Ukupno Glasova: 65
Znam za koga necu!
ja bum navijal za Matu sve dok bu placal Stele
tko je za yuga glasao?
i sad reci da nisi pijanac
mislim da je 59 glasal za Juga
ma zeka peka mozda se vidimo za 2008. u PH, ak sljedece napravim neko normalno vrijeme
Ne ja jos nisam glasao cekam da vidim za kog ce glasat monkurenti pa cu onda ja,ajde Ante cekam te .A i di cu za sebe!!
A di sam ja tu na spisku?
Lipo kupite moju Yamahu i bit će te prvi.Ta sama ide i po gradskim i po grobniku
Samo da pitam upučene,Erceg prošle god nije vozio PH,ili?Znam da je happeninge vozio ali za PH ne znam...I šta će vozit ove god,istu Kawu?
Vozio je samo Oroslavljec
u jebote, morat ću napravit fun club budem posto ko rossi
kaj fan klub alkoholicara :LOL:kolko si im piva platil :LOL:a kolko bus tek nama da te pustimo naprjed da se raja veseli
pa vidiš da 10 piva a vi možete meni platit pivu da vas ne zrušim dok vas iberundam [/quotejoj daj nemoj bit ko sasa i vuhec :jesus:a znas dobro da ti pustamo
joj daj nemoj bit ko sasa i vuhec :jesus:a znas dobro da ti pustamo
Ja bum za Perkušića!!!Nekak mi je blizak i on i njegov buraz!!!
a možda su to posljedice, zato šta sam zadnjih par dana s njima bio par puta na cugial glavna sam faca ak skupim prek 50% glasova nemoram u drugi krug
bute ti i Markez skupa? da vam nabavimo kišobrane i topiće?
jel se moze 2 puta glasat....
očito da 14 min.,vidjet čemo dal se može još
kaj za Renata a Mato placa pive ko glasa za njega
stavite i Erika na listu,sad mi javio Shepi 1.38
a Mato placa pive ko glasa za njega
Ako ce erik sigurno vozit stavit cemo ga samo molim ime i prezime jer neznam ko je erik Hvala.
Mato Mato svaka cas ma nismo ti ni do koljena :palacgore:al ti placas cugu cjelu sezonu :LOL:ipak si ti sad glavni frajer
a šta misliš kolko bi tek glasova imo da imam motor a da sam frajer to se zna