Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2  Sve   Dolje

Autor Tema: oče mi tko prodati t 15 slc, cross junior,senior???  (Posjeta: 2408 )

matej

• Gost
oče mi tko prodati t 15 slc, cross junior,senior???
« : 12. Studeni 2006, 11:33:20 »

naime tražim dotični motoriće 5 mjeseci ako ne i više,svi mi nude neke nekompletne i  sjebane,treba mi nešto dobro i dao bi za njega ili pare ili 3230 nokiu , znaći nešto do 300 eura , 500 plafon,isto tako ako tko ima tomosa cross juniora ili dobru petnajsticu staru 72-76 godina a da su motori kompletni po mogučnosti zarubani ili sl neka se javi!!
moj broj moba je 098 878 334
dolazim kombijem odmah

znam da bi ta tema trebala u oglasnik ali evo bar probam!
« Zadnja izmjena: 12. Studeni 2006, 12:02:53 matej »
Evidentirano

Tommek

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: ništa trenutno :(
Odg: oče mi tko prodati t 15 slc, cross junior,senior???
« Odgovori #1 : 12. Studeni 2006, 18:21:15 »

Jel ti odgovara Tomos T14, tj. četrnaestica? Ima frend jednu jako dobru ak ti to odgovara mogu pitati dal je na prodaju. A za 15SLC sam siguran da mogu naći skoro sve dijelove, tj. kompletnu u dijelovima možda i kompletnu složenu jedini problem je kaj nebude baš u bajnom stanju tj. trebala bi restauracija nakon toga. Ak si zainteresiran javi, pa ti saznam tokom ovoga tjedna.
Evidentirano
=)

matej

• Gost
« Odgovori #2 : 12. Studeni 2006, 20:14:53 »

Jel ti odgovara Tomos T14, tj. četrnaestica? Ima frend jednu jako dobru ak ti to odgovara mogu pitati dal je na prodaju. A za 15SLC sam siguran da mogu naći skoro sve dijelove, tj. kompletnu u dijelovima možda i kompletnu složenu jedini problem je kaj nebude baš u bajnom stanju tj. trebala bi restauracija nakon toga. Ak si zainteresiran javi, pa ti saznam tokom ovoga tjedna.
t 14 ništa , treba mi petnajstica sa starom ramom kao od apn 4 ,da ima cilindar sa kosim usisom godište 72 otprl,neznam točno od kada su se proizvodila , isto tako možemo se dogovoriti za e-90,cross junior i senior .
ako slučajno nekog znaš da ima trkači tomos d5 ilid6 isto štima u bilo kaKVom stanju za ova dva
može i sever 80 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

motori nemoraju biti u super stanju ali trebaju biti kompletni i da nisu baš iz đubrenice izvađeni!!
Evidentirano

zeto

• Vozi: Yamaha TZR 125
« Odgovori #3 : 12. Studeni 2006, 20:49:38 »

oklope za D6 bi mogao nabaviti,samo dosta koštaju......a T15 sa kosim usisom ti se proizvodila do mislim 77,78 godine......jedan trkaći D5 se prodavao prije godine dana za 3000€,a danas se može riješiti D6,al to su sve replike,nema originala......a severa je gotovo nemoguće naći,za to ćeš trebati puno novca i ne 5mj traženja nego možda 5 godina,da dođeš na neki trag......seniora nema,a junior se nađe,samo treba restauraciju,a i novi cilindar za juniora nabavim......
Evidentirano
- yamaha TZR 125 2RL

Josip

• *
  • Vozi: sve
« Odgovori #4 : 12. Studeni 2006, 20:57:04 »

t 14 ništa , treba mi petnajstica sa starom ramom kao od apn 4 ,da ima cilindar sa kosim usisom godište 72 otprl,neznam točno od kada su se proizvodila , isto tako možemo se dogovoriti za e-90,cross junior i senior .
ako slučajno nekog znaš da ima trkači tomos d5 ilid6 isto štima u bilo kaKVom stanju za ova dva
može i sever 80 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

si lud odakle ti senior,junior,D5,D6 a pogotovo server 80.ti motori su rijetkost D5 ide 130 km,a D6 160 km,server 230 km. 8)

P.S zaboravio si GP matulju.50 cc,pomoću dobre aerodinamike 204 km. 8)
« Zadnja izmjena: 12. Studeni 2006, 21:38:11 Nike »
Evidentirano

Josip

• *
« Odgovori #5 : 12. Studeni 2006, 20:59:30 »

oklope za D6 bi mogao nabaviti,samo dosta koštaju......a T15 sa kosim usisom ti se proizvodila do mislim 77,78 godine......jedan trkaći D5 se prodavao prije godine dana za 3000€,a danas se može riješiti D6,al to su sve replike,nema originala......a severa je gotovo nemoguće naći,za to ćeš trebati puno novca i ne 5mj traženja nego možda 5 godina,da dođeš na neki trag......seniora nema,a junior se nađe,samo treba restauraciju,a i novi cilindar za juniora nabavim......

možda ima na moto otpadu u italiji.........D6 GRRRRRRRR.treba ić vidit.pitanje u kakvom su stanju............ :palacgore:
Evidentirano

zeto

« Odgovori #6 : 12. Studeni 2006, 21:07:02 »

možda ima na moto otpadu u italiji.........D6 GRRRRRRRR.treba ić vidit.pitanje u kakvom su stanju............ :palacgore:

nemoj se nadati da ćeš to naći na moto otpadu,to tamo nebi bilo ni par dana,ma ni par sati.......to su stvari do kojih se nedolazi lagano.....ja bi možda mogao doći do svega,gotovo svega,samo da mi je novca......

a matuljin motor je išao 204 na grobniku,sa aerodinamikom koja se nije smjela upotrijebiti na trkama zbog svojih gabarita.....pa je brzina bila oko 180-190km/h,al nije to krajnost,ako znaš za kreidlera i druge motore iz tog doba......
Evidentirano
- yamaha TZR 125 2RL

Josip

• *
« Odgovori #7 : 12. Studeni 2006, 21:12:57 »

nemoj se nadati da ćeš to naći na moto otpadu,to tamo nebi bilo ni par dana,ma ni par sati.......to su stvari do kojih se nedolazi lagano.....ja bi možda mogao doći do svega,gotovo svega,samo da mi je novca......

a matuljin motor je išao 204 na grobniku,sa aerodinamikom koja se nije smjela upotrijebiti na trkama zbog svojih gabarita.....pa je brzina bila oko 180-190km/h,al nije to krajnost,ako znaš za kreidlera i druge motore iz tog doba......

to su samo kružile priče.na tome moto otpadu su nađene felge od frendovog mi apn-a sa e-90 mašinom.

znam za kreidlera,nema magnet za paljenje nego je mislim na bateriju i imao je dva karba........... :palacgore:
Evidentirano

matej

• Gost
« Odgovori #8 : 13. Studeni 2006, 07:17:31 »

junioru jednom sam ušao u trag,samo trebam nači čovjeka i pitazi ga kom ga je prodao,ali već znam da je nekom u vtc a tomu je zaribao,jel junior ima kraći hod klipa od t 15,krača klipnjača i sve skupa??
šta misliš pod novi cuilindar?? nešto reparirano ilio baš novi novi!!?
jel znaš ti za kakvog juniora??t 15 staru ??

bio sam na stranicama od tomos foruma i vidjeo šta Egon fornazarič pravi , a koliko dođe jedna d6 replika za kučnu kolekciju?? ustvari šta ja želim!! oću si doma malo kompletirati kolekciju , znaći za vožnju mi u 3 mj dolazi intruder 1800 r,za po šumi divljat i ispuhat se imam yz 125 02 god,i još mi fali da preko zime potpuno restauriram neki stariji tomos pa da imam za prisjetit se mladih dana i pokazat ekipi na skuterima ko je brži,ha da!

htjeo sam slagat automatica sa airsailom i spuhom i karbom 19 ali niukako da ga nadem i odustao

evo danas ću si isprintati na kompjuter oglase da kupujen stare tomose 15 ,e 90 i cross juniore te polijepit po selendrama i tako u krugu 100 km pa ćemo vidjeti šta se da nači
« Zadnja izmjena: 13. Studeni 2006, 08:18:28 matej »
Evidentirano

matej

• Gost
« Odgovori #9 : 13. Studeni 2006, 08:21:11 »

si lud odakle ti senior,junior,D5,D6 a pogotovo server 80.ti motori su rijetkost D5 ide 130 km,a D6 160 km,server 230 km. 8)

P.S zaboravio si GP matulju.50 cc,pomoću dobre aerodinamike 204 km. 8)

znam ja sinek koliko šta ide i tko je matulja i sever pokojni itd.

lud nisam možđa jedino za motorima koje neizmjerno volim,ali kad nešto tražiš moraš odnekud početi

evo ovako nešto mi treba kao sa slika
« Zadnja izmjena: 13. Studeni 2006, 11:49:42 matej »
Evidentirano

matej

• Gost
« Odgovori #10 : 13. Studeni 2006, 11:51:01 »

daj mi broj moba da te nazovem ako imaš šta za mene
Evidentirano

matej

• Gost
« Odgovori #11 : 13. Studeni 2006, 20:05:17 »

evo sad niko ništa,a kad nešto kupim bit če to ti je sranje ja znam za ovo i ono to si previše platio i sl
Evidentirano

matej

• Gost
« Odgovori #12 : 14. Studeni 2006, 17:48:36 »

evo šta sutra idem poljepiti po selendrama oko vtc,oko trgovina i na stanicama gdje se predaje mlijeko a od sutra se i vrti na oglasniku kojeg čitaju u eteru,pa valda ću naći kojeg juniora ili ako bog da seniora
Evidentirano

CroKick

• Tudum
  • Vozi: AR
« Odgovori #13 : 14. Studeni 2006, 18:14:55 »

Imam doma SLC-a al nemre na prodaju zbog sentimentalne vrijednosti,sorry :?
Evidentirano
MK "Zle Majke"

matej

• Gost
« Odgovori #14 : 14. Studeni 2006, 18:22:15 »

Imam doma SLC-a al nemre na prodaju zbog sentimentalne vrijednosti,sorry :?
e a jel znaš možda jel ima tko ovako šta?????
« Zadnja izmjena: 14. Studeni 2006, 18:33:52 matej »
Evidentirano

zeto

« Odgovori #15 : 14. Studeni 2006, 19:28:24 »

od juniora imam potpuno novi cilindar,tj nabavim ga bez problema,sa klipom,on ti slično izgleda kao od t15slc,samo ima malo veća rebra i kanale......t15 ima isti promjer klipa kao svi tomos motori; promjer 38mm,hod 43mm......samo senior nećeš naći,toga nema nigdje,a na nekog juniora još možeš naletjeti......senior ima alu cilindar,rebra mislim da su veća nego od e90,a 50cc ima.......a t15sl toga se nađe,samo treba malo rada da se vrati u dobro stanje........onaj motor crveni na slikama ti je senior,sa e90 mašinom......a što se tiče cjene tih motora,možeš naći nešto neispravno sa papirima za malo novca,pa polako dotjeraš u red.......jedini problem kod t15sl ti je što trebaš cilindar sa kosim usisom,to je teže za pronaći,al nađe se.......
Evidentirano
- yamaha TZR 125 2RL

matej

• Gost
« Odgovori #16 : 14. Studeni 2006, 19:47:38 »

od juniora imam potpuno novi cilindar,tj nabavim ga bez problema,sa klipom,on ti slično izgleda kao od t15slc,samo ima malo veća rebra i kanale......t15 ima isti promjer klipa kao svi tomos motori; promjer 38mm,hod 43mm......samo senior nećeš naći,toga nema nigdje,a na nekog juniora još možeš naletjeti......senior ima alu cilindar,rebra mislim da su veća nego od e90,a 50cc ima.......a t15sl toga se nađe,samo treba malo rada da se vrati u dobro stanje........onaj motor crveni na slikama ti je senior,sa e90 mašinom......a što se tiče cjene tih motora,možeš naći nešto neispravno sa papirima za malo novca,pa polako dotjeraš u red.......jedini problem kod t15sl ti je što trebaš cilindar sa kosim usisom,to je teže za pronaći,al nađe se.......
ajde ako možeš javi molim te , bilo što od navedenog,imaš kakve slike ili sl,trebam nešto da ubijem zimu i da restauriram
Evidentirano

Tommek

• **
  • Vozi: ništa trenutno :(
« Odgovori #17 : 14. Studeni 2006, 22:50:54 »

Matej, promjeni u onom dokumentu u zadnjoj rečenici, "slićno" u "slično" da izgleda to malo ozbiljnije  :palacgore:
Evidentirano
=)

matej

• Gost
« Odgovori #18 : 15. Studeni 2006, 13:49:41 »

evo,polijepio po selendrama i napravio 120 km na skuteru,ali toplo je pa nije problem,sad sam u isčekivanju !!!
Evidentirano

matej

• Gost
« Odgovori #19 : 16. Studeni 2006, 09:21:19 »

evo,polijepio po selendrama i napravio 120 km na skuteru,ali toplo je pa nije problem,sad sam u isčekivanju !!!
NAŠAO JEDAN SENIOR,idem sa motorom jedno 50 km od vt vidjeti šta je to uoopće i jeli je senior ili šta več,neka pripizda-LEVINOVAC se zove selo na Papuku.
Evidentirano

zeto

« Odgovori #20 : 16. Studeni 2006, 17:54:46 »

NAŠAO JEDAN SENIOR,idem sa motorom jedno 50 km od vt vidjeti šta je to uoopće i jeli je senior ili šta več,neka pripizda-LEVINOVAC se zove selo na Papuku.

možda će ti do tamo stvarno trebati crossa,a ne skuter.......ajd stavi slike da vidimo kako to izgleda......
Evidentirano
- yamaha TZR 125 2RL

Josip

• *
« Odgovori #21 : 16. Studeni 2006, 18:44:07 »

Tiho je ima 15slc stari,a iša je sa mojim susjedom 105 km  :shock: :shock:.tija san ga kupit pa nabit junior cilindar....i MF 3. 8) 8)
Evidentirano

matej

• Gost
« Odgovori #22 : 16. Studeni 2006, 20:36:53 »

možda će ti do tamo stvarno trebati crossa,a ne skuter.......ajd stavi slike da vidimo kako to izgleda......
nemoš vjerovat(atx sa naljepnicom - junior cross (sa pijaca)),skrenio sam,baba na telefon rekla motor stoji 20 god u štaglju,ja dođem a motor 90 god,biće da je baki mozak stao.ali dobro bar sam polijepio oglase do tamo. :palacdolje:
Evidentirano

Nike

• NIXON - DALMATI MC
  • Vozi: YAMAHA FZ6N, YN50
« Odgovori #23 : 16. Studeni 2006, 21:34:24 »

Dobro si prošao... samo 50 km te zajebalo...
Evidentirano
D.F.F.D.

matej

• Gost
« Odgovori #24 : 17. Studeni 2006, 06:24:07 »

Dobro si prošao... samo 50 km te zajebalo...
je a to je tako kad kupuješ motor,znaš i sam,preko telefona jedna prića a kad vidiš dođe ti slabo!
inače ako znaš za šta navedeno molim te javi mi,pozdrav iz Virovitice
Evidentirano
 Str: [1] 2  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.149 sekundi uz 15 upita.