Oprosti, ali ja ne kužim razliku između 120 i 140 konja...
Znam da ima ljudi koji se u to kuže, koji se bave trkama i kojemu je svaka konjska snaga i svaki kilogram manje od velike važnosti, kao što je to, npr. naš Saša. Ali koliko njih se ovdje zna voziti tako kao on? I kome to još treba osim njemu?
Ali ne kužim čemu se sa time opterećuju ljudi koji su daleko od toga da znaju što napraviti i sa 120 konja, ali su sami sebe uvjerili da se bez tih 20 dodatnih konja, koji više znače egu nego samom motoru, ne može više kretati po bijelom svijetu... a takvih sam upoznao komada nekoliko. Svojim znanjem vožnje i stilom vožnje vrlo vjerojatno bi se mogli zadovoljiti i sa duplo manje konja, ali onda počne brijačina i rođo ne popušta... ili 140 ili smrt! Nema drugog izlaza... Chill out!
33, ovo se tebe ne tiče, ali slobodno razmisliš i o toj priči. Ljudi se ufuraju u tu priču, misle da su time dobili puno, a na kraju im se samo ljudi smiju iza leđa, jer znaju da tip brije o spikama kojima nije dorastao... Uglavnom, pitanje je jedno jedino: treba li ti to? Onako, iskreno?