvijek ne mogu snimiti i reproducirati 100% prirodnu boju koja je bila u trenutku snimanja, pa je normalno da se fotografija "dotjera". Osobno radim sa Sonyjevim starim digitalcem S75, a svi Sonyjevi CCD čipovi standardno vuku blago na plavu boju, što se uspješno ispravlja blagim posvjetljavanjem i pooštrenjem fotografije. Današnji, moderni modeli su daleko bolji, a ja sam sa svojim, preko 6 godina starim modelom jako zadovoljan.