as I always do
vidim ja da nitko od vas nije vozio R1 u kratkim hlačama samo napomena da im se ventilator pali tek na 108 celzijusića a ovi naši ne dolaze ni do 100...
tek da probas V4 pa da vidis sta znaci grijanje iako je motor prva liga po ovim vrucinama po gradu neupotrebljiv
na koliko se pali na pegasu ventilator?? moj se jos ovo ljeto nije upalio
prvi puta čujem
Prodaje neko akrape za shivera? Opali s kamiona, dobiveni pod dug i sl. Nekaj povoljno..
Neznam s kolko love raspolažeš, u Mariboru su ti 800E novi!Pa ako imaš gde kako koga itd. Neznam kolka je tu cijena al mislim da ispod 8soma nisu ziher!
Ne znam jeli se itko zapitao zašto Yoshimura ne radi modele za Shivera i općenito za Apriliu????Ja iskreno ne znam,zato me zanima ???
A zašto Termignoni ne radi za Apriliju...talijani pa neće radit za talijane...misterija
Postojao je Termignoni GP-style za RSV/Tuono starije generacije.
ides fakat, mislim da ih nisam vidio niti na jednom drugom motoru osim na sukcu
I kaj sad?
Pa niš..... sam kažem daje bilo.Ima na RSV zone.
I za pegasa stradu su radili ali koliko vidim vise ne rade za Apriliu. A kome treba ista drugo uz Akrapa
Neke glasine, ali doslovno glasine kazu da se niko osim akrapa nije htio zezati sa rotaxom. U pocetku je RSV imao jedan top i leo je nesto brljao ( ostao kao najbolji za apriliu ) ali je gorio u roku odmah Tek kasnije rijesili nekako gorenje vune. Akrap je naravno isao na cijeli sustav i nije pogresio
po pitanju vune i Lea...eto meni zdurala cca 35 tkm....ja prezadovoljan