Ukupno Glasova: 122
Eto da moalo dignemo atmosferu prije pocetka sezone
ja navijam za Odaka i Alberta, al i za Sasu, Keca, Điđija, Vuheca, Aldica i Zujica... ma svi su oni meni super
Ja za Darka Todorova...
jel to možda davor grgan
smoljan rulez još da ljeti nema čechinjica .-da se malo koncetrira na vožnjicu..uh uh
hmmm...NE!!!! ocito da nisi iz Srbije...
Misliš na trovača iz Dramlja? E da. Samo da znate tko sve vozi u PH...plava krv...
DAVOR GRGAN IDOL MLADIH!UVIJEK VJERNI GRGANU - BBB, Savski Gaj
mozes za kezica, vidis da mu slabo ide
G A J S . . . ! ! !
Odlična slika
Bum navijala za one s NAJBOLJIM mehaničarima
pogodi
ček,ček malo stari a ko je rekao da se misli na vas???
tipičan stil dere koljenom po bankini ,a motor je naravno blatnjav i izgreban a cijev od auspuha je u boji motora
tipičan stil dere koljenom po bankini ,a motor je naravno blatnjav i izgreban a cijev od auspuha je u boji motora Citat: Bojan - 28. Prosinac 2006, 03:28:57a kaj se ti tovaru javljaš pa kaj ti znaš kaj je stil
a kaj se ti tovaru javljaš pa kaj ti znaš kaj je stil
...a cijev od auspuha nije ofarbana u boju motora ...!!!!!!... Mislim da je objašnjenje nepotrebno...
malo bolje ipak razmisli, pa nije mislio na doslovno farbanje. ste ga palili brenerom ili photoshopom
tak na svakom poplavi, a paky nije doslovno mislio da je pofarbana
pa znam da na svakom tak poplavi, sam zezam
jedino na krami neće
papcima ne poplavi
i Krndijasima
...go Bojan... Nisam znao kaj da kažem na ovo...al Bojan je reko dobro... ...al moram samo ovo......motor nije zgreban i blatnjav...ovo kaj je kak ti "zgrebano" to je boja od šikana...koju sam ja čistio nakon svakog treninga i nakon trke......a cijev od auspuha nije ofarbana u boju motora ...!!!!!!... Mislim da je objašnjenje nepotrebno...
Za onoga iz mog grada šta vozi Yamahu...
malo si glup ha a tebe boyx ću nalupat čim te vidim mokriću
Jebate,još sam na nula posto ...ajmo barem netko... .
daj "brzi" ne žicaj se,moraš se najprije dokazat izgleda da ću morat sa dalmošima dizat ruke ove godine
Ne brini se. Uvik ćeš vidfit Tvoje vjerne navijače na staron mistu na Grobniku. Samo ove godine ćemo prvo mahat Điđiju pa nakon par sekundi i Tebi
Je,uvik ...sve na Grobniku vrvi od Spličana.Da nije vas dvoje lude : braće ne bi nikoga bilo .
Kaj to znači? ... da si gledatelj? ( ne zajebavaj )
ja sam uz tebe ali sam morao glasati za IDS
Čuo sam da se Zrinić još nije do kraja oporavio i da će u Lavado Teamu biti Alen i Vuhec
jel Vrdoljak
Yea. Fireblade 2
sada smo NAJJAČI
i još koje iznenađenje,da ne bude dosadno
ajd ga kaži uz neku marendu
ti ja ličim na tipa koji se zajebava
dijeta brate,a i ne bi bilo iznenađenje. čekaj da se sića vrati iz toplica pa da vidimo ako uopšte može sjedit na motoru,ako ne ostane mu dosta vremena da se pripremi za 2008
Ma kakvi! Ahahahaha!!!!
Pozdravi Zrinića
čekam zato jer mi treba kompanija za vožnju u 6. mjesecu
sića ovu godinu pauzira,friška informacija-od iznenađenja ništa,znači: 1000 vuhec i alen 600 braća dilenardosee you in my mirror